- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.821
Ben 28 yaşında evliyim 1 yaşında kızım var 2008de 63 kilo biriydim mezun oldum üniversiteden 1 yılda 12 kilo aldım 80 kilo ile hamile kaldım şimdi 86.4 kiloyum belli bir program yok yardım edin bende bir yol cizeymhoşgeldin canım. kendini anlat bize. kaç kilosun ? hedefin kaç? nasıl bir program uygulamayı düşünüyorsun?
canım bende 26 yaşında 1 çocuk annesiyim bebeğim 9 aylık. hamileyken hiç kilo almadım hatta 112 kilodan 102 kiloya düştüm. doğumdan çıktığımda 95 kiloydum. süt olsun diye o kadar saçma sapan şeyler yedim ki geri 110 oldum.1,5 aydır diyetteyim. ve 97.6 oldum. kendi adıma yaptıklarımı anlatayım. 4 ltye yakın su içiyorum. günde 3 bardak yeşilçay rezene vs benzeri otları karıştırıp çay yapıyorum ve bol limonla onu içiyorum. hafif şeyler yiyorum ,pirinçten, beyaz ekmekten, aşırı tuzdan ve şekerden uzak duruyorum. sende kendine uygun bir liste oluşturabilirsin. sen listeni yaz biz sana ona göre yorum yapalım.Ben 28 yaşında evliyim 1 yaşında kızım var 2008de 63 kilo biriydim mezun oldum üniversiteden 1 yılda 12 kilo aldım 80 kilo ile hamile kaldım şimdi 86.4 kiloyum belli bir program yok yardım edin bende bir yol cizeym
Çinliler yeşil çayı bizim siyah çayı içtiğimiz gibi içiyorlar, doğrudan kalp rahatsızlığı vereceğini sanmıyorum ama biraz da alışkanlık meselesi... doktora görünmen iyi olur, Allah korusun, başka bir durum da olabilir. eşimde de kalp çarpıntısı oluyodu bir dönem, holter takıp ölçüm yaptılar, efor filan da yapmışlardı. %80 sebebi anlaşılmaz, çarpıntılar takip edilir demişti doktorumuz, %20'de de müdahale ediliyormuş. Çok şükür, bizimki ciddi bir şey çıkmadı, çarpıntı sıklığı ve şiddeti arttıkça gelin demişti, sonra bi daha da olmadı.Kızlar ben size bişey danışmak istiyorum yaklaşık 1 aydır düzenli yeşil çay içiyorum sallama değil ama demleme şeklinde ve 3 . 4 gündür kalbimde bişey var böyle sıkışmamı çarpıntımı bilemedim gün içinde tekrarlar oldu doktora gidicem p.tesi inş
Bugün bi arkadaşım yeşil çayın yan etkisi dedi bikaç gün ara vericem sizede sormak istedim olurmu cidden yeşil çay yaparmı?
canım genel olarak menün gayet iyi görünüyor. su içmek için kendini zorlamalısın. çünkü neredeyse tüm organlarımız suyla çalışıyor. susuz kaldığındada yemeğe yöneliyoruz tansiyonumuz yükseliyor ya da düşüyor. en önemli şeydir zayıflama da su.Ben sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta peynir. Domates salatalık öğlensebze yemeği akşam sebze artı çorba benim tek sorunum hareket bide şu içmemek
canım çok sevindim senin adına 37 kilo 600 gram vermem lazım benim deson 3 kilom kaldı
canım dediğim gibi hergün buraya gelip menülerini bizimle paylaşırsın yorumlar yaparız. sende bizim menülerimize yorum yaparsın. incelersin. bazen ufak tüyolar veriyor arkadaşlarımız onlardan yararlanırsın. çok sıkılınca ve yeek yeme isteğine karşı koyamayınca yine gel konuşuruz oyalarız.. elimizden geldiğince destek oluruz. diğer arkadaşlar çalışıyor vs ama ben genelde burdayım mümkün olduğunca yardımcı olurum..Ya ben bugün itibaren karar verdim zaten çok yağlı yemek yemiyorum şekerli şeylerle aram yok tek sorun kararlı olamıyorum yürüyüş bide su içersem gidecek bu kilolar bir koça ihtiyacim var
canım bazı dönemler bende de oluyo . hatta su anda bile canım istiyor... olur öyle şeyler yeterki dengelemeye çalış...Kızlar 1 adet gofret yedim şimdi.180 kalori.
