Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

supersin

Bugunku menum

Sabah
1 ev pogacasi
Domates
Salatalik
5 zeytin
Peynir

Öğle
Yumurtali semizotu
1 dilim tam bugday ekmegi

Ara
Beyaz peynir
5 tane altinbasak biskuvi

Aksam
2 kepçe mercimek corbasi
5 kasik zeytinyagli fasulye
Salata
Ayran

Spor
100 ip atlama
25 kere agirlik kaldirma
25 er kere bacaklari yana ve arkaya acma

Su
2 litre

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Bir iki saat sonra eşimin halaları akşamlık çaya gelecekler
Sabah beri yine yerimde durmadım öğlende ailecek dışarı çıktık hem biraz alışveriş yaptım birazda yürüdüm ( dün baya bir zorlamışım kendimi sanırım baya bir bacaklarım ve kollarım ağrıyor )

Eve geldikten sonrada kalan işlerimi bitireyimde yarına hiç işim kalmasın dedim
Büyük kızada Anneciğim sende bana yardımcı ol iki dakika banyoyu süpürde bende buhar makinesiyle bir yerleri paspaslıyayım dedim tabi hatun zoraki iş yapınca tartıyı alıp kenara koyacağına süpürgeyle çarpıp ittirmeye kalkmış tabi benim cam tartı tuz buz oldu
Tartının kırıldığınamı yanayım yoksa bana daha çok iş çıkardığınamı
Senin yapacağın işe tüküreyim diye söylendim durdum temizlerken Allahtan elini sürmemişde bir yerine birşey olmadı

Ah bu
Ah bu cocuklar dimi bi is soylersin sonra donup iki mislini arkasindan sen yaparsin kizin kac yasinda bilmiyorum ama benimkilere daha ustlerinden cikani kirli sepetine attirmayi basaramadim

Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün :)

Menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik

Ara
Yesilcay

Ara
Sut

Aksam
Yemekten 15 dakika once hurma sirkeli balli ilik su (bundan sonra duzenli olarak her yemekten once icecegim.)
1 ince hamurlu pizza
1 bardak ayran
Salata ile dengelemeye calistim bakalim ama ceza da gelirse yaparim mecbur

Su: 2litre
Spor: 10 dakika disarda yuruyus gunes cok yakinca geri eve girdim sicak havayi hic sevmem erken cikmisim biraz. Gece leslie 2 miles yapilacak. Isindiktan sonra mekik ve bacak hareketleri de yapmayi dusunuyorum yarin yazarim tam olarak ne yaptigimi.

Kalça en zor eriyenlerden. 10 cm erimesi harika bir sey tebrik ederim valla. butun olculeriniz harika degismiss

****14.TAKIM 412. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli 75,8***********>74,9

Nurgul_85 48,5 ***********>48 (hedef)

Akrepimm 66,8 ***********>66

MasalKusu 95,7 ***********>95.3

aycanhakan 68,7 ***********>68.2

nhtylz 89 ***********>88.5

kitap_asigi 65 ***********>64.8

katrem 75,2***********>75

Diddah 73,8***********72.8

Evnscnc 5 ***********>

nazarenko 80***********> 79,1

YazaFitim86 80,9 ***********>

Fulias ***********>

yeni hedefler gelsin bakalım

Kizlarrr kayip kaptan geldi. Cok yoruldum bi mesaj birakayim d3dim çocukları yikayip yatircam bol gezmeli hareketli yirgun bi pazardi. Kahvalti cocuklarla bisiklet turu. Arkasindan komsumla mozaik pasta yapip buzluga attık cocuklarin kermesine yollucam. Camasir utu. Vallahi calissam bundan az yorulurdum evd3 olmak ne zor jet taktim bugun ama eglendik değdi. Eeeee siz nler yaptiniz bakim. Banyidan sonra ugrarim gene

Wawwwww canim masallah sana harikasin

Simdi kuzum
tecrubeyle 1 iki taktik vereyim. Annene bizden bahset takimca yaristigimizdan bahset sorumluluklarim hem kendime hem takimima de ve uygun menuleri birliikte karar verin bence en az hasarla bole atlatirsin. Annenede diet yaptir

Hay masallah bahar cicekleri insani çekiyor kendine dimi
nereden bakıyoruz msj sayısına ??
Profilin den sayacaksin mesajlar bolumunden canim

Allah anali babali buyitsun canim
Mutlu haftasonları güzeller
Tek izin günümüz olduğundan biraz kaçamaklarım oluyor ama h.içi telafi edicem söz sabah dayanamayıp tartıldım çıkan rakam beni çok mutlu etti umarım devamı gelir
Ooo rakam simdid3n guzelse harikasin canim
herkese iyi pazarlar :) dün akrabalarla buluştuk kahvaltı ile başlayıp akşam çiğköfte partisiyle sona erdi... sormayın menüyü patlattım ama hemen toparlarım
Pazar nemusu olmus kuzum yaramasin

bende kirdim 2 ay once ayni sekil tuz buz oldu temizleyene anam agladiydi :)) gidip ayni marka aldim kilo farki cikmasin diye

Slm kızlar çalışan insanın 1 gün izni olması ne zor ya akşama kadar iş iş iş bittim
Menümü paylaşayım
Kahvaltı
1 parça yulaf kepeğinden krep
4 küçük patates kızartması
1 yumurta dolması
1 çatal Sucuklu yumurta
Yeşillik
Peynir zeytin

Ara
1 yeşil elma

Öğle
1 tane ikram bisküvi
1 küçük dilim pasta (akşamdan kalan)

Akşam yemeği
Yarım porsiyon Yoğurtlu makarna
Bol salata

Yaklaşık 1 litre su şimdilik

Spor yapamadım ev temizlemekten akşamda kızı parka götürdük o sayede biraz yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…