- 17 Şubat 2009
- 354
- 599
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.641
Yok masalkusum oyle degil aslinda. Yapmaz yani o sekilde seyler. Kafa yapimiz tutuyor zaten. Yasak kisitlamadan ziyade huzursuzluk istemedim ben. Zamanimi da caliyordu. Pisman degilim yani kapattigima. Tesekkur ederim o yorgunlugun ustune destek mesaji yazdigin icin :)güzel arkadaşım hayatta hiçbirşey senden kıymetli değildir... bunu unutma... aşk, sevgi demek karşılıklı hayata saygı duymak demektir... ne demek facebook kaldırmak ne demek fotoğrf silmek... bunu kendinize yaptırmayın... erkekleri hayatınızın odak noktasına koymayın... size yasaklar ve kısıtlamalar getirmesine müsaade etmeyin... giyiminize kuşamınıza karıştırmayın... üzgünüm sana yanlış gelecek belki ama bunlar benim düşncelerim... bizim de en az erkekler kadar aklımız beynimiz çalışıyor... bizleri olduğumuz gibi kabul etmek zorundalar.... eğer değiştirmeye veya müdahale etmeye çalışıyorsa inan bana kendi yaratmak istediği sana aşıktır o... ayrıca üzülme gitmek isteyene yolu gösteren sen ol....
Tamam kaptanim kizma gidiyorum sporaSelam meleklerim kacaklardan gelen olmus bakim bi
Hic zor bisi yok daha onumuzde 2 hafta deneme uren var herseyi ogrenirsin tatlim takma simdi bunlari menu bekliyom yaz bakalim
Biz iyiyiz kacak sen nasilsin bakaim
Sporlara bayildimmm
Spor yoksa ip atlama ziplama var hadi bakim hareket berekettir ustune bide 50 mekik cek tembellik yok
Simdi menuleri daha merak ettim beslenmede bi yanlis varki kabiz oluyorsun
gelsin menuler
Spor yok kabul etmiyom ziplayin mekik cekin coxuklarinizla dans edin ama sporu yapin hadi kizlar hareket
benim kizda 10. Ayda sonra emmedi. Ama oglan 1.5 yasaca emdi coxuklar cins cins vallahi
haydi herkes spora
bu arada akşam yemeğimi 8,30 gibi yedim çünkü yarın kandil dolayısıyla orucum sahura kalkmayacağım için geç yiyeyim dedim
Hic zor bisi yok daha onumuzde 2 hafta deneme uren var herseyi ogrenirsin tatlim takma simdi bunlari menu bekliyom yaz bakalimKabul ediyorum ama kilo Çizerleri hazırlamayı bilmiyorum ins başarılı olabilirim tsk ederim
Biz iyiyiz kacak sen nasilsin bakaimMerhaba kizlar dunve bugunbirazyogundum girip yazamadim nasilsiniz?
Dunku menu
sabh klkinca limonlu ilik su
1fincan kahve
Kahvalti
1dilim tb ekmek
2 catal recel ezne
1haslanms yumurta
1 dilimsuzme peynir
Ara turk kahve ve bi dilim cikolata
Ogle
sutlu turk kahvesi
Ara
2 tane patlak
1 tane burcak
Aksam
1 tabak yayla crba
4 kasik et sote
1 dilimtb ekmek
Kacamak bi tane elmal pasta ve kucuk simit kurabiye
Su 2 lt
spor jilian kixbox kardio ve pilates
Sporlara bayildimmmBugunku menum
sabah bir kupa nescafe
Khvalti
2dilim tb ekmek karisik tost
Ogle
1 tbak sehriye corba
Ara 1 dilim kek
Aksam
1 tbak yayla corba
3 kasikkabak yemegi
Spor jilian kixbox kardio
su 1,5 lt
Spor yoksa ip atlama ziplama var hadi bakim hareket berekettir ustune bide 50 mekik cek tembellik yokYemek yeme isim bittiii.
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Ara
1 kucuk kup gofret
Aksam
1 icli kofte
2 servis kasigi patatesli(az) havuclu bezelye yemegi
Yogurt
Su 1.5 litre 2olur umarim.
Yesilcay icecegim birazdan da.
Spor yok malesef..
