- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.221
Sabah 10.30 1 yumurta 2 dilim ekmek. Peymir. Maydonoz. 3 zeytin.
Saat 14.00 civarı 3 ceviz. 2 kayısı
Saat 16.30 civarı 1 elma
Saat 18.30 1 biftek, 2 filim ekmek, salata, biraz peynir
2 litre su. 2 kupa yeşil çay
Menü süpermisSabah 10.30 1 yumurta 2 dilim ekmek. Peymir. Maydonoz. 3 zeytin.
Saat 14.00 civarı 3 ceviz. 2 kayısı
Saat 16.30 civarı 1 elma
Saat 18.30 1 biftek, 2 filim ekmek, salata, biraz peynir
2 litre su. 2 kupa yeşil çay
Ahanda ayşe buna çok katılıyorum ben. Ayneeeen.Kızlar ben Yatağa aç girmekten geceleri aç uyumaktan çok skldım
Varya bi istedgm kiloya ulaşsam şu günlerimi asla unutmucam artk kendimi kontrol etmeyi bilcem ne o öyle ya her öğün herseyden bütün kalorili şeylerden ye abur cubur ye çikolata ye birini yerde birine bırakır insan ekmek var tatlı var abur cubur var smdi. De aç yatariz işte böyleAhanda ayşe buna çok katılıyorum ben. Ayneeeen.
çorba tarifin çok güzelmiş. bende deniycem bunu.Bu arada bugün yedigim sebze çorbası benim sihirli tarifim niyeyse ben bu çorbayı yapmaya baslayınca hemen zayıflıyorum. Eşim öyle diyor. Evde ne varsa atıyorum. İçine sonra bol bol yiyorum. Benim koca ona sihirli çorba diyor. Bir dönem sürekli bu çorbayı yiyordum.birde yogurtlu kıvırcık. Sabah ogle aksam sadece corba ve yogurtlu kıvırcık yerdim. Nasıl yermisim simdi sasıyorum ama. Çorbam hem lezzetli hem saglıklı hem kalorisi çok az (yada ben oyle dusunuyorum )
Icinde
Yarım laha, 2 soğan, 2 kabak,.2 sap pırasa, 2 domates, 1 tavuk but, kereviz sapı, dereotu yarım fincanda bulgur var. Hepsini pişirip blendırdan geçiriyorum mis gibi oluyor . he tabii ben.taştan yumuşak ne bulduysam yedigim için.
yok cnm sorun olmuyor.Midene bi zararı olmuyormu peki limonun aç karnına
Canım tarçınlı süt falan isen açığını yatıştırıcı belki.Kızlar ben Yatağa aç girmekten geceleri aç uyumaktan çok skldım
Inşallah canım. Burda hastane menülerini diyetisyen hatırlıyor. Sizin ki şirket tarafından geliyor herhaldeGünaydın kızlar ben bugun 24 saat netteyim ınsallah hastane yemekleri bugün bana uygun olur
PERHİZ YAPMADAN KİLO VERMEK İÇİN BULDUĞUM NUMARA
Annem yıllar önce Tv de gördüğü bir kokteyl seti almıştı ve yanında bir kitap hediye gelmişti.O kitap elime geçti.Kitabın adı çok dikkat çekici "PERHİZ YAPMADAN KİLO VERMEK İÇİN BULDUĞUM NUMARA"Yazarı Fransız DANIELLE CHEVALIER...Kitabı daha önce okumuştum ama ilgimi çekmemişti.Ama giriş kısmını geçenlerde okudum ve sizlerle paylaşmak istedim. Şimdi sizlere kitabın girişinden bazı alıntılar yazıcam;
"Perhiz yapmadan kilo vermek için bulduğum numara ne?Çok basit.Belki de inanamayacağınız kadar basit.İşin ilginç yanı basit olmasına rağmen sonuç aldım,zayıflamak isteyen dostlarım çok iyi sonuçlar aldı ve şu an elinizde tuttuğunuz kitabı yayınladığım günden beri iyi sonuçlar elde eden okurlarımdan teşekkür dolu yüzlerce mektup alıyorum.İşte inanılmayacak kadar basit sırrım:Yemeklerinizi alıştığınızdan daha ağır bir tempoda yemeğe çalışın.Bunu başarabilmenin yolu da lokmalarınızı uzun uzadıya çiğnemekten geçiyor.Belki de buna inanmıyorsunuz.Başlangıçta bana da öyle geliyordu.Kaybedecek bir şeyim olmadığı için bunu denemeye karar verdim.
Sonuç;İlk haftada üç kilo,daha sonra ki günlerde de 6 kilo verdim.Yani çok kısa bir sürede tam 9 kilo verdim.Tüm erkek ve kadın arkadaşlarım buna benzer etkileyici sonuçlar aldı.Bütün bunlardan sonra sizin de bunu denememeniz için ortada hiç bir neden yok.Üç gün için deneyin,sonra tartılın.Ben son derece hoşnut edici bir süprizle karşılaşacağınıza inanıyorum."
ALINTI
çorba tarifin çok güzelmiş. bende deniycem bunu.
benim en büyük hatam bir tabak yemekle doymuyorum. 2-3 tabak yemek istiyorum.
merhaba sezen ben de masal gerçek ismin duygu :) 26 yaşındayım 8 aylık bir kızım var. 110 kilo ile başladığım yolculuğuma 101-100 arası devam ediyorum.hedefim ilk olarak 70( ahhhh lise yıllarım :) ) aslen ankaralıyım ama muğlada yaşıyorum :) yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)Selam kızlar. Takımdan çok koptum bu ara. Aslında burası bana çok karışık gelmeye başladı son dönemde. Gelen arkadaşları çok.fazla.tanıyamadım birden. Diyete de uymayınca birayı çok meşgul etmeyeyim dedim. Hatta ayrılmayı düşünüyordum ama neyse simdi geçti hepsi. Artık bende burdayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?