- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.561
kuzum hiç can sıkmak olurmu anlat ki için rahatlasın hem belki faydamız dokunur seni bu deni inciten ne acaba şimdi merak ettim özel değilseSevdicek falan degil benim icin artik o kaptanim. Tartismak cok hafif kalir ayrilma noktasindayim ben kendi açımdan. Guvenimi yerle bir etti. Sinirimi atip kendime gelince burda olurum yine simdi herkesin canini sıkmayım..
hoşgeldin canım sağolasınGecmis olsun kaptanımm
Nerden baslasam bilmiyorum ki. Cok eskiye dayanan bi konu. Ozet geceyim en iyisi.kuzum hiç can sıkmak olurmu anlat ki için rahatlasın hem belki faydamız dokunur seni bu deni inciten ne acaba şimdi merak ettim özel değilse
hoşgeldin canım sağolasın
yeşil çay yudumluyorum bende
hoşgeldin canım sağolasın
yeşil çay yudumluyorum bende
Canim benim biliyorum cok agir bir sey senin için ama bir anda silip atma kafanda bitirme hemen. Aciklamasi varsa onu dinle uzulme ya su iki kurusluk facebook icin. Belki meslegi dolayisiyla cani falan sıkılıyordur o yüzden oyun falan oynamak icin acmistir?Nerden baslasam bilmiyorum ki. Cok eskiye dayanan bi konu. Ozet geceyim en iyisi.
Facebook yuzunden cok kavga eder hale gelmistik. En son dedim ki kapatalim ikimiz de madem. O sirada da benim internete girme problemim vardi. Maili sifreyi vs verdim kendisine al dedim once fotolari sil sonra kapat. Sonra kendininkini de kapatirsin. Bu yaklasik 4 yil once olmus bi konu. Neyse ben kapandi zannediyorum bi gun aklima geldi baktim. Adini soyadini yazdim bi baktim hesabi var. O sirada da askerligi yapiyordu. Sordum acikladi guya fotograflarini saklamak icin kullaniyormusmus da bilmemneymis. Iyi ver mail adresinle sifreni bakayim o zaman dedim. Aklimda degil unuttum sifreyi falan telefondan giriyorum dedi. Tamam dedim guvendim askerlik yapiyordu bi de iste ustelemedim. Gel zaman git zaman gectigimiz aralik ayinda sehir degistirince meslege baslayinca yine girmis cesitli yollardan anlatti ama program vs anlamadim yine tamam dedim. En son dun kavga ettik. Beni seytan mi dürttü desemne desem bilmiyorum aklimda o suphe var ya girdim actim bi hesap. Hic de sasirmadim gordugume. Gayet hesabi var orda kabak gibi. Gizlemis ama facebook profili olmadan goremiyordum. Martta falan paylasimlar yapilmis guzel guzel. Oncesinde sordum hatta senin facebook hesabin var hala di mi diye. Ne dusunursen dusun umrumda degil dedi bana. Ben de bu cevaptan sonra gittim hesap falan aldim ugrastim birsuru. Varmis hesabin senin dedim ben ogrendim. Aninda silindi hesap mi fotolar mi bilmiyorum. Simdi de yok diyor bana. Aciklamasi varmis bilmemneymis. Su saatten sonra da guvenmem. Gozumde zerre degeri kalmadi. Deger miydi yani eger soyledigi gibi fotolari icinse. Iki bes foto icin beni kaybetmeyi goze almis oldu. Keyfi bilir.
