Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

arkadaşım harikasın :) çok iyi gidiyorsun :)

Canım bak ben de 2 hafta diyet yapıp sonra tatlıları götüren bi insandım. Fakat o kadar rahatsız oldum ki görüntümden yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum ama ara sıra 1 hafta ara veriyorum. Çünkü insan sıkılıyor ya. Yemek yemeği özlüyor, diyet yapmaktan sıkılıyor. Mesela geçen hafta hiç kilo veremedim. Çünkü aşırı derecede yemek yedim. Gece pizza, tatlı , kek yemeler. Sabah simitleri poğaçaları götürmek...
Gördün burda paylaştım menülerimi.

Ama pes etmeyi asla düşünmedim. Inan. Pantolon alırken 32 beden bile dar gelirken şuan 29 giyiyorum.
Ya da 42 beden bile dar gelirken şuan 38in içine sığmaya çalışıyorum.
Hayatımın hiç bi evresinde ben bu kadar zayıf olmadım canım. Sen de canın sıkılınca ara ver. Kilo vermek sabır ve zaman istiyor bunun farkına vardım. Hemen kilo veremiyoruz ki. Sabır edeceksin! Ara sıra kaçamak yapacaksın tabi hepimiz insanız ya canımız neler çekiyor. Ben 1 haftadır diyet filan hak getire. Pazartesi tekrar başladım diyete. Tadını çıkara çıkara yapıcaz. Sağlıklı bi şekilde Zayıflıcaz.

Kafanda bunu kurduğun sürece asla vazgeçmezsin. Kendin için. Sağlığın için. Sana inanıyorum ben.
Yürüyüşe filan çık. Yemeyerek de kilo veremezsin hareket etmen lazım! Biraz hareket ve sağlıklı beslenme. Başka bişey yok.

arkadaşım harikasın :) çok iyi gidiyorsun :)

Başaramamaktan da asla korkma. Başaramazsan şuanki kilonda olacaksın. Başarırsan neler giyebileceğini düşün :)
Lütfen vazgeçme. Hep birlikte başarıcaz.
90lara indiğinde 1-2 hafta ara ver kuzucum mesela. Sonra 80lere indiğinde ara ver. Anladın mı ara vere vere zamanla gidecek kilolar :)

Hiçde iradesiz falan değilsin. Nefis bu elbet can çekiyor. Buraya kadar geldin bundan sonrada yapabilirsin mssal bence. Tapanlardan ne eksiğin varki. Tabiki hiç.

Ayyy çok tebrik ederim gülsümcüm. Yine çoook iyi

Sizlere benim çok sevdiğim bir sebze öğünü vereceğim ekmeği de içinde. Yanına bi yoğurt yada ayran bugünkü öğlen menüm bu. Arkadaşıma diyetisyen vermişti.

Kabak, karnıbahar, vs ıstediğin sebze ya da 6 kaşık haşlanmış nohut 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile sotelenir. 1 sogan biraz domates ve azcık salça eklenir. 1 fincan bulgur ve biraz su eklenerek çekmesi sağlanır. Yanına ayranla öğlen sebze menüsü yaptım akşama protein alcam inş,

Hiçde iradesiz falan değilsin. Nefis bu elbet can çekiyor. Buraya kadar geldin bundan sonrada yapabilirsin mssal bence. Tapanlardan ne eksiğin varki. Tabiki hiç.
öyle tabi ki 65 yaşında ki kayınvalidemin insilüni bile benimkinden az :) ben ölmüşüm ağlayanım yok

inşallah canım ahh bir 90ı görsem tartıda nasıl mutlu olacağım. bu ay sonuna kadar hedefim 95 inşallah başarabilirim. iyiki varsınız bazen sizin menülerinizi görünce aklımdan geçirdiğim şeyler için çok utanıyorum.

bende öyleydim eskiden 2 gün diyet yapar 3. gün tekrar tatlı falan yerdim ve ertesi güne bir kere yedim zaten der geri bırakırdım diyeti. ama bu kez öyle yapmıyorum yesem bile diyorum ki yarın telafi edeceksin. devam edeceksin. bırakmıyorum. inatla devam ediyorum ama ne olursa olsun akşam saat 6dan sonra hiçbirşey yemiyorum yemeyeceğim

Şuan kaç kilosun canım ?

Kız sen bura geldiğinde 107 kiloydun. Hafta 90lara gelirsin. Ne kadar çok sevindim anlatamam :)
teşekkür ederim canım inşallah. bugünden itibaren biraz daha menümü kısacağım. insülin için. doktor kilo vermeden yanıma gelme dedi en azından yanına gidene kadar 95e düşeyim :)

arkadaşlar ben bugün öğle yemeği yiyemedim çok geç kahvaltı yaptığım için. şimdi pulbiber limon ve keten tohumlu yoğurt yiyorum. akşamda bamya ve yoğurt yiyeceğim.

Sabah 07.30
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz tere
4 zeytin

Ara 10.30
1 tane sade Türk Kahvesi

Öğle 12.15
1 kase çorba
Yarım porsiyon rosto garnitürlü
Yarım kase yoğurt (üstüne yeşil çay )

Ara 16.30
1 yeşil elma
1 portakal

Aksam 18.30
1 kase çorba
1 porsiyon rosto garnitürlü
3 kaşık sutlac

Ara 20.30
1 Bardak yeşil çay
1 paket special k krakeri

2.5 litre su nbte olduğum için spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…