- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.421
ay bende bu sabah 6 da kendikendime kalktım 7 de zorla uyanırdım. napsamki derken bizim sitenin önunde çay var çayın kenarında yurum dedim havalar ısındı ruzgarda yoktur dedim yurudum ve aletlere bindim 30dk baya iyi geldi bana keşke hersabah uyansamda yapabilsem geçen sene hiç aksatmadan her sabah 45dk yapardım bunu. üstünede akşam sporu daha ne isterim harika olur. ama busene bi tembellik var ustumde napacaz bileem bahara yoruyom amaEvet kaptanım oyle oldu aslinda her sabah altida uyaniyorum okul biraz uzak ama bu sabah dinç kalktım baya.
beni yol yoruyor hava da baya sicak olunca spor yapmaya isteğim kalmiyor bilmiyorum belki de bahane uretiyorumdurama bu hafta eksiksiz yapicam
haha tam limonlu su içtimi okudum tansiyonnnn dedim ki sanada olmuş banada yaramıyor kuzum en fazla 2bardak içerim o yuzden. daha çok kendi yaptığım elma sirkemle yada ingiliz karbonatıyla içiyom suyumu o yuzden. kişisel deneyimler çok önemli tedbirli iç bidaha kuzum gun içinde sadece 1 bardağa sıkıp iç birkaç damalaGünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
Tartımın pili bitmiş ya tartılcaktım bugün. Çünkü göbişte bir azalma görüyorum. Bide biraz hafif hissediyorum. Cuma günü şeytanın bacağını kırmam dileğiyle
Ben dün bütün gün 1.5lt limonlu su içtim ya ofisten çıkınca tansiyonum düştü eve zor gittim. kapıdan girdim ve yattım öylece. Limonlu su bana pek iyi gelmedi. Normalde düşük tansiyonla gezdiğim için iyice düştü heralde tansiyon. Bi kere daha limonlu tarçınlı su yapmıştım aynısı olmuştu. Artık eminim bana iyi gelmiyor. Limonlu suyu sabah evden çıkmadan 1 bardak içicem sadece.
haha tam limonlu su içtimi okudum tansiyonnnn dedim ki sanada olmuş banada yaramıyor kuzum en fazla 2bardak içerim o yuzden. daha çok kendi yaptığım elma sirkemle yada ingiliz karbonatıyla içiyom suyumu o yuzden. kişisel deneyimler çok önemli tedbirli iç bidaha kuzum gun içinde sadece 1 bardağa sıkıp iç birkaç damala
limonlu suyu çok içmeyin kızlar tansiyonu dusuruyor
Canım çok geçmiş olsun limon tansiyon düşürüyor maalesef bende h.sonu limon kullanmayı abartınca tecrübe etmiş oldumGünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
Tartımın pili bitmiş ya tartılcaktım bugün. Çünkü göbişte bir azalma görüyorum. Bide biraz hafif hissediyorum. Cuma günü şeytanın bacağını kırmam dileğiyle
Ben dün bütün gün 1.5lt limonlu su içtim ya ofisten çıkınca tansiyonum düştü eve zor gittim. kapıdan girdim ve yattım öylece. Limonlu su bana pek iyi gelmedi. Normalde düşük tansiyonla gezdiğim için iyice düştü heralde tansiyon. Bi kere daha limonlu tarçınlı su yapmıştım aynısı olmuştu. Artık eminim bana iyi gelmiyor. Limonlu suyu sabah evden çıkmadan 1 bardak içicem sadece.
