- 23 Nisan 2015
- 239
- 474
- 18
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.801
Yapabilirmiyim bilmiyorum,ama cok isterim aslinda ,cok cazip gorunuyor )))))meleklerim ben dun bi karar aldım. 2 hafta izne ayrılıcam. sadece listede olmucaz sizinle gene buradayım. bu kararımı kilo veremediğim için aldım ve 2 hafta şu 5 gunluk programı yapıcam ve mumkun mertebe gun içi spor yapmaya çalışıcam , bomba gibi listeye gelicem işallah. benimle bu programı yapacak olan varsa p.tesi kesinkes başlayalım ne dersiniz
Resimde çok güzel gorunuyosun uz 75 kilo hatırlıyorum ama boyunuz uzun sanırımmeleklerim ben dun bi karar aldım. 2 hafta izne ayrılıcam. sadece listede olmucaz sizinle gene buradayım. bu kararımı kilo veremediğim için aldım ve 2 hafta şu 5 gunluk programı yapıcam ve mumkun mertebe gun içi spor yapmaya çalışıcam , bomba gibi listeye gelicem işallah. benimle bu programı yapacak olan varsa p.tesi kesinkes başlayalım ne dersiniz
Bence de kaptanim ya. Ben yapacagim mesela baska yapacak olan varsa onlarla birlikte daha guzel bir sonuc aliriz takim olarakNesliciğimmmmmmmmm ya yine sen bilirsin ama bence izne ayrılma madem 5de 5 yapacaksanSonuçta en az iki hafta izne ayrılacaksın ve bu diyetle zaten en azından 2 kg verirsin diye düşünüyorum ( ki ben çok az yürüyüş yapmıştım onu yaparken ) ve sonucun takımı etkiler diye düşünüyorum ( iyi yönde tabi )
Yine sen bilirsin ama bak takımdan bir iki kişi daha yaparsa güzel bir sonuç görürsünüz takım halinde
Allah hayırlı güzel ömür versin sağlıkla mutlulukla :)Selam kizlar bugun bidigin dogum gunuydu dolayisiyla biraz fazla kacti menu bildirimi istemeyin yapamicim
bende kızımla parka geldim kocamk evden çıkaramıyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım herkes için çok güzel ama kaçamaksız bir haftasonu olur
Bu sabah güzelce kahvaltımı ettimhatta düne nazaran az daha eksik gördüm tartıda ve çoook mutlu oldum 2li rakamlar Allahın izniyle en geç 3 hafta sonra ulaşılmış olur inşallah
Hava çok güzel burada ama şimdilik evdeyiz ( duşakabinimizi takmaya geleceklermiş bugün )
Daha sonra inşallah biraz dışarı çıkar ailecek yürüryüz
Kuzum sagliksiz olan bi dilim kek sanirim ama oda regl dolayisiyla yedim dunku menum coksinirdaydi canimhic bise istemiodu sporu agribiraz hafifleyince pilates yaptim aksam :)ooo benimde iran azerisi kankam var sitede komşum hatta dun dugunden 1 foto atayım size bayılıyorum çok nazık bir kadın senden iyi olmasın.
nurgulum sağlıksız öğünler olmuş farkındamısın
regl de sporu yapma cnm agrısı yetiyor zaten
bak bak bak. kaç yılda birikti o kilolar zıp diye gidermi kuzum. ama bizimle devam ettikçe sağlıklı ve sağlam kilolar vereceksin bak acele yok tamammı. sadece buna motive ol aceleciliğe değil kuzum
sana gıpta ediyom harikasın banumm
spor nerde
tamam kuzum katılımı olmayan haber de etmeyen arkadaşların yolu açık olsun napalım zorla zayıflatamayızki.
katremcimde işleri yoğun. bıcırığı da öyle idare edicez haber verdi sağolsun.yoğunluğu bitsinde hoş sohbetler edecez onlada
sabah aç kalmışsın. kahvaltı en önemli öğün kuzum öğleni hafif geç ama sabahı değil
spor nerde. hergun bir spor yapabilirsin evde yapacağın sporlar var istersen lesli, jillian gibi linklerini verebiliriz sana
banu bu hafta kesin yapıyom kız dunya yıkılsa akşamdan hazırlayıp yapıcam
en doğal hakkın şimarmak şimar arkadaşım
Ah bu cocuklar herkesi yadirgarlar anne duskunleri ned3nse. Oh yeni yasi guzel gecmis kuzununIyiydi kaptan dogum gunu guzeldi eglendik bizim bidik hala babama ve erkek kardesime alisamadi sadece onlara degil yabancilara alisamiyo korkuyordum aglar diye ama kimse ona ellemedigi surece aglamadi coksukur
Bu arada resim super izne ayrilmasan olmazmi
Aldim izni artik kuzum donemem oksun veripte gelecemKaptanim gercekten hic 70 kilo gibi durmuyorsunuz
Keske 5te 5i yapip eksi gorunce listede olsaydiniz ama. Siz eksiyi gordukten sonra listeye katilacaksiniz sanki izinden sonra
Ben de yarin 5te 5e basliyorum. Cuma gunu bitmis olacak. Bu aksam patatesleri haslayacagimyumurta gununde napacagimi dusunuyorum kara kara. Sutle idare edemem malesef. Yogurt yiyecegim gibi duruyor. Onun da yaninda hurma yerim tek basina yogurt da tutmaz beni. Hurma ve yogurt diyeti de vardi yanlis hatirlamiyorsam son gun onu yapmis gibi olacagim artik bakalim sonuc ne olacak
Hava cok guzledi bugun tam park havasi eglendinizmi bari kuzuyla doya doyabende kızımla parka geldim kocamk evden çıkaramıyorumev kuşu
Bence deneyebilirsin. Son kilonu da vermis olursun.kaptanim wuhuuu harikasin fotodabende o 5 te 5 yapmak isterim am kilom az diye cesaret edemiyorum 50 kilo olaraktan yapabiirmiyimki
Benim de hedefim 50 kilo :) kac kilodan 50 e Dustun kiiikaptanim wuhuuu harikasin fotodabende o 5 te 5 yapmak isterim am kilom az diye cesaret edemiyorum 50 kilo olaraktan yapabiirmiyimki
Benimde hedef 48 canim aslinda 49,5 suan ama duz hesap 50 diyorum :) 59 kilodan dustumBenim de hedefim 50 kilo :) kac kilodan 50 e Dustun kiiikiskandim cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?