- 23 Nisan 2015
- 239
- 474
- 18
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.701
Evet oydu )))Emoji ne ki kuzum
kastin bu ifadeyse mesaj yazarken yukarda bi liste var orda surat ifadesine bas asaya listesi cikar
ok cezani verdim zaten
Menum gelsinn.
Sabah
4 parca sucuk
Peynir
Zeytin
Ara
1 küçük hobby cikolata
Aksam
1 tabak yarmali yogurt corbasi
4 5 kasik mercimekli bulgur pilavi
Bol limonlu ve zeytinyagli marul
Cacik
Yesilcayimi icmedim henuz
Su da su an cok cok az. 600 ml. Neden icmedim bilmiyorum.icecegim yatana kadar bakalim.
Wow super cok az yemissin Ben de boyle olmak istiyorummmm :)Bugün kahvaltıda misafirlerim vardı tabi bide bebek ancak yaza bildim
kahvaltıda iki dilim kizarmis kepek ekmek az birkaç tane patates kizartmasi domates salatalık peynir zeytin
ara öğün üç ceviz sade kahve
akşam bi kase çorba bu günü boyle kapatirim ins.
bi saat yürüyüş
15 dakka kon.bisikleti
şimdilik 1 buçuk litre su
6 yasinda 1. Sinifa gidiyor. Cok tatli ve afacan bi cocuk. Beni he4gun sasirtip gulduruyo.
Hosgeldin tatlim. Kilon cok az zaten verir hemen mezun olursun merak etme
Menuleri her aksam tookuca yaziyoruz. Sporumuzu ekliyiruz. Ve sivilarimiz ve suyumuzuda
her cuma b8ldirim gunu tum takimlar yarisiyor ogun. Yarin takip eder ogrenirsin zaten haftaya da bikdirime baslarsin tatlim
Oh tertemiz ettinmi yelizim ellerine saglik
Hergun menu
her cuma 12 ye kadar da bildirim gunu
nasil denk gelmis ole :)
Allah bagislasin :) benim de bir oglum var,9.5 aylik ama :))Co
Cok tesekkurler :)
Bidiginin yeni yasi hayirli olsunn. Mutlu saglikli hayirli uzun omurler gecirsin insallah sizinle birlikte
Sagolun kizlar opuyorum cok yarin tarti insallah yuzumuze gulerOy canim yarin da dinkenemezsin kosturmaca gecer artik haftasonu yatarsin
o bidiki bidiklarim yerim nice yaslari olsun tum sevdikleriyle canim
Bunu Ben nasil kullanacagimi bilmiyorum,yarin size bakar oyle yazarim*14.TAKIM 410. Etap ***
Nurgul_85(50/ / /% )
Akrepimm(66.6 /66/0,6 /%0,90 )
MasalKusu (96.5 / / /% )
rengarenknesli (75,9 / / / % )
aycanhakan( 70.1/ / /%)
nhtylz. (88.1/ / / % )
kitap_asigi ( 66.0/ / / %) yeni üye baş. tarihi: 30 mart ,baş. Kilosu: 68,hedef kilosu:59
katrem_(75.9 / / / % ) yeni üye baş. tarihi: 27 mart, baş.kilosu:76,5 ,hedef kilo:68
14.Takım Ortalaması:%
Mesaj sayim ;;;
Listemiz hazir yarin en gec 12 ye kadar alintilayarak doldurucaz kizlar. Alintida quit ve parantezleri silmeyi unutmayin. Mesajlarida sayip ekliycez unutmayin
Tesekkur ederim masalkusumarkadaşlar menüleriniz çok güzel tek tek alıntı yaamıyorum çünkü küçük cadı devamlı paçamdan çekiyor
@kitap_asigi canım hakkında hayırlısı olsun, umarım hep mutlu olursun.... benim için tüm kadınlar değerlidir... tüm insanlarda öyle ama kadına değer veren az olduğu için ben daha çok kadın önemsiyorum
IciyorummAy
Valla supersin suyunu da ic ama
Allah bagislasin ya herkesin minnak minnak cocuklari var ne guzel. Hepinize ayri ayri gelip cocuklarinizi mincirasim geldi su an cocuk sevgim pörtlediAllah bagislasin :) benim de bir oglum var,9.5 aylik ama :))
Yarin yazariz biz. Anlasilir olmazsa yine soylerizBunu Ben nasil kullanacagimi bilmiyorum,yarin size bakar oyle yazarim
günaydın arkadaşlar nasıl böyle oldu inanın bilmiyorum ve hepinizden özür diliyorum... dikkat etmek için ne kadar öze göstersemde başaramamışım sanırım... 2 gün önce 96.2 gösteren tartı 2 gün sonra nasıl 97 gösterdi hiç anlamadım... yazdıklarımdan fazalasınıda yediğim söylenemez... sanırım ödem tuttu vücudum... çok mutsuzum...
akşam yemekten sonra asla bişey yemeyelim heleki meyve çok tehlikeli biliyorsun direk insülini zıplatıp salgılatıor ve leptin yanı zayıflama hormonu bozuluyor.sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dlm salam
1 dlm peynir
5 zeyin
domates
öğle:
ızgara köfte
2 yk bulgur pilavı
salata
yoğurt
akşam:
şehriye çorba
salata
akşama kadar 4 lt su
ara öğün olarak
1 elma
1 armut
1bardak süt
herkesten özür dilerim. inşallah ödemdir...
canım olan olmuş önumuze bakalım.günaydın arkadaşlar nasıl böyle oldu inanın bilmiyorum ve hepinizden özür diliyorum... dikkat etmek için ne kadar öze göstersemde başaramamışım sanırım... 2 gün önce 96.2 gösteren tartı 2 gün sonra nasıl 97 gösterdi hiç anlamadım... yazdıklarımdan fazalasınıda yediğim söylenemez... sanırım ödem tuttu vücudum... çok mutsuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?