- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.281
saol canım bende çok seviyorum ama geç vakitte yiyince iyi olmuyorÇiğ köfte mi bayılırım.. çok severim... :) afiyet olsun
kaçtı ki kuzum maşallah şimdiki hedefin 800 grCanlarım ben hedefimi yeniledim yüksek tutmuştum gözüm korktu veremezsem diye
supersinKızlar size diyete başladıktan sonra olan ölçülerimle şimdiki ölçülerimi yazacağım. Hem bana motivasyon olur, hemde benim kadar kilolu olan arkadaşlarıma
28 Şubat 2015
göbek 134
göğüs 110
kalça 134
bel 127
10.Nisan 2015
göğüs 108
bel 121
kalça 124
Göbek 124
Ah bu cocuklar dimi bi is soylersin sonra donup iki mislini arkasindan sen yaparsin kizin kac yasinda bilmiyorum ama benimkilere daha ustlerinden cikani kirli sepetine attirmayi basaramadimSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Bir iki saat sonra eşimin halaları akşamlık çaya gelecekler
Sabah beri yine yerimde durmadımöğlende ailecek dışarı çıktık hem biraz alışveriş yaptım birazda yürüdüm ( dün baya bir zorlamışım kendimi sanırım baya bir bacaklarım ve kollarım ağrıyor )
Eve geldikten sonrada kalan işlerimi bitireyimde yarına hiç işim kalmasın dedim
Büyük kızada Anneciğim sende bana yardımcı ol iki dakika banyoyu süpürde bende buhar makinesiyle bir yerleri paspaslıyayım dedimtabi hatun zoraki iş yapınca tartıyı alıp kenara koyacağına süpürgeyle çarpıp ittirmeye kalkmış tabi benim cam tartı tuz buz oldu
Tartının kırıldığınamı yanayım yoksa bana daha çok iş çıkardığınamı
Senin yapacağın işe tüküreyim diye söylendim durdum temizlerkenAllahtan elini sürmemişde bir yerine birşey olmadı
Teşekkür ederim canım :)Senin su içmene hayranım canım
Teşekkür ederim canım. Daha iyi olabilirdi aslında en başından tembellik yapmayı spor yapsaydımsupersin
SElamün aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlarrr
An itibariyle Hala olmuş bulunuyorum
Gelin Hanım doğurmuş sonundaartık bebişi seneye tatile gelirlerse görürüz canlı canlı ama neyse sağlıklı doğdu ya önemli olan o
Bugün için bir planımız yok şimdilik ama kesin sporumu yapacağımeğer eşimi ikna edebilirsem çocuklarla dışarı çıkıp birde şu belediyenin koyduğu aletlerin olduğu bir yere gidersek fazladanda sporumu yaparım inşallah olmadı sadece 3 mil leslie ve bir kaçda mekik yaparım
Kalça en zor eriyenlerden. 10 cm erimesi harika bir sey tebrik ederim valla.Kızlar size diyete başladıktan sonra olan ölçülerimle şimdiki ölçülerimi yazacağım. Hem bana motivasyon olur, hemde benim kadar kilolu olan arkadaşlarıma
28 Şubat 2015
göbek 134
göğüs 110
kalça 134
bel 127
10.Nisan 2015
göğüs 108
bel 121
kalça 124
Göbek 124
Wawwwww canim masallah sanaKızlar size diyete başladıktan sonra olan ölçülerimle şimdiki ölçülerimi yazacağım. Hem bana motivasyon olur, hemde benim kadar kilolu olan arkadaşlarıma
28 Şubat 2015
göbek 134
göğüs 110
kalça 134
bel 127
10.Nisan 2015
göğüs 108
bel 121
kalça 124
Göbek 124
1.3 tü canım fazla gaza geldimkaçtı ki kuzum maşallah şimdiki hedefin 800 gr
Simdi kuzumBen annemler geldim kirikkale ye bi hafta burda kalcaz oğlumla ins dikkat edebilirim annem ne yapıp yedirecegini şaşırıyor bugün
kahvaltı m
Haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin
öğlen form çay leblebi bir avuç
akşam mantı yapmıştı annem çok ısrar etti 5 kaşık felan yedim
kola zero bir bardak
Bir saat yürüyüş
2 litre su
Hay masallah bahar cicekleri insani çekiyor kendine dimiSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiii
Sabah erkenden kendimi yollara attım ve 1.5 saatlik yola gittim arabayla
Baya olmuştur o taraflara gitmeyeli ve uzun yol araba kullanmayı
Şansımada hava çok güzeldi ve Kuranlarımızı okuduktan sonrada cıktık bahçede çok güzel vakit geçirdik
Çocuklar diledikleri gibi bahçede oynadılar doyasıya hatta giderken kızımın Scooterınıda götürdük
Bir ara bende bir gaza geldim ve ter içinde kalana kadar ortada sıçan oynadım çocuklarla
Üstüne birde ip atladım
Ev sahibi bir sürü şey yapmıştı ama hiç birini yemedim sadece ikram edilen kısırı yedim
Çok ısrar edilmesine rağmen tatlılarla hamurlara ağzımı sürmedim
Baya yoruldum ama inanılma iyi geldi açık hava hatta bir ara benim çakma eltiyle birlikte yarım saate yakın yürüyüş yaptık, birde çok güzel çiçekler topladık dönüş yolunda kızımla
Profilin den sayacaksin mesajlar bolumunden canimnereden bakıyoruz msj sayısına ??
Allah anali babali buyitsun canimSElamün aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlarrr
An itibariyle Hala olmuş bulunuyorum
Gelin Hanım doğurmuş sonundaartık bebişi seneye tatile gelirlerse görürüz canlı canlı ama neyse sağlıklı doğdu ya önemli olan o
Bugün için bir planımız yok şimdilik ama kesin sporumu yapacağımeğer eşimi ikna edebilirsem çocuklarla dışarı çıkıp birde şu belediyenin koyduğu aletlerin olduğu bir yere gidersek fazladanda sporumu yaparım inşallah olmadı sadece 3 mil leslie ve bir kaçda mekik yaparım
Ooo rakam simdid3n guzelse harikasin canimMutlu haftasonları güzeller
Tek izin günümüz olduğundan biraz kaçamaklarım oluyor ama h.içi telafi edicem söz sabah dayanamayıp tartıldım çıkan rakam beni çok mutlu etti umarım devamı gelir
Pazar nemusu olmus kuzum yaramasinherkese iyi pazarlar :) dün akrabalarla buluştuk kahvaltı ile başlayıp akşam çiğköfte partisiyle sona erdi... sormayın menüyü patlattımama hemen toparlarım
bende kirdim 2 ay once ayni sekil tuz buz oldu temizleyene anam agladiydi :)) gidip ayni marka aldim kilo farki cikmasin diyeSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Bir iki saat sonra eşimin halaları akşamlık çaya gelecekler
Sabah beri yine yerimde durmadımöğlende ailecek dışarı çıktık hem biraz alışveriş yaptım birazda yürüdüm ( dün baya bir zorlamışım kendimi sanırım baya bir bacaklarım ve kollarım ağrıyor )
Eve geldikten sonrada kalan işlerimi bitireyimde yarına hiç işim kalmasın dedim
Büyük kızada Anneciğim sende bana yardımcı ol iki dakika banyoyu süpürde bende buhar makinesiyle bir yerleri paspaslıyayım dedimtabi hatun zoraki iş yapınca tartıyı alıp kenara koyacağına süpürgeyle çarpıp ittirmeye kalkmış tabi benim cam tartı tuz buz oldu
Tartının kırıldığınamı yanayım yoksa bana daha çok iş çıkardığınamı
Senin yapacağın işe tüküreyim diye söylendim durdum temizlerkenAllahtan elini sürmemişde bir yerine birşey olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?