Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yapabilirmiyim bilmiyorum,ama cok isterim aslinda ,cok cazip gorunuyor )))))

Resimde çok güzel gorunuyosun uz 75 kilo hatırlıyorum ama boyunuz uzun sanırım
bende yapabilirmiyim cesaret edemedim 5 günlük diyeti

Kaptanim gercekten hic 70 kilo gibi durmuyorsunuz

Keske 5te 5i yapip eksi gorunce listede olsaydiniz ama. Siz eksiyi gordukten sonra listeye katilacaksiniz sanki izinden sonra

Ben de yarin 5te 5e basliyorum. Cuma gunu bitmis olacak. Bu aksam patatesleri haslayacagim yumurta gununde napacagimi dusunuyorum kara kara. Sutle idare edemem malesef. Yogurt yiyecegim gibi duruyor. Onun da yaninda hurma yerim tek basina yogurt da tutmaz beni. Hurma ve yogurt diyeti de vardi yanlis hatirlamiyorsam son gun onu yapmis gibi olacagim artik bakalim sonuc ne olacak

Bİr iki saat sonrada eşimin kuzeni gelecek bize Bursada Üniversiteye gittiği için uzun zamadır görüşemiyorduk özledim sıpayı ( sıpa dediğime aldanmayın 1.85 boy var leylekte )
Bu gece kesin bizde kalır tabi onlar oyun konsoluna eşimle dalınca daha rahat damlarım buraya

Birde bu akşam kızım istedi diye çakma pizza yapacağım

Hazır lavaş üzerine alıp bütün malzemeleri döşeyip fırına atıyoruz Kaptanımız Moninin oğlu yapmıştıda oda öğrenmiştim bende
Hem pizza yemiş oluyorum hemde kalorisi pizzaya kıyasla çok çok daha düşük

Aslında akşam yemeğinde yine 1 kase çorba vardı Gülşenin 4 günlük programına göre ama hem erken yiyeceğiz hemde zararı olacağını sanmıyorum Gece zaten yemek yeme huyumuz yok ve kuzende geldiğinde abur cubur tarzı almıyoruz artık ( bir kaç sene evvel ben daha diyet modunda değilken kuruyemişten tuttun kurabiyelere kadar bir sürü şey alırdık kuzenler bize geldiklerinde ama sağ olsunlar onlarda artık gerek yok yengeciğim diyorlar benim zayıflamaya çalıştığımı gördükçe )

Bakalım kilomla ilgili ne tepki verecek kuzen beni görünce en son görüştüğümüzde sanırım 114 - 115 kg falandım sanırım Çok dikkatlidir erkek olduğu halde

Nesliciğimmmmmmmmm ya yine sen bilirsin ama bence izne ayrılma madem 5de 5 yapacaksan Sonuçta en az iki hafta izne ayrılacaksın ve bu diyetle zaten en azından 2 kg verirsin diye düşünüyorum ( ki ben çok az yürüyüş yapmıştım onu yaparken ) ve sonucun takımı etkiler diye düşünüyorum ( iyi yönde tabi )

Yine sen bilirsin ama bak takımdan bir iki kişi daha yaparsa güzel bir sonuç görürsünüz takım halinde

Bence de kaptanim ya. Ben yapacagim mesela baska yapacak olan varsa onlarla birlikte daha guzel bir sonuc aliriz takim olarak

bende kızımla parka geldim kocamk evden çıkaramıyorum ev kuşu

Kuzum sagliksiz olan bi dilim kek sanirim ama oda regl dolayisiyla yedim dunku menum coksinirdaydi canimhic bise istemiodu sporu agribiraz hafifleyince pilates yaptim aksam :)

Ah bu cocuklar herkesi yadirgarlar anne duskunleri ned3nse. Oh yeni yasi guzel gecmis kuzunun
Aldim izni artik kuzum donemem oksun veripte gelecem
bende kızımla parka geldim kocamk evden çıkaramıyorum ev kuşu
Hava cok guzledi bugun tam park havasi eglendinizmi bari kuzuyla doya doya

Hevesli kizlar 5 de 5 i deneyelim derim ben

Simdi hamam sauna gunu sitede oraya inicem once fitnes yapicam aksama gorusuruz fistuklar

Menu bildirimi yapayim
Cok anormal yedim bu gun
Sabah iki bardak su
Ardindan 5 y.k tuzsuz bulgur pilavi
2 zeytin
Yarim kibrit kutusu tam yagli beyaz peynir
Oglen 4 parca sutlu cikolota
Aksam 1 tabak etli sebze yemegi
1 kase yogurt
1 bardak ayran
Spor yapmadim
Su iciyorum zaten 2.5-3 litre

Ben de menumu yazayim

Sabah
Yagda yumurta 5 6 lokma
Peynir
Zeytin

Ara
1 halley (aksam yemegini gec yiyecek gibiydik cok aciktim ve yedim)

Aksam
3 servis kasigi kuru fasulye
Yogurt
1 dilim tambugday ekmegi

Yesilcay icmeye firsatim olmadi henuz oglene kadar disardaydik. Sonra evde temizlik yaptik. Once normal keyif cayimi icecegim yoruldum valla. Sonra da yesilcayimi icerim.
Su 600 ml. Neden boyle oldum anlamadim ya. Cok severim aslinda su icmeyi ama su son 1 haftadir hic elim gitmiyor. 1.5 litreye tamamlamaya calisacagim.
Spor olarak bugun boool bol yurudum

Selamün Aleyküm kızlarr

Akşam yemeğimizide yedik elhamdüllillah bugünde doyduk
Hazırlarken kendi kendime ay bugünlük serbest ilan edip iki tane yerim diyordum ama çok şükür gözümün açlığı mideme yansımadı ve sadece bir tane yedim

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah kahvaltım aynen şuydu

ara; 1 bardak Ayran

ara;

Akşam; ( 18:00da )

Allah biliyor ya baştan bir amannn incecik lavaş doyurmazda bari 2 tane yiyeyim diye düşündüm ama midem hakikaten ufalmış bu 1 taneyi bile zor bitirdim eşim bile valla helal sana dedi

Kuzen gelirken tatlı getirmiş ama kesinlikle kararlıyız Ana kız yemeyeceğiz
Kızıma istersen bir parça ye canın çekerse dedim ama oda kesinlikle sen yemiyorsan bende yemem diyor
Hele şükür onuda kıvama getirdim

Herkese merhabaaa.
kaptanimm cok sik ve zarif gozukuyorsunuz fotografta
Sabah
menemen

Ara
uc form biskuvi

Oglen
biraz doner iki dilim tam bugday ekmegi
bir buyuk bardak ayran

Aksam
cok az yulafla bir bardak sut iki dilim elma
bes zeytin bir iki isirik tost

Biraz karisik bir menu oldu evet
bi de annem dedem icin helva kavurmus iki kasik cok az sekerli irmik helvasi yedim

Spor 20 dakika kardiyo(b-fit)
30 dakika pilates bölgesel (bacak)
30 dakika yuruyus

Su iki litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…