Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok hoş ya kaç yaşında merak ettim
bu arada yarın ben kilo bildirimi yapacakmıyim yüzde felan geçen haftaki kilomu biliyorum yeni başlamadım aslında diyete bir iki haftadır devam ediyorum

Takima davet ettigin I icin cok tesekkur ederim canim

Bu gun yediklerim:
sabah iki bardak su,1 saat sonra 1 haslanmis yumurta,yarim domates 2 bardak siyah cay,1 ince dilim beyaz ekmek 1/4 kibrit kutusu beyaz peynir,1 cay kasigi ayva receli,1 cay kasigi kadar da koyden gelmis tereyagi yedim.Daha ac degilim,2 bardak su icdim simdiye kadar(kahvalti dan sonra)

Eksik menuler:

Katrem: carsamba

Akrepimm: pazar, salı, carsamba (genel bildirim yapti)

RengarenkNesli: carsamba (gozden kacirmis olabilirim kaptanim sizinkini)

Gulsum462: pazar, pazartesi, salı, carsamba

Deren ada: pazar, pazartesi, salı, carsamba

Isterseninanma: pazar, pazartesi, salı, carsamba

Suzibazi: pazar, pazartesi, salı, carsamba

Arkadaslar takima bu gun katildim.Yas 28 boy 161,guncel kilom 56.5(dun 57ydi,nasil olduysa artik ) sizlerin destegiyle zayiflaya bilecegime inaniyorum.
Hosgeldin canim

Canım yine sen bilirsin ama sahur yapmazsan neredeyse 24 saate yakın aç kalmış olacaksın hani tansiyonun falan düşmesin sonra Allah korusun
Hani saatini kurup en azından birazda olsa birşeyler yeseydin
Canim ben sahura saat kurup kalkamiorum duymuorum çünkü o yüzdn yeyip yatiyorum daa bu sbh regl olmuşum oruç tutmak nasip olmadi

canlarım merhaba dün oruç tutacağımı sölemiştim ama sabah kalktığımda regl olmuşum oruç tutmak nasip olmadı yani regl dolayısıyla yarın tartılmıyacağım geçen haftaki kilomu yazacağım onu söleyim şimdiden... sabah eşimin ablasının kızının 23 nisan gösterisine gittik sora kahvaltı yapıldı ama malesef diyete uygun şeyler pek yoktu bugünlük ipin ucu kaçtı bende o yüzden akşama sadece çorba içmeyi planlıyorum menü bildirimi de yapmayacağım haber vereyim dedim

Ay benim kurallardan haberim yokmusher cuma menu bildirimi yapip,kilomuzu belirtiyoruz,oyle mi?

Menum gelsinn.

Sabah
4 parca sucuk
Peynir
Zeytin

Ara
1 küçük hobby cikolata

Aksam
1 tabak yarmali yogurt corbasi
4 5 kasik mercimekli bulgur pilavi
Bol limonlu ve zeytinyagli marul
Cacik

Yesilcayimi icmedim henuz
Su da su an cok cok az. 600 ml. Neden icmedim bilmiyorum.icecegim yatana kadar bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…