- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.181
Ispanak yoğurt veya taze fasulye yoğurt olablr mi sever misinKahvaltı
1 domates
1 kk peynir
1 kızarmış kepek ekmek
Öğle
1 kase çorba
Salata bar
Akşam
Karar veremedim kızlar ne yapsam
günaydın gülsümcüm :) sabah ve öğle menünçok iyi. akşama sebze yemeği iyi gider. ıspanak, pırasa, karnabahar gibiKahvaltı
1 domates
1 kk peynir
1 kızarmış kepek ekmek
Öğle
1 kase çorba
Salata bar
Akşam
Yeşilçayi benxe rutin kahvaltimda sonra gün içinde iciyrm faydasını a gördümgünaydın gülsümcüm :) sabah ve öğle menünçok iyi. akşama sebze yemeği iyi gider. ıspanak, pırasa, karnabahar gibi
yeşil çay içmeyi unutma. ben sabah ve akşam tüketiyorum. metabolizma hızım düşük çıkmıştı. bana eczacı önermişti.
Midene bi zararı olmuyormu peki limonun aç karnınasabahları aç karnına yarım limonu sıkıp üzerine su doldurup içiyorum. arkadaşım söyledi zayıflatıyormuş. bunu uygulayan var mı. etkili mi. ben 3 gündür yapıyorum. galiba ödem atıyor vücuttan
Gülsüm senin ballı tarçın ise yarada miKahvaltı
1 domates
1 kk peynir
1 kızarmış kepek ekmek
Öğle
1 kase çorba
Salata bar
Akşam
Maşallah ne güzel suyu fazla içiyosun ben öğlene kadar ancak yarım litre içebiliyorumGünaydın herkese :) aslında kalkalı çok oldu ama evi temizleyim dedim. Sabah:
3 çeri domates
1 kızarmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
6 zeytin
1 salatalık
öğle:
Kıymalı makarna
yoğurt
akşam:
çorba
salata
tavuk
şimdiye kadar 1.5 lt su içtim. Akşama kadar 2-2.5 Daha içerim sanırım hava bozmazsa kızımı da alıp yürümeyi düşünüyorum.
yok rahatsız olmuyorum cnmMidene bi zararı olmuyormu peki limonun aç karnına
Kaptanum çok çok geçmiş olsun tekrar. Gelen giden de insanı yoruyor sen dinlen iyice. ÖptümGünaydın kızlarr..
Herkese iyi haftalar..
Dün akşam geldik biz hastaneden çok şükür.
Ameliyattan sonra beklenmedik bir kanama oldu. Yeniden aldılar ameliyata falan. Çokk zor ve yıpratıcı bir hafta sonu geçirdik. Neyse çok şükür geçti..
Şimdi evdeyiz ama çok fazla internete giremiyorum, gelen giden, birsürü işler falan çok vaktim olmuyor..
Herkesi öptümm
cnm afiyet olsun. Sabahki yeşillikler hatika olmuş.günaydın kızlar.. mutlu sabahlar herkese
sabah geç uyanınca: 1kupa yeşil çay, küçük bi menemen, peynir zeytin az az, 1 küçük kase yoğurt, tere, roka
ikindi: küçük bi tabak mantı
akşam: yeşil çay, su, maden suyu...
akşam aç gezdim resmen mantıdan dolayı tuttum kendimi.
Cnm afiyet olsun. Su içmen çok güzel. Temizlikte bir spor.Günaydın herkese :) aslında kalkalı çok oldu ama evi temizleyim dedim. Sabah:
3 çeri domates
1 kızarmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
6 zeytin
1 salatalık
öğle:
Kıymalı makarna
yoğurt
akşam:
çorba
salata
tavuk
şimdiye kadar 1.5 lt su içtim. Akşama kadar 2-2.5 Daha içerim sanırım hava bozmazsa kızımı da alıp yürümeyi düşünüyorum.
Cnm sabah ve öğle çok güzel. Akşamı her türlü başarırsın ki sen gülsümcüm.Kahvaltı
1 domates
1 kk peynir
1 kızarmış kepek ekmek
Öğle
1 kase çorba
Salata bar
Akşam
Günaydın kızlarr..
Herkese iyi haftalar..
Ameliyattan sonra beklenmedik bir kanama oldu. Yeniden aldılar ameliyata falan. Çokk zor ve yıpratıcı bir hafta sonu geçirdik. Neyse çok şükür geçti..
Şimdi evdeyiz ama çok fazla internete giremiyorum, gelen giden, birsürü işler falan çok vaktim olmuyor..
Herkesi öptümm
Normalde de çok fazla içiyorum zaten o yüzden sıkıntı olmadı hiç. Susuz kalınca vücudum aşırı derece de ödem topluyor.Maşallah ne güzel suyu fazla içiyosun ben öğlene kadar ancak yarım litre içebiliyorum
Çok geçmiş olsun kaptanıM.Günaydın kızlarr..
Herkese iyi haftalar..
Herkesi öptümm
Canım menü çok güzel. Özellikle sabah yeşillik yiyenlere bayılıyorum. Çünkü ben yiyemiyorum midem çok dokunuyor.Sabah saat 10.00
1 dilim tam buğday ekmeği
Kızarmış peynir tost makinasi nda
Yarım yumurta
Roka tere
4 zeytin 1 kupa yeşilçay
Ara saat 13.00
Yarım paket special k krakeri
Aksam saat 16.00
1 kase cacık
2 patates 2 soğan közlenmis(fırında )
Salata
Aksam 19.00
1 Bardak yeşil çay
1 yeşil elma
8 kaju
2 ceviz
Spor 750 kere ip atlama
40 dk yürüyüş 2.5 litre su
Benim normal aile yasatimda kahvaltı da yeşillik yoktur dikkat etmeye başlayınca yemeye basladm ama rahatsz etmiyo beni hicCanım menü çok güzel. Özellikle sabah yeşillik yiyenlere bayılıyorum. Çünkü ben yiyemiyorum midem çok dokunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?