İyi akşamlar 14, Takımın melekleriiii nasılız bu hafta iyi olan kaznsın hepimize bol şansuğrayamadım hiç elim boş gelmeyeyim dedimm buyrunnn hepinize özelll
Iyi gunler canimSlm güzeller nasılsınız bakalım sabah sabah güneşin altında 1 saat yürüdüm işyerinde yoğunum bugün bu arada ben gün içinde çok fazla merdiven kullanıyorum wc -1 de
Ofisim 3.katta mutfak 4.katta ve ben çok su içtiğim için sürekli -1 e inip çıkıyorum gün içinde yemekti yeşilçaydı vs derken mutfağa sürekli çıkıyorum işin özü merdiven umarım basenlerimi eritir
ayyyy ne kadar incesin canımmm kaptanımmmm nede nefis görünüyorlar
evetttt kaptanım sizin takıma bu hafta için özel hazırlamış bunları canımmm. yememek olmazAhhhh Ne kadar guzeller Ve ayni zamanda da cok lezzetli
banum hoşgeldin
8. takımdan çağrın vardı ne guldumm şekerpancarı seni arıyordu sanırımdedim cecom geziyor topik topik boşa arama
bu arada şu paylaştığım videolara baksana harikalar lesliden bıktınsa kardiyo olana bak dene sen seversin yeni şeyleri
istersen arkasına diğer iki videoyuda yaparsın sonuç 30dk dan fazla spor yapmış olursun
Yaaaa kaptanım ne güzel. Bence hiç üşenme ve erken kalk. Açık havada yapılan spor ne güzeldir. Aletleri yapmasan bile o çayın kenarında 1 saat yürüsen. Canım çekiyo yaaaaaaaaaaa. Bizim oralarda öyle bi alandır parktır birşey olsa üşenmem 6 dan 7 ye kadar yürürüm duşumu alır işe giderim ama nerdeeeeeeeeeeay bende bu sabah 6 da kendikendime kalktım 7 de zorla uyanırdım. napsamki derken bizim sitenin önunde çay var çayın kenarında yurum dedim havalar ısındı ruzgarda yoktur dedim yurudum ve aletlere bindim 30dk baya iyi geldi bana keşke hersabah uyansamda yapabilsem geçen sene hiç aksatmadan her sabah 45dk yapardım bunu. üstünede akşam sporu daha ne isterim harika olur. ama busene bi tembellik var ustumde napacaz bileem bahara yoruyom ama
Canim,disari cikip yuruyus yapsan,bir yakin arkadasinla bulussan,ya da sadece alis-verisBana bir bikkinlik geldi takimim ya ne yapmaliyim
Hiiic enerjim yok gibi hissediyorum.
Buraya girip okuyup cikiyorum takipteyim ama yazasim gelmiyor. Spor yapasim gelmiyor. Hicbir sey yapmak istemiyorum su sira ben
Pazartesi evet bildirim yapamamistim,ama simdi de hatirlamiyorum acikcasi neler yedigimiEksik menuler:
Nurgul_85: mezun olmak istedigi icin son kez yaziyorum kendisini
Yazafitim86: cumadan beri bildirim yok.
Evnscnc: pazartesi gunku menu eksik.
maşallah cecom ya eksi gördün belli yakın 2 li haneler kurtuluş yok sendenKızlarrrrrrrrrrrr tartım geldiiiiiiiiiiii
Tabi dayanamayıp denedim
Maalesef Vucut analizini yapamadım yağ oranım fazla yüksek olduğu için rakam yerine bir kod verdi ve kitapcığa göre diyetine dikkat edip daha fazla spor yap anlamına geliyormuş
Ama tartıda gördüğüm rakam bana herşeyi unutturdu
Cumaya kadar tekrar tartılmayı düşünmüyorum bakalım cuma daha aşağısını görebilecekmiyim
Anammm iyiki almışım tartıyı çocuk gibi sevindim
Hastanelerdeki doktor çağırları gibi oldu Dr.Banu hanım lütfen Ameliyathaneye
Laptobumdan görünmüyor ama ilk fırsatta bugün cepten girip bakarım onlara
Lesilie iyi hoş güzelde insan arada başka şeylerde istiyor
Bende 10 dakika sonra Lesliemi yapacaktım hemen girip bakayım hattaerisin pis yağlar Ramazana az kaldı 2li haneleri görmek için şart
bakalım kuzum niyetim oyle ama geçen seneki gibi bi tutturursam devamı gelir zaten 7 de duş alsam yetişirim çocuklarada işede. bana 30-40dk yeter sabahları zaten arada yurur arada plates bişi yaparım fazlasını istemem akşam da devam ederim spora daha ne isterimkiYaaaa kaptanım ne güzel. Bence hiç üşenme ve erken kalk. Açık havada yapılan spor ne güzeldir. Aletleri yapmasan bile o çayın kenarında 1 saat yürüsen. Canım çekiyo yaaaaaaaaaaa. Bizim oralarda öyle bi alandır parktır birşey olsa üşenmem 6 dan 7 ye kadar yürürüm duşumu alır işe giderim ama nerdeeeeeeeeee
Merhaba herkese..