Simdi menuleri daha merak ettim beslenmede bi yanlis varki kabiz oluyorsunTsk ederim bende kayisi li kiraz saplı çay içiyorum biraz olsun rahatlatıyor keşke bende daha fazla emzire bilseydim oğlum bıraktı bende bi gayret diyete basladim
Spor yok kabul etmiyom ziplayin mekik cekin coxuklarinizla dans edin ama sporu yapin hadi kizlar hareketBugunku menum
SABAH
1 tane tam bugday ekmekli kasarli tost
1 fincan form cayi
ÖĞLE
Yesil mercimek salatasi
Ayran
Ara
5 cilek
3 tane altinbasak biskuvi
1 fincan yeşilçay
Aksam
1 servis kaşığı patlican oturtma
1 servis kaşığı zeytinyagli fasulye
2 servis kaşığı pilav
Ayran
SPOR
Yok
Su
2 litre
benim kizda 10. Ayda sonra emmedi. Ama oglan 1.5 yasaca emdi coxuklar cins cins vallahiKiraz sapi bende asiri gaz yapiyodu icemedim
Bazen cocuklar emmek istemiyolar iste benim ikinci kizimda 8 ay emmisti oda zorla
Iyi aksamlar kizlar hepinize. Mesaj tekrar gelmis yanlislikla neyse artikin gittibende yattim yarin gorusuruz
menude sporda ilk gun için guzel canımBende bugün yediklerimi yaziyim
sabah bir haşlanmış yumurta
yarım domates salatalık
peynir ve zeytin
öğlen 3 ceviz kiraz saplı çay
akşamda 5 de bi kase meyveli yulaf sütle yedim kapanış çay saatinde 2 tane Gofret bugünü kapattım
2 litre su
15 dakka bisiklet 40 dk yürüyüş
allah kabul etsin banumİyi geceler sana canım
Ben bu gece nöbetci sayılırımOruç tutacağımız zaman huyumdur ille sahura kadar otururum yatarsam zaten kendimi biliyorum mümkün değil duymam saati Senelerdir Ramazandada aynı şekilde 1 ay apartmanı bekler gibi hep sabahlıyorum hatta eskiden eşim oruç tutarken birde sahurdan sonra sabah 8e kadar otururdum aman işe geç kalmasın diye Özellikle Ramazanda çok zevkli gelir bana sahuru beklemek
Artık yarın kaçta uyanırım onuda Allah bilir
tamam canım aldım notumuRengarenkNesli canım kaptanım ben yarın tartılabilirsem eğer yazarım tekrar ama tartılamazsam bu sabahki kilom 66
kuzum sana aşağıda verdiğim linkleri okumanı tavsiye ediyorum. zayıflama ve sağlıklı yaşama hakkında önemli bilgiler var. karatay yap demiyorum ama mutlaka okumanı metabolizmanın nasıl işlediğini öğrenmeni isterimBende bugün yediklerimi yaziyim
sabah bir haşlanmış yumurta
yarım domates salatalık
peynir ve zeytin
öğlen 3 ceviz kiraz saplı çay
akşamda 5 de bi kase meyveli yulaf sütle yedim kapanış çay saatinde 2 tane Gofret bugünü kapattım
2 litre su
15 dakka bisiklet 40 dk yürüyüş
Amin Akrepimm cok tesekkur ederim. Hepimiz cooook mutlu oluruz insallah.@kitap_asigi Canımm Rabbim hakkında hayırlı olan ne ise onu yaşatsın sana bizler sadece fikirlerimizi söyler destek olmaya çalışırız bitirmek yada devam etmek senin kararın . yaşadıklarını ve sevdiğinin niyetini ancak sen bilirsin umarım kendin için doğru kararlar verirsin çoook mutlu ol inşallah
Allah kabul etsin canım kolaylık versin sanada kızçene deSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve Hayırlı kandiller
Şükür gece bir ara koltukta uyuya kalmama rağmen sahura uyanabildik ve kızçemle orucumuza niyetlendik
Şu ana kadar çok çok iyiyim ama tabi daha çok var
Eki Görüntüle 1505540
Ay cok hosmusşenlik bitti kızlar ali mi arkadaşının annesi parka götürdü bende az ofise uğradım öğleden sonra çocukları alıp eve geçicem bu gun çalışmıcam. erkenden sporumuda yaparım doyasıya rahat rahat oh gel keyfim gel.
sabah sabah oğlum beni baya guldurdu. dedim seni simit dünyasına kahvaltıya götüreyim oğlum, yok anne gerek yok dedi şaşırdım. ama oğlum evde uğraşmayalım törene geceriz hızlıca dedim zar zor tamam dedi. sonra arabada sorulara başladı anne simit dünyası ço uzakmı nasıl biyer uzaydamı ben korkuyom demezmi bir kahkaha patlattım . meğer dünyası lafından dolayı uzayda biyere gidiceğimizi düşünmüş korktuğu içinde gitmek istememiş hemen durumu açıkladım gidincede haaaa dedi böle biyermiydi yuzundeki ifade ye tabi gene bastım kahkayı
çocukların soyut kavramı olmayınca komik anlaşılmalar da kaçınılmaz oluyor
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve Hayırlı kandiller
Şükür gece bir ara koltukta uyuya kalmama rağmen sahura uyanabildik ve kızçemle orucumuza niyetlendik
Şu ana kadar çok çok iyiyim ama tabi daha çok var
Eki Görüntüle 1505540
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?