- 18 Mayıs 2012
- 1.028
- 1.016
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.201
Aksine bizimkiler de vardır. :) ama salata dışında tüketemiyorum ben. Roka çok midemi ağrıtıyor. Maydanoz ilgili hiç iyi anım yok. Ama varsa marul alırım :)Benim normal aile yasatimda kahvaltı da yeşillik yoktur dikkat etmeye başlayınca yemeye basladm ama rahatsz etmiyo beni hic
Ispanak yoğurt veya taze fasulye yoğurt olablr mi sever misin
günaydın gülsümcüm :) sabah ve öğle menünçok iyi. akşama sebze yemeği iyi gider. ıspanak, pırasa, karnabahar gibi
yeşil çay içmeyi unutma. ben sabah ve akşam tüketiyorum. metabolizma hızım düşük çıkmıştı. bana eczacı önermişti.
Ballı tarçınlı suya devam eden varmı ben bikaç gün yaptım ama geri bıraktım sanki dahada şişiyorum bal kilo aldırıyor fikri hep aklımda
Gülsüm senin ballı tarçın ise yarada mi
Cnm sabah ve öğle çok güzel. Akşamı her türlü başarırsın ki sen gülsümcüm.
Bana gelince hanımlar. Hafta içi eşimle ters saatlerde görüştüğümüz için hafta sonunu birbirimize ayırıyoruz. O yüzden dün biraz kaçamak vardı ama bugün çok iyi gidiyor. Akşama yazarım menümü. Herkese iyi günler.
günaydın kızlar.. mutlu sabahlar herkese
sabah geç uyanınca: 1kupa yeşil çay, küçük bi menemen, peynir zeytin az az, 1 küçük kase yoğurt, tere, roka
ikindi: küçük bi tabak mantı
akşam: yeşil çay, su, maden suyu...
akşam aç gezdim resmen mantıdan dolayı tuttum kendimi.
sabahları aç karnına yarım limonu sıkıp üzerine su doldurup içiyorum. arkadaşım söyledi zayıflatıyormuş. bunu uygulayan var mı. etkili mi. ben 3 gündür yapıyorum. galiba ödem atıyor vücuttan
Midene bi zararı olmuyormu peki limonun aç karnına
Günaydın herkese :) aslında kalkalı çok oldu ama evi temizleyim dedim. Sabah:
3 çeri domates
1 kızarmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
6 zeytin
1 salatalık
öğle:
Kıymalı makarna
yoğurt
akşam:
çorba
salata
tavuk
şimdiye kadar 1.5 lt su içtim. Akşama kadar 2-2.5 Daha içerim sanırım hava bozmazsa kızımı da alıp yürümeyi düşünüyorum.
Günaydın kızlarr..
Herkese iyi haftalar..
Dün akşam geldik biz hastaneden çok şükür.
Ameliyattan sonra beklenmedik bir kanama oldu. Yeniden aldılar ameliyata falan. Çokk zor ve yıpratıcı bir hafta sonu geçirdik. Neyse çok şükür geçti..
Şimdi evdeyiz ama çok fazla internete giremiyorum, gelen giden, birsürü işler falan çok vaktim olmuyor..
Herkesi öptümm
Sabah saat 10.00
1 dilim tam buğday ekmeği
Kızarmış peynir tost makinasi nda
Yarım yumurta
Roka tere
4 zeytin 1 kupa yeşilçay
Ara saat 13.00
Yarım paket special k krakeri
Aksam saat 16.00
1 kase cacık
2 patates 2 soğan közlenmis(fırında )
Salata
Aksam 19.00
1 Bardak yeşil çay
1 yeşil elma
8 kaju
2 ceviz
Spor 750 kere ip atlama
40 dk yürüyüş 2.5 litre su
Canım teşekkür ederim. Sabır varda bazen insanın canı olmadık şeyler istiyorCanım mantı biraz kötü olmuş ama canını sıkma sporla telafi et ya da orantıla diğer öğünlerinle :)
Canım ben de yapıyorum cidden çok faydalı :)
Canım hergün yapmayacaksın ki zaten arada sırada ödem olduğunda. Her gün yaparsan zarar verebilir.
Canım menülerine dikkat ettim protein ağırlıklı :) nasıl beslenmen gerektiğini öğrenmişsin tebrik ederim. Ideal kiloya ulaşmanın anahtarını bulmuşsun. Daha ne olsun! Şimdi sıra sabırda.
Çok geçmiş olsun kaptanım. Allah acil şifalar versin.
