Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim hepinizee.. Allah yaşatmasın kimseye çok zor..

Eski mesajları okudum.. Azıcık motivasyon düşüklüğü yaşayanlarımız olmuş.. Hepimiz birbirimizin motivasyonu için buradayız.. Aman diyim nazar değmesin herkes çok iyi gidiyor şu anda.. Kopmak yokk :)

Tabi bu arada en çok motivasyon sanırım bana lazım.. Bugün eve gelen herkes sözleşmiş gibi börek getirmişti.. 3 öğün börek yedim. hastane de de refakatçiye ayrı yemek veriyolarmış. Karnıyarık, pilav, börek cacık falan gibi acayip menüler yapmışlar. Diyetisyen kafayı yiyecek tartıya çıktığımda. Tabi bende ayrı kafayı yiyorum.. Diyetisyene başladığımdan beri aldığım kiloyu hayatımda hiç bu kadar hızlı almamıştım. Hala bir terslik olduğunu düşünüyorum. Haftalardır yazdığım gibi havaların düzelmesini bekliyorum. Uzunnn yürüyüşlere başlayacağım belki o zaman iş değişir..

Herkesin menüsüne ayrı ayrı yorum yazamadım çokkk yorgunum. Ama maşallah herkes bomba gibi.. Devam kızlar devammm

Sabah 10.30 1 yumurta 2 dilim ekmek. Peymir. Maydonoz. 3 zeytin.

Saat 14.00 civarı 3 ceviz. 2 kayısı

Saat 16.30 civarı 1 elma

Saat 18.30 1 biftek, 2 filim ekmek, salata, biraz peynir

2 litre su. 2 kupa yeşil çay

Ahanda ayşe buna çok katılıyorum ben. Ayneeeen.
Varya bi istedgm kiloya ulaşsam şu günlerimi asla unutmucam artk kendimi kontrol etmeyi bilcem ne o öyle ya her öğün herseyden bütün kalorili şeylerden ye abur cubur ye çikolata ye birini yerde birine bırakır insan ekmek var tatlı var abur cubur var smdi. De aç yatariz işte böyle

günaydın kızlar :) ilk günaydın benden herkese musmutlu sabahlar...
yine limonlu suyumu içtim aç karnına:)
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 kupa yeşil çay, 1 kase yoğurt
öğle: 1 avuç leblebi, 2 elma
akşam: 1 tabak patates yemeği, salata,
ara: 1kupa yeşil çay, 1 hurma
2 nescafe içtim. normalde süttozu atmadan içiyordum. bu kez kullandım.
2.5lt su. spor yapamadım, yorgundum.

çorba tarifin çok güzelmiş. bende deniycem bunu.
benim en büyük hatam bir tabak yemekle doymuyorum. 2-3 tabak yemek istiyorum.

PERHİZ YAPMADAN KİLO VERMEK İÇİN BULDUĞUM NUMARA
Annem yıllar önce Tv de gördüğü bir kokteyl seti almıştı ve yanında bir kitap hediye gelmişti.O kitap elime geçti.Kitabın adı çok dikkat çekici "PERHİZ YAPMADAN KİLO VERMEK İÇİN BULDUĞUM NUMARA"Yazarı Fransız DANIELLE CHEVALIER...Kitabı daha önce okumuştum ama ilgimi çekmemişti.Ama giriş kısmını geçenlerde okudum ve sizlerle paylaşmak istedim. Şimdi sizlere kitabın girişinden bazı alıntılar yazıcam;

"Perhiz yapmadan kilo vermek için bulduğum numara ne?Çok basit.Belki de inanamayacağınız kadar basit.İşin ilginç yanı basit olmasına rağmen sonuç aldım,zayıflamak isteyen dostlarım çok iyi sonuçlar aldı ve şu an elinizde tuttuğunuz kitabı yayınladığım günden beri iyi sonuçlar elde eden okurlarımdan teşekkür dolu yüzlerce mektup alıyorum.İşte inanılmayacak kadar basit sırrım:Yemeklerinizi alıştığınızdan daha ağır bir tempoda yemeğe çalışın.Bunu başarabilmenin yolu da lokmalarınızı uzun uzadıya çiğnemekten geçiyor.Belki de buna inanmıyorsunuz.Başlangıçta bana da öyle geliyordu.Kaybedecek bir şeyim olmadığı için bunu denemeye karar verdim.

Sonuç;İlk haftada üç kilo,daha sonra ki günlerde de 6 kilo verdim.Yani çok kısa bir sürede tam 9 kilo verdim.Tüm erkek ve kadın arkadaşlarım buna benzer etkileyici sonuçlar aldı.Bütün bunlardan sonra sizin de bunu denememeniz için ortada hiç bir neden yok.Üç gün için deneyin,sonra tartılın.Ben son derece hoşnut edici bir süprizle karşılaşacağınıza inanıyorum."

ALINTI

Katılıyorum canım en büyük hatalarımızdan biri de hızlı yemek. Hızlı yiyince de iyice çiğnemediğimiz için hazımsızlık oluyor

çorba tarifin çok güzelmiş. bende deniycem bunu.
benim en büyük hatam bir tabak yemekle doymuyorum. 2-3 tabak yemek istiyorum.

Bacım yemeğin yanında 1 dilim tam buğday ekmeği ya da Çavdar ekmeği ye. Tok hissi verir ekmek. Beyaz ekmek yasak :) günde 3-4 dilim yemelisin zaten ekmeksiz diyet olmaz.

Günaydın herkese sabah:
1 haşlanmış yumurta
yarım simit
4 çeri domates
3 dlm salatalık
3 zeytin
3 dlm sucuk
öğle:
Zeytinyağlı bamya
akşam:
Salata
barbunya

merhaba sezen ben de masal gerçek ismin duygu :) 26 yaşındayım 8 aylık bir kızım var. 110 kilo ile başladığım yolculuğuma 101-100 arası devam ediyorum.hedefim ilk olarak 70( ahhhh lise yıllarım :) ) aslen ankaralıyım ama muğlada yaşıyorum :) yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)

arkadaşlar benim de motivasyonum düşüyor. ama tabii sizinle alakalı bir durum değil. diyorum ya canım hiç olmadık şeyler istiyor. başaramamaktan çok korkuyorum. sonrada diyorum ki ilk defa bir diyetin 1 ay sürdü ve devamı gelmeli... sonrada içimden bir ses kendini kandırma sen iradesizsin diyor

Kahvaltı
1 domates
2 kızarmış kepek ekmek
1 kk peynir
5 zeytin

Öğle
4 adet parmak köfte
1 dilim kepek ekmek

Akşam
Tarhana çorba
4 yk makarna

Ara : bir avuç leblebi , kayısı meyveli yoğurt

Jillian level 1 + basen hareketleri
2,5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…