- 23 Nisan 2015
- 239
- 474
- 18
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.401
ama menun guzel canimMenum
SABAH
tam buğday sandvic ekmeğine karışık tost
ARA
sekersiz neskafe
OGLEN
bir kucuk biber dolmasi
dort yaprak sarma
bir bardak vişne suyu
AKSAM
bir kase mantar corbasi
100 gram biftek
Bugün spor yapmaya hiç halim yoktu
Su bir litre
gunaydın guzellerim
denemek lazım zararsız zaten yapılabilir
bendede aynı durum soz konusu anlıyorum canım
daha dikkat edelim cumaları disiplin olalım
bence aç kalmışsın kuzum birazdaha dikkat et
çiğ çerez tuket aralarda acıkmazsın hem beslenmiş olursun
bende deneyecem
benzerini uygularım arada zaten
1- paylaşım alanı : http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1463
2- kim kaç kilo verdi : http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ugune-kadar-kim-kac-kilo-verdi.246132/page-10
3- karar defterimiz: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yarismasi-nedir-karar-defteri.154953/page-17
bu 3 konuyu ızlemeye alın kızlar. 1. deki yarışma gunu cuma gunu listelerin paylaşıldığı alan cuma gunu yonlendircem sizi ben
seni bu hafta mezun edelim nurgulum. kilonu korumak için ister bizimle ister mezunlarla devam edersin. sen nasıl istersen
masalım mesajdan muhaf edelim izin kullanma olurmu ?
patates kızartması ve zero olmadı kuzum gelsin 100 mekik ceza
bugun ki menunde ceza sporunu belirtmeyi unutma
ruveydam selam canım. oynasaydın cimcimeyle bol bol
aç kalmışsın daha dengeli ve besleyici menuler oluştur kuzum
geçmiş olsun tatlım şimdi nasıl peki
evet istikrar sağlayamayınca 1 ileri 1 geri yerinde saydın demek ozaman mayıs ayında kendine bi hedef koy bakalım bunu deneyelim misal bu ay en az 2,5kg gitsin
aslında hedefime hala 1 kilo ve 500 gr var ama artık buraya girip yazmaya vakit bulamıyorum yeni başladığım iş ayakta ve çok yorucu dahası yemek olarak ne ara öğün ne bişe hiç bişe yapamıyorumCanım ne güzel hedefine ulaştın demekay darısı benimde başıma inşallahhhhhhhhhhh....Aminnnnnnnn
Çok geçmiş olsun kuzuyainşallah sadece yol yorgunluğundandır
Arkadaşınada çok geçmiş olsun
Pes etmek yok canım dirensede bünye eminim sende eksileri görüp 6lı rakamları göreceksin
Şükür baya kilo vermişsin ve eminim şu anda gayet güzel görünüyorsundur ( kilolu durduğunu düşünmüyorum )
ama direnç kırılınca dahada güzel kilolar göreceksin
sağol tatlım şerefine
eee neler yapıyorsun bugun. bende nefes aldım ofisteyim az sonra çıkarım
ama menun guzel canim
ay oynakbaşı benim alıntıyı oraya yapmış bende koş yaz oraya6. takımla yarışta olduğumuzu unutmayın kızlar. arada sayfayıda zıyaret edin rakimler neler yapıyor bir göz atın derim ben
aç kaldıysan miğren ondan tutumuştur. acil şifalar dilerim kuzum migren menem bi hastalık allah kurtarsınYemedimmm eşimin tüm ısrarlarına ve burnuma mis gibi korkmasına rağmen yemedim
anneme geldik bu gece buralıyız 1 havuç yedim şimdi 1 haşlanmış Yumurta birazda peynir yicem çayı mı içip yatarım bugün çok yoğundum migrenim tuttu umarım sabaha kalmaz
İyi akşamlar 14, Takımın melekleriiii nasılız bu hafta iyi olan kaznsın hepimize bol şansuğrayamadım hiç elim boş gelmeyeyim dedimm buyrunnn hepinize özelll
banummmmm hoşgeldinnn...bunlar pek guzel reglde yaklaştı 1 sepet çikolata yemek istiyorum kusana kadar :))))
Çok teşekkürler akrepimmm utandırdın beni şimdiBen yaramazlık olsun diye getirmiştim
tatlım çantanda atıştırmalık paketin olsun. çiğ çerez kuru meyve filan gibi böle durumlarda kurtarıcın olsun açda kalmazsın oldumu. hiç olmamış akşama çiko yemen insulinin sürekli yukselmiş metabolizmanı yormuşsunBu gunku menum:
Sabahtan aksam 7e kadar bitter cikolata nerdeyse 450 kalori
Kutuphanedeydim,bi sey bulamadim yemeye
Aksam 5-6 y.k tuzsuz,yagsiz kepekli makarna
1 bardak ayran
Bol yesillikli ton balikli salata
Bir de yurudum
Sonra eve gelib temizlik yaptim
Baska da bir sey yapamadim
Su 3 litre gibi
