- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.981
Ayy deren fazla bi kilon yokmuş sen bunu iki ayda halledersin güzelimHimmm buldum bu arada arkadaslar merhaba 25 yasinda 2 yillik evli biriyim. Ozel bi hastanede calisiyorummm skolyoz rahatsizligim var 60,7 kiloyum bugun tartildimm 52 olmam lazim kabul ettiginiz icin tesekkur ederim
slm. hoşgeldinizSelam 14. Takimin guzelleri...
Ins cok istuyorummm cunku her yattigimda sirt agrimdan uyuyamiyorumAyy deren fazla bi kilon yokmuş sen bunu iki ayda halledersin güzelim
Neslicim geçici kalıcı deme artık sen kaptansın tatlım o psikolojide olursan daha iyi sahiplenirsinhoşgeldin derencim
bende geçici yada kalıcı kaptanınız neslihan. hep beraber motivasyon ile devam ederiz umarım bende bugun yardıma geldim belki kaptan olarak kalacağım gene tanışırız sevgiler
selam aeben cim nasılsınSelam 14. Takimin guzelleri...
zuhalcim adın çok sevdiğim bir isim memnun oldum bende cnmDeren hoşgeldin tatlım ben 9.Takımdan zühal burda misafirim yinede burdaki şeylere burnumu sokacam akşamları menü su ve sporlar yazılır. Şu anda takımda fazla kişi yok ama kısa zamanda toparlanacak. Herkes birbirinin menüsünü kontrol eder tavsiyeler verir.bu arada iki haftalık deneme sürecin olacak eğer bi sorunun olursa seve seve yardım ederiz
derencim skolyoz nasıl bir hastalık bahsedermisinKusura bakmayin iste oldugum icin Gec dondum 25 yasindayim 2013 haziran ayinda evlendim O zmnda bu kilodaydim ama daha sonradan kilo aldim 65 oldum ve ben kilo aldikca sirt agrilarim basladi calistigim hastane yeni bir yer diyetisyen gelince ona gitti 1 ayda 5 kilo cok saglikli verdim ve geri almadim ama doktorum daha da vermem gerektigini soyledi dogum zamani kilo almaya cok musait yapim oldugu icin 2 ay ara verdim bu hafta basinda basladim snra bisiler ararken sizi gordum hastane icinde cok hareketliyim sizle beraber vericem ins
Sanada selam 9. Takimin guzeliBende isterim
Omurganin degisik derecelerde ve sekillerde egriligiselam aeben cim nasılsın
zuhalcim adın çok sevdiğim bir isim memnun oldum bende cnm
ok menuler sporlar senden sorulsun eli maşalı olalım dimi biraz
derencim skolyoz nasıl bir hastalık bahsedermisin
bende 6 sene önce fıtık tan yatalak oldum ameliyat olmak zorunda kaldım oğlum 2 aylıktı. ve ben ameliyat sonrası platesle tum ağrılarımdan kurtuldum sırt ağrısına birebirdir ama kontrollu yapmak lazım fizikciden danışarak istersen platese başla evde 10dk esnemeyle başla gerisi gelir zaten sevesenIns cok istuyorummm cunku her yattigimda sirt agrimdan uyuyamiyorum
bilemedim zuhalcim belki gelir kaptan diye. zaten yarın belli olur kızlarıda tanımaya gayret ediorumNeslicim geçici kalıcı deme artık sen kaptansın tatlım o psikolojide olursan daha iyi sahiplenirsin
hımmm anladım cnm. bence plates gerçekten iyi gelir sana hastanenizde fizik dr varsa danış benceOmurganin degisik derecelerde ve sekillerde egriligi
Tşk.ederim canım, kızları bunaltmassam seve seve bakarım menülere yalnız 3 aydır hiç kaçamak yapmamış biri olarak biraz anlayışsızım ayrıca ceza vermeyide çok severimzuhalcim adın çok sevdiğim bir isim memnun oldum bende cnm
ok menuler sporlar senden sorulsun eli maşalı olalım dimi biraz
tamda lazım olan şey bu harika daha ne olsunTşk.ederim canım, kızları bunaltmassam seve seve bakarım menülere yalnız 3 aydır hiç kaçamak yapmamış biri olarak biraz anlayışsızım ayrıca ceza vermeyide çok severim
Ayy teşekkür ederim aebencim özel selamı aldım biraz havamSanada selam 9. Takimin guzeli
Takimlara boyle kaptan ve yardimcisi lazim zaten mefkureTşk.ederim canım, kızları bunaltmassam seve seve bakarım menülere yalnız 3 aydır hiç kaçamak yapmamış biri olarak biraz anlayışsızım ayrıca ceza vermeyide çok severim
yeni üye konusunda yardım eden olursa iyi olur bende bu gun masa başında kaldım ama emlak danışmanıyım bazan gunum dışarda geçiyor mutlak yardım beklerimYeni uye topigini sıkı takip edin kizlar .. Perim sende bu konuda yardimci olursun...
Kalabalik olursaniz daha iyi
Selin zaten takip edecek canm aklın kalmasın aslında diğer kaptanlarda yenileri buraya yönlendirse iyi oluryeni üye konusunda yardım eden olursa iyi olur bende bu gun masa başında kaldım ama emlak danışmanıyım bazan gunum dışarda geçiyor mutlak yardım beklerim
tamam bana yardım etTşk.ederim canım, kızları bunaltmassam seve seve bakarım menülere yalnız 3 aydır hiç kaçamak yapmamış biri olarak biraz anlayışsızım ayrıca ceza vermeyide çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?