- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.741
tamam yelizim hallettim.
kızlar katremin katılımı çok duşuk bildiririmide yapmıyor her hafta napsak bu gun geçsin bi karar verelim
tatlım bilgilerini not aldımda hedef kilon 52 olarakmı kaydedeyim onu bilemedimMerhaba arkadaslar,Ben 28 yasindayim.Boyum 161 ,kilom 57.
1 sene 7 aylik evliyim,oglum 9.5 aylik.
52 kiloyla gebe kalip,74le sezeryan oldum.
2 ay sonra 57 kiloydum zaten.Ama iste o 57 de durdu kilo vermem.
Beni de araniza alin lutfen
ben yoğunlugun geçti biliyorum daha bitmedimi tatlım. benim için sorun değil şahsi olarak ama senin için zor oluyorkaptanım ben size mazeretimi söyledim yoğun bir 23 nisan programı hazırlıyorum beni idare edin dedim sende tamam dedin şimdi ne demişsin
Supergeçen hafta 75.9 bu hadfta 75.2 giden -700
%0.92
Ben listeye gitmiyceksem buraya yazıyım üç gün önce 74.600 dum iki gecedir aç yatıyorum nerdeyse en son 4 de yediğim oldu 73.800 şimdi
tebrikler canım harikasıngeçen hafta 75.9 bu hadfta 75.2 giden -700
%0.92
sağlıklı beslenerek fit olmak ilk hedefimiz menuleri takip edelim bakalımda önerilerimiz olur canım nacizane aç yatarak olmazBen listeye gitmiyceksem buraya yazıyım üç gün önce 74.600 dum iki gecedir aç yatıyorum nerdeyse en son 4 de yediğim oldu 73.800 şimdi
tatlım bilgilerini not aldımda hedef kilon 52 olarakmı kaydedeyim onu bilemedim
tabiki duseceksin. zaten çok az kilon var onuda verip mezun olursun merak etme sen50 kilo canim,insallah duse bilirim o kiloya da
Tesekkurlertebrikler canım harikasın
sağlıklı beslenerek fit olmak ilk hedefimiz menuleri takip edelim bakalımda önerilerimiz olur canım nacizane aç yatarak olmaz
alıntıdır:
Hücresel beslenme ile kilo kontrolü
Özgür Kuru 27 Haziran 2012 Genel Yorum Yok
Hepimiz hayatımız boyunca en az bir kez diyet yapmış veya çevremizde yapan birileri mutlaka olmuştur. Ve her diyet yapan kişi mutlaka sonuç almıştır ama ya sonrası? İşte diyetlerin ve kilo kontrol programlarının en kritik noktası budur. İnsanların kilo ile ilgili problemleri sağlıksız ve düzensiz beslenme başta olmak üzere düzensiz uyku, uzun süre hareketsiz kalma gibi sorunlardan kaynaklanır.
Bir diyet programını tamamladıktan sonra tekrar kilo almamızın nedenleri ise bire bir diyet programınızla ilgilidir. Diyet programları sırasında vücudunuz normal hayatınızda tükettiğiniz yiyeceklerden daha az tüketir. Bu durumun sonucu hücresel olarak yetersiz beslenme olarak karşımıza çıkar. Bunun sebebi tükettiğiniz yiyecek miktarlarında ciddi bir azalmaya gittiğiniz zaman hücreleriniz otomatik olarak kendisini savunmaya alır ve programı bıraktığınızda tekrar aç kalmamak için daha hızlı depolama yapmaya başlar. Bu durumda verilen kiloların geri alınması olarak sonuçlanır. Bu durumu geciktirmenin temel bir kaç kuralı ve yöntemi vardır.
1. Kilo kontrol programını bıraktığınızda kilo alırsınız: Bu değişmez bir kuraldır. Çünkü normal düzeniniz sağlıklı ve doğru olsaydı zaten kilo problemleri yaşamazdınız.
2. Hücresel Beslenme: Klasik diyet programlarında (20gr peynir, 3 zeytin vb türevleri) hücreler yeteri kadar beslenemezler. Bu da programı bıraktığınızda daha hızlı kilo almanıza neden olur. Kilo kontrolün en önemli noktası hücrelerin yeterli beslenmesidir. Midenizdeki yerin tükenmesi değil
3. Sağlıklı kalori kontrol: Bedenimiz gün içerisinde belli bir miktar kalori yakar. Bu kişiden kişiye değişir. Temel kural ortalama yakılan kalorinin altında beslendiğinizde kilo verir, üstüne çıkarsanız kilo alırsınız. Fakat düşük kalori almak uğruna hücrelerinizi aç bırakamazsınız. Çünkü hücreler beslenemezse sağlıklı bir bedene sahip olamazsınız.
4. Egzersiz: Ne yaparsanız yapın, ne tarz ürünler ve diyet programları uygularsanız uygulayın EGZERSİZ olmazsa olmazdır. Çünkü kas ve eklemlerinizin yeterli besinlerin yanı sıra harekete ihtiyaçları vardır. Unutmayın kullanılmayan organlar zayıflar.
TebriklerArkadaslar,sizinle bir mutlulugumu paylasmak istiyorum :) Ben yabanci uyrukluyum,Turkiyede calisa bilmek icin seviyye tespit sinavina girdim(STS) bu gun sonuclar aciklandi,sinavi gecmisim,cok mutluyum gercekten :) dogum gunum yaklasiyor,artik gönül rahatligiyla kutlaya bilirim insallah :)
Insallah cok tesekkur ederim,insallah hepimiz hedefimize ulasiriztabiki duseceksin. zaten çok az kilon var onuda verip mezun olursun merak etme sen
AynenTebrikler
Erken dogum gunu hediyesi olmus
çok tebrikler canım. nerelisin pekiArkadaslar,sizinle bir mutlulugumu paylasmak istiyorum :) Ben yabanci uyrukluyum,Turkiyede calisa bilmek icin seviyye tespit sinavina girdim(STS) bu gun sonuclar aciklandi,sinavi gecmisim,cok mutluyum gercekten :) dogum gunum yaklasiyor,artik gönül rahatligiyla kutlaya bilirim insallah :)
Cok tesekkur ederim canimçok tebrikler canım. nerelisin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?