Canım menünden çok sporlarını çok beğendim ya. Ip atlayınca bütün kaslarımız çalışıyor. Çok kısa sürede fit bir vücudun olacak :)
Ağzından bal damlamis valla o günleri bi görsem dünyalar benim olacakCanım mantı biraz kötü olmuş ama canını sıkma sporla telafi et ya da orantıla diğer öğünlerinle :)
Canım ben de yapıyorum cidden çok faydalı :)
Canım hergün yapmayacaksın ki zaten arada sırada ödem olduğunda. Her gün yaparsan zarar verebilir.
Canım menülerine dikkat ettim protein ağırlıklı :) nasıl beslenmen gerektiğini öğrenmişsin tebrik ederim. Ideal kiloya ulaşmanın anahtarını bulmuşsun. Daha ne olsun! Şimdi sıra sabırda.
Çok geçmiş olsun kaptanım. Allah acil şifalar versin.
Canım menünden çok sporlarını çok beğendim ya. Ip atlayınca bütün kaslarımız çalışıyor. Çok kısa sürede fit bir vücudun olacak :)
O zman tanışalım ben ayşe daha takıma girmedim inşallah giricem hosgeldin o zman :)Selam kızlar. Takımdan çok koptum bu ara. Aslında burası bana çok karışık gelmeye başladı son dönemde. Gelen arkadaşları çok.fazla.tanıyamadım birden. Diyete de uymayınca birayı çok meşgul etmeyeyim dedim. Hatta ayrılmayı düşünüyordum ama neyse simdi geçti hepsi. Artık bende burdayım..
kendimce kiloluydum diyelim :)Çok güzel tebrik ederim ama zaten kilolu degilmissin ki sen
iyi yapmışsın canım en azından hiç yoktan iyidir :)Canım aynen ya ama yürüyüş yapıyorum Allah'tan.
Selam bacım bende sezen. Ya bu arada gercekte afım sezen degil ama çok severim bu adı. Ben daha önce burda 3. Grupta yarışmıştım o zaman istanbulda yaşayan 4 kişi byluşmuştuk. Hatta biriyle iddaya girmiştik o dönemde. Neyse buluştuk biz. Isimleri falan soyledik tabii ben adımı soyleyince herkes bir saskınlık yaşadı neymis efendim sezen takma adım olunca ismimde sezen.sanmışlar yahu ben sizi yok prenses yok clemenin yok ezogelin sanıyormuyum. Velhasıl cok guzel zaman geçirdik ama ve o gun ve sonrasında biz her buluşmamız da hala birbirimize sezen, ezogelin,.prenses falan diyip duruyoruz. He birde su muhabbet vardı tabii. Hepimizin aklında ulan organ kaçakçısı mı ulen ya erkekse falan diye bir suru sey. Benim esim gelip uzaktan gormustu digerleri de bulusir bulusmaz tek tek arıyor. Kizlar tabii her telefonu "yok hala sagım, organ kaçakçısı falan da yok. "Açıyordu.O z
O zman tanışalım ben ayşe daha takıma girmedim inşallah giricem hosgeldin o zman :)
İyiymiş canım bu çorba en kısa zamanda denicem bende ayran detoksu yapmıştım bi ara şimdi cesaret edemiyorumBu arada bugün yedigim sebze çorbası benim sihirli tarifim niyeyse ben bu çorbayı yapmaya baslayınca hemen zayıflıyorum. Eşim öyle diyor. Evde ne varsa atıyorum. İçine sonra bol bol yiyorum. Benim koca ona sihirli çorba diyor. Bir dönem sürekli bu çorbayı yiyordum.birde yogurtlu kıvırcık. Sabah ogle aksam sadece corba ve yogurtlu kıvırcık yerdim. Nasıl yermisim simdi sasıyorum ama. Çorbam hem lezzetli hem saglıklı hem kalorisi çok az (yada ben oyle dusunuyorum )
Icinde
Yarım laha, 2 soğan, 2 kabak,.2 sap pırasa, 2 domates, 1 tavuk but, kereviz sapı, dereotu yarım fincanda bulgur var. Hepsini pişirip blendırdan geçiriyorum mis gibi oluyor . he tabii ben.taştan yumuşak ne bulduysam yedigim için.