Akşam pilavı 5 kaşık yerine 3 kaşık yiyeceğim ve yürüyüşü 1 saate çıkardım. Şu aralar o kadar çikolata, baklava yiyorum ki kilo aldım. Bunun önüne geçemiyorum. Ne tarçınla, ne de sütlü kahveyle. Yemek istiyorum baya baya.
Hoş geldin Safira.Ben 28 yaşında evliyim 1 yaşında kızım var 2008de 63 kilo biriydim mezun oldum üniversiteden 1 yılda 12 kilo aldım 80 kilo ile hamile kaldım şimdi 86.4 kiloyum belli bir program yok yardım edin bende bir yol cizeym
Çok memnun olurum çok sık giremiyorum siteye kızım durmuyorHoş geldin Safira.
Ben de 32 yaşındayım, 2,5 yaşında bi çocuğum var. 55 olana kadar buralardayım :)
Memurum, Ankara'dayım.
Bir aylığına diyetisyene gittim, onunla birlikte 4-5 kilo verdim. Şimdi 2 kilo daha vermek için yeni bir diyetisyene gideceğim.
Benim nasıl beslenmem gerektiğini öğrenmem gerekiyor, bir de etrafımda uçuşan açık büfe yemekler, beş çayları, bilmem ne partilerine gidip yer gibi yapmayı :) Ben gidiyorum ama doğrudan yiyorum.
Biraz önce yine arkadaşlar toplaşmışlar, Cuma öğleden sonrası kendimizi şımartalım diye, altın günü gibi börek, kısır, helva ne varsa koymuşlar ortaya. Bir kaşık, bir kaşık dedim ama şimdi davul oldum. Neyse uzattım konuyu.
Safira haftaya yeni diyetisyenime gittğimde diyet listemi burada paylaşacağım, bir fikir veri belki
diğer takıma geçmek istediğini biliyorum. Ama diğer takımın kaptanı seni takıma almak için deneme süresi uygulayacak. takıma yeni üye geldiğinde 2 hafta deneme süresi uygulanıyor, sen de o takım için yeni üye olacağın için böyle bir bekleme süren olacak. Senin isminin yanına bugün "8. takıma geçecek "şeklinde yazarsam, haftaya onların takımında listeye girersin. Deneme süresini uygulayamazlar, bu sebeple bizim takımdan izine ayrılıp, bir iki hafta orada deneme süresinde devam edersin, onlar seni takıma kabul ettiğinde buradan ayrıldığını, 8.takıma geçtiğini yazarız..
canım sen memurmusun ahhh ne güzel şu anda en büyük hayalim bende cebelleşiorum kpss ile ama bitürlü olmuyoHoş geldin Safira.
Ben de 32 yaşındayım, 2,5 yaşında bi çocuğum var. 55 olana kadar buralardayım :)
Memurum, Ankara'dayım.
Bir aylığına diyetisyene gittim, onunla birlikte 4-5 kilo verdim. Şimdi 2 kilo daha vermek için yeni bir diyetisyene gideceğim.
Benim nasıl beslenmem gerektiğini öğrenmem gerekiyor, bir de etrafımda uçuşan açık büfe yemekler, beş çayları, bilmem ne partilerine gidip yer gibi yapmayı :) Ben gidiyorum ama doğrudan yiyorum.
Biraz önce yine arkadaşlar toplaşmışlar, Cuma öğleden sonrası kendimizi şımartalım diye, altın günü gibi börek, kısır, helva ne varsa koymuşlar ortaya. Bir kaşık, bir kaşık dedim ama şimdi davul oldum. Neyse uzattım konuyu.
Safira haftaya yeni diyetisyenime gittğimde diyet listemi burada paylaşacağım, bir fikir veri belki
canımm yılgınlık yok direniş varArkadaşlar Allah bildiği gibi yapsın bu basenleri. Artık yoruldum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?