Hic zannetmiyorum oyle oldugunu canim. Oyun oynamak isteyen insan indirir birkac tane onu oynar illa fb uzerinden oynamak zorunda degil ki. Ben 7/24 evdeyim ben acmadim facebook gerek gormedim benden daha fazla cani sıkılıyor olamaz. Anlattigina gore de hicbir seye zamani yok zaten nobet tutuyor habire. Nobet yerine telefonu goturmuyormus yasakmis. Nobetten cikinca da eve gidip yatiyor diye biliyordum. Demek ki onlar da oyle degilmis. Ben cok sans verdim bu konuda. Her defasinda ben isteyince sifreyi hatirlamayip peki girme o zaman bir daha dedikten biraz zaman sonra sifre hatirina geliyor heralde nasil isse artik. Bardak taştı kusura bakmasin. Bile isteye yalan soyledi kandirdi beni senelerce. Saklayacak seyleri olmasa sordugum an soylerdi maili de sifreyi de. Guvenimi zedeledigini bile bile devam etti. Ben de burda oturmus salak salak uzuluyorum yoruluyor da zamani olmuyor da yok babam inat ediyor vs vs diye. Adamin umru degilmis ki.Canim benim biliyorum cok agir bir sey senin için ama bir anda silip atma kafanda bitirme hemen. Aciklamasi varsa onu dinle uzulme ya su iki kurusluk facebook icin. Belki meslegi dolayisiyla cani falan sıkılıyordur o yüzden oyun falan oynamak icin acmistir?
Hic zannetmiyorum oyle oldugunu canim. Oyun oynamak isteyen insan indirir birkac tane onu oynar illa fb uzerinden oynamak zorunda degil ki. Ben 7/24 evdeyim ben acmadim facebook gerek gormedim benden daha fazla cani sıkılıyor olamaz. Anlattigina gore de hicbir seye zamani yok zaten nobet tutuyor habire. Nobet yerine telefonu goturmuyormus yasakmis. Nobetten cikinca da eve gidip yatiyor diye biliyordum. Demek ki onlar da oyle degilmis. Ben cok sans verdim bu konuda. Her defasinda ben isteyince sifreyi hatirlamayip peki girme o zaman bir daha dedikten biraz zaman sonra sifre hatirina geliyor heralde nasil isse artik. Bardak taştı kusura bakmasin. Bile isteye yalan soyledi kandirdi beni senelerce. Saklayacak seyleri olmasa sordugum an soylerdi maili de sifreyi de. Guvenimi zedeledigini bile bile devam etti. Ben de burda oturmus salak salak uzuluyorum yoruluyor da zamani olmuyor da yok babam inat ediyor vs vs diye. Adamin umru degilmis ki.
Onun icin yeri dolmayacak biri degilmisim ki beni kaybetmeyi goze aldi kuzum iste. Belki de coktan bulmustur uc bes tane birden onu da bilemiyorum. O konuda da guvenim kalmadi. Her yerden engelli su an. Bana dolayli yoldan ulasabilcegi tek kisi babam. O da yerse tabi.Yalan olunca en ufak bir sey bile boyle goze batiyor iste. Ne diyecegimi bilemedim uzuntune uzuntu eklemek istemedim. Bir sure kendi haline birakmayi dene canım benim biliyorum biz ne kadar destek olsak da sen uzuleceksin bir sure kendinden baska bir sey dusunme birak o da hatasini anlasin senin gibisini bulabilir mi istedigi kadar aransin
Onun icin yeri dolmayacak biri degilmisim ki beni kaybetmeyi goze aldi kuzum iste. Belki de coktan bulmustur uc bes tane birden onu da bilemiyorum. O konuda da guvenim kalmadi. Her yerden engelli su an. Bana dolayli yoldan ulasabilcegi tek kisi babam. O da yerse tabi.
Nerden baslasam bilmiyorum ki. Cok eskiye dayanan bi konu. Ozet geceyim en iyisi.
