- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.821
5 degilde 2 kilo gitse o manada harika olur zaten benim kilom az oldugu icin 5 gitmez diye dusunuyorumBence deneyebilirsin. Son kilonu da vermis olursun.
1 de gitse kardir5 degilde 2 kilo gitse o manada harika olur zaten benim kilom az oldugu icin 5 gitmez diye dusunuyorum
he yaw hiç sorma bir kilo gitse bile harika olur valla sabahları esneyebilirim zannımca klasik kahvaltı yaparım :) sen de yapcakmısın kuzum1 de gitse kardir
Denemekten bir zarar cikmaz diye dusunuyorum ama yine sen bilirsin canim. 5 gitmez bence de. Olmadi harfiyen uymazsin biraz esnetirsin
Canim tek cesit meyve olmasi gerekmiyor illa. Kahvaltida ne yersen onlarla devam etmen lazim sadece. Mesela elma beni baya tok tutuyor. Ve sinirsiz zaten aciktikca yiyebilirsin strese gerek yok yani.Ben bugün baya bi arastirdim bu 5 gunluk diyeti patates sebze neyse de meyveyle duramaz gibi geldi hala dusunuyorumbugünkü yediklerim
Kahvaltı haşlanmış yumurta sucuk 2 1 dilim ekmek domates salatalık peynir zeytin
Öğlen biraz leblebi form çay
akşam dışarda yedik iskender ama ekmekleri yemedim yiyemedim daha doğrusu benim bebis huysuzluk yaptı ne yedimi bile anlamadım bide az salata
cayin yanında bi tane Gofret
1 buçuk litre su
15 dakka bisiklet
bi saat yürüyüş
Evet kahvaltini degistirmeden yaparsan gider son 2 kilon daa mezun olursun.he yaw hiç sorma bir kilo gitse bile harika olur valla sabahları esneyebilirim zannımca klasik kahvaltı yaparım :) sen de yapcakmısın kuzum
Supersin canim valla :) kac haftada verdin? Cok mu zor oldu? Nasil beslendin de o kadar kiloyu vere bildin? Bana cok zor geliyor gercekten,hic gitmeyecekmis gibime geliyor bu kilolarBenimde hedef 48 canim aslinda 49,5 suan ama duz hesap 50 diyorum :) 59 kilodan dustum
Herkes kararsiz kaptanim ve ben yapiyoruz gibi duruyor simdilik. Psikolojik baski yapiyorum katilin diyeeiyi akşamlaarr :) bir diyettir meşhur olmuş gidiyor herkes yapıyor mu
Ben de yarin baslicam lutfen destek istiyorumHerkes kararsiz kaptanim ve ben yapiyoruz gibi duruyor simdilik. Psikolojik baski yapiyorum katilin diyee
hafta değil aylardır uğraşıorum ekimde başladım canım ben zayıflamaya karar verdiğimde gitsinde ayda bi kilo gitsin diyerek yola çıktım ve şuan zafere ramak kaldı biraz sabırlı olmak gerekio.. tabi bu aşamada beslenme stilimi değiştirdim şeker tuz ekmek konusunda şimdi istesemde ne şekerli ne tuzlu yiyebiliorum mesela ekmek dessen sadece sabahları tb veya kepek o da sırf tok tutsun diye... tabi sadece diyette yetmiyo spor olmazsa olmaz...sen kaç kilosun kiSupersin canim valla :) kac haftada verdin? Cok mu zor oldu? Nasil beslendin de o kadar kiloyu vere bildin? Bana cok zor geliyor gercekten,hic gitmeyecekmis gibime geliyor bu kilolar
ayyy evettt mezun olacağımı duymak bile heyecanlandırıoCanim tek cesit meyve olmasi gerekmiyor illa. Kahvaltida ne yersen onlarla devam etmen lazim sadece. Mesela elma beni baya tok tutuyor. Ve sinirsiz zaten aciktikca yiyebilirsin strese gerek yok yani.
