Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol canım da yaş itibari ile elestikiyeti kaybolan vucudum için söledim aslında taş gibiyim hala :)))
resimlerin maşallahı var

Aaa kaptanim oyle deme lutfen genclik dinclik her yasta lazim
kızlarr sabah çektim son halim budur :)))

Kaptanim ben kacirmisim heralde kizin birinci mi odu devami gelirinsallah genclerin boyle seylerle ilgilenmesi cok hosuma gidiyo benimkilerde cok istiyo spora falan gitmek ama bidik.var diye goturemuyorum

evet canım alanyada cocuk yetiştirmek zor malum tatil bölgesi zaptetmek için muzik spor mecbur verdim kızımı oğlanda seneye başlayacak. uğraş olsun yeter onlardan buyuk başarıları okuldan bekliyom aslında

aaaa öyle kaynana var mıymış, kalmışsa bana da gönder

Var var olmazmı ama bende öyle bir şans var ki valla bir daha dünyaya gelsem yine öylesi bana deng gelmez

Ay maşallah Rabbim nazarlardan saklasın ....Aminnnnnnnnn
Kız benimki ölüyorum desem 1 yudum su vermezdi eskiden hee şimdi verirmi emin değilim
Eşime hep diyorum benden önceki sevgilisiyle evlenmiş olsaydı o zaman görürdü Kaynanam gününü valla gelin odaya girdiği an Anammmm geldi Destur diye ayağa kalkardı eminim
Eşimle çıkarken resmen ecel terleri dökmüşler ya bunla evlenirse diye

Hatta eşim de diyor valla başkası olsa benim aileme katlanmazdı hakkını ne onlar ne ben ödeyemem diye
Eskiden herşeyi içime atıp deli oluyordum artık anında cevabı yapıştırıp onlar deli olsun demeye başlayınca hatun biraz daha ayağını denk aldı ve en azından eşimin hatrınada olsa daha dikkatli davranıyor ( boşanma aşamasına geldiğimizde eşim açıkca söylemiş zaten sanmaki boşanırsam senin evine döneceğim diye Dünyaya bir daha gelsem yine eşimle evlenirdim ve eğer boşanırsamda asla senle yaşamam demiş sanırım bunları ne yapsam ayıramıyacağım diye dank etti ve benden başkasının ona fayda etmeyeceğinide anlayınca biraz daha ılımlı yaklaşmaya başladı zorakide olsa )

Canım Leslie yapmayı denesen hani zaten kilon bence çok değil atıyorum 5 kg versen 10 kg vermiş gibi görünüyor Leslie yapanlar ta bi dediğin gibi istikrar şart

kızlarr sabah çektim son halim budur :)))

Ahanda bir çıbık kraker daha fesat oynakbaşı

YOk yok şaka valla ne güzel inceciksin RAbbim hepimize hedeflerimize ulaşmayı nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnnnnn

ya cecom böle kaynanalar duşman başına hakkaten çekilmezdir eminim.bende benzer dialoğu görümcemle yaşadım şimdi sadece selamlaşıyoz ne eşim ne ben görüşmüyoz kendisi seçti bu yolu yapacak çokta bişim yoktu açıkçası.

Kaptanım tebrik ederim kızınızı başarıları daim olsun inşallah
Bizim kızda akşamları evde satranç oynayalım diyoda bilen kim
bende anlamam babamız oynuyor hatta bazen hakemlik yapıo turnuvalarda. okuldada kurs yapıyolar onla yetişti benim kız
oh maşallah ozaman sen perşembeden tartılıp bildirim yap cuma evde olmayacaksan kuzum unutma tamammı

Valla eşime hep diyorum kızkardeşi benim için aslında bitti ( yeni hamileyken hiç suçum yokken ailesiyle bir olup hakaretler etmeden evvelde telefon açıp ağzına geleni saymıştı hatta eşim dayanamayıp telefonu elimden alıp sen yapmaya çalışıyorsun, bu kadın hamile düşük riski var, ne olursa olsun sevmesende ona saygı göstermek zorundasın, benim eşimi saymayanı bende saymam gerekirse senide silerim demişti Eşime karını sevmedik sevmiyoruz işte dediği için ki inan bütün ceyizinin taksitlerini bile rahmetli babası bize geçirmişti siz ödeyin ben olunca vereceğim diye tabi babayı aldık )

Sonradan sırf eşimin hatrına zorakide olsa konuşmaya başladım ( 1 sene sonra ) ama hep diyorumen ufak hatasında yakarım ve o zaman kesinlikle hiç yapmadığım şeyi yapar eşimede görüşme izni vermem diye ( ki eşim kendi diyor bir daha terbiyesizlik yaparsa zaten senden önce ben silerim onu diye )
Zaten hepi topu senede en fazla 3 yada 4 kere bir araya geliyoruz onlarla ( bayramlarda bile bazen deng gelmiyorduk ama şu son 2 bayram bize geldiler eşim eşinide hiç sevmez hatta hep kılçık der onunla ilgili en son yüzüne bile söyledi çok kılçıksın sen damat diye )

Rabbim kabul etsin canım detoksdan daha önemli o nasılsa

bende anlamam babamız oynuyor hatta bazen hakemlik yapıo turnuvalarda. okuldada kurs yapıyolar onla yetişti benim kız

oh maşallah ozaman sen perşembeden tartılıp bildirim yap cuma evde olmayacaksan kuzum unutma tamammı
Inşallah canım perşembe sabahki kilomu bildiririm artıkın

Aynen öyle canım sağolasın

Herkese merhabaaa
SABAH
bir köy yumurtasından omlet
yagsiz bir parca muhlama
sekersiz cay
ARA
sekersiz neskafe
OGLEN
alti kucuk top kofte
iki servis kasigi makarna Yagsiz tuzsuz
AKSAM
bir parça peynir
Bes zeytin
Bolca domates salatalık
Iki kucuk tatli biskuvi

Spor: 30 dakika kardiyo (b-fit)
su: 2 litreye yakın

A Akrepimm allah kabul etsin
RengarenkNesli kızınızı tebrik ederim kaptanım, allah başarılarını daim etsin
oynakbasi34 senin kaynana da çok cadıymış o zaman... bizde zaman zaman tartışırız ama aynı evde olduğumuz için ana kız gibi olduk artık. benim yaptığımı o, onun yaptığını ben görmezden geliyorum... ya da öyle yaptığımızı sanıp içten içe kırılıyoruz bilmiyorum yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…