- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.501
sağol canım da yaş itibari ile elestikiyeti kaybolan vucudum için söledim aslında taş gibiyim hala :)))canımm ölee demee güzel görünmek herkesin hakkıı ve bunu en iyi sen başarabilirsin kaptanımız olaraktanbu cmt bende öle yaptım kardio arkası pilates ama çok vakit alıyo o yüzden istikrarlı yapamam diye cmt pazarı sadece kardioya ayırmayı düşündüm
Ulasti canim ulasti ben motive oluyorum boyle zatensizler için paylaşıorum canım motive olalım die vee görüyorum ki fotolar da amacına zaten ulaşmış
Aaa kaptanim oyle deme lutfen genclik dinclik her yasta lazimbende kilolarımı verince kardiyo arkası plates yapıyorum ama sık sık olamıyor yapmayıncada göbek hemen pörtluyor istikrar lazım işte elden geldiğince 2 çocuk doğurdum mankende olmıcam olduğu kadar napalım fit olayım sağlıklı olayım bana yeter. siz gençsiniz guzel görünmek hakkınız yapın herşeyi gençken vallahı
kızlarr sabah çektim son halim budur :)))
Kaptanim ben kacirmisim heralde kizin birinci mi odu devami gelirinsallah genclerin boyle seylerle ilgilenmesi cok hosuma gidiyo benimkilerde cok istiyo spora falan gitmek ama bidik.var diye goturemuyorumsağol kuzum telefonum hatırlatma dolu zaten zırtp pırt çalıyo eşim de kızıyo :) ama dur bide onu yapayım hatırlatmaya zaten 3-5 yapsam hatırlarım gerisi gelir.
sağol ablası. bu gunde 1. ve 2. ler yarışıyo belediye başkanı gelecek bugunki lere ödül verecekmiş ananeyi koydum başına heber bekliyom törene gidebilirsem gidicem değilse anane yanında zaten. hafta sonu olan kucuk çaplıydı esas yarışma çarşambaymış tum alanya okulları özel okullar da katılacakmış bakalım onda başarısı ne olacak işallah gönlünce olur kızımın çok seviyor başarılı olmayı devamıda istikrarına bağlı tabi
evet canım alanyada cocuk yetiştirmek zor malum tatil bölgesi zaptetmek için muzik spor mecbur verdim kızımı oğlanda seneye başlayacak. uğraş olsun yeter onlardan buyuk başarıları okuldan bekliyom aslındaAaa kaptanim oyle deme lutfen genclik dinclik her yasta lazim
Kaptanim ben kacirmisim heralde kizin birinci mi odu devami gelirinsallah genclerin boyle seylerle ilgilenmesi cok hosuma gidiyo benimkilerde cok istiyo spora falan gitmek ama bidik.var diye goturemuyorum
aaaa öyle kaynana var mıymış, kalmışsa bana da gönder
Valla onun kadarmı bilmem ama benim k.validem de iyidir ben ist da o ankarada belkide o yüzden iyi anlaşıyoruz
Bize geldiğinde yemeğimizi yapar temizliğimizi yapar doğum yaptığımda yatağıma getirirdi yemeği mi kızından ayırt etmez ben bu kötü kaynanaları anlamıyorum oğlunla arayı açınca ne olacak daha iyi gelinmi bulucan sen dahamı iyisin ne yani
Arkadaşlar peki ben bu basenleri nasıl eriticem eşim diyoki sen kilo verince üstün gidiyo ama alt aynı kalıyor zayıflama hareket falan yapıyorum ama istikrarlı yapamıyorum o yüzden belkide benden ayrılmıyolar
kızlarr sabah çektim son halim budur :)))
ya cecom böle kaynanalar duşman başına hakkaten çekilmezdir eminim.bende benzer dialoğu görümcemle yaşadım şimdi sadece selamlaşıyoz ne eşim ne ben görüşmüyoz kendisi seçti bu yolu yapacak çokta bişim yoktu açıkçası.Var var olmazmıama bende öyle bir şans var ki valla bir daha dünyaya gelsem yine öylesi bana deng gelmez
Ay maşallah Rabbim nazarlardan saklasın ....Aminnnnnnnnn
Kız benimki ölüyorum desem 1 yudum su vermezdi eskidenhee şimdi verirmi emin değilim
Eşime hep diyorum benden önceki sevgilisiyle evlenmiş olsaydı o zaman görürdü Kaynanam gününüvalla gelin odaya girdiği an Anammmm geldi Destur diye ayağa kalkardı eminim
Eşimle çıkarken resmen ecel terleri dökmüşler ya bunla evlenirse diye
Hatta eşim de diyor valla başkası olsa benim aileme katlanmazdı hakkını ne onlar ne ben ödeyemem diye
Eskiden herşeyi içime atıp deli oluyordum artık anında cevabı yapıştırıp onlar deli olsun demeye başlayınca hatun biraz daha ayağını denk aldı ve en azından eşimin hatrınada olsa daha dikkatli davranıyor ( boşanma aşamasına geldiğimizde eşim açıkca söylemiş zaten sanmaki boşanırsam senin evine döneceğim diyeDünyaya bir daha gelsem yine eşimle evlenirdim ve eğer boşanırsamda asla senle yaşamam demiş sanırım bunları ne yapsam ayıramıyacağım diye dank etti ve benden başkasının ona fayda etmeyeceğinide anlayınca biraz daha ılımlı yaklaşmaya başladı zorakide olsa )
Canım Leslie yapmayı denesen hani zaten kilon bence çok değil atıyorum 5 kg versen 10 kg vermiş gibi görünüyor Leslie yapanlarta bi dediğin gibi istikrar şart
Ahanda bir çıbık kraker dahafesat oynakbaşı
YOk yok şaka valla ne güzel inceciksinRAbbim hepimize hedeflerimize ulaşmayı nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnnnnn
bende anlamam babamız oynuyor hatta bazen hakemlik yapıo turnuvalarda. okuldada kurs yapıyolar onla yetişti benim kızKaptanım tebrik ederim kızınızı başarıları daim olsun inşallah
Bizim kızda akşamları evde satranç oynayalım diyoda bilen kim
oh maşallah ozaman sen perşembeden tartılıp bildirim yap cuma evde olmayacaksan kuzum unutma tamammıBu arada benim lahana çorbası bugün yalan oldu niyetliyim akşama ne yiyeceğim belli değil yarından itibaren tekrar yapıcam çünkü nasip olursa perşembe akşamı ankaraya gidicem kızımla biraz daha eksik gideyim dimi ama
ya cecom böle kaynanalar duşman başına hakkaten çekilmezdir eminim.bende benzer dialoğu görümcemle yaşadım şimdi sadece selamlaşıyoz ne eşim ne ben görüşmüyoz kendisi seçti bu yolu yapacak çokta bişim yoktu açıkçası.
