Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

GÜNAYDIN

Dun ugrayamadim kizlar menimu yazamadim bugun yazayim

Dunku menum

Sabah
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates Salatalik
3 kuru kayisi
1 dilim ekmek

Öğle
Bir kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek

Aksam
2 servis kasigi kofteli patates
Biraz pilav
Ayran

Bugunku menum(saah.tan yaziyorum ki kendimi bunlari yemege sartlandirmak icin)

Sabah
Domates salatalik
1 dilim peynir
3 zeytin
Biraz sucuklu yumurta
2 dilim ekmek

Öğle
Yesil mercimek salatasi

Aksam
Salata
Ayran
1 kepce nohut

instegram hesabını nedir bende geleyim

ben varım kaptanım... bende izne ayrılmayı düşündüm kilo vermeyle ilgili sıkıntı yaşadığım için.. ama sonradan vazgeçtim izne ayrılınca kilo vereceğimin garantisi var mı ki diye

günaydın herkese iyi pazarlar. dün için çok üzgünüm... girmeye çalıştım ama internet bağlantım yoktu... hava kötü olunca dışarıda çıkamadım. tüm gün evde sıkıntıdan çatladım... neyseki bugün hallolmuş sıkıntımız...
dünki menüm
sabah:
2 dlm peynir
yeşillik
1 kızarmış yumurta
1 domates
1 dlm tb ekmeği
akşam:
yarım porsiyon yoğurtlu makarna
3 köfte
akşama kadar 4 lt su
bu arada sanırım ödemn nedeni yeşil çay tüketmemem...
bugün evde yok ama yarın alp başlayacağım tekrar...

Evet dogru,yasam tarzini deyismek gerekiyor,saglikli beslenmek lazim.Benim tek sorunum tatli her gun mutlaka yiyorum bir de su gebelik olayi kilo aldirdi bana,su an 56-57 arasi gidip geliyor kilom.
malesef canım tatlıyı kesmen yada minimuma indirmen gerekiyor haftada bir kez gibi ben aylardır hasret kaldım tatlıya

malesef canım tatlıyı kesmen yada minimuma indirmen gerekiyor haftada bir kez gibi ben aylardır hasret kaldım tatlıya
Bende yeni badladigim zamanlar ruyamda yiyordum cikolatalri

kızlar bugün geçen haftadan beri ilk kez tartıya çıktım ve net 49 u gördüm çok şükür kaldı bir kilo
az kaldi desene darisi basimiza

Iyi pazarlar kizlar
dun hamamdan sonra ne olduysa sabah omuzla4im tutulmus kalktim kolumu kipirdatamiyim birazdan komsum gelip kupa cekcek umarim ise yarar yoksa halim harap. Bisiklete cikicaktik oda yatti. Kactim kendinize cici bakin
Gecmis olsun kaptanim insallah duzelir omuzlarin

Merhaba bu aksam menum
SABAH
bir dilim tam buğday ekmeği
iki çatal tahin pekmez
bir parca peynir
uc zeytin
ARA
uc kasik dondurma
OGLEN
bolca yesillik limonlu yaninda birkac parca tavuk sote
Bir bardak ayran
AKŞAM
bir kase tavuksuyu corbasi
biraz tavuk haslama
iki servis kasigi pilav

Su iki litre
Spor 1 saat pilates(karin,kalca,kollar) 20 dakika kardiyo

Bravo tatlim olsun az hasarla gecmis gitmis
yarin sebze oburgun et gunu

Biraz daha iyiceyim kizlar umarim yarin isi aksatmam hala tutuk omuzlarim. Sagolsun komsumun biri rus masoru o masaj yapti biraz is3 yaradi gibi. aksam yatarkende kupa cekelim yat dediler. 5 de 5 yarin sabaha baslicam bugun baslayamadim yatiyom sabahtan beri susuz yasayaman ben su bile fazla icemedim bugun yatmaktan. Siz neler yaptiniz pazar nasil gecti. Benim cocuklar triatlona gitti arkadas goturdu simdi geldiler ders yaptiiyom ali me. Tatil diye zorla oturttum basina :) doymamis daha bahced3 bisikket surcem d3di durdu dersini bitir diye isyan ettimd3 yapiyo simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…