- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.581
Tesekkur ederim tatlim. Elimden geldigi kadar yaparim..Ne demek canımın içi buradayım ben
Sen şu an için düşünmemeye bak
Ders çalışman gerekiyorsa ona yogunlas ya da spora yogunlas. Cayini yap kitabini oku .
kendine ve dusunmeye vakit ayır
Yok ne demek musaade sizin her zaman. Cok tesekkur ederim guzel dualariniz icin. Sagolun:)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Ben geldimmmmmm
Hele şükür ütülerimde bitti
Eşimle şimdi telefonla konuştuk adamcağıza yaptığım işleri sayınca '' Hay maşallah valla aşkım sen bu ara hızını alamıyorsun'' dedi
Hakikaten bu ara dikkatimi çekti kilolar gittikçe; Normalde de çok hareketli biriyim zaten ama kilolar gittikçe daha bir iyi hissediyorum kendimi ve cidden evimde mis gibi olunca daha da temizlik yapasım geliyor
Artık herhalde 70 li kilolara düşünce evi komple yıkıp yeniden yapacak kadar enerjiye sahip olurum diye düşünüyorum
Canım daha yeni tanışıyoruz sayılır ama bende müsaaden olursa fikrimi söylemek istiyorum
Sen anladığım kadarıyla yüreği çok güzel bir genç kızsın ve ne olursa olsun herşeyin en iyisini hak ediyorsun
Bana bu tür şeyler çok saçma gelir Nesliciğiminde dediği gibi
Evet eşimi çok seviyorum ama kim için olursa olsun üzüldüğüne deymezBundada varmış bir hayır diyeceksin ve emin ol ileride sonuç ne olursa olsun ( barışsanda barışmasanda ) keşke demek zorunda kalma inşallah...Aminnnn
Rabbim herşeyin çok çok daha güzelini sana hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnnnnn
Güven gerçekten evliliğin en önemli şartı ve eğer bir erkek için ufakda olsa bir şüphe varsa kesinlikle çok daha ince eleyip sık dokumak lazım benceAllah korusun evlendikten sonra olsa dahada kötü olur özelliklede bayanlar acısından
Babanin dogum gunu kutlu olsun canim. Nice yaslar gorun hep birlikte saglikli huzurlu :)menum
SABAH
kepekli sandvic ekmegine kasarli domatesli tost
OGLEN
bir parça yağsız tavuk sote
bir servis kaşığı makarna
iki az yağlı cig kofte bol Marul yesillik
AKSAM
mantarli domatesli biberli bol sebzeli kucuk 4 - 5 pide
bir dilim trilece(sutlu tatli)
Bugun babamin dogumgunuydu o yuzden böyle oldu tamamen duzensiz ay vicdanim sizliyor
Sagol canim benim tesekkurlerrr insallahhhBabanin dogum gunu kutlu olsun canim. Nice yaslar gorun hep birlikte saglikli huzurlu :)
Bende oyle yaparim canim hep usta falan gelecegi zaman bide hic umrunda olmayanlar var biliyomusunSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese günaydınlarrrrrrrr
İnşallah hepimiz için bol eksili ve az kalorili bir gün olur
Sabah 6da uyandım ve kızımı okula gönderdikten sonra onun yatağını falan toparladım
Bugün kapıları düzeltmeye gelecekler ya belli olmaz erken gelirlerse dağınıklık olmasın çocuk odasında da olsa dedim ve kaşlarımı düzeltip düzgün giyinip laptop başına geçtimkapı çalarsa panik yapmıyayım diye
Anlamasa da kendi bilir kuzum hayirlisi olsun ben ne diyim ki artik..
Tesekkur ederim destegin icin
Kaptanim benim sorunum facebooku varmis hemen sifresini ver vs degil zaten. Bu facebook sorunlarimiz kendisinin yuzunden cikiyordu ilk baslarda da ben de biktim. Baktim bir getirisi de yok zaman kaybi okuldu derslerdi vs derken tamam kapatalim dedim. Bana kendi hesabini da kapatacagini soyledi. Sorun burda basliyor zaten. Bana dese ki bana lazim oluyor ailemden ayriyim bilmedigim sehirleri gezip duruyorum sudur budur vs ben zaten tamam derim. Benim derdim bana her defasinda yalan soylemis olmasi. Ciksin adam gibi anlatsin derdini. Gizli kapakli kullanmasin. Gizli kapakli kullanmaya devam ediyorsa ben altinda bir seyler ararim.
en son karar senin guzelcimBiliyorum yurumuyor. Benim guvenim su an cok sarsilmis durumda. Nasil duzelir bilmiyorum.
