- 1 Mart 2015
- 377
- 742
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.681
Menum gelsinn.
Sabah
4 parca sucuk
Peynir
Zeytin
Ara
1 küçük hobby cikolata
Aksam
1 tabak yarmali yogurt corbasi
4 5 kasik mercimekli bulgur pilavi
Bol limonlu ve zeytinyagli marul
Cacik
Yesilcayimi icmedim henuz
Su da su an cok cok az. 600 ml. Neden icmedim bilmiyorum.icecegim yatana kadar bakalim.
6 yasinda 1. Sinifa gidiyor. Cok tatli ve afacan bi cocuk. Beni he4gun sasirtip gulduruyo.Çok hoş ya kaç yaşında merak ettim
bu arada yarın ben kilo bildirimi yapacakmıyim yüzde felan geçen haftaki kilomu biliyorum yeni başlamadım aslında diyete bir iki haftadır devam ediyorum
Hosgeldin tatlim. Kilon cok az zaten verir hemen mezun olursun merak etmeArkadaslar takima bu gun katildim.Yas 28 boy 161,guncel kilom 56.5(dun 57ydi,nasil olduysa artik ) sizlerin destegiyle zayiflaya bilecegime inaniyorum.
Menuleri her aksam tookuca yaziyoruz. Sporumuzu ekliyiruz. Ve sivilarimiz ve suyumuzudaBu gun yediklerim:
sabah iki bardak su,1 saat sonra 1 haslanmis yumurta,yarim domates 2 bardak siyah cay,1 ince dilim beyaz ekmek 1/4 kibrit kutusu beyaz peynir,1 cay kasigi ayva receli,1 cay kasigi kadar da koyden gelmis tereyagi yedim.Daha ac degilim,2 bardak su icdim simdiye kadar(kahvalti dan sonra)
Oh tertemiz ettinmi yelizim ellerine saglikSelamun aleykum
Sabahtan beri temizlikle ugrasmaktan ugrayamadim hepimizin regaip kanfili mubarek olsun Allah dualarimizi kabul etsin
Hergun menuAy benim kurallardan haberim yokmusher cuma menu bildirimi yapip,kilomuzu belirtiyoruz,oyle mi?
nasil denk gelmis ole :)ha aksam menumuz ayni hahhahahah
ha aksam menumuz ayni hahhahahah
Ben birazcik daha fazla yemisimmSabah
bir koy yumurtasindan omlet
bir parca peynir
birkac zeytin
birkac gun kurusu
sekersiz cay
Aksam
Bir parca mercimekli bulgur pilavı
cacik
Ara
3 tane kandil simidi
sekersiz Nescafe
Spor: 40 dakika kardiyi
Cassey Ho'nun pilates videolarına başladım. Takvimine gore yapıyorum. Dort tanede onar dakikalik bolgeselcalistim (karin)
Su bir litre
Bidiginin yeni yasi hayirli olsunn. Mutlu saglikli hayirli uzun omurler gecirsin insallah sizinle birlikteOf kizlar ya acayip yoruldum bugun yarin bidik bebegimin 1. Yas gunu biraz hazirlik falan yaptim anca bitti
Bugunku menum
Sabah
Az sucuklu yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalik
3 zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi
Öğle
1 kasik pilav
1 kasik patlican oturtma
1 kaşık. Zeytinyagli fasulye
Ara
1 tane probiyotik yogurt
AKSAM
3 kasik karnabahar yemegi
2 kasik makarna
Salata
Ayran
Spor
Yok
Su
2 litre
Oy canim yarin da dinkenemezsin kosturmaca gecer artik haftasonu yatarsinOf kizlar ya acayip yoruldum bugun yarin bidik bebegimin 1. Yas gunu biraz hazirlik falan yaptim anca bitti
Bugunku menum
Sabah
Az sucuklu yumurta
1 dilim peynir
Domates
Salatalik
3 zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi
Öğle
1 kasik pilav
1 kasik patlican oturtma
1 kaşık. Zeytinyagli fasulye
Ara
1 tane probiyotik yogurt
AKSAM
3 kasik karnabahar yemegi
2 kasik makarna
Salata
Ayran
Spor
Yok
Su
2 litre
3 kandil simidi abooowwSabah
bir koy yumurtasindan omlet
bir parca peynir
birkac zeytin
birkac gun kurusu
sekersiz cay
Aksam
Bir parca mercimekli bulgur pilavı
cacik
Ara
3 tane kandil simidi
sekersiz Nescafe
Spor: 40 dakika kardiyi
Cassey Ho'nun pilates videolarına başladım. Takvimine gore yapıyorum. Dort tanede onar dakikalik bolgeselcalistim (karin)
Su bir litre
Cok sevindim,surekli motivasyon kaybi yasiyorum daEvet ovunmek gibi olmasin motive etmek konusunda cok superiz.Takimima bayiliyorum sahsen
Hedefinize de cok yok hemencecik veririz hep birlikte
Ben niye hic emoji kullanamiyorum kiCok sevindim,surekli motivasyon kaybi yasiyorum da
Kaptanim oyle tatli geldi ki dayanamadimmm :)) cezam neyse razıyımmmm3 kandil simidi aboooww
kuşum naotin persembe aksam aksam cantayi hakettin ya hadi kandil mubarek cezani veririm ama kacari yok hemde 3 tane
her biri icin 50 mekikten 150 mekik sabahtan aksama kadar bolerek yapacaksin yaparkensimitler gelsin aklina
Emoji ne ki kuzumBen niye hic emoji kullanamiyorum ki
ok cezani verdim zatenKaptanim oyle tatli geldi ki dayanamadimmm :)) cezam neyse razıyımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?