- 27 Mart 2015
- 65
- 130
- 33
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.961
hoşgeldin... aşağıda bir yerde olması lazım amaben geldim merhabalar yalnız mesaj nerden yazılıyo onu bulamıyorum telefondan giriyrum yardımcı olabilirmisiniz.
OK CNMdediğim gibi yardıma açığız.. bizim istediğimiz takımımız canlansın... kimse pes ettiğinden ayrılmadı... sanırım sınav ve iş stresleri var... izin süreleri bitince dönerler mutlaka...
sağolasınHatta bence seabaharada mesaj atabilirsiniz. Bu takımın yeni kaptanı ve yardımcısı olarak isimlerinizi eklemesi içinartık yeni üye geldikçe size yollarız
nurgüle de kilosu sabit yazalım... izin isteyen suzi için bu hafta bekleyelim... iş durumundan dolayı bu hafta nete giremeyecek sanırım o yüzden izin istedi... cuma bildirim yapmazsa veye geri dönmek istemezse o zaman izinli bildiririz... gülsümün sınavları var ondan izin istiyor ona izinli yazabiliriz...
canım sayfanın en altında boşluk olacak mesaj yazabilldiğin şuan yazdığın gibiben geldim merhabalar yalnız mesaj nerden yazılıyo onu bulamıyorum telefondan giriyrum yardımcı olabilirmisiniz.
aaa akrebimde var o da izin istemedi...OK CNM
sağolasın
ama bekleyelim biraz daha sonra mesaj atarız tatlım
**************14.TAKIM 405. ETAP************
Gulsum462 ( 65,6/ / %) izne ayrılmak istiyor kilosu sabit
Nurgul_85 (51 / /% ) kilosu sabit
Akrepimm ( 68,8 / / %) izne ayrılmak istiyor kilosu sabit
MasalKusu ( 97,6 / /%) kilosu sabit
Suzibazi ( 56,9 / 57,0 /-0,1%-0,18 ) kilosu sabit
14. TAKIM ORTALAMASI % -0,036
hoşgeldin derencimHimmm buldum bu arada arkadaslar merhaba 25 yasinda 2 yillik evli biriyim. Ozel bi hastanede calisiyorummm skolyoz rahatsizligim var 60,7 kiloyum bugun tartildimm 52 olmam lazim kabul ettiginiz icin tesekkur ederim
onuda duzelttim cnmaaa akrebimde var o da izin istemedi...listeyi gördükçe aklıma geliyor kusura bakmayın
rica ederiz. hoşgeldin.. bende 14. takımın gediklisi olmaya hazır duygu 26 yaşında ev hanımıyım.. 1 kızım var daha 9 aylık :) 110 kilodan 98e düştüm inşallah devamı gelecek hedefim 60 aramıza hoşgeldin... :)Himmm buldum bu arada arkadaslar merhaba 25 yasinda 2 yillik evli biriyim. Ozel bi hastanede calisiyorummm skolyoz rahatsizligim var 60,7 kiloyum bugun tartildimm 52 olmam lazim kabul ettiginiz icin tesekkur ederim
teşekkür ederim...onuda duzelttim cnm
duygucum kızını allah bağışlasın tatlım. kızlar bi başka oluyor benimde 13 yaş kızım 6 yaş oğlum varrica ederiz. hoşgeldin.. bende 14. takımın gediklisi olmaya hazır duygu 26 yaşında ev hanımıyım.. 1 kızım var daha 9 aylık :) 110 kilodan 98e düştüm inşallah devamı gelecek hedefim 60 aramıza hoşgeldin... :)
allah cümlemizin çocuğunu bağıışlasın... teşekkür ederim...duygucum kızını allah bağışlasın tatlım. kızlar bi başka oluyor benimde 13 yaş kızım 6 yaş oğlum var
izmirlimisin yoksa bende doğma buyume izmirliyim tatlım benim içinde solu havasını iyi tatillerbu arada şimdiden belirteyim ben yarın izmire gideceğim ve pazar öğleden sonra nete anca girebilrim... lütfen şimdiden kusuruma bakmayın... hafta içi itibariyle aktif katılımıma devam edeceğim...
yok ankaralıyım aslında ama muğlada yaşıyorum.. yarın eşimin işleri dolayısıyla izmire gideceğim... gitmişkende eş dost akraba greceğim :)izmirlimisin yoksa bende doğma buyume izmirliyim tatlım benim içinde solu havasını iyi tatiller
derencim boyunu da yazarmısın tatlımHimmm buldum bu arada arkadaslar merhaba 25 yasinda 2 yillik evli biriyim. Ozel bi hastanede calisiyorummm skolyoz rahatsizligim var 60,7 kiloyum bugun tartildimm 52 olmam lazim kabul ettiginiz icin tesekkur ederim
Deren hoşgeldin tatlım ben 9.Takımdan zühal burda misafirim yinede burdaki şeylere burnumu sokacam akşamları menü su ve sporlar yazılır. Şu anda takımda fazla kişi yok ama kısa zamanda toparlanacak. Herkes birbirinin menüsünü kontrol eder tavsiyeler verir.bu arada iki haftalık deneme sürecin olacak eğer bi sorunun olursa seve seve yardım ederizHimmm buldum bu arada arkadaslar merhaba 25 yasinda 2 yillik evli biriyim. Ozel bi hastanede calisiyorummm skolyoz rahatsizligim var 60,7 kiloyum bugun tartildimm 52 olmam lazim kabul ettiginiz icin tesekkur ederim
Bende isterimSelam 14. Takimin guzelleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?