Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ha aksam menumuz ayni hahhahahah

Çok hoş ya kaç yaşında merak ettim
bu arada yarın ben kilo bildirimi yapacakmıyim yüzde felan geçen haftaki kilomu biliyorum yeni başlamadım aslında diyete bir iki haftadır devam ediyorum
6 yasinda 1. Sinifa gidiyor. Cok tatli ve afacan bi cocuk. Beni he4gun sasirtip gulduruyo.
Arkadaslar takima bu gun katildim.Yas 28 boy 161,guncel kilom 56.5(dun 57ydi,nasil olduysa artik ) sizlerin destegiyle zayiflaya bilecegime inaniyorum.
Hosgeldin tatlim. Kilon cok az zaten verir hemen mezun olursun merak etme
Menuleri her aksam tookuca yaziyoruz. Sporumuzu ekliyiruz. Ve sivilarimiz ve suyumuzuda
her cuma b8ldirim gunu tum takimlar yarisiyor ogun. Yarin takip eder ogrenirsin zaten haftaya da bikdirime baslarsin tatlim

Selamun aleykum

Sabahtan beri temizlikle ugrasmaktan ugrayamadim hepimizin regaip kanfili mubarek olsun Allah dualarimizi kabul etsin
Oh tertemiz ettinmi yelizim ellerine saglik

Ay benim kurallardan haberim yokmusher cuma menu bildirimi yapip,kilomuzu belirtiyoruz,oyle mi?
Hergun menu
her cuma 12 ye kadar da bildirim gunu

nasil denk gelmis ole :)

Meleklerim bende menumu yazayim
sabah 2 brd su ve maydonoz kürü
7.30 da sucuk yumurta peynirl 2 dilime tost size uydum bende ve yesillik
ogle 1 bardak kefir
18.00 de
yarim porsiyon kurubaklagilli yaprak sarma
Semizotlu cacik
taze sogan
spor 1 saat karma kardiyo
su herzamanki gibi 4lt olur yatana kadar

Bugün kahvaltıda misafirlerim vardı tabi bide bebek ancak yaza bildim
kahvaltıda iki dilim kizarmis kepek ekmek az birkaç tane patates kizartmasi domates salatalık peynir zeytin
ara öğün üç ceviz sade kahve
akşam bi kase çorba bu günü boyle kapatirim ins.
bi saat yürüyüş
15 dakka kon.bisikleti
şimdilik 1 buçuk litre su

Of kizlar ya acayip yoruldum bugun yarin bidik bebegimin 1. Yas gunu biraz hazirlik falan yaptim anca bitti

Bugunku menum

Sabah
Az sucuklu yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalik
3 zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi

Öğle
1 kasik pilav
1 kasik patlican oturtma
1 kaşık. Zeytinyagli fasulye

Ara
1 tane probiyotik yogurt

AKSAM
3 kasik karnabahar yemegi
2 kasik makarna
Salata
Ayran

Spor
Yok

Su
2 litre

Sabah
bir koy yumurtasindan omlet
bir parca peynir
birkac zeytin
birkac gun kurusu
sekersiz cay
Aksam
Bir parca mercimekli bulgur pilavı
cacik

Ara
3 tane kandil simidi
sekersiz Nescafe

Spor: 40 dakika kardiyi
Cassey Ho'nun pilates videolarına başladım. Takvimine gore yapıyorum. Dort tanede onar dakikalik bolgeselcalistim (karin)

Su bir litre

Ben birazcik daha fazla yemisimm
Nasi denk gelmis cidden ya

Bidiginin yeni yasi hayirli olsunn. Mutlu saglikli hayirli uzun omurler gecirsin insallah sizinle birlikte

iyi akşamlar... kandiliniz mübarek, ulusal egemenlik ve çocuk bayramımızda kutlu olsun. misafir ve bebek peşinde koşmaktan yine bu saati buldum...
sabah:
2 sigara böreği
1 dlm peynir
5 zeytin
2 çeri domates
akşam:
ızgara köfte ve şiş
2 yk bulgur pilavı
bol salata
4 lt su içildi
yarın sabahtan sporum var arkadaşlar.
RengarenkNesli kaptanım listeyi akşamdan yayınlayabilirseniz sabah erken kalkıp yazayım kilomu spora gidince geç kalıyorum çünkü... sizide zor durumda bırakmayım...

arkadaşlar menüleriniz çok güzel tek tek alıntı yaamıyorum çünkü küçük cadı devamlı paçamdan çekiyor
@kitap_asigi canım hakkında hayırlısı olsun, umarım hep mutlu olursun.... benim için tüm kadınlar değerlidir... tüm insanlarda öyle ama kadına değer veren az olduğu için ben daha çok kadın önemsiyorum

Oy canim yarin da dinkenemezsin kosturmaca gecer artik haftasonu yatarsin
o bidiki bidiklarim yerim nice yaslari olsun tum sevdikleriyle canim

3 kandil simidi aboooww
kuşum naotin persembe aksam aksam cantayi hakettin ya hadi kandil mubarek cezani veririm ama kacari yok hemde 3 tane
her biri icin 50 mekikten 150 mekik sabahtan aksama kadar bolerek yapacaksin yaparken simitler gelsin aklina

Kaptanim oyle tatli geldi ki dayanamadimmm :)) cezam neyse razıyımmmm

*14.TAKIM 410. Etap ***

Nurgul_85(50/ / /% )
Akrepimm(66.6 /66/0,6 /%0,90 )
MasalKusu (96.5 / / /% )
rengarenknesli (75,9 / / / % )
aycanhakan( 70.1/ / /%)
nhtylz. (88.1/ / / % )
kitap_asigi ( 66.0/ / / %) yeni üye baş. tarihi: 30 mart ,baş. Kilosu: 68,hedef kilosu:59
katrem_(75.9 / / / % ) yeni üye baş. tarihi: 27 mart, baş.kilosu:76,5 ,hedef kilo:68

14.Takım Ortalaması:%

Mesaj sayim ;;;

Listemiz hazir yarin en gec 12 ye kadar alintilayarak doldurucaz kizlar. Alintida quit ve parantezleri silmeyi unutmayin. Mesajlarida sayip ekliycez unutmayin

Menumu yazayim
Once sunu soyleyim,bu gun 10 kilometre yuruyus yaptik esimle
Ve yuruyuse ara verip 1 cappuccino ictik,sekersiz ama :))
Oglen 1 kase az tuzlu az yagli mercimek corbasi,1 bardak siyah cay,1 tane miniminnacik baklava(kurallari okuma mistik
Aksam 1 bardak tuzsuz ayran,1 buyuk tabak bol yesillikli ton balikli salata

Bol su iciyorum,suda sorun yok,her zaman iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…