Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aaaa öyle kaynana var mıymış, kalmışsa bana da gönder
Valla onun kadarmı bilmem ama benim k.validem de iyidir ben ist da o ankarada belkide o yüzden iyi anlaşıyoruz
Bize geldiğinde yemeğimizi yapar temizliğimizi yapar doğum yaptığımda yatağıma getirirdi yemeği mi kızından ayırt etmez ben bu kötü kaynanaları anlamıyorum oğlunla arayı açınca ne olacak daha iyi gelinmi bulucan sen dahamı iyisin ne yani

Canim bu yogurt kurunun gobekteki yaglari erittigi gibi basen icin de tarifler vardi yanilmiyorsam. Onlara bakabilirsin sporun yaninda yapmak lazim ama istikrar sart.

sizi böle şen şakrak görünce havalara ucuyorum harılkasınız hepiniz

maşallah tatlım daha ne kadar inceleceksin daha bu sabah kızımın öğretmeni çok zayıfladınız allahaşkına bana formul verin diyor bende size bi katap getireyim okuyun dedim şaşırdı karatay kitabını hediye etmekten helak oldum bide ona edeyim bakalım neler yapacak :)

oh sporlar super incellmen buna bağlı bak
aynen canımm birazcık sabır gerekiyo benim göbeğimi önceki resimlerde görmüştün tıpkı hamile gibiydim ama sabırla spora ve diyete devam edince bay bay dedim
bence senin şu andan itibaren sadece inceltici spora ihtiyacın var zaten beslenmen duzenin iyi

şanslısın ozaman kaynana ile anlaşmak mucizedir. benim yok gerci erkenden kaybettik ama sevedim bende

istikrar çok önemli bak 1 hafta yapmayınca nbenim göbek pörtluyo hemen hissediyorum

Hepiniz supersiniz valla
Tebrik ediyorum.

Benim gobisim de artik 3cm daha ince

Yogurt kurune bagliyorum.
2 haftam dolali 3 4 gun oldu. Ara vermek lazimmis sanirim 1 hafta.
ben devam edemiyom unutuyom hep napsamki

aynen canımm birazcık sabır gerekiyo benim göbeğimi önceki resimlerde görmüştün tıpkı hamile gibiydim ama sabırla spora ve diyete devam edince bay bay dedim
arkadaşlarım 1 senede anca toparlıyor göbek diyor... doktorda aynı şekilde... yılmak yok.... yıkılmak yok...

**Nisan
Listesi**

****14.TAKIM 410. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli 75,9***********>75,5

Nurgul_85 50 ***********>49

Akrepimm 66,6 ***********>66,2

MasalKusu 96,5 ***********>96

aycanhakan 70,1 ***********>69,6

nhtylz 88,1 ***********>87

kitap_asigi 66 ***********> 65.6

katrem 75,9 ***********>75,4

isterseninanma 64,2 ***********> bildirimde bulunmadı 1 sarı kart aldı

Gulsum462 65,5 ***********> bildirimde bulunmadı 1 sarı kart aldı

deren ada 59,9 ***********> bildirimde bulunmadı 1 sarı kart aldı

eksik hedefleri doldurdum ben meleklerim hedefleri unutmayın işi sıkı tutalım bu hafta herkesten eksi bildirim bekliyorum

aynenn pilatese başladım o yüzden ama cmt pazar sadece kardio yapmayı planlıyorum
bende kilolarımı verince kardiyo arkası plates yapıyorum ama sık sık olamıyor yapmayıncada göbek hemen pörtluyor istikrar lazım işte elden geldiğince 2 çocuk doğurdum mankende olmıcam olduğu kadar napalım fit olayım sağlıklı olayım bana yeter . siz gençsiniz guzel görünmek hakkınız yapın herşeyi gençken vallahı

canımm ölee demee güzel görünmek herkesin hakkıı ve bunu en iyi sen başarabilirsin kaptanımız olaraktan bu cmt bende öle yaptım kardio arkası pilates ama çok vakit alıyo o yüzden istikrarlı yapamam diye cmt pazarı sadece kardioya ayırmayı düşündüm

Kaptanim kizinizi tebrik etmeyi unuttum ya once onu bi tebrik edeyim
Birinci olmus cikmis tozunu attirmis ortaligin resmen helal olsun masallah

Yogurt kuru icin de ortalama yatma saati kaci buluyorsa ondan yarim saat oncesine alarm veya hatirlatici tarzinda bir sey yapabilirsin
Veya buzdolabinin ustune post it yapistirabilirsin onunla ilgili
Aklima bir sey gelmedi bunlardan baska.

kızlarr sabah çektim son halim budur :)))
Supersin ya super
Boyle gordukce motivasyonum artiyo valla cok tesekkur ederim kendi adima
Incecik olmussun cok guzell

sağol kuzum telefonum hatırlatma dolu zaten zırtp pırt çalıyo eşim de kızıyo :) ama dur bide onu yapayım hatırlatmaya zaten 3-5 yapsam hatırlarım gerisi gelir.
sağol ablası. bu gunde 1. ve 2. ler yarışıyo belediye başkanı gelecek bugunki lere ödül verecekmiş ananeyi koydum başına heber bekliyom törene gidebilirsem gidicem değilse anane yanında zaten. hafta sonu olan kucuk çaplıydı esas yarışma çarşambaymış tum alanya okulları özel okullar da katılacakmış bakalım onda başarısı ne olacak işallah gönlünce olur kızımın çok seviyor başarılı olmayı devamıda istikrarına bağlı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…