- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.481
Valla onun kadarmı bilmem ama benim k.validem de iyidir ben ist da o ankarada belkide o yüzden iyi anlaşıyoruzaaaa öyle kaynana var mıymış, kalmışsa bana da gönder
Canim bu yogurt kurunun gobekteki yaglari erittigi gibi basen icin de tarifler vardi yanilmiyorsam. Onlara bakabilirsin sporun yaninda yapmak lazim ama istikrar sart.Arkadaşlar peki ben bu basenleri nasıl eriticem eşim diyoki sen kilo verince üstün gidiyo ama alt aynı kalıyor zayıflama hareket falan yapıyorum ama istikrarlı yapamıyorum o yüzden belkide benden ayrılmıyolar
maşallah tatlım daha ne kadar inceleceksin daha bu sabah kızımın öğretmeni çok zayıfladınız allahaşkına bana formul verin diyor bende size bi katap getireyim okuyun dedim şaşırdı karatay kitabını hediye etmekten helak oldum bide ona edeyim bakalım neler yapacak :)veeee geldik bugüne
sabah:
2 haşlanmış yumurta
bol yeşillik(roka,kuzu kulağı,maydnoz,tere)
7 zeytin
1 dlm tb ekmeği
öğle:
bol yeşillik ve ton balıklı sandviç
akşam
ızgara tavuk göğsü
slata
yoğurt
ve gelelim müjdeme...
134 cm olan karın çevrem artık 124 cm, gögüs 110dan 105e düşmüş durumda çokkk mutluyum... bugün bir haftalık menü hazırlayacağım... ve ona uyacağım...
oh sporlar super incellmen buna bağlı bakarkadaşlar su ve spor bildirimi yapmayı unuttum yine üzgünm... dün 4 lt
bugün 4 lt su
ayrıca bugün 9.30dan 11.00 e kadar fitness yapıldı
25 dk koşu bandı
15 dk bisiklet
40 iç kol
30 dış kol
30 yan kol
30 iç bacak
30 dış bacak
30 baldır
60 sırt
200 yan çalışma sayısal olarak başladık... zaman geçtikçe daha da artacak... kızlar olacak ya bu kez hissediyorum ve çok mutlu oluyorum
bence senin şu andan itibaren sadece inceltici spora ihtiyacın var zaten beslenmen duzenin iyiaynen canımm birazcık sabır gerekiyo benim göbeğimi önceki resimlerde görmüştün tıpkı hamile gibiydim ama sabırla spora ve diyete devam edince bay bay dedim
şanslısın ozaman kaynana ile anlaşmak mucizedir. benim yok gerci erkenden kaybettik ama sevedim bendeValla onun kadarmı bilmem ama benim k.validem de iyidir ben ist da o ankarada belkide o yüzden iyi anlaşıyoruz
Bize geldiğinde yemeğimizi yapar temizliğimizi yapar doğum yaptığımda yatağıma getirirdi yemeği mi kızından ayırt etmez ben bu kötü kaynanaları anlamıyorum oğlunla arayı açınca ne olacak daha iyi gelinmi bulucan sen dahamı iyisin ne yani
istikrar çok önemli bak 1 hafta yapmayınca nbenim göbek pörtluyo hemen hissediyorumArkadaşlar peki ben bu basenleri nasıl eriticem eşim diyoki sen kilo verince üstün gidiyo ama alt aynı kalıyor zayıflama hareket falan yapıyorum ama istikrarlı yapamıyorum o yüzden belkide benden ayrılmıyolar
ben devam edemiyom unutuyom hep napsamkiHepiniz supersiniz valla
Tebrik ediyorum.
Benim gobisim de artik 3cm daha ince
Yogurt kurune bagliyorum.