Facebook yuzunden cok kavga eder hale gelmistik. En son dedim ki kapatalim ikimiz de madem. O sirada da benim internete girme problemim vardi. Maili sifreyi vs verdim kendisine al dedim once fotolari sil sonra kapat. Sonra kendininkini de kapatirsin. Bu yaklasik 4 yil once olmus bi konu. Neyse ben kapandi zannediyorum bi gun aklima geldi baktim. Adini soyadini yazdim bi baktim hesabi var. O sirada da askerligi yapiyordu. Sordum acikladi guya fotograflarini saklamak icin kullaniyormusmus da bilmemneymis. Iyi ver mail adresinle sifreni bakayim o zaman dedim. Aklimda degil unuttum sifreyi falan telefondan giriyorum dedi. Tamam dedim guvendim askerlik yapiyordu bi de iste ustelemedim. Gel zaman git zaman gectigimiz aralik ayinda sehir degistirince meslege baslayinca yine girmis cesitli yollardan anlatti ama program vs anlamadim yine tamam dedim. En son dun kavga ettik. Beni seytan mi dürttü desemne desem bilmiyorum aklimda o suphe var ya girdim actim bi hesap. Hic de sasirmadim gordugume. Gayet hesabi var orda kabak gibi. Gizlemis ama facebook profili olmadan goremiyordum. Martta falan paylasimlar yapilmis guzel guzel. Oncesinde sordum hatta senin facebook hesabin var hala di mi diye. Ne dusunursen dusun umrumda degil dedi bana. Ben de bu cevaptan sonra gittim hesap falan aldim ugrastim birsuru. Varmis hesabin senin dedim ben ogrendim. Aninda silindi hesap mi fotolar mi bilmiyorum. Simdi de yok diyor bana. Aciklamasi varmis bilmemneymis. Su saatten sonra da guvenmem. Gozumde zerre degeri kalmadi. Deger miydi yani eger soyledigi gibi fotolari icinse. Iki bes foto icin beni kaybetmeyi goze almis oldu. Keyfi bilir.
boşver kuzum sen bildiğin gibi beslen. işe göturmek bi dert bende uyamadım :)Afiyet olsun cay iciyordum ben de
kaptanim o bes gunluk programi ben okulda oldugum icin uygulayamiyorum napmam gerekiyor protein diyeti falan mi uygulasam acaba. sabah neyle basladiysam oglen de aksam da onunla surdurmek zorunda miyim bu bes gunluk programda
ruveyda hiç şaşırmadım desem. tahmın ettim yakın bişi.Hic zannetmiyorum oyle oldugunu canim. Oyun oynamak isteyen insan indirir birkac tane onu oynar illa fb uzerinden oynamak zorunda degil ki. Ben 7/24 evdeyim ben acmadim facebook gerek gormedim benden daha fazla cani sıkılıyor olamaz. Anlattigina gore de hicbir seye zamani yok zaten nobet tutuyor habire. Nobet yerine telefonu goturmuyormus yasakmis. Nobetten cikinca da eve gidip yatiyor diye biliyordum. Demek ki onlar da oyle degilmis. Ben cok sans verdim bu konuda. Her defasinda ben isteyince sifreyi hatirlamayip peki girme o zaman bir daha dedikten biraz zaman sonra sifre hatirina geliyor heralde nasil isse artik. Bardak taştı kusura bakmasin. Bile isteye yalan soyledi kandirdi beni senelerce. Saklayacak seyleri olmasa sordugum an soylerdi maili de sifreyi de. Guvenimi zedeledigini bile bile devam etti. Ben de burda oturmus salak salak uzuluyorum yoruluyor da zamani olmuyor da yok babam inat ediyor vs vs diye. Adamin umru degilmis ki.
Anlamasa da kendi bilir kuzum hayirlisi olsun ben ne diyim ki artik..Yavru kuşum engellesen de icin icini yiyordur eminim. İsterse elli tane bulsun ne önemi var kim çeker ki onu senin kadar. Siz zamanında elbette bir şeyler yasadınız senin gibisini bulamayacagini kendisi de biliyordur eminim pisman olacak o yüzden üzme tatlı canını inan bana artık o kadar kolay değil guvenebilecegin birini bulup da ona kalbini vermek o da bu hatadan er geç döner hatasını anlar.
Kaptanim benim sorunum facebooku varmis hemen sifresini ver vs degil zaten. Bu facebook sorunlarimiz kendisinin yuzunden cikiyordu ilk baslarda da ben de biktim. Baktim bir getirisi de yok zaman kaybi okuldu derslerdi vs derken tamam kapatalim dedim. Bana kendi hesabini da kapatacagini soyledi. Sorun burda basliyor zaten. Bana dese ki bana lazim oluyor ailemden ayriyim bilmedigim sehirleri gezip duruyorum sudur budur vs ben zaten tamam derim. Benim derdim bana her defasinda yalan soylemis olmasi. Ciksin adam gibi anlatsin derdini. Gizli kapakli kullanmasin. Gizli kapakli kullanmaya devam ediyorsa ben altinda bir seyler ararim.boşver kuzum sen bildiğin gibi beslen. işe göturmek bi dert bende uyamadım :)
ruveyda hiç şaşırmadım desem. tahmın ettim yakın bişi.
