Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaz kuzum kimlerin hangigun eksikse rapor et de bilelim
Hemmen geliyor.

Eksik menuler
Gulsum462: pazar, pazartesi, sali (girmiyor artik sanirim bilemedim)

Katrem: sali

Akrepimm: pazar, sali

Isterseninanma: pazar, pazartesi, sali (5 gunluk programi uyguladigi icin paylasmiyor galiba)

Nurgul_85: sali

Deren ada: pazar, pazartesi, sali

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Yine ben geldimmmm

Bİraz evvel eşim aradı ; kapılar için dükkanın sahibi akşam gelecekmiş neymiş efendim kendi görmek istiyormuş önce kapıları ona göre ustaları gönderecekmiş
Sinir oldum acıkcası sanki yalan söylüyoruz hayır madem sabah gel ustalarla ona göre gör ve talimatı verki akşama kadar yapsınlar

Neyse bundada var bir hayır; en azından bende o bahaneyle sabahtanda bütün işleri bitirdiğimden bugünü Tatil ilan ediyorum kendime

Oooohhhhhh super valla bende sabahtan pisirdim yemegimi ogleden sonra rahatim

banum işleri bitirmek yanına kar kalmış. çık gez dolaş bari napacan. spor yapmadınsa yat halıya debelen biraz keyfini çıkar

dünkü menüm
kahvaltı
1 yumurta tereyağda
2 dilim kepek ekmeği
1 kupa yeşilçay
1 parça peynir 5 zeytin
bol salatalık dom

ara
1 dilim kepekli bisküvi
1 dilim karpuz

öğle
1 kase mantar sote
1 kase yoğurt

ara
1 kupa yeşilçay
1 çikolatalı yulaflı bisk.

akşam
1 tabak barbunya yemeği bol salata 1 kase mercimek çorbası

bol su içtim spor yok kiii

selammm ben geldiiiimmm :)

hoşgeldin kuzum. spor yok menu guzel. yoğunmusun bu ara göremiyorum seni

Tsk ederim hoş buldun 30 yasindayim öğretmenim 3 yıllık evliyim 10 aylik bi oğlum var ona bakmak için ücretsiz izin deyim bu yıl seneye başlıycam calismaya kendini bildim bileli hep Kiloluyum en zayıf halim evlendigim de 58 kilo daki halimdi 67 ile hamile kaldım doğumdan sonra 82 ydim emzirmeyi bırakınca başladım dikkat etmeye 75 kadar indim çok zor kilo verenlerdenim sürekli kabizlik problemim var yaza hem kardeşimin hemde eşimin kardeşinin nişanı var ve ben bu kiloya giysi almak bile istemiyorum ins kilo verebilim

tekrar hoşgeldin. en zor meslek öğretmenlik ama bir kadın içinde kendine zaman ayırabileceği bir meslek. özlemişsindir meslegide. bebeğini buyut bakalım başlarsın gene işine. 10 aylık oğlun varmış allah bağışlasın yakında yurumeye başlar koşturur peşinden seni. canım takım 1. sayfasında kurallarımız var onları oku kabul ettiğini belirt buraya
hergun duzenli menu paylaşımı, gunluk 5 mesaj şartımız var. cuma gunleri bildirim gunu en geç 12 de listeye bildirim yapıyoruz. 3. cuma sende listede olacksın ozamana kadar bildirime davam edeceksin zaten yinede.menulerini duzene sokmak için hepimiz bazı eleştirilerde bulunuruzur onları dikkate al. her konuda sıkıntın bile olsa paylaşım yapabilirsin. vermeye çalışmak kelimesi bizim literaturde yok verip fit olacaz sağlıklı kalıcaz hemde.
ben karatay diyeti yaparak 14 kilo verdim şimdi yaklaşık 7-8kg daha vermeye çabalıyorum ki takıldım 75 lerde
yaklaşık 5 aydır da yılmadım devam ediyorum. elimden geldiğince sağlıklı kilo vermen konusunda destek olucam okey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…