Ilgincmis gercektn tabi ilk etapta guvenmemek normalSelam bacım bende sezen. Ya bu arada gercekte afım sezen degil ama çok severim bu adı. Ben daha önce burda 3. Grupta yarışmıştım o zaman istanbulda yaşayan 4 kişi byluşmuştuk. Hatta biriyle iddaya girmiştik o dönemde. Neyse buluştuk biz. Isimleri falan soyledik tabii ben adımı soyleyince herkes bir saskınlık yaşadı neymis efendim sezen takma adım olunca ismimde sezen.sanmışlar yahu ben sizi yok prenses yok clemenin yok ezogelin sanıyormuyum. Velhasıl cok guzel zaman geçirdik ama ve o gun ve sonrasında biz her buluşmamız da hala birbirimize sezen, ezogelin,.prenses falan diyip duruyoruz. He birde su muhabbet vardı tabii. Hepimizin aklında ulan organ kaçakçısı mı ulen ya erkekse falan diye bir suru sey. Benim esim gelip uzaktan gormustu digerleri de bulusir bulusmaz tek tek arıyor. Kizlar tabii her telefonu "yok hala sagım, organ kaçakçısı falan da yok. "Açıyordu.
Ama 1 yaş doğum günü ilerde fotolara bakınca çok sevinir annem ne çok düşünmüş beni diye sende iyi ki yapmışım dersinKizlar birde hafta sonu oluşumun 1 yaş doğumgününü kutlayacagız. Sadece aile olacak ama bizim aile epey bi kalabalık. 30 kisi falan olucaz herhalde. Gelenlerin cogu uzaktan gelecegi için ogleden sonra yemek yapıcaz aksamda pasta ve cupcake bi de kurabiye dışında ne yapabilirim bilmiyorum.soyle masada birz dolgun gorunsun istiyorum ama ne yapıcsm bilmiyorum. Bide tabii çalışıyorum ve 1 gunde ne hazırlıycam onu da bilmiyorum ya da hiç bir.sey yapmasam mı. Sadece pasta neyimize yetmiyor. Nasıl olsa hatırlamayacak ilerde. Sadece resinlerden gorucek. Ama ne bileyim bu aralar su suslu doğumgünleri de moda.
Selam bacım bende sezen. Ya bu arada gercekte afım sezen degil ama çok severim bu adı. Ben daha önce burda 3. Grupta yarışmıştım o zaman istanbulda yaşayan 4 kişi byluşmuştuk. Hatta biriyle iddaya girmiştik o dönemde. Neyse buluştuk biz. Isimleri falan soyledik tabii ben adımı soyleyince herkes bir saskınlık yaşadı neymis efendim sezen takma adım olunca ismimde sezen.sanmışlar yahu ben sizi yok prenses yok clemenin yok ezogelin sanıyormuyum. Velhasıl cok guzel zaman geçirdik ama ve o gun ve sonrasında biz her buluşmamız da hala birbirimize sezen, ezogelin,.prenses falan diyip duruyoruz. He birde su muhabbet vardı tabii. Hepimizin aklında ulan organ kaçakçısı mı ulen ya erkekse falan diye bir suru sey. Benim esim gelip uzaktan gormustu digerleri de bulusir bulusmaz tek tek arıyor. Kizlar tabii her telefonu "yok hala sagım, organ kaçakçısı falan da yok. "Açıyordu.
Kizlar birde hafta sonu oluşumun 1 yaş doğumgününü kutlayacagız. Sadece aile olacak ama bizim aile epey bi kalabalık. 30 kisi falan olucaz herhalde. Gelenlerin cogu uzaktan gelecegi için ogleden sonra yemek yapıcaz aksamda pasta ve cupcake bi de kurabiye dışında ne yapabilirim bilmiyorum.soyle masada birz dolgun gorunsun istiyorum ama ne yapıcsm bilmiyorum. Bide tabii çalışıyorum ve 1 gunde ne hazırlıycam onu da bilmiyorum ya da hiç bir.sey yapmasam mı. Sadece pasta neyimize yetmiyor. Nasıl olsa hatırlamayacak ilerde. Sadece resinlerden gorucek. Ama ne bileyim bu aralar su suslu doğumgünleri de moda.
sevinmez mi ne güzel bakılır gülümseyerek o fotoğraflara hemde. Tatlım masa için değilde fiyonklu böyle mavili falan magnetler yapabilirsin. Kurdela çiçek falan hemen bağla düğüm at. Gelenlere senin oğlandan hediye.Ama 1 yaş doğum günü ilerde fotolara bakınca çok sevinir annem ne çok düşünmüş beni diye sende iyi ki yapmışım dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?