Su anlik bir kararim yok. Kaldi boyle. Ne yapacagini merak ediyorum acikcasi. Tesekkur ederim :)
babacıgına nice guzel yıllar tum sevdikleriyle canım. menunu bugun telafi et 2 gun kaldı kuzum olurmumenum
SABAH
kepekli sandvic ekmegine kasarli domatesli tost
OGLEN
bir parça yağsız tavuk sote
bir servis kaşığı makarna
iki az yağlı cig kofte bol Marul yesillik
AKSAM
mantarli domatesli biberli bol sebzeli kucuk 4 - 5 pide
bir dilim trilece(sutlu tatli)
Bugun babamin dogumgunuydu o yuzden böyle oldu tamamen duzensiz ay vicdanim sizliyor
yelizim sabah öğle hucreler aç kalmış sadece karnın doymuş başarısız bi menu olmuş kuzumSelam
Bugunku menum
SABAH
5 tane burçak bisküvi
Yarim sandviç ekmegi uzerine 2 salam
1 fincan form cayi
ÖĞLE
1 tabak pilav
Akşam
1 kase kesme corbasi
Biraz zeytinyagli fasulye,
Salata
Ayran
Spor,
Yok
Su
2 litre
toparlanda kuzum menunde toparlanır. sen en özlesin herşeyin en iyisine layıksın kendini böle telkin et oldumu.Menumu yazayim
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kasik etli patlicanli guvEc
Gun boyu hicbir sey yiyesim yoktu. Aksam halama gidince orda zorla yedim bir seyler.
Yesilcayimi birazdan icecegim.
Su 1.5 litre.
hadi kapılarda bitsinde rahat et banum. ben her sabah evi hoppacık bırakıp çıkıyom mecbur 2 çocucğu hazırla giydir yedir anca yatakları örtüp kapıdan fırlıyom sağolsun eşim kahvaltı sofrasını makinaya atıp bizden sonra çıkıyorda akşama dağınıklık kalmıyor. ben evde olmayı çok özledim aslında 3-5 ay tatil yapsam ne guzle olurdu yaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese günaydınlarrrrrrrr
İnşallah hepimiz için bol eksili ve az kalorili bir gün olur
Sabah 6da uyandım ve kızımı okula gönderdikten sonra onun yatağını falan toparladım
Bugün kapıları düzeltmeye gelecekler ya belli olmaz erken gelirlerse dağınıklık olmasın çocuk odasında da olsa dedim ve kaşlarımı düzeltip düzgün giyinip laptop başına geçtimkapı çalarsa panik yapmıyayım diye
Evet kaptan farkindayim dun bidik cok huysuzdu artik hizli ne varsa onu yedim ama bugun toparlamaya calisiyorum oglen icin tavsiyen uzerine yesil mercimekli ve yumurtali bi salata hazirliyorum hazir olunca resmini paylasirimen son karar senin guzelcim
babacıgına nice guzel yıllar tum sevdikleriyle canım. menunu bugun telafi et 2 gun kaldı kuzum olurmu
yelizim sabah öğle hucreler aç kalmış sadece karnın doymuş başarısız bi menu olmuş kuzum
toparlanda kuzum menunde toparlanır. sen en özlesin herşeyin en iyisine layıksın kendini böle telkin et oldumu.
hadi kapılarda bitsinde rahat et banum. ben her sabah evi hoppacık bırakıp çıkıyom mecbur 2 çocucğu hazırla giydir yedir anca yatakları örtüp kapıdan fırlıyom sağolsun eşim kahvaltı sofrasını makinaya atıp bizden sonra çıkıyorda akşama dağınıklık kalmıyor. ben evde olmayı çok özledim aslında 3-5 ay tatil yapsam ne guzle olurdu ya
Bende oyle yaparim canim hep usta falan gelecegi zaman bide hic umrunda olmayanlar var biliyomusun
Gunaydin herkese
hadi kapılarda bitsinde rahat et banum. ben her sabah evi hoppacık bırakıp çıkıyom mecbur 2 çocucğu hazırla giydir yedir anca yatakları örtüp kapıdan fırlıyom sağolsun eşim kahvaltı sofrasını makinaya atıp bizden sonra çıkıyorda akşama dağınıklık kalmıyor. ben evde olmayı çok özledim aslında 3-5 ay tatilyapsam ne guzle olurdu ya
yelizim o salatadan akşam da çok doyurucu ve besleyici acıkmazsında hem.tartıyada mutlaka yansır bence. yarın bende salata detoksumu yapsam sen gibi hepten karıştı benim programEvet kaptan farkindayim dun bidik cok huysuzdu artik hizli ne varsa onu yedim ama bugun toparlamaya calisiyorum oglen icin tavsiyen uzerine yesil mercimekli ve yumurtali bi salata hazirliyorum hazir olunca resmini paylasirim
