- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.541
çocuklar takıntı haline getirdi sınavları allah kurtarsın bi an önce olsun bitsin guzel sonuçlar alsın işallah cecomSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrrrrr
Gece erkenden yattım uyudum ve sabah çok dinç bir şekilde uyandım
Kahvaltımıda yaptım hazır evde herkes uyurken sizlere bakayım dedim
Eşim yarım saat sonra işe gidecek, büyük kızda gece baş ağrısı yüzünden uyuyamadığından bugün okula gitmediBu kız TEOGu çok fazla kafaya takıyor malum 10 gün kaldı ve her anınını test çözerek geçiriyor
Rabbim tüm öğrencilere sınavlarından güzel sonuçlar almayı nasip eder inşallah...Aminnnnnnnn
Supersin kaptanimbende dunki menumu yazayım
sabah kalkınca 2 brd su ve kefir
7,30 da karatay kahvaltısı
11,00 de ayran 1 salatalık
15,00 de ayran salatalık havuç ceviz
18,00 de yogurtla haşlanmış patates ve brokoli doyana kadar
yatarken yoğurt kuru
bu gun böle bişi uydurdum menu olarak detoks tarzında
spor 50dk yurume
bol su
yeşil çay
t.kahvesi
sutlu filtre kahve
Gecmis olsun kaptanim valla bende ayni durumdayimBeni bahar cok etkiledi kizlar hastalikta tam geçmedi alerjimi hastalikmi bilemedim suankini ama burnum akiyo bogazlarim kasiniyo sanirim bi donem ilaca basvurcam alerji icin bole gitmez
Cok dogru soz kaptanim ya nerde cokluk orda ......... Diye bosuna dememisler
Beni bahar cok etkiledi kizlar hastalikta tam geçmedi alerjimi hastalikmi bilemedim suankini ama burnum akiyo bogazlarim kasiniyo sanirim bi donem ilaca basvurcam alerji icin bole gitmez
sağlık için herkesin yapması gerekn aslında 2. kata bile asansörle çıkan milleitiz. balıkesir valisi gibi 3. kattan aşaya asansöre binmeyi yasaklamak lazımAyrıca ben artık yürüyen merdivenleri kullanmıyorum yalnız millet garip garip bakıyor normal merdivenden inip çıkınca
çokta umurumda
menun başarılı canım bebişinle iki göbek te atarsan sporda tamam olurduherkese merhaba kızlar dün o kadar yoruldum ki anlatamam... akşam kızım 1.5ta uyudu.. bende 2de... sabah saat 9da kalktım ilk defaa
sabah:
2 çeri domates
3 acı biber
6 zeytin
2 dlm peynir
1 dlm tb ekmeği
ara:
1 greyfurt
öğlen:
mercimek çorba
bol yeşillik
sumaklı soğan
1 dlm tb ekmeği
akşam:
etli biber ve kuru patlıcan dolma( kıyma ve diğer malzemeler çok, pirinç az)
yoğurt
akşama kadar 4 lt su
:) noldu bıcırıkım sevdiceğinlemi tartıştın. olur böle şeyler sıkma canını duzelir herşeyBurdayim kaptanim. Gecmis olsun yine rahatsizlanmissiniz.. Okuyorum ama yazmadim. Dun gece cok kotu kavga ettim odun kisisiyle. Hic keyfim yok. Bugun fazla paylasim yapamam sanirim. Ozur diliyorum herkesten..
Sevdicek falan degil benim icin artik o kaptanim. Tartismak cok hafif kalir ayrilma noktasindayim ben kendi açımdan. Guvenimi yerle bir etti. Sinirimi atip kendime gelince burda olurum yine simdi herkesin canini sıkmayım..:) noldu bıcırıkım sevdiceğinlemi tartıştın. olur böle şeyler sıkma canını duzelir herşey
özledim seni ondan sordum
Gecmis olsun kaptanımmBeni bahar cok etkiledi kizlar hastalikta tam geçmedi alerjimi hastalikmi bilemedim suankini ama burnum akiyo bogazlarim kasiniyo sanirim bi donem ilaca basvurcam alerji icin bole gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?