Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba bende duygu 26 yaşında bir çocuk annesiyim... 1.5 aydır takımdayım... ilk geldiğim zamanlar çok iyiydi... sonra birden bire kimse kalmadı, izinler, problemler olunca grup boşaldı...

şu an için yapacak başka birşey yok gibi...
tamam cnm biraz bekler sonra listeyi paylaşırım izinli yazarım kızları belki dönmek isteyen olur 2 hafta sonra dönerler.

kızlar yok gülsüm ve suzi izne ayrılmak istiyor... menüde gülsüm yoktu... akrep girdi ama bildirim yapmadı...nurgül daha önce kilosunun sabit olduğunu söyledi...

Neslihan merhaba cnm ben 9. Takımdan zühal
Bizde takım olarak elimizden geldiğince destek oluruz sen yeni kaptan olarak yeni üyeler al bizde gelenlere yardımcı oluruz

ama gitmisler canm olsun sen emnmki bu takima cok iyi geliceksin istersen bende yardimciligi ustlenebilirim.bu takimdada eilmden geldigince yeni uyeleri kilolari sporlari not alirim haftalik analizler paylasiriz yeni arkadaslarida aldikmi tamamdir bu is :) ama bska bi arkadas aklnda varsa araya girmis gbide olmayim tatlm gecen haftada icim gitmisti yardm edememistim.bu gune kismetmis :)

Gecen hafta ben ilgileniyorum demisti de
Bende ondan bi sorayim dedm ama sorun yokmus berilim :)
sizde gitmezseniz gayet canlaniriz bir haftada cosar burasi bak gor :)

14.TAKIM 405. ETAP

Gulsum462 ( 65,6/ / %) izne ayrılmak istiyor kilosu sabit
Nurgul_85 (51 / /% ) izne ayrılmak istiyor kilosu sabit
Akrepimm ( 68,8 / / %) izne ayrılmak istiyor kilosu sabit
MasalKusu ( 97,6 / /%) kilosu sabit
Suzibazi ( 56,9 / 57,0 /-0,1%-0,18 ) izne ayrılmak istiyor kilosu sabit

14. TAKIM ORTALAMASI % -0,036

kızlar yok gülsüm ve suzi izne ayrılmak istiyor... menüde gülsüm yoktu... akrep girdi ama bildirim yapmadı...nurgül daha önce kilosunun sabit olduğunu söyledi...
tamam yukardaki gibi paylaşırım duruma göre artık

Neslihan merhaba cnm ben 9. Takımdan zühal
Bizde takım olarak elimizden geldiğince destek oluruz sen yeni kaptan olarak yeni üyeler al bizde gelenlere yardımcı oluruz
sağolasın tatlım

merhaba bende duygu 26 yaşında bir çocuk annesiyim... 1.5 aydır takımdayım... ilk geldiğim zamanlar çok iyiydi... sonra birden bire kimse kalmadı, izinler, problemler olunca grup boşaldı...
Duygucum hiç merak etme bikaç yeni üye geldimi takım canlanır sende hiç motivasyonunu kaybetmiyosun sıkılınca gel arada laflarız bu arada menülerde yazılsın akşamları kontrol var ona göre ama ben biraz tavizsizim baştan söyliyim

selin son liste doğrumu bi konrtol edermisin kuzum

ozaman sende yardımcılık yaparmısın en azından bir sure . liste doğrumu bide konrtol edermisin canım vaktin varsa

nurgül izin belirtmedi

nurgül izin belirtmedi
ne yazalım peki bekleyelimmi dersin duygucum

benim için bi sorun yok dğer arkadaşlarda gelsinler onlarda sorun yapmaz muhtemelen kaptanlığınızı :)
bakarız duygucum bugunu atlatalımda

Oooo süper çok sevindim bir kaptan ve yardımcısı çıkmasına bende elimden geldiğince yardımcı olurum size kızlar
yardımcım çok selinde yardım ederim dedi

Hatta bence seabaharada mesaj atabilirsiniz. Bu takımın yeni kaptanı ve yardımcısı olarak isimlerinizi eklemesi için artık yeni üye geldikçe size yollarız

nurgüle de kilosu sabit yazalım... izin isteyen suzi için bu hafta bekleyelim... iş durumundan dolayı bu hafta nete giremeyecek sanırım o yüzden izin istedi... cuma bildirim yapmazsa veye geri dönmek istemezse o zaman izinli bildiririz... gülsümün sınavları var ondan izin istiyor ona izinli yazabiliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…