- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.941
merhaba bende duygu 26 yaşında bir çocuk annesiyim... 1.5 aydır takımdayım... ilk geldiğim zamanlar çok iyiydi... sonra birden bire kimse kalmadı, izinler, problemler olunca grup boşaldı...
tamam cnm biraz bekler sonra listeyi paylaşırım izinli yazarım kızları belki dönmek isteyen olur 2 hafta sonra dönerler.şu an için yapacak başka birşey yok gibi...
Neslihanim sen yardimci ol bizde ysnindayiz yeterli uye ve paylasima erisene kadar
Takim kapanmasin kizlar dagilmasin
tamam berilcim takım şimdilik bende ozaman gelişime göre devam ederizKizlar aksam görüsürüz
kızlar yok gülsüm ve suzi izne ayrılmak istiyor... menüde gülsüm yoktu... akrep girdi ama bildirim yapmadı...nurgül daha önce kilosunun sabit olduğunu söyledi...masalcım takım hakkında bilgi verirmisin kalan 3 kız bu hafta bildirimde varmılardı menude filan
evet 3 kız kaldı
ilgilenirse yardım eder takıma yeni üyeler toplarız takım onun yine hatta izin filan isterse geçicide bakabilirim ben sorun yok
Neslihan merhaba cnm ben 9. Takımdan zühalbu arada ben 6. takımdan kaptan yardımcısı neslihan
misafirde olsam size destek için elimden geldiğince katılırım. kaptanınız devam ederse de desteklerim eğer kaptan olmazsa kaptanlık ta yaparım gönüllü çıkana dek.
38 yaşındayım 2 çocuk annesiyim çalışıyorum
ama gitmisler canm olsun sen emnmki bu takima cok iyi geliceksin istersen bende yardimciligi ustlenebilirim.bu takimdada eilmden geldigince yeni uyeleri kilolari sporlari not alirim haftalik analizler paylasiriz yeni arkadaslarida aldikmi tamamdir bu is :) ama bska bi arkadas aklnda varsa araya girmis gbide olmayim tatlm gecen haftada icim gitmisti yardm edememistim.bu gune kismetmis :)gelirse iyi olur canım neden sorun olsun sadece yardım edicez mutlu olur bile ama burda yazdığı kadar kaptan ve yardımcı ayrılmış sanırsam. gelselerde tanışsak aslında beraber takımı şahlandırırız yardım ederiz
Bende ondan bi sorayim dedm ama sorun yokmus berilim :)Gecen hafta ben ilgileniyorum demisti de
sizde gitmezseniz gayet canlaniriz bir haftada cosar burasi bak gor :)arkadaşlar kaptan yardımcımız ve kaptanımız kendi hayatları çok yoğun olduğu ve buraya zaman ayıramadıkları için ayrıldılar... şu an benim ve suzinin dışında bildirim yok... yani artık herkes sıkıldı... ciddi bir canlanmaya ihtiyacımız var...
tamam yukardaki gibi paylaşırım duruma göre artıkkızlar yok gülsüm ve suzi izne ayrılmak istiyor... menüde gülsüm yoktu... akrep girdi ama bildirim yapmadı...nurgül daha önce kilosunun sabit olduğunu söyledi...
sağolasın tatlımNeslihan merhaba cnm ben 9. Takımdan zühal
Bizde takım olarak elimizden geldiğince destek oluruz sen yeni kaptan olarak yeni üyeler al bizde gelenlere yardımcı oluruz
Duygucum hiç merak etme bikaç yeni üye geldimi takım canlanır sende hiç motivasyonunu kaybetmiyosun sıkılınca gel arada laflarız bu arada menülerde yazılsın akşamları kontrol var ona göre ama ben biraz tavizsizim baştan söyliyimmerhaba bende duygu 26 yaşında bir çocuk annesiyim... 1.5 aydır takımdayım... ilk geldiğim zamanlar çok iyiydi... sonra birden bire kimse kalmadı, izinler, problemler olunca grup boşaldı...
