- 17 Şubat 2009
- 354
- 599
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.661
Çok hoş ya kaç yaşında merak ettimşenlik bitti kızlar ali mi arkadaşının annesi parka götürdü bende az ofise uğradım öğleden sonra çocukları alıp eve geçicem bu gun çalışmıcam. erkenden sporumuda yaparım doyasıya rahat rahat oh gel keyfim gel.
sabah sabah oğlum beni baya guldurdu. dedim seni simit dünyasına kahvaltıya götüreyim oğlum, yok anne gerek yok dedi şaşırdım. ama oğlum evde uğraşmayalım törene geceriz hızlıca dedim zar zor tamam dedi. sonra arabada sorulara başladı anne simit dünyası ço uzakmı nasıl biyer uzaydamı ben korkuyom demezmi bir kahkaha patlattım . meğer dünyası lafından dolayı uzayda biyere gidiceğimizi düşünmüş korktuğu içinde gitmek istememiş hemen durumu açıkladım gidincede haaaa dedi böle biyermiydi yuzundeki ifade ye tabi gene bastım kahkayı
çocukların soyut kavramı olmayınca komik anlaşılmalar da kaçınılmaz oluyor
Takima davet ettigin I icin cok tesekkur ederim canimmeleklerim yarın buyuk gun malum. bu gun azami dikkat bekliyorum
geçen hafta listeye alamadığım isimlerin de listede olmasını umud ediyorum bol eksili bir gun olsun hepimize
sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. En geç 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın
NOT------
Kilo Verme Yüzdesi HesaplamaGeçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Takım Yüzdesi HesaplamaTakımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür ( yani yüzdelerin aritmetik ortalaması alınmış olur) sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir
şenlik bitti kızlar ali mi arkadaşının annesi parka götürdü bende az ofise uğradım öğleden sonra çocukları alıp eve geçicem bu gun çalışmıcam. erkenden sporumuda yaparım doyasıya rahat rahat oh gel keyfim gel.
sabah sabah oğlum beni baya guldurdu. dedim seni simit dünyasına kahvaltıya götüreyim oğlum, yok anne gerek yok dedi şaşırdım. ama oğlum evde uğraşmayalım törene geceriz hızlıca dedim zar zor tamam dedi. sonra arabada sorulara başladı anne simit dünyası ço uzakmı nasıl biyer uzaydamı ben korkuyom demezmi bir kahkaha patlattım . meğer dünyası lafından dolayı uzayda biyere gidiceğimizi düşünmüş korktuğu içinde gitmek istememiş hemen durumu açıkladım gidincede haaaa dedi böle biyermiydi yuzundeki ifade ye tabi gene bastım kahkayı
çocukların soyut kavramı olmayınca komik anlaşılmalar da kaçınılmaz oluyor
Hosgeldin canimArkadaslar takima bu gun katildim.Yas 28 boy 161,guncel kilom 56.5(dun 57ydi,nasil olduysa artik ) sizlerin destegiyle zayiflaya bilecegime inaniyorum.
Canim ben sahura saat kurup kalkamiorum duymuorum çünkü o yüzdn yeyip yatiyorum daa bu sbh regl olmuşum oruç tutmak nasip olmadiCanım yine sen bilirsin ama sahur yapmazsan neredeyse 24 saate yakın aç kalmış olacaksınhani tansiyonun falan düşmesin sonra Allah korusun
Hani saatini kurup en azından birazda olsa birşeyler yeseydin
Hosgeldinizzz takimaArkadaslar takima bu gun katildim.Yas 28 boy 161,guncel kilom 56.5(dun 57ydi,nasil olduysa artik ) sizlerin destegiyle zayiflaya bilecegime inaniyorum.
Hosgeldiniiz.Arkadaslar takima bu gun katildim.Yas 28 boy 161,guncel kilom 56.5(dun 57ydi,nasil olduysa artik ) sizlerin destegiyle zayiflaya bilecegime inaniyorum.
Hosgeldinizzz takima
Herkesin regaip kandili kutlu olsun. Dualarimizin hepsini kabul etsin Allah.
Tesekkurler insallah hedefim 50 kilo,sizlere motivasyon konusunda cok guveniyorumHosgeldiniiz.
Sayimiz artiyor kalabaliklasiyoruz ne guzel
Cok fazlaniz yok sanki insallah kolayca verir mezun olursunuz
Sizin de regaip kandiliniz kutlu olsun insallahHosgeldinizzz takima
Herkesin regaip kandili kutlu olsun. Dualarimizin hepsini kabul etsin Allah.
Cok tesekkur ederim
Hosgeldin canim
Ay benim kurallardan haberim yokmusher cuma menu bildirimi yapip,kilomuzu belirtiyoruz,oyle mi?canlarım merhaba dün oruç tutacağımı sölemiştim ama sabah kalktığımda regl olmuşum oruç tutmak nasip olmadı yaniregl dolayısıyla yarın tartılmıyacağım geçen haftaki kilomu yazacağım onu söleyim şimdiden... sabah eşimin ablasının kızının 23 nisan gösterisine gittik sora kahvaltı yapıldı ama malesef diyete uygun şeyler pek yoktu bugünlük ipin ucu kaçtı bende o yüzden akşama sadece çorba içmeyi planlıyorum menü bildirimi de yapmayacağım haber vereyim dedim
menüler hergün bildiriliyo canımAy benim kurallardan haberim yokmusher cuma menu bildirimi yapip,kilomuzu belirtiyoruz,oyle mi?
Evet ovunmek gibi olmasin motive etmek konusunda cok superiz.Tesekkurler insallah hedefim 50 kilo,sizlere motivasyon konusunda cok guveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?