Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım ölçümleri nerede yaptırıyorsun acaba?

kızlar benim karnımı görseniz varya sanki bana ait değilmiş oraya yamamışlar.... doğumdan sonra iyice tuhaf oldu... ayyy delircem kızlar yaaa. pantolanların bacakları bol belleri aynı... ne var ikiside aynı ölçüde erise....

proteini artir kuzum spor yeterli yap kaslar guclenir. Her ogun protein olsun bu ara okey

sabah
1 dilim kepek ekmek
2 çatal reçel ve acılı ev ezmesi
1 dilim süzme peynir
1 haşlanmış yumurta

öğle yok

ara 1 kupa sütlü türk kahve ve 1 tane ev poğaçası

ara 2 tane patlak

akşam
1 tabak şehriye çorba
4 kaşık pilav
1 tane baget

spor pilates
su 1,5 lt

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Akşam yemeğimizi saat 18:15 gibi yedikten sonra kendimizi dışarı attık ufak kuşum yine çok sıkıldım diye tutturunca ( kime çektiyse gezmeyi çok seviyor eşim aynı sen diyor )

Bu günüde şükür kaçamaksız kapattım ve şu anda sütsüz şekersiz kahvemi aldım az keyif yapayım dedim hazır eşimde tablette oyun oynarken

Rabbim ağızınızın tadını bozmasın...Aminnnnn
Valla hep diyorum Allah elden ayaktan düşürmesin ama bugün Allah korusun KVye birşey olsa inan yine ben bakarım ( rahmetli Kp hastalandığında bile ben her gün Kvlerdeyken kendi kızının biri yurtdışından iyileşecek babam nasılsa diye gelmedi ki cenazesine bile yetişemedi eşim der hep o konuda ablama kırgınım sonuçta ona telefon açıp abla babam iyi değil gel son kez gör onu demiştim diye ufak kızıda neymiş efendim babasını öyle görmeye dayanmıyormuş diye 15 - 20 günde bir geldi 3 ay içinde yani toplam 5 -6 kere gördü baasını ve her geldiğinde en fazla 10 dakika görüp gitti neymiş işi varmış
Eşimde hep diyor sen ne kadar kızsanda vicdanın el vermez Annemi bırakmazsın herşeye rağmen bakarsın demişti hatta hala bazen hakkımı helal etmiyorum Annene dediğim oluyor birşeyler aklıma geldikçe o zaman bile diyor yok aşkım sen dayanamazsın helal et gerisi Allaha kalmış herkes yaptığının karşılığını görür diye

Canım bir sonraki ay tekrar ölçtür eminim bir hata vardır yoksa niye kaslar erisin ( sporu çok abartmadıysan tabi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…