- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.721
***14.TAKIM 410. Etap ***
Nurgul_85(50/ / /% )
Akrepimm(66.6 /66/0,6 /%0,90 )
MasalKusu (96.5 /97 / -0.5/%-0.51 )
rengarenknesli (75,9 / / / % ) sabit
aycanhakan( 70.1/69.4 /-0.7/%0.99)
nhtylz. (88.1/88 / 0.1/ %0.1 )
kitap_asigi ( 66.0/65.2 /-0.8/ %1.21) yeni üye baş. tarihi: 30 mart ,baş. Kilosu: 68,hedef kilosu:59
katrem_(75.9 / / / % ) yeni üye baş. tarihi: 27 mart, baş.kilosu:76,5 ,hedef kilo:68
Evnscnc (56.5/56.3/-0.2/%0.35) yeni üye bas.tarihi:23 nisan,bas.kilosu:56.5,hedef kilosu:50
Boyle mi yaziyorduk?
tebrikler hesap doğru canım.son listeyi alınntılıcaksın birde.sadece bu hafta değil 2 hafta sonra listedesin okadar ama eklemen iyi oldu bizde başarını görduk becerinide. birde alıntı dan sonra quıt yazıları ve parantezleri sileceksinki alıntı şeklinde kalmasın liste okadar gerisi doğru
2 gün çok dengesizdi kaptanım. evde misafir olduğu için akşam 9 gibi yemek yedim... normalde 6dan sonra hiçbirşey yemiyorum... sanırım onun etkisi... haftaya 95 olacağım yazın bunu bir kenara olamazsam da atın beni gruptanakşam yemekten sonra asla bişey yemeyelim heleki meyve çok tehlikeli biliyorsun direk insülini zıplatıp salgılatıor ve leptin yanı zayıflama hormonu bozuluyor.
teşekkür ederim... hata yapma lüksüm yok artık...Canım hiç üzülme kesinlikle ödemdir bencede o ufak artıEminim önümüzdeki hafta çok daha fazla eksi görürsün ve telafi edersin bu haftayı
bende 1 gunde başarıyom 800gr almayı rekor bendeyaoynakbasi34 o 4 kiloyu verene söylesene bizimle sırrını paylaşsın hayır burda 2 günde 500 gr almayı başaran bi arkadaş var sonuçta
yap kuzum sadece 2 hafta sonra listedesinKaptanım ben de bildirim yapıcam mi bekliycem mi çarşamba günü gelmiştim buraya
öylemi ben görmedimKaptan nurgul85 beni sabit yazin demistigaliba
kaptan mesaj burdacanlarım merhaba dün oruç tutacağımı sölemiştim ama sabah kalktığımda regl olmuşum oruç tutmak nasip olmadı yaniregl dolayısıyla yarın tartılmıyacağım geçen haftaki kilomu yazacağım onu söleyim şimdiden... sabah eşimin ablasının kızının 23 nisan gösterisine gittik sora kahvaltı yapıldı ama malesef diyete uygun şeyler pek yoktu bugünlük ipin ucu kaçtı bende o yüzden akşama sadece çorba içmeyi planlıyorum menü bildirimi de yapmayacağım haber vereyim dedim
tamam yelizim hallettim.kaptan mesaj burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?