2 haftam dolali 3 4 gun oldu. Ara vermek lazimmis sanirim 1 hafta.
teşekkür ederim canım...Harikasın canım tebrik ederim
arkadaşlarım 1 senede anca toparlıyor göbek diyor... doktorda aynı şekilde... yılmak yok.... yıkılmak yok...aynen canımm birazcık sabır gerekiyo benim göbeğimi önceki resimlerde görmüştün tıpkı hamile gibiydim ama sabırla spora ve diyete devam edince bay bay dedim
canım ben de tam tersi alttan gidiyo üst duruyorArkadaşlar peki ben bu basenleri nasıl eriticem eşim diyoki sen kilo verince üstün gidiyo ama alt aynı kalıyor zayıflama hareket falan yapıyorum ama istikrarlı yapamıyorum o yüzden belkide benden ayrılmıyolar
aynenn pilatese başladım o yüzden ama cmt pazar sadece kardio yapmayı planlıyorumbence senin şu andan itibaren sadece inceltici spora ihtiyacın var zaten beslenmen duzenin iyi
bende kilolarımı verince kardiyo arkası plates yapıyorum ama sık sık olamıyor yapmayıncada göbek hemen pörtluyor istikrar lazım işte elden geldiğince 2 çocuk doğurdum mankende olmıcam olduğu kadar napalım fit olayım sağlıklı olayım bana yeteraynenn pilatese başladım o yüzden ama cmt pazar sadece kardio yapmayı planlıyorum
canımm ölee demee güzel görünmek herkesin hakkıı ve bunu en iyi sen başarabilirsin kaptanımız olaraktanbende kilolarımı verince kardiyo arkası plates yapıyorum ama sık sık olamıyor yapmayıncada göbek hemen pörtluyor istikrar lazım işte elden geldiğince 2 çocuk doğurdum mankende olmıcam olduğu kadar napalım fit olayım sağlıklı olayım bana yeter. siz gençsiniz guzel görünmek hakkınız yapın herşeyi gençken vallahı
Kaptanim kizinizi tebrik etmeyi unuttum ya once onu bi tebrik edeyimsizi böle şen şakrak görünce havalara ucuyorum harılkasınız hepiniz
maşallah tatlım daha ne kadar inceleceksin daha bu sabah kızımın öğretmeni çok zayıfladınız allahaşkına bana formul verin diyor bende size bi katap getireyim okuyun dedim şaşırdı karatay kitabını hediye etmekten helak oldum bide ona edeyim bakalım neler yapacak :)
oh sporlar super incellmen buna bağlı bak
bence senin şu andan itibaren sadece inceltici spora ihtiyacın var zaten beslenmen duzenin iyi
şanslısın ozaman kaynana ile anlaşmak mucizedir. benim yok gerci erkenden kaybettik ama sevedim bende
istikrar çok önemli bak 1 hafta yapmayınca nbenim göbek pörtluyo hemen hissediyorum
ben devam edemiyom unutuyom hep napsamki
Supersin ya superkızlarr sabah çektim son halim budur :)))
sağol kuzum telefonum hatırlatma dolu zaten zırtp pırt çalıyo eşim de kızıyo :) ama dur bide onu yapayım hatırlatmaya zaten 3-5 yapsam hatırlarım gerisi gelir.Kaptanim kizinizi tebrik etmeyi unuttum ya once onu bi tebrik edeyim
Birinci olmus cikmis tozunu attirmis ortaligin resmen helal olsunmasallah
Yogurt kuru icin de ortalama yatma saati kaci buluyorsa ondan yarim saat oncesine alarm veya hatirlatici tarzinda bir sey yapabilirsin
Veya buzdolabinin ustune post it yapistirabilirsin onunla ilgili
Aklima bir sey gelmedi bunlardan baska.
Supersin ya super
Boyle gordukce motivasyonum artiyo valla cok tesekkur ederim kendi adima
Incecik olmussun cok guzell
bende kilolarımı verince kardiyo arkası plates yapıyorum ama sık sık olamıyor yapmayıncada göbek hemen pörtluyor istikrar lazım işte elden geldiğince 2 çocuk doğurdum mankende olmıcam olduğu kadar napalım fit olayım sağlıklı olayım bana yeter. siz gençsiniz guzel görünmek hakkınız yapın herşeyi gençken vallahı
sizler için paylaşıorum canım motive olalım die vee görüyorum ki fotolar da amacına zaten ulaşmışSupersin ya super
Boyle gordukce motivasyonum artiyo valla cok tesekkur ederim kendi adima
Incecik olmussun cok guzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?