- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.601
Hemmen geliyor.yaz kuzum kimlerin hangigun eksikse rapor et de bilelim
Oooohhhhhh super valla bende sabahtan pisirdim yemegimi ogleden sonra rahatimYeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Yine ben geldimmmm
Bİraz evvel eşim aradı ; kapılar için dükkanın sahibi akşam gelecekmişneymiş efendim kendi görmek istiyormuş önce kapıları ona göre ustaları gönderecekmiş
Sinir oldum acıkcasısanki yalan söylüyoruz hayır madem sabah gel ustalarla ona göre gör ve talimatı verki akşama kadar yapsınlar
Neyse bundada var bir hayır; en azından bende o bahaneyle sabahtanda bütün işleri bitirdiğimden bugünü Tatil ilan ediyorum kendime
banum işleri bitirmek yanına kar kalmış. çık gez dolaş bari napacan. spor yapmadınsa yat halıya debelen biraz keyfini çıkarYeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Yine ben geldimmmm
Bİraz evvel eşim aradı ; kapılar için dükkanın sahibi akşam gelecekmişneymiş efendim kendi görmek istiyormuş önce kapıları ona göre ustaları gönderecekmiş
Sinir oldum acıkcasısanki yalan söylüyoruz hayır madem sabah gel ustalarla ona göre gör ve talimatı verki akşama kadar yapsınlar
Neyse bundada var bir hayır; en azından bende o bahaneyle sabahtanda bütün işleri bitirdiğimden bugünü Tatil ilan ediyorum kendime
selammm ben geldiiiimmm :)
hoşgeldin kuzum. spor yok menu guzel. yoğunmusun bu ara göremiyorum senidünkü menüm
kahvaltı
1 yumurta tereyağda
2 dilim kepek ekmeği
1 kupa yeşilçay
1 parça peynir 5 zeytin
bol salatalık dom
ara
1 dilim kepekli bisküvi
1 dilim karpuz
öğle
1 kase mantar sote
1 kase yoğurt
ara
1 kupa yeşilçay
1 çikolatalı yulaflı bisk.
akşam
1 tabak barbunya yemeği bol salata 1 kase mercimek çorbası
bol su içtim spor yok kiii
Hosgeldinn demeye kalmadan gitmissin bileselammm ben geldiiiimmm :)
hoşgeldin tatlım ben takım kaptanı nesliMeraba ben geldim
HosgeldinizzMeraba ben geldim
babacıgına nice guzel yıllar tum sevdikleriyle canım. menunu bugun telafi et 2 gun kaldı kuzum olurmu
hosgeldiniz aramizaaaaBu arada boyum 160 hedefim biraz mantıklı olmam gerekirse şimdilik 65
tekrar hoşgeldin. en zor meslek öğretmenlik ama bir kadın içinde kendine zaman ayırabileceği bir meslek. özlemişsindir meslegide. bebeğini buyut bakalım başlarsın gene işine. 10 aylık oğlun varmış allah bağışlasın yakında yurumeye başlar koşturur peşinden seni. canım takım 1. sayfasında kurallarımız var onları oku kabul ettiğini belirt burayaTsk ederim hoş buldun 30 yasindayim öğretmenim 3 yıllık evliyim 10 aylik bi oğlum var ona bakmak için ücretsiz izin deyim bu yıl seneye başlıycam calismaya kendini bildim bileli hep Kiloluyum en zayıf halim evlendigim de 58 kilo daki halimdi 67 ile hamile kaldım doğumdan sonra 82 ydim emzirmeyi bırakınca başladım dikkat etmeye 75 kadar indim çok zor kilo verenlerdenim sürekli kabizlik problemim var yaza hem kardeşimin hemde eşimin kardeşinin nişanı var ve ben bu kiloya giysi almak bile istemiyorum ins kilo verebilim
işallah banum hazırız tabi. sen nasıl oldun belin nasılSlm fıstıklarnasılız son iki gün cumaya hazırmıyızzz
işallah banum hazırız tabi. sen nasıl oldun belin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?