kuzum bu hafta mezun ol ama bi süre freee olarak devam et hemen gitme benceaslında hedefime hala 1 kilo ve 500 gr var ama artık buraya girip yazmaya vakit bulamıyorum yeni başladığım iş ayakta ve çok yorucu dahası yemek olarak ne ara öğün ne bişe hiç bişe yapamıyorum
çok guzel bir menu regliye ragmen sporuda yapmışsın olsun varsınbugün yediklerim
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
öğlen Bir elma
akşam yeşil fasulye yemeği salata yoğurt
2 litre olmuştur sanırım şu
mekik30 ancak yapabildim hala regl im geçmedi cunku
aaa nasıl kız nasıl yırtıyor hadi benim oğlan 6 yaşında duz zemin buldumu dizlerinin ustune atlayıp kaymaya bayılır o kadar kızmama ragmen ve pantolon esofman dizleri dayanmaz da koca kıza nolmuşta yırtıyormuş çok guldumDersim vardı bugün kaptanım. Ben öğrenciliğin yanında ayrıca yardımcı ablalık yapıyorum :) Minik öğrencimle dörtgenlerin alanını işledik :)
Daha sonrasında kardeşime pantolon almak için dolaştık. Kendisi tam bir pantolon yırtma uzmanı olduğundan her ay bir siyah pantolon alıyoruz mutlaka
kuzum menun belki sana dengeli gelebilir ama ben bedeni besleyen hiç bir öge göremedim dolayısıyla aç kalmışsın. aç kalmak metabolizmayı açlık moduna kıtlığa sokar ve direç başlar kilo veremeyiz.tum bunlar dışında hucreler aç kalırsa beden guçsuz ve sağlıksız kalır neden böle olduki menun açıklaması nedir merak ettimKahvaltı
1 kase granola
Süt
Ara
1 avuç kadar kabak çekirdeği
Öğle
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
Ara
Limonlu yeşil çay
Akşam
(Eve geç geldiğim için) 1 kase yoğurt
Herkese iyi geceler :)
ahahahahah bugun ilk gunaydını ondan önce senmi dedin maşallah sana erken kalkılmış selam verilmiş
pazartesi menüm
kahvaltı
1yumurta
2dilim tambuğday ekmeği
7zwweytin birparçapeynir
domates salatalık adaçayı
ara 1ısırık muz
öğlen
1 tabak salata
1dilim pasta küçük dilimdi okula getirmiş arkadaş
akşam
1kase çorba
1tabak yoğurt
2 çatal erişte
suyu 2 lt yaptım
kaptanım ben materyal geliştirme yarışmasına katıldım cuma günü sabah 6 da yola çıkacağım perşembeden bildirim yapssam olur mu?
ay ben niye bu takıma yazdım kafam karıştı
banum hoşgeldinSElamün Aleyküm kızlarrrrr
Günaydınlarrrrrrr
Herkese bol eksili az kalori bir gün diliyorum
Sabah çok şükür erkenden uyandım dinç bir şekilde
Şu anda keyif kahvemi içip sizlere bir bakayım dedim sonra eve girişeceğim Allahın izniyle
Bugün tartım gelir diye tahmin ediyorum o yüzden evden çıkmayı düşünümüyorum
Hem evimi temizlemiş olurum hemde Lesliemi yapıp duşumu alırım
aç kaldıysan miğren ondan tutumuştur. acil şifalar dilerim kuzum migren menem bi hastalık allah kurtarsın
banummmmm hoşgeldinnn...bunlar pek guzel reglde yaklaştı 1 sepet çikolata yemek istiyorum kusana kadar :))))
tatlım çantanda atıştırmalık paketin olsun. çiğ çerez kuru meyve filan gibi böle durumlarda kurtarıcın olsun açda kalmazsın oldumu. hiç olmamış akşama çiko yemen insulinin sürekli yukselmiş metabolizmanı yormuşsun
kuzum bu hafta mezun ol ama bi süre freee olarak devam et hemen gitme bence
yeni işinde başarılar ve bol kazançlar dilerim.
çok guzel bir menu regliye ragmen sporuda yapmışsın olsun varsın
aaa nasıl kız nasıl yırtıyor hadi benim oğlan 6 yaşında duz zemin buldumu dizlerinin ustune atlayıp kaymaya bayılır o kadar kızmama ragmen ve pantolon esofman dizleri dayanmaz da koca kıza nolmuşta yırtıyormuş çok guldum
kuzum menun belki sana dengeli gelebilir ama ben bedeni besleyen hiç bir öge göremedim dolayısıyla aç kalmışsın. aç kalmak metabolizmayı açlık moduna kıtlığa sokar ve direç başlar kilo veremeyiz.tum bunlar dışında hucreler aç kalırsa beden guçsuz ve sağlıksız kalır neden böle olduki menun açıklaması nedir merak ettim
ahahahahah bugun ilk gunaydını ondan önce senmi dedin maşallah sana erken kalkılmış selam verilmiş
kızlar bu ara hiçkimse spora zaman ayıramıyormu bana mı öle geldi. yaz geliyor vallahi sonra koca göbek gezersiniz diyim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?