Evet kahvaltini degistirmeden yaparsan gider son 2 kilon daa mezun olursun.Ayy ne guzel ya
Yapacagim diye umuyorum bakalim.Carsamba yine misafirimiz gelecek gibi ama taktim kafaya elimden geldigi kadar uyacagim. 63e dussem bile mutlu olurum
Supersin canim valla :) kac haftada verdin? Cok mu zor oldu? Nasil beslendin de o kadar kiloyu vere bildin? Bana cok zor geliyor gercekten,hic gitmeyecekmis gibime geliyor bu kilolar
bugünkü mwnüm
kahvalatı
1 yumurta tavada
2 dilim çavdar ekmeği
1 parça peynir 5 zeytin
domates
yeşilçay
öğlen
3 sıkım çiğköfte etsiz
1 kase mercimek çorbası
ara
1 dilim kepekli bisküvi
akşam
soya soslu tavuk
2 yk pirinç pilavı
bol salata
1 çokonat yedim bugün azcık esnek tuttum yarın daha dikkatli olcam söz
patateskeri hasladinizmi kizlar aksamdanBen de yarin baslicam lutfen destek istiyorum
Arkadaslar,bu gun 3 gun oldu sizlerle diyet yapali,ama bakiyorum menulere en fazla yiyen benmisimYarin daha dikkatli olacagim,yapa bilirsem 5te 5 diyetini uygulayacagim
1 de gitse kardir
Denemekten bir zarar cikmaz diye dusunuyorum ama yine sen bilirsin canim. 5 gitmez bence de. Olmadi harfiyen uymazsin biraz esnetirsin
hafta değil aylardır uğraşıorum ekimde başladım canım ben zayıflamaya karar verdiğimde gitsinde ayda bi kilo gitsin diyerek yola çıktım ve şuan zafere ramak kaldı biraz sabırlı olmak gerekio.. tabi bu aşamada beslenme stilimi değiştirdim şeker tuz ekmek konusunda şimdi istesemde ne şekerli ne tuzlu yiyebiliorum mesela ekmek dessen sadece sabahları tb veya kepek o da sırf tok tutsun diye... tabi sadece diyette yetmiyo spor olmazsa olmaz...sen kaç kilosun ki
Valla baya bir motive oldum BenCanım yapabilirsin neden yapamıyacakmışsın
Hep diyorum ben yapabildiysem herkes yaparBen hiç halsizlik hissetmedim ( zaten sınırsız yiyebiliyorsun açlık olmuyor ) ilk yaptığımda çok az tuz kullandım tansiyonum düşer korkusuna ama korkulacak gibi olmadı şükür
Hatta ben ufak oynamalar yaptım
Sebze gününde yediğim salataya çok az yağ ve tuz ekledim
Et gününde de ton balığı yedim ( yağını iyice süzdüm ama neticede eminim azda olsa kalmıştır içinde )
Yinede 2.3 kg verdim ilk yaptığımda
İkinci yaptığımda ise 1.9 verdim üstelik regl olmaya başlayacakken
Üstelik spor aşırı yapmadım sadece 2 gün yürüdüm
Bizim takımda bir arkadaş 4 kg verdiki öyle aşırı kiloluda değil 66 - 67 gibi birşeydi kilosu
Tabi o harifyen uydu
Ya dediğin gibi 1 kg bile gitse insan motive oluyor ki sizler daha zayıfsınız ( bana nazaran ) ve 2 kg da olsa gitmesi sizde daha çok belli olur
İnsan en azından motive oluyor ve cidden midemin ufaldığını hissediyorum bu arahee akşamları ben erken yiyip günü kapatıyordum ( akşamları hafif açlık oluyordu ama benim bünye cins aç kalmadan zayıflamıyor )
InsallahCumleten iyi gec3ler yarin uslu kizlar olun cis ta neymis fit ve citir kizlar olicizz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?