selin son liste doğrumu bi konrtol edermisin kuzumama gitmisler canm olsun sen emnmki bu takima cok iyi geliceksin istersen bende yardimciligi ustlenebilirim.bu takimdada eilmden geldigince yeni uyeleri kilolari sporlari not alirim haftalik analizler paylasiriz yeni arkadaslarida aldikmi tamamdir bu is :) ama bska bi arkadas aklnda varsa araya girmis gbide olmayim tatlm gecen haftada icim gitmisti yardm edememistim.bu gune kismetmis :)
Bende ondan bi sorayim dedm ama sorun yokmus berilim :)
sizde gitmezseniz gayet canlaniriz bir haftada cosar burasi bak gor :)
ozaman sende yardımcılık yaparmısın en azından bir sureDuygucum hiç merak etme bikaç yeni üye geldimi takım canlanır sende hiç motivasyonunu kaybetmiyosun sıkılınca gel arada laflarız bu arada menülerde yazılsın akşamları kontrol var ona göre ama ben biraz tavizsizim baştan söyliyim
Tatlım şu andaki bildirimlere göre sonuç doğruozaman sende yardımcılık yaparmısın en azından bir sure. liste doğrumu bide konrtol edermisin canım vaktin varsa
sağolasın bugun kızlarda karar versin isterslerse yardımada kaptanlıgada hazırım ozamanTatlım şu andaki bildirimlere göre sonuç doğru
Ne zaman istersen yardıma hazırız
nurgül izin belirtmedi14.TAKIM 405. ETAP
Gulsum462 ( 65,6/ / %) izne ayrılmak istiyor kilosu sabit
Nurgul_85 (51 / /% ) izne ayrılmak istiyor kilosu sabit
Akrepimm ( 68,8 / / %) izne ayrılmak istiyor kilosu sabit
MasalKusu ( 97,6 / /%) kilosu sabit
Suzibazi ( 56,9 / 57,0 /-0,1%-0,18 ) izne ayrılmak istiyor kilosu sabit
14. TAKIM ORTALAMASI % -0,036
tamam yukardaki gibi paylaşırım duruma göre artık
sağolasın tatlım
benim için bi sorun yok dğer arkadaşlarda gelsinler onlarda sorun yapmaz muhtemelen kaptanlığınızı :)sağolasın bugun kızlarda karar versin isterslerse yardımada kaptanlıgada hazırım ozaman
ozaman sende yardımcılık yaparmısın en azından bir sure. liste doğrumu bide konrtol edermisin canım vaktin varsa
Oooo süper çok sevindim bir kaptan ve yardımcısı çıkmasınaTatlım şu andaki bildirimlere göre sonuç doğru
Ne zaman istersen yardıma hazırız
ne yazalım peki bekleyelimmi dersin duygucumnurgül izin belirtmedi
bakarız duygucum bugunu atlatalımdabenim için bi sorun yok dğer arkadaşlarda gelsinler onlarda sorun yapmaz muhtemelen kaptanlığınızı :)
yardımcım çok selinde yardım ederim dediOooo süper çok sevindim bir kaptan ve yardımcısı çıkmasınabende elimden geldiğince yardımcı olurum size kızlar
Hatta bence seabaharada mesaj atabilirsiniz. Bu takımın yeni kaptanı ve yardımcısı olarak isimlerinizi eklemesi içinne yazalım peki bekleyelimmi dersin duygucum
bakarız duygucum bugunu atlatalımda
yardımcım çok selinde yardım ederim dedi
nurgüle de kilosu sabit yazalım... izin isteyen suzi için bu hafta bekleyelim... iş durumundan dolayı bu hafta nete giremeyecek sanırım o yüzden izin istedi... cuma bildirim yapmazsa veye geri dönmek istemezse o zaman izinli bildiririz... gülsümün sınavları var ondan izin istiyor ona izinli yazabiliriz...ne yazalım peki bekleyelimmi dersin duygucum
bakarız duygucum bugunu atlatalımda
yardımcım çok selinde yardım ederim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?