Dunku menumu yazayim.
Sabah
Peynir
Zeytin
Salatalik
Domates
Ara
1 bardak sut
Ara
Tarcinli sutlu kahve
Aksam
4 servis kasigi kabak yemegi
2 kasik makarna
Yogurt
Ara
Sodali limonlu yesilcay
Su:1.8 litre
Sporumu gece yapacaktim ama kardesim rahatsizlaninca ortalik birbirine girdi yapamadim malesef.
ruveydam menun başarılı. bahar bıkkınlığı o geçer merak etme. sen mukemmel gidiyorsun cuma supriz bekliyom senden. sende enerjim yok diyorsun :))). hadi bakalım canlan biraz kıpırda kıpırdaBana bir bikkinlik geldi takimim ya ne yapmaliyim
Hiiic enerjim yok gibi hissediyorum.
Buraya girip okuyup cikiyorum takipteyim ama yazasim gelmiyor. Spor yapasim gelmiyor. Hicbir sey yapmak istemiyorum su sira ben
avukatımız yoğun galiba bıraktı biziEksik menuler:
Nurgul_85: mezun olmak istedigi icin son kez yaziyorum kendisini
Yazafitim86: cumadan beri bildirim yok.
Evnscnc: pazartesi gunku menu eksik.
iç kuzum hatta keçiboynuzu bulursan onu iç ama daha etkili olsun diye kansızlığın varsa ısırgan çayı gunde 1 fincan iç birde alfa alfa çayı iç kansızlaga çokkkk etkilidirler. gene aktar nesli gibi konuştumBen sabahları 1 tatlı kaşığı pekmez yiyeceğim evden çıkmadan. Ya da 2 gün de 1 mi yapsam? (Tamamen kansızlıkla alakalı.)
Ve bu pekmez bana ceza getirmesin kaptanımmm. İlaç niyetine
Canim,disari cikip yuruyus yapsan,bir yakin arkadasinla bulussan,ya da sadece alis-veris
maşallah cecom ya eksi gördün belli yakın 2 li haneler kurtuluş yok senden
bu arada 5 de 5 e devammı bıraktınmı. ben 100 de yuz karatay yapıyorum çiğ sebzeyide artırdım sonuç iyi olacak gibi bakalım azıtmazsam
bakalım kuzum niyetim oyle ama geçen seneki gibi bi tutturursam devamı gelir zaten 7 de duş alsam yetişirim çocuklarada işede. bana 30-40dk yeter sabahları zaten arada yurur arada plates bişi yaparım fazlasını istemem akşam da devam ederim spora daha ne isterimki
ruveydam menun başarılı. bahar bıkkınlığı o geçer merak etme. sen mukemmel gidiyorsun cuma supriz bekliyom senden. sende enerjim yok diyorsun :))). hadi bakalım canlan biraz kıpırda kıpırda
kardeşine noldu kuzum önemli bişi yok dimi
avukatımız yoğun galiba bıraktı bizi
iç kuzum hatta keçiboynuzu bulursan onu iç ama daha etkili olsun diye kansızlığın varsa ısırgan çayı gunde 1 fincan iç birde alfa alfa çayı iç kansızlaga çokkkk etkilidirler. gene aktar nesli gibi konuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?