Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dediğim gibi yardıma açığız.. bizim istediğimiz takımımız canlansın... kimse pes ettiğinden ayrılmadı... sanırım sınav ve iş stresleri var... izin süreleri bitince dönerler mutlaka...
OK CNM

Hatta bence seabaharada mesaj atabilirsiniz. Bu takımın yeni kaptanı ve yardımcısı olarak isimlerinizi eklemesi için artık yeni üye geldikçe size yollarız
sağolasın
ama bekleyelim biraz daha sonra mesaj atarız tatlım

**************14.TAKIM 405. ETAP************

Gulsum462 ( 65,6/ / %) izne ayrılmak istiyor kilosu sabit
Nurgul_85 (51 / /% ) kilosu sabit
Akrepimm ( 68,8 / / %) kilosu sabit
MasalKusu ( 97,6 / /%) kilosu sabit
Suzibazi ( 56,9 / 57,0 /-0,1%-0,18 ) kilosu sabit

14. TAKIM ORTALAMASI % -0,036

aaa akrebimde var o da izin istemedi... listeyi gördükçe aklıma geliyor kusura bakmayın

Himmm buldum bu arada arkadaslar merhaba 25 yasinda 2 yillik evli biriyim. Ozel bi hastanede calisiyorummm skolyoz rahatsizligim var 60,7 kiloyum bugun tartildimm 52 olmam lazim kabul ettiginiz icin tesekkur ederim
hoşgeldin derencim
bende geçici yada kalıcı kaptanınız neslihan. hep beraber motivasyon ile devam ederiz umarım bende bugun yardıma geldim belki kaptan olarak kalacağım gene tanışırız sevgiler

OK CNM

sağolasın
ama bekleyelim biraz daha sonra mesaj atarız tatlım

**************14.TAKIM 405. ETAP************

Gulsum462 ( 65,6/ / %) izne ayrılmak istiyor kilosu sabit
Nurgul_85 (51 / /% ) kilosu sabit
Akrepimm ( 68,8 / / %) kilosu sabit
MasalKusu ( 97,6 / /%) kilosu sabit
Suzibazi ( 56,9 / 57,0 /-0,1%-0,18 ) kilosu sabit

14. TAKIM ORTALAMASI % -0,036

Himmm buldum bu arada arkadaslar merhaba 25 yasinda 2 yillik evli biriyim. Ozel bi hastanede calisiyorummm skolyoz rahatsizligim var 60,7 kiloyum bugun tartildimm 52 olmam lazim kabul ettiginiz icin tesekkur ederim
rica ederiz. hoşgeldin.. bende 14. takımın gediklisi olmaya hazır duygu 26 yaşında ev hanımıyım.. 1 kızım var daha 9 aylık :) 110 kilodan 98e düştüm inşallah devamı gelecek hedefim 60 aramıza hoşgeldin... :)

duygucum kızını allah bağışlasın tatlım. kızlar bi başka oluyor benimde 13 yaş kızım 6 yaş oğlum var

bu arada şimdiden belirteyim ben yarın izmire gideceğim ve pazar öğleden sonra nete anca girebilrim... lütfen şimdiden kusuruma bakmayın... hafta içi itibariyle aktif katılımıma devam edeceğim...
izmirlimisin yoksa bende doğma buyume izmirliyim tatlım benim içinde solu havasını iyi tatiller

Deren hoşgeldin tatlım ben 9.Takımdan zühal burda misafirim yinede burdaki şeylere burnumu sokacam akşamları menü su ve sporlar yazılır. Şu anda takımda fazla kişi yok ama kısa zamanda toparlanacak. Herkes birbirinin menüsünü kontrol eder tavsiyeler verir.bu arada iki haftalık deneme sürecin olacak eğer bi sorunun olursa seve seve yardım ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…