- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.841
instegram hesabını nedir bende geleyimBu arada 1 saat evvel kızımın apartmandan arkadaşları kapıya geldiler ( bir haftadır beni görmüyorlardı)
İkiside aynı ağızdan Banu Ablaaaaa sen inanılmaz zayıflamışsın yaaa dediler
Bende tabi vermiş olduğum kiloların şımarıklığı ile çilveli çilveli ; '' İnstagramdan beni takip etmeye devam edin o zaman'' dedim
Valla sıkı takipteyiz zaten Abla dediler
Popişlerini zor kaldıran kızlar sırf benden gördükleri için ( tabi bendeki farkıda ufak ufak gördükçe ) Leslie yapmaya bile başlamışlar
Hayranlar çoğaldıkça ben çok pis gaza geliyorum yaw
Neyse bana bugünlük müsaade fazla bile kaldım
Eşimle oturup tavla oynayayım kıskanmasın sizi
Yarın sabah inşalalh yine erkenden kahvaltımı eder damlarım nasılsa eşim uyur
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun yüreği güzel insanlar
ben varım kaptanım... bende izne ayrılmayı düşündüm kilo vermeyle ilgili sıkıntı yaşadığım için.. ama sonradan vazgeçtim izne ayrılınca kilo vereceğimin garantisi var mı ki diyemeleklerim ben dun bi karar aldım. 2 hafta izne ayrılıcam. sadece listede olmucaz sizinle gene buradayım. bu kararımı kilo veremediğim için aldım ve 2 hafta şu 5 gunluk programı yapıcam ve mumkun mertebe gun içi spor yapmaya çalışıcam , bomba gibi listeye gelicem işallah. benimle bu programı yapacak olan varsa p.tesi kesinkes başlayalım ne dersiniz
Kolay gelsin canim umarim basarili olursunAnam ben bir suru mesaji alintilamistim ama cikmadi burdaa.
Ben bugun basliyorumm patateslerim hazir
Ayy insallahKolay gelsin canim umarim basarili olursun
malesef canım tatlıyı kesmen yada minimuma indirmen gerekiyor haftada bir kez gibi ben aylardır hasret kaldım tatlıyaEvet dogru,yasam tarzini deyismek gerekiyor,saglikli beslenmek lazim.Benim tek sorunum tatliher gun mutlaka yiyorum bir de su gebelik olayi kilo aldirdi bana,su an 56-57 arasi gidip geliyor kilom.
Bende yeni badladigim zamanlar ruyamda yiyordum cikolatalrimalesef canım tatlıyı kesmen yada minimuma indirmen gerekiyor haftada bir kez gibi ben aylardır hasret kaldım tatlıya
kızlar bugün geçen haftadan beri ilk kez tartıya çıktım ve net 49 u gördüm çok şükür kaldı bir kilo
Gecmis olsun kaptanim insallah duzelir omuzlarinIyi pazarlar kizlar
dun hamamdan sonra ne olduysa sabah omuzla4im tutulmus kalktim kolumu kipirdatamiyim birazdan komsum gelip kupa cekcek umarim ise yarar yoksa halim harap. Bisiklete cikicaktik oda yatti. Kactim kendinize cici bakin
Harikaaaaaaaakızlar bugün geçen haftadan beri ilk kez tartıya çıktım ve net 49 u gördüm çok şükür kaldı bir kilo
Gecmis olsunBende yeni badladigim zamanlar ruyamda yiyordum cikolatalri
az kaldi desene darisi basimiza
Gecmis olsun kaptanim insallah duzelir omuzlarin
Bravo tatlim olsun az hasarla gecmis gitmisArkadaslar,bu gun 5te 5 yapiyorum.Bir de uyandim sabah,maalesef mensturasyon baslamis.Patatesler ve suyla idare etdim bu saate kadar,ama tatli krizi geldi ve 1 tane bademli magnum mini yedimama mini yani Ben patates hic sevmiyorum ama yarin sebze gunu muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?