Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin canım. kendini anlat bize. kaç kilosun ? hedefin kaç? nasıl bir program uygulamayı düşünüyorsun?
Ben 28 yaşında evliyim 1 yaşında kızım var 2008de 63 kilo biriydim mezun oldum üniversiteden 1 yılda 12 kilo aldım 80 kilo ile hamile kaldım şimdi 86.4 kiloyum belli bir program yok yardım edin bende bir yol cizeym

Gulsum462 ( 64.2 / 65,6/ -1,4 / %-2,18 )
Nurgul_85 (51,5/51 /-500 /0,51% )
Akrepimm (69,9 /68,8 /1,10 / %1,57 )
Minikiminannesi (59.6 / //%) izine ayrılmak istiyor
MasalKusu (99,5 / 97,6 /1,9 /%1,90)
Suzibazi (57,2 / 56,9 / 0,3 /% 0,52 ) Yeni üye başlangıç 58,5kg 16. Şubat / Hedef 55kg
Ayseemr ( 73,8/74,8/-1 /%-1,36 ) izine ayrılmak istiyor.

14.TAKIM 405. ETAP

Gulsum462 ( 64.2 / 65,6/ -1,4 / %-2,18 )
Nurgul_85 (51,5/ 51 / 0,5 /%0,51 )
Akrepimm (69,9 /68,8 /1,10 / %1,57 )
Minikiminannesi (59.6 / //%) izine ayrılmak istiyor
MasalKusu (99,5 / 97,6 /1,9 /%1,90)
Suzibazi (57,2 / 56,9 / 0,3 /% 0,52 ) Yeni üye başlangıç 58,5kg 16. Şubat / Hedef 55kg
Ayseemr ( 73,8/74,8/-1 /%-1,36 ) izine ayrılmak istiyor.

14. TAKIM ORTALAMASI % 0,14

Ben 28 yaşında evliyim 1 yaşında kızım var 2008de 63 kilo biriydim mezun oldum üniversiteden 1 yılda 12 kilo aldım 80 kilo ile hamile kaldım şimdi 86.4 kiloyum belli bir program yok yardım edin bende bir yol cizeym
canım bende 26 yaşında 1 çocuk annesiyim bebeğim 9 aylık. hamileyken hiç kilo almadım hatta 112 kilodan 102 kiloya düştüm. doğumdan çıktığımda 95 kiloydum. süt olsun diye o kadar saçma sapan şeyler yedim ki geri 110 oldum.1,5 aydır diyetteyim. ve 97.6 oldum. kendi adıma yaptıklarımı anlatayım. 4 ltye yakın su içiyorum. günde 3 bardak yeşilçay rezene vs benzeri otları karıştırıp çay yapıyorum ve bol limonla onu içiyorum. hafif şeyler yiyorum ,pirinçten, beyaz ekmekten, aşırı tuzdan ve şekerden uzak duruyorum. sende kendine uygun bir liste oluşturabilirsin. sen listeni yaz biz sana ona göre yorum yapalım.
mesela bunu yeme, bundan sadece 1 kaşık ye gibi...

Çinliler yeşil çayı bizim siyah çayı içtiğimiz gibi içiyorlar, doğrudan kalp rahatsızlığı vereceğini sanmıyorum ama biraz da alışkanlık meselesi... doktora görünmen iyi olur, Allah korusun, başka bir durum da olabilir. eşimde de kalp çarpıntısı oluyodu bir dönem, holter takıp ölçüm yaptılar, efor filan da yapmışlardı. %80 sebebi anlaşılmaz, çarpıntılar takip edilir demişti doktorumuz, %20'de de müdahale ediliyormuş. Çok şükür, bizimki ciddi bir şey çıkmadı, çarpıntı sıklığı ve şiddeti arttıkça gelin demişti, sonra bi daha da olmadı.

