Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben bugün baya bi arastirdim bu 5 gunluk diyeti patates sebze neyse de meyveyle duramaz gibi geldi hala dusunuyorumbugünkü yediklerim
Kahvaltı haşlanmış yumurta sucuk 2 1 dilim ekmek domates salatalık peynir zeytin
Öğlen biraz leblebi form çay
akşam dışarda yedik iskender ama ekmekleri yemedim yiyemedim daha doğrusu benim bebis huysuzluk yaptı ne yedimi bile anlamadım bide az salata
cayin yanında bi tane Gofret
1 buçuk litre su
15 dakka bisiklet
bi saat yürüyüş

1 de gitse kardir
Denemekten bir zarar cikmaz diye dusunuyorum ama yine sen bilirsin canim. 5 gitmez bence de. Olmadi harfiyen uymazsin biraz esnetirsin
he yaw hiç sorma bir kilo gitse bile harika olur valla sabahları esneyebilirim zannımca klasik kahvaltı yaparım :) sen de yapcakmısın kuzum

Canim tek cesit meyve olmasi gerekmiyor illa. Kahvaltida ne yersen onlarla devam etmen lazim sadece. Mesela elma beni baya tok tutuyor. Ve sinirsiz zaten aciktikca yiyebilirsin strese gerek yok yani.

he yaw hiç sorma bir kilo gitse bile harika olur valla sabahları esneyebilirim zannımca klasik kahvaltı yaparım :) sen de yapcakmısın kuzum
Evet kahvaltini degistirmeden yaparsan gider son 2 kilon daa mezun olursun. Ayy ne guzel ya
Yapacagim diye umuyorum bakalim. Carsamba yine misafirimiz gelecek gibi ama taktim kafaya elimden geldigi kadar uyacagim. 63e dussem bile mutlu olurum

bugünkü mwnüm
kahvalatı
1 yumurta tavada
2 dilim çavdar ekmeği
1 parça peynir 5 zeytin
domates
yeşilçay

öğlen
3 sıkım çiğköfte etsiz
1 kase mercimek çorbası

ara
1 dilim kepekli bisküvi

akşam
soya soslu tavuk
2 yk pirinç pilavı
bol salata

1 çokonat yedim bugün azcık esnek tuttum yarın daha dikkatli olcam söz

Supersin canim valla :) kac haftada verdin? Cok mu zor oldu? Nasil beslendin de o kadar kiloyu vere bildin? Bana cok zor geliyor gercekten,hic gitmeyecekmis gibime geliyor bu kilolar
hafta değil aylardır uğraşıorum ekimde başladım canım ben zayıflamaya karar verdiğimde gitsinde ayda bi kilo gitsin diyerek yola çıktım ve şuan zafere ramak kaldı biraz sabırlı olmak gerekio.. tabi bu aşamada beslenme stilimi değiştirdim şeker tuz ekmek konusunda şimdi istesemde ne şekerli ne tuzlu yiyebiliorum mesela ekmek dessen sadece sabahları tb veya kepek o da sırf tok tutsun diye... tabi sadece diyette yetmiyo spor olmazsa olmaz...sen kaç kilosun ki

ayyy evettt mezun olacağımı duymak bile heyecanlandırıo bilmiyorumki canım ben esasen pek listelere uyamıyorum ama ucunda mezun olmak olacaksa denerim zannımca

Supersin canim valla :) kac haftada verdin? Cok mu zor oldu? Nasil beslendin de o kadar kiloyu vere bildin? Bana cok zor geliyor gercekten,hic gitmeyecekmis gibime geliyor bu kilolar

Ben de yarin baslicam lutfen destek istiyorum
patateskeri hasladinizmi kizlar aksamdan
ben koydum ocaga hadi gazam mubarek okun yarin baslicam bismillah. Yanliz biiklet turuna cikicaz lanya da triatlon var yarin hem.seyredicez hem takip edicez bisikletlerle. Isallah gucsuz filan kalmam . Yanima ver3z alim olmazsa ceviz filan. Vallahi heyecanlandim inadina pazar basliuom cunki baslamazsam kacamaktan korkuyorum artik bend3 verip kurtulayim su 7 kg mimi dimi. Yaramaz kaptana cikacak lakabim

Arkadaslar,bu gun 3 gun oldu sizlerle diyet yapali,ama bakiyorum menulere en fazla yiyen benmisim Yarin daha dikkatli olacagim,yapa bilirsem 5te 5 diyetini uygulayacagim

Canım yapabilirsin neden yapamıyacakmışsın
Hep diyorum ben yapabildiysem herkes yapar Ben hiç halsizlik hissetmedim ( zaten sınırsız yiyebiliyorsun açlık olmuyor ) ilk yaptığımda çok az tuz kullandım tansiyonum düşer korkusuna ama korkulacak gibi olmadı şükür
Hatta ben ufak oynamalar yaptım
Sebze gününde yediğim salataya çok az yağ ve tuz ekledim
Et gününde de ton balığı yedim ( yağını iyice süzdüm ama neticede eminim azda olsa kalmıştır içinde )
Yinede 2.3 kg verdim ilk yaptığımda
İkinci yaptığımda ise 1.9 verdim üstelik regl olmaya başlayacakken
Üstelik spor aşırı yapmadım sadece 2 gün yürüdüm

1 de gitse kardir
Denemekten bir zarar cikmaz diye dusunuyorum ama yine sen bilirsin canim. 5 gitmez bence de. Olmadi harfiyen uymazsin biraz esnetirsin

Bizim takımda bir arkadaş 4 kg verdi ki öyle aşırı kiloluda değil 66 - 67 gibi birşeydi kilosu
Tabi o harifyen uydu
Ya dediğin gibi 1 kg bile gitse insan motive oluyor ki sizler daha zayıfsınız ( bana nazaran ) ve 2 kg da olsa gitmesi sizde daha çok belli olur
İnsan en azından motive oluyor ve cidden midemin ufaldığını hissediyorum bu ara hee akşamları ben erken yiyip günü kapatıyordum ( akşamları hafif açlık oluyordu ama benim bünye cins aç kalmadan zayıflamıyor )

Evet dogru,yasam tarzini deyismek gerekiyor,saglikli beslenmek lazim.Benim tek sorunum tatli her gun mutlaka yiyorum bir de su gebelik olayi kilo aldirdi bana,su an 56-57 arasi gidip geliyor kilom.

Valla baya bir motive oldum Ben Supersiniz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…