- 18 Mayıs 2012
- 1.028
- 1.016
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.241
arkadaşım harikasın :) çok iyi gidiyorsun :)Kahvaltı
1 domates
2 kızarmış kepek ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Öğle
4 adet parmak köfte
1 dilim kepek ekmek
Akşam
Tarhana çorba
4 yk makarna
Ara : bir avuç leblebi , kayısı meyveli yoğurt
Jillian level 1 + basen hareketleri
2,5 litre su
arkadaşlar benim de motivasyonum düşüyor. ama tabii sizinle alakalı bir durum değil. diyorum ya canım hiç olmadık şeyler istiyor. başaramamaktan çok korkuyorum. sonrada diyorum ki ilk defa bir diyetin 1 ay sürdü ve devamı gelmeli... sonrada içimden bir ses kendini kandırma sen iradesizsin diyor
arkadaşım harikasın :) çok iyi gidiyorsun :)
Nerde burda diyetisyen filan izmir birde yani bizim sirketInşallah canım. Burda hastane menülerini diyetisyen hatırlıyor. Sizin ki şirket tarafından geliyor herhalde
arkadaşım harikasın :) çok iyi gidiyorsun :)
BenceBence Gülsüm menün çok sağlıklı
Hiçde iradesiz falan değilsin. Nefis bu elbet can çekiyor. Buraya kadar geldin bundan sonrada yapabilirsin mssal bence. Tapanlardan ne eksiğin varki. Tabiki hiç.arkadaşlar benim de motivasyonum düşüyor. ama tabii sizinle alakalı bir durum değil. diyorum ya canım hiç olmadık şeyler istiyor. başaramamaktan çok korkuyorum. sonrada diyorum ki ilk defa bir diyetin 1 ay sürdü ve devamı gelmeli... sonrada içimden bir ses kendini kandırma sen iradesizsin diyor
Ayyy çok tebrik ederim gülsümcüm. Yine çoook iyiKahvaltı
1 domates
2 kızarmış kepek ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Öğle
4 adet parmak köfte
1 dilim kepek ekmek
Akşam
Tarhana çorba
4 yk makarna
Ara : bir avuç leblebi , kayısı meyveli yoğurt
Jillian level 1 + basen hareketleri
2,5 litre su
öyle tabi ki 65 yaşında ki kayınvalidemin insilüni bile benimkinden az :) ben ölmüşüm ağlayanım yokHiçde iradesiz falan değilsin. Nefis bu elbet can çekiyor. Buraya kadar geldin bundan sonrada yapabilirsin mssal bence. Tapanlardan ne eksiğin varki. Tabiki hiç.
canım ya en sağlıklı olanını seç kendin için. şirket yemekleri yağlı olur bir deNerde burda diyetisyen filan izmir birde yani bizim sirket
inşallah canım ahh bir 90ı görsem tartıda nasıl mutlu olacağım. bu ay sonuna kadar hedefim 95 inşallah başarabilirim. iyiki varsınız bazen sizin menülerinizi görünce aklımdan geçirdiğim şeyler için çok utanıyorum.Başaramamaktan da asla korkma. Başaramazsan şuanki kilonda olacaksın. Başarırsan neler giyebileceğini düşün :)
Lütfen vazgeçme. Hep birlikte başarıcaz.
90lara indiğinde 1-2 hafta ara ver kuzucum mesela. Sonra 80lere indiğinde ara ver. Anladın mı ara vere vere zamanla gidecek kilolar :)
bende öyleydim eskiden 2 gün diyet yapar 3. gün tekrar tatlı falan yerdim ve ertesi güne bir kere yedim zaten der geri bırakırdım diyeti. ama bu kez öyle yapmıyorum yesem bile diyorum ki yarın telafi edeceksin. devam edeceksin. bırakmıyorum. inatla devam ediyorum ama ne olursa olsun akşam saat 6dan sonra hiçbirşey yemiyorum yemeyeceğimCanım bak ben de 2 hafta diyet yapıp sonra tatlıları götüren bi insandım. Fakat o kadar rahatsız oldum ki görüntümden yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum ama ara sıra 1 hafta ara veriyorum. Çünkü insan sıkılıyor ya. Yemek yemeği özlüyor, diyet yapmaktan sıkılıyor. Mesela geçen hafta hiç kilo veremedim. Çünkü aşırı derecede yemek yedim. Gece pizza, tatlı , kek yemeler. Sabah simitleri poğaçaları götürmek...
Gördün burda paylaştım menülerimi.
Ama pes etmeyi asla düşünmedim. Inan. Pantolon alırken 32 beden bile dar gelirken şuan 29 giyiyorum.
Ya da 42 beden bile dar gelirken şuan 38in içine sığmaya çalışıyorum.
Hayatımın hiç bi evresinde ben bu kadar zayıf olmadım canım. Sen de canın sıkılınca ara ver. Kilo vermek sabır ve zaman istiyor bunun farkına vardım. Hemen kilo veremiyoruz ki. Sabır edeceksin! Ara sıra kaçamak yapacaksın tabi hepimiz insanız ya canımız neler çekiyor. Ben 1 haftadır diyet filan hak getire. Pazartesi tekrar başladım diyete. Tadını çıkara çıkara yapıcaz. Sağlıklı bi şekilde Zayıflıcaz.
Kafanda bunu kurduğun sürece asla vazgeçmezsin. Kendin için. Sağlığın için. Sana inanıyorum ben.
Yürüyüşe filan çık. Yemeyerek de kilo veremezsin hareket etmen lazım! Biraz hareket ve sağlıklı beslenme. Başka bişey yok.
bende öyleydim eskiden 2 gün diyet yapar 3. gün tekrar tatlı falan yerdim ve ertesi güne bir kere yedim zaten der geri bırakırdım diyeti. ama bu kez öyle yapmıyorum yesem bile diyorum ki yarın telafi edeceksin. devam edeceksin. bırakmıyorum. inatla devam ediyorum ama ne olursa olsun akşam saat 6dan sonra hiçbirşey yemiyorum yemeyeceğim
Ayyy çok tebrik ederim gülsümcüm. Yine çoook iyi
101-100.7 arasında değişiyorŞuan kaç kilosun canım ?
101-100.7 arasında değişiyor
teşekkür ederim canım inşallah. bugünden itibaren biraz daha menümü kısacağım. insülin için. doktor kilo vermeden yanıma gelme dediKız sen bura geldiğinde 107 kiloydun. Hafta 90lara gelirsin. Ne kadar çok sevindim anlatamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?