Ben sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta peynir. Domates salatalık öğlensebze yemeği akşam sebze artı çorba benim tek sorunum hareket bide şu içmemek
canım genel olarak menün gayet iyi görünüyor. su içmek için kendini zorlamalısın. çünkü neredeyse tüm organlarımız suyla çalışıyor. susuz kaldığındada yemeğe yöneliyoruz tansiyonumuz yükseliyor ya da düşüyor. en önemli şeydir zayıflama da su.
ayrıca yemek sebze de olsa az yağlı yapmaya özen göster. kızartmalardan uzak dur. mesela diyetisyenler yemeğin özellikle suyundan uzak durun diyorlar. sadece sebzenin kendini tüketmeye çalış. merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin

Ya ben bugün itibaren karar verdim zaten çok yağlı yemek yemiyorum şekerli şeylerle aram yok tek sorun kararlı olamıyorum yürüyüş bide su içersem gidecek bu kilolar bir koça ihtiyacim var

Kızlar 1 adet gofret yedim şimdi. 180 kalori.
Akşam pilavı 5 kaşık yerine 3 kaşık yiyeceğim ve yürüyüşü 1 saate çıkardım. Şu aralar o kadar çikolata, baklava yiyorum ki kilo aldım. Bunun önüne geçemiyorum. Ne tarçınla, ne de sütlü kahveyle. Yemek istiyorum baya baya.

Ya ben bugün itibaren karar verdim zaten çok yağlı yemek yemiyorum şekerli şeylerle aram yok tek sorun kararlı olamıyorum yürüyüş bide su içersem gidecek bu kilolar bir koça ihtiyacim var
canım dediğim gibi hergün buraya gelip menülerini bizimle paylaşırsın yorumlar yaparız. sende bizim menülerimize yorum yaparsın. incelersin. bazen ufak tüyolar veriyor arkadaşlarımız onlardan yararlanırsın. çok sıkılınca ve yeek yeme isteğine karşı koyamayınca yine gel konuşuruz oyalarız.. elimizden geldiğince destek oluruz. diğer arkadaşlar çalışıyor vs ama ben genelde burdayım mümkün olduğunca yardımcı olurum..

canım bazı dönemler bende de oluyo . hatta su anda bile canım istiyor... olur öyle şeyler yeterki dengelemeye çalış...

Hoş geldin Safira.
Ben de 32 yaşındayım, 2,5 yaşında bi çocuğum var. 55 olana kadar buralardayım :)
Memurum, Ankara'dayım.
Bir aylığına diyetisyene gittim, onunla birlikte 4-5 kilo verdim. Şimdi 2 kilo daha vermek için yeni bir diyetisyene gideceğim.
Benim nasıl beslenmem gerektiğini öğrenmem gerekiyor, bir de etrafımda uçuşan açık büfe yemekler, beş çayları, bilmem ne partilerine gidip yer gibi yapmayı :) Ben gidiyorum ama doğrudan yiyorum.
Biraz önce yine arkadaşlar toplaşmışlar, Cuma öğleden sonrası kendimizi şımartalım diye, altın günü gibi börek, kısır, helva ne varsa koymuşlar ortaya. Bir kaşık, bir kaşık dedim ama şimdi davul oldum. Neyse uzattım konuyu.
Safira haftaya yeni diyetisyenime gittğimde diyet listemi burada paylaşacağım, bir fikir veri belki

Çok memnun olurum çok sık giremiyorum siteye kızım durmuyor

Ama o bana dedi ki senin karşında öyle yazacak dedi haftaya bizim takımda olcaksn deneme süresi olmayacak dedi

canım sen memurmusun ahhh ne güzel şu anda en büyük hayalim bende cebelleşiorum kpss ile ama bitürlü olmuyo

sabah
1 tb ekmek
2 zeytin
2 çatal reçel
1 tavada yumurta

ara
bi tane halley
1 tane burçak

öğle
1 tbk erişteli yeşil mercimek çorba
3 kaşık salçalı makarna

akşam
1 tabak yeşil mercimek çorba,
3 tane karnıbahar haşlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…