aman banum 15 senedir bir fiil çalışıyorum ev de olmaya özeniyorum ama evdede yapamıyorum. hergun ayakta akşama kadar bir iş bulup dolanıyorum cık onuda istemem ben otelde bile 3. gun sıkılıyom çalışmaya alışmış bunye yada maddi rahat olacaksın evde oturmak için kafanda rahat olacak yan gelip yatacak gezip tozacaksın değilse lazım değilValla diyorum ya aşırı temizlik delisi değilimdir ama usta geleceği zaman da olsa heryerim temiz olmalı birde Annem hep tembihler kızım geceden evini çok düzenli bırak insanlık hali hani sabah bile acil bir durum olur çıkmak zorunda kalırsın yada atıyorum aniden biri gelir ( ki maalesef millet kendine bakmaz bir durummu var bir sıkıntımı var demez birde orada burada dedikodu yaparaslında öylelerinin laf söylemeside umurum olmaz ama ne gerek var boş insanların ağzına laf vermeye )
Bİrde gelene karşı saygıdır o bana göreAsla kirli yada eski kıyafetlerle kimseyi karşılamam ustalarda olsa
Tadilat zamanı erkenden kalkıp giyiniyordum hatta ustalar her geldiğinde cayları bile hazır olurdu bir gün bir tanesi dayanamadı Abla her geldiğimizde çayımız bile hazır sen ne kadar hızlı birisin demiştihatta her defasında elimde süpürgeyle peşlerinden süpürürüm diye beklerken yaw bir bırak biz toparlayıp öyle gideceğiz diye ve her akşam diğer odalara toz gitmesin diye süpürge işini bile kendileri yapıyordu
Son gün kaç senedir iş yapıyoruz ama hiç böyle evsahibiyle karşılaşmadık dedileradamlara işleri biteceğine yakın türk kahvelerini bile yapıyordum Anam sağ olsun nasıl bilinç altımıza yerleştirdiyse bizim için eve gelen kim olursa olsun temizliklede hizmetlede saygı gösterilir
Senin zaten çok düzenli olduğuna eminim canım eeee eniştede bulaşık işini hallettimi zaten dediğin gibi birşey kalmaz akşamaİnşallah ileride imkanın olurda en azından 1 ayda olsa Tatil yaparsın ( yardımcı olan biri yokmu seni en azından biraz idare edebilecek biri )
Aksama yetermi bilmemede yarin icin ben yine yogurt corbasi detoksunu yapicamyelizim o salatadan akşam da çok doyurucu ve besleyici acıkmazsında hem.tartıyada mutlaka yansır bence. yarın bende salata detoksumu yapsam sen gibi hepten karıştı benim program
aman banum 15 senedir bir fiil çalışıyorum ev de olmaya özeniyorum ama evdede yapamıyorum. hergun ayakta akşama kadar bir iş bulup dolanıyorum cık onuda istemem ben otelde bile 3. gun sıkılıyom çalışmaya alışmış bunye yada maddi rahat olacaksın evde oturmak için kafanda rahat olacak yan gelip yatacak gezip tozacaksın değilse lazım değil
oda olur yelizim mutlaka tatrıyada yansır.Aksama yetermi bilmemede yarin icin ben yine yogurt corbasi detoksunu yapicam
Tesekkur ederim kaptanim :)en son karar senin guzelcim
babacıgına nice guzel yıllar tum sevdikleriyle canım. menunu bugun telafi et 2 gun kaldı kuzum olurmu
yelizim sabah öğle hucreler aç kalmış sadece karnın doymuş başarısız bi menu olmuş kuzum
toparlanda kuzum menunde toparlanır. sen en özlesin herşeyin en iyisine layıksın kendini böle telkin et oldumu.
hadi kapılarda bitsinde rahat et banum. ben her sabah evi hoppacık bırakıp çıkıyom mecbur 2 çocucğu hazırla giydir yedir anca yatakları örtüp kapıdan fırlıyom sağolsun eşim kahvaltı sofrasını makinaya atıp bizden sonra çıkıyorda akşama dağınıklık kalmıyor. ben evde olmayı çok özledim aslında 3-5 ay tatil yapsam ne guzle olurdu ya
Kaptanim ben eksik menuleri haftanin sonunda mi yazacagim ?kızlar eksik menuler nerde gelsin bakalım
baya kayıpta var ortada yoklar nerdesiniz bakalım
her akşam rapor edersin çağrı yaparsın kim hangi gun eksikse canım. biriktirmek fayda etmez gun gun raporlamak lazımKaptanim ben eksik menuleri haftanin sonunda mi yazacagim ?
Gun gun yazmayim dedim cogu zaman ertesi gun dünün menusu diye paylasiliyor ya. Karisiklik olur diye.
Tamam o zaman bundan sonra her gun oyle yapayim. Simdi 3 gunluk eksikleri yazayim mi?her akşam rapor edersin çağrı yaparsın kim hangi gun eksikse canım. biriktirmek fayda etmez gun gun raporlamak lazım
yaz kuzum kimlerin hangigun eksikse rapor et de bilelimTamam o zaman bundan sonra her gun oyle yapayim. Simdi 3 gunluk eksikleri yazayim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?