- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.921
canm istersen bende yardimci olurum sana yeni uyeler aliymmi sayfaya biraz hareket katalim sayfaya :)14.TAKIM 405. ETAP
Gulsum462 ( 65,6/ / %) izne ayrılmak istiyor
Nurgul_85 (51 / /% )
Akrepimm ( 68,8 / / %)
MasalKusu ( 97,6 / /%) sabit
Suzibazi ( 56,9 / 57,0 /-0,1%0,18 )
14. TAKIM ORTALAMASI %
Süpersin canım bizde destek oluruz merak etmekızlar isterseniz kaptanlığı deneyim ben sizinle ama bi takımı tanımam lazım kimler var yok ses verin bana
tamam selincim yapalım kaptanlıga gönüllü çıkana kadar alayım ben bu sorumluluğu deneyim de olur bana. birdenbire gelişti kaptanım yaparsın dedi işallah yuzume gozume bılaştırmam. hem daha verilecek 5-8kg var kızlarla veririmcanm istersen bende yardimci olurum sana yeni uyeler aliymmi sayfaya biraz hareket katalim sayfaya :)
sağolun kızlar valla aniden gelişti guvenı kara çıkarmam işallahSüpersin canım bizde destek oluruz merak etme
verirsin tabi bak kac takim yanindayiz burda hep beraber motive oluruz hemde :) takim kaptani nerde canm gelirse filan.bir sorun olurmu aacabatamam selincim yapalım kaptanlıga gönüllü çıkana kadar alayım ben bu sorumluluğu deneyim de olur bana. birdenbire gelişti kaptanım yaparsın dedi işallah yuzume gozume bılaştırmam. hem daha verilecek 5-8kg var kızlarla veririm
gelirse iyi olur canım neden sorun olsun sadece yardım edicez mutlu olur bile ama burda yazdığı kadar kaptan ve yardımcı ayrılmış sanırsam. gelselerde tanışsak aslında beraber takımı şahlandırırız yardım ederizverirsin tabi bak kac takim yanindayiz burda hep beraber motive oluruz hemde :) takim kaptani nerde canm gelirse filan.bir sorun olurmu aacaba
Gecen hafta ben ilgileniyorum demisti degelirse iyi olur canım neden sorun olsun sadece yardım edicez mutlu olur bile ama burda yazdığı kadar kaptan ve yardımcı ayrılmış sanırsam. gelselerde tanışsak aslında beraber takımı şahlandırırız yardım ederiz
masalcım takım hakkında bilgi verirmisin kalan 3 kız bu hafta bildirimde varmılardı menude filanşu an ben varım...
evet 3 kız kaldıGulsum akrep nurgul.bildirim yaptimi.kizlar
14.TAKIM 405. ETAP
Gulsum462 ( 65,6/ / %)
Nurgul_85 (51 / /% )
Akrepimm ( 68,8 / / %)
MasalKusu ( 97,6 /97.6 /%0)kilosu sabit
Suzibazi ( 56,9/57/-0,1/%0,17)izne ayrilmak istiyor
14. TAKIM ORTALAMASI %
ilgilenirse yardım eder takıma yeni üyeler toplarız takım onun yine hatta izin filan isterse geçicide bakabilirim ben sorun yokGecen hafta ben ilgileniyorum demisti de
kaptanım banum yaparsın yap dedi acele oldu işallah cnm geçicide olsa ben kızların yanında olurum sorun değilKizlar bol sans
Rengarenk hayirli olsun
Öyle herkes kolay kolay Kabul etmezdi tatlim sagolasin
geçen hafta son bildirimleri yapar ayrılırım demişti o yüzden buradaydı... bu hafta tamamen ayrıldı yani..Gecen hafta ben ilgileniyorum demisti de
masalcım diğer kızları izinli yazıp paylaşalımmı listeyi peki canım sen yönlendir beniarkadaşlar kaptan yardımcımız ve kaptanımız kendi hayatları çok yoğun olduğu ve buraya zaman ayıramadıkları için ayrıldılar... şu an benim ve suzinin dışında bildirim yok... yani artık herkes sıkıldı... ciddi bir canlanmaya ihtiyacımız var...
merhaba bende duygu 26 yaşında bir çocuk annesiyim... 1.5 aydır takımdayım... ilk geldiğim zamanlar çok iyiydi... sonra birden bire kimse kalmadı, izinler, problemler olunca grup boşaldı...bu arada ben 6. takımdan kaptan yardımcısı neslihan
misafirde olsam size destek için elimden geldiğince katılırım. kaptanınız devam ederse de desteklerim eğer kaptan olmazsa kaptanlık ta yaparım gönüllü çıkana dek.
38 yaşındayım 2 çocuk annesiyim çalışıyorum
şu an için yapacak başka birşey yok gibi...geçen hafta son bildirimleri yapar ayrılırım demişti o yüzden buradaydı... bu hafta tamamen ayrıldı yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?