şu yeni nesil herşeyine karışma didikleme hastalığını açıkçası ben sevmiyorum. ne telefonum nede hesaplarım karıştırılsın asla kabul edemem nede ben isterim eşimden böle bişi. bak kuzum 2 kişi arasındaki aşkı özel hayat ve kendi özelinizle karıştırıyorsunuz siz yeni nesil. herkesin özeli gizlisi olur olmalıda. 2. kişi neden diğer kişinin özelini merak eder bende bunu anlamakta gucluk çekiyourm ki dediğim gibi yeni nesil hastalığı bu bence. herşey tv deki dizilerdeki gibi değil gerçek hayat reeelite gerektiriyor.
ben şahşen ne eşimin telefonunu ne de mail facesini karıştırır bilirim nede o benimkini sorar eder karıştırır bu karşılıklı özel hayata saygıdır. üzgünüm ama bu konuda sevdiğin sana açıklamaya çekinmiş aslında özeline saygı bekliyor olması gerekende bu ama karşılıklı tabi tektaraflı olmaz. siz gençsiniz ne özelinize karıştırın mudahale ettirin nede siz mudahala edin inan saygı denen şeyin başı burdan başlar.
Ruveydacim iki kisi arasina girilmez diye yorum yapmak istemiyorum canim sen nasil istiyosan oyle karar ver ama unutma herseyin basi karsilikli guven guven kaybolunca iliski saglikli yurumez tatlim iyi dusunAnlamasa da kendi bilir kuzum hayirlisi olsun ben ne diyim ki artik..
Tesekkur ederim destegin icin
Kaptanim benim sorunum facebooku varmis hemen sifresini ver vs degil zaten. Bu facebook sorunlarimiz kendisinin yuzunden cikiyordu ilk baslarda da ben de biktim. Baktim bir getirisi de yok zaman kaybi okuldu derslerdi vs derken tamam kapatalim dedim. Bana kendi hesabini da kapatacagini soyledi. Sorun burda basliyor zaten. Bana dese ki bana lazim oluyor ailemden ayriyim bilmedigim sehirleri gezip duruyorum sudur budur vs ben zaten tamam derim. Benim derdim bana her defasinda yalan soylemis olmasi. Ciksin adam gibi anlatsin derdini. Gizli kapakli kullanmasin. Gizli kapakli kullanmaya devam ediyorsa ben altinda bir seyler ararim.
Biliyorum yurumuyor. Benim guvenim su an cok sarsilmis durumda. Nasil duzelir bilmiyorum.Ruveydacim iki kisi arasina girilmez diye yorum yapmak istemiyorum canim sen nasil istiyosan oyle karar ver ama unutma herseyin basi karsilikli guven guven kaybolunca iliski saglikli yurumez tatlim iyi dusun
Anlamasa da kendi bilir kuzum hayirlisi olsun ben ne diyim ki artik..
Tesekkur ederim destegin icin
Biliyorum yurumuyor. Benim guvenim su an cok sarsilmis durumda. Nasil duzelir bilmiyorum.
Su anlik bir kararim yok. Kaldi boyle. Ne yapacagini merak ediyorum acikcasi. Tesekkur ederim :)
menum
SABAH
kepekli sandvic ekmegine kasarli domatesli tost
OGLEN
bir parça yağsız tavuk sote
bir servis kaşığı makarna
iki az yağlı cig kofte bol Marul yesillik
AKSAM
mantarli domatesli biberli bol sebzeli kucuk 4 - 5 pide
bir dilim trilece(sutlu tatli)
Bugun babamin dogumgunuydu o yuzden böyle oldu tamamen duzensiz ay vicdanim sizliyor
Babacığının doğum günü kutlu olsun
Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin, nice doğum günleriniz olsun inşallah canım ....Aminnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?