- 18 Mayıs 2012
- 1.028
- 1.016
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.521
canım ölçümleri nerede yaptırıyorsun acaba?Bugün ölçüm yaptırdım yağ oranım yuzde onalti azalmis.
Ancak kas olcumum canımı çok sıktı
474ten 44e dusmus. Bu bir hata mi yoksa boyle bir sey mümkün mü
Bu arada 1.5 aylık sürede 30 cm incelmisim çok mutlu oldummm
uye oldugum spor salonunda.başlangıçtan beri bu ilk ayım her bir ayda bir yapıyorlarmışcanım ölçümleri nerede yaptırıyorsun acaba?
proteini artir kuzum spor yeterli yap kaslar guclenir. Her ogun protein olsun bu ara okeyBugün ölçüm yaptırdım yağ oranım yuzde onalti azalmis.
proteini artir kuzum spor yeterli yap kaslar guclenir. Her ogun protein olsun bu ara okey
Aşkım toplamda 30 cm incelmisim her bolgeden inceldigim toplandı herhalde. Hoca boyle soyledi bana da kulağa hoş geliyorAycanim 30 santim nasi inceldin ya ben anlamadim
Hmm anladim kuzum. Supersin o zamannnAşkım toplamda 30 cm incelmisim her bolgeden inceldigim toplandı herhalde. Hoca boyle soyledi bana da kulağa hoş geliyor
Yapıyorum bi seyler bakalım daha 6lıları göremedimHmm anladim kuzum. Supersin o zamannn
Kulaga cok guzel geliyor gercekten
Cok az kaldi ama gormene. 70.bir seyler degil miydi son kilon yanlis mi hatirliyorum? Bu haftanin sonunda gorursun boyle devam edersenn.Yapıyorum bi seyler bakalım daha 6lıları göremedimbu da moralimi bozuyo açıkcasıı
70.1di geçen cuma bugün gun icinde 70.5 cikti mesela oynuyo yani surekliCok az kaldi ama gormene. 70.bir seyler degil miydi son kilon yanlis mi hatirliyorum? Bu haftanin sonunda gorursun boyle devam edersenn.
Hic degilse ben gibi arti cikmiyorsun
200 gram icin mi moralin bozuluyor yani70.1di geçen cuma bugün gun icinde 70.5 cikti mesela oynuyo yani surekli
@Akrepimm allah kabul etsin
RengarenkNesli kızınızı tebrik ederim kaptanım, allah başarılarını daim etsin
oynakbasi34 senin kaynana da çok cadıymış o zaman... bizde zaman zaman tartışırız ama aynı evde olduğumuz için ana kız gibi olduk artık. benim yaptığımı o, onun yaptığını ben görmezden geliyorum... ya da öyle yaptığımızı sanıp içten içe kırılıyoruz bilmiyorum yani...
Bugün ölçüm yaptırdım yağ oranım yuzde onalti azalmis.
Canım bir sonraki ay tekrar ölçtür eminim bir hata vardır yoksa niye kaslar erisin ( sporu çok abartmadıysan tabi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?