Bu arada benim lahana çorbası bugün yalan oldu niyetliyim akşama ne yiyeceğim belli değil yarından itibaren tekrar yapıcam çünkü nasip olursa perşembe akşamı ankaraya gidicem kızımla biraz daha eksik gideyim dimi ama
Allah kabul etsin canimBu arada benim lahana çorbası bugün yalan oldu niyetliyim akşama ne yiyeceğim belli değil yarından itibaren tekrar yapıcam çünkü nasip olursa perşembe akşamı ankaraya gidicem kızımla biraz daha eksik gideyim dimi ama
Inşallah canım perşembe sabahki kilomu bildiririm artıkınbende anlamam babamız oynuyor hatta bazen hakemlik yapıo turnuvalarda. okuldada kurs yapıyolar onla yetişti benim kız
oh maşallah ozaman sen perşembeden tartılıp bildirim yap cuma evde olmayacaksan kuzum unutma tamammı
Valla eşime hep diyorum kızkardeşi benim için aslında bitti ( yeni hamileyken hiç suçum yokken ailesiyle bir olup hakaretler etmeden evvelde telefon açıp ağzına geleni saymıştı hatta eşim dayanamayıp telefonu elimden alıp sen yapmaya çalışıyorsun, bu kadın hamile düşük riski var, ne olursa olsun sevmesende ona saygı göstermek zorundasın, benim eşimi saymayanı bende saymam gerekirse senide silerim demişti Eşime karını sevmedik sevmiyoruz işte dediği içinki inan bütün ceyizinin taksitlerini bile rahmetli babası bize geçirmişti siz ödeyin ben olunca vereceğim diye tabi babayı aldık )
Sonradan sırf eşimin hatrına zorakide olsa konuşmaya başladım ( 1 sene sonra ) ama hep diyorumen ufak hatasında yakarım ve o zaman kesinlikle hiç yapmadığım şeyi yapar eşimede görüşme izni vermem diye ( ki eşim kendi diyor bir daha terbiyesizlik yaparsa zaten senden önce ben silerim onu diye )
Zaten hepi topu senede en fazla 3 yada 4 kere bir araya geliyoruz onlarla ( bayramlarda bile bazen deng gelmiyorduk ama şu son 2 bayram bize geldilereşim eşinide hiç sevmez hatta hep kılçık der onunla ilgili en son yüzüne bile söyledi çok kılçıksın sen damat diye )
Rabbim kabul etsin canımdetoksdan daha önemli o nasılsa
Aynen öyle canım sağolasınValla eşime hep diyorum kızkardeşi benim için aslında bitti ( yeni hamileyken hiç suçum yokken ailesiyle bir olup hakaretler etmeden evvelde telefon açıp ağzına geleni saymıştı hatta eşim dayanamayıp telefonu elimden alıp sen yapmaya çalışıyorsun, bu kadın hamile düşük riski var, ne olursa olsun sevmesende ona saygı göstermek zorundasın, benim eşimi saymayanı bende saymam gerekirse senide silerim demişti Eşime karını sevmedik sevmiyoruz işte dediği içinki inan bütün ceyizinin taksitlerini bile rahmetli babası bize geçirmişti siz ödeyin ben olunca vereceğim diye tabi babayı aldık )
Sonradan sırf eşimin hatrına zorakide olsa konuşmaya başladım ( 1 sene sonra ) ama hep diyorumen ufak hatasında yakarım ve o zaman kesinlikle hiç yapmadığım şeyi yapar eşimede görüşme izni vermem diye ( ki eşim kendi diyor bir daha terbiyesizlik yaparsa zaten senden önce ben silerim onu diye )
Zaten hepi topu senede en fazla 3 yada 4 kere bir araya geliyoruz onlarla ( bayramlarda bile bazen deng gelmiyorduk ama şu son 2 bayram bize geldilereşim eşinide hiç sevmez hatta hep kılçık der onunla ilgili en son yüzüne bile söyledi çok kılçıksın sen damat diye )
Rabbim kabul etsin canımdetoksdan daha önemli o nasılsa
Amin canım SağolAllah kabul etsin canim
canım menün çok güzel afiyet olsun...Bugunku menum
SABAH
Tam bugday ekmekli tost
Domates
Salatalik
ÖĞLE
Bir kase yulaf kepekli yogurt
AKSAM
Bir kepce zeytinyagli barbunya
3 servis kaşığı makarna
Ayran
Spor
Yok
Su
12 bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?