- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.861
Yavru sen 50'den aşağıya düşmeye çalışıyorsun ama... Onu da hatırlatırım.amann Allahım bunları görünce ben ne az yemek yiyormuşum dedim kendi kendime
akşam balık iyiymiş Masal. Off ben çok yoğunum bu aralar... Yemeklere hiç özenemiyorumgünaydın herkese..
sabah:
2 dlm peynir
1 dlm tb ekmeği
2 çeri domates
5 zeytin
öğle:
tavuk sote
bulgur pilavı(3yk)
yoğurt
akşam:
balık
salata
canım ben hep evdeyim... keşke dışarda olsam inan bende dikkat etmek dışında özenmem... çalışmaya çok ihtiyacım var... çok sıkılıyorum..akşam balık iyiymiş Masal. Off ben çok yoğunum bu aralar... Yemeklere hiç özenemiyorum
Evde durmaktan ben de çok sıkılıyorum canım.canım ben hep evdeyim... keşke dışarda olsam inan bende dikkat etmek dışında özenmem... çalışmaya çok ihtiyacım var... çok sıkılıyorum..
Bugün çok dikkat et madem. Bırakmak yok! Valla o kadar işimin arasında buraya yazıcam diye uğraşıyorum. Dikkat et kendine kızım :) Havalar ısınınca, pişman olucaksın, şimdi dikkat etmediğine. Zayıf kadında, tişört pantolon bile çok şık duruyor. Kendini nasıl görmek istiyorsun? Bunları düşün ve dün akşamın acısını çıkar.Kızlar akşam ocakbaşına gittik. Ben artık diyet yapamıyorum sanırım :S
doğru canım haklısın ben kilo ayrımını göremeyip okuyunca öle bi yorum yaptım :)Yavru sen 50'den aşağıya düşmeye çalışıyorsun ama... Onu da hatırlatırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?