Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın hakikaten kimse kalmıyor Masalkuşu biz nasıl yapıcaz
canım grup değiştirmeyi bende düşünüyorum... kaptan bile istifa etti ... tamam burada hepimiz kendimizden sorumluyuz ama sonuçta birbirimize destek oluyoruz ve birbirimizi motive ediyoruz. aktif olan 2 kişi izin almak istiyor... geriye kaldık 3 kşi o zaman bizde cumadan cumaya kilo bildirimi yaparız ve bence bir amacı kalmaz grubun...kaldı ki benim motivasyona ciddi anlamda ihtiyacım var... çünkü vermem gereken kilo 5-10 değil... 45 kilo...

Haklısın canım zaten motivasyon için burdayız amaç birbirimize destek olmak benimde vermem gereken 15 kg var grup nasıl değişir peki ?

Haklısın canım zaten motivasyon için burdayız amaç birbirimize destek olmak benimde vermem gereken 15 kg var grup nasıl değişir peki ?
bilmiyorum kaptan gelirse sorarız bugün... üzülüyorum da ya keşke şurayı canlandırma şansımız olsa... kaptan bulsak bi tane... off

Kızlar, yemeği yedim meraktan geldim girdim yine :)

Biz grupça başka bir gruba mı girsek acaba? Ne dersiniz?
Bizi kabul edecek, kaptanıyla üyeleriyle oturmuş bir grup var mıdır?

Gelecek hafta ben giremicem nete, kızlar siz bi yere gidiyosanız, vekalet verdim, beni de götürün.

bilemedim suzim senide götürürüz elbet... ama keşke kendi ekibimizi kurabilsek ve başarabilsek o zaman daha datlı olur sanırsam

kaptan olmadığı için üye alımı olmuyor haliyle... olsa biliyoruz ki canlanacak... bunu nasıl sağlayabiliriz? bize yardım eder misiniz?
Kesinlikle
Kaptan olmasada siz uye alin
Bir kaptan secelim
Sayfa durgun olmasin duzelir canim

Selin gelir birazdan kizlar Bugun yogunum ama artik burdayim dagilmayalim olurmu

Kizlar merhaba ben selin ,9. Takim kaptan yardimcisiyim yardim edebilcegm.bisi varsa bende elimden geleni yaparim tskimi canli tutariz beraber onemli olan kiloardan kurtulmak biz yaninizdayiz takima sahip cikalim hep birlikte olurmu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…