Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu gunku menum:
Sabahtan aksam 7e kadar bitter cikolata nerdeyse 450 kalori
Kutuphanedeydim,bi sey bulamadim yemeye
Aksam 5-6 y.k tuzsuz,yagsiz kepekli makarna
1 bardak ayran
Bol yesillikli ton balikli salata
Bir de yurudum
Sonra eve gelib temizlik yaptim
Baska da bir sey yapamadim
Su 3 litre gibi

aslında hedefime hala 1 kilo ve 500 gr var ama artık buraya girip yazmaya vakit bulamıyorum yeni başladığım iş ayakta ve çok yorucu dahası yemek olarak ne ara öğün ne bişe hiç bişe yapamıyorum

bugün yediklerim
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
öğlen Bir elma
akşam yeşil fasulye yemeği salata yoğurt
2 litre olmuştur sanırım şu
mekik30 ancak yapabildim hala regl im geçmedi cunku

sağol tatlım şerefine
eee neler yapıyorsun bugun. bende nefes aldım ofisteyim az sonra çıkarım

Dersim vardı bugün kaptanım. Ben öğrenciliğin yanında ayrıca yardımcı ablalık yapıyorum :) Minik öğrencimle dörtgenlerin alanını işledik :)
Daha sonrasında kardeşime pantolon almak için dolaştık. Kendisi tam bir pantolon yırtma uzmanı olduğundan her ay bir siyah pantolon alıyoruz mutlaka

pazartesi menüm
kahvaltı
1yumurta
2dilim tambuğday ekmeği
7zwweytin birparçapeynir
domates salatalık adaçayı

ara 1ısırık muz

öğlen
1 tabak salata
1dilim pasta küçük dilimdi okula getirmiş arkadaş

akşam
1kase çorba
1tabak yoğurt
2 çatal erişte

suyu 2 lt yaptım

aç kaldıysan miğren ondan tutumuştur. acil şifalar dilerim kuzum migren menem bi hastalık allah kurtarsın

İyi akşamlar 14, Takımın melekleriiii nasılız bu hafta iyi olan kaznsın hepimize bol şans uğrayamadım hiç elim boş gelmeyeyim dedimm buyrunnn hepinize özelll

Çok teşekkürler akrepimmm utandırdın beni şimdi Ben yaramazlık olsun diye getirmiştim
banummmmm hoşgeldinnn...bunlar pek guzel reglde yaklaştı 1 sepet çikolata yemek istiyorum kusana kadar :))))

tatlım çantanda atıştırmalık paketin olsun. çiğ çerez kuru meyve filan gibi böle durumlarda kurtarıcın olsun açda kalmazsın oldumu. hiç olmamış akşama çiko yemen insulinin sürekli yukselmiş metabolizmanı yormuşsun

aslında hedefime hala 1 kilo ve 500 gr var ama artık buraya girip yazmaya vakit bulamıyorum yeni başladığım iş ayakta ve çok yorucu dahası yemek olarak ne ara öğün ne bişe hiç bişe yapamıyorum
kuzum bu hafta mezun ol ama bi süre freee olarak devam et hemen gitme bence
yeni işinde başarılar ve bol kazançlar dilerim.
çok guzel bir menu regliye ragmen sporuda yapmışsın olsun varsın

aaa nasıl kız nasıl yırtıyor hadi benim oğlan 6 yaşında duz zemin buldumu dizlerinin ustune atlayıp kaymaya bayılır o kadar kızmama ragmen ve pantolon esofman dizleri dayanmaz da koca kıza nolmuşta yırtıyormuş çok guldum

Kahvaltı
1 kase granola
Süt

Ara
1 avuç kadar kabak çekirdeği

Öğle
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir

Ara
Limonlu yeşil çay

Akşam
(Eve geç geldiğim için) 1 kase yoğurt

Herkese iyi geceler :)
kuzum menun belki sana dengeli gelebilir ama ben bedeni besleyen hiç bir öge göremedim dolayısıyla aç kalmışsın. aç kalmak metabolizmayı açlık moduna kıtlığa sokar ve direç başlar kilo veremeyiz.tum bunlar dışında hucreler aç kalırsa beden guçsuz ve sağlıksız kalır neden böle olduki menun açıklaması nedir merak ettim

Bu arada Günaydınnnn herkese bu sabah senden önce ben Günaydın demiş bulunayım @nhtylz
ahahahahah bugun ilk gunaydını ondan önce senmi dedin maşallah sana erken kalkılmış selam verilmiş

kızlar bu ara hiçkimse spora zaman ayıramıyormu bana mı öle geldi. yaz geliyor vallahi sonra koca göbek gezersiniz diyim onu

kaptanım ben materyal geliştirme yarışmasına katıldım cuma günü sabah 6 da yola çıkacağım perşembeden bildirim yapssam olur mu?

ay ben niye bu takıma yazdım kafam karıştı
ay kuzum ben geri getirdim alıntılayıp bizim takıma. olur tatlım bana mesaj atabilirsin. topiğe mesaj bırakabilirsin okişşş ben eklerim seni. hadi yarışmada başıraların olsun müjdeyle gel işallah
uğramışken 6. takıma bi selam et bari okey

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Günaydınlarrrrrrr
Herkese bol eksili az kalori bir gün diliyorum

Sabah çok şükür erkenden uyandım dinç bir şekilde
Şu anda keyif kahvemi içip sizlere bir bakayım dedim sonra eve girişeceğim Allahın izniyle

Bugün tartım gelir diye tahmin ediyorum o yüzden evden çıkmayı düşünümüyorum
Hem evimi temizlemiş olurum hemde Lesliemi yapıp duşumu alırım

banum hoşgeldin
8. takımdan çağrın vardı ne guldumm şekerpancarı seni arıyordu sanırım dedim cecom geziyor topik topik boşa arama
bu arada şu paylaştığım videolara baksana harikalar lesliden bıktınsa kardiyo olana bak dene sen seversin yeni şeyleri
istersen arkasına diğer iki videoyuda yaparsın sonuç 30dk dan fazla spor yapmış olursun

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr

Tartımın pili bitmiş ya tartılcaktım bugün. Çünkü göbişte bir azalma görüyorum. Bide biraz hafif hissediyorum. Cuma günü şeytanın bacağını kırmam dileğiyle

Ben dün bütün gün 1.5lt limonlu su içtim ya ofisten çıkınca tansiyonum düştü eve zor gittim. kapıdan girdim ve yattım öylece. Limonlu su bana pek iyi gelmedi. Normalde düşük tansiyonla gezdiğim için iyice düştü heralde tansiyon. Bi kere daha limonlu tarçınlı su yapmıştım aynısı olmuştu. Artık eminim bana iyi gelmiyor. Limonlu suyu sabah evden çıkmadan 1 bardak içicem sadece.

Evet kaptanım oyle oldu aslinda her sabah altida uyaniyorum okul biraz uzak ama bu sabah dinç kalktım baya.
beni yol yoruyor hava da baya sicak olunca spor yapmaya isteğim kalmiyor bilmiyorum belki de bahane uretiyorumdur ama bu hafta eksiksiz yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…