Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay bende bu sabah 6 da kendikendime kalktım 7 de zorla uyanırdım. napsamki derken bizim sitenin önunde çay var çayın kenarında yurum dedim havalar ısındı ruzgarda yoktur dedim yurudum ve aletlere bindim 30dk baya iyi geldi bana keşke hersabah uyansamda yapabilsem geçen sene hiç aksatmadan her sabah 45dk yapardım bunu. üstünede akşam sporu daha ne isterim harika olur. ama busene bi tembellik var ustumde napacaz bileem bahara yoruyom ama

haha tam limonlu su içtimi okudum tansiyonnnn dedim ki sanada olmuş banada yaramıyor kuzum en fazla 2bardak içerim o yuzden. daha çok kendi yaptığım elma sirkemle yada ingiliz karbonatıyla içiyom suyumu o yuzden. kişisel deneyimler çok önemli tedbirli iç bidaha kuzum gun içinde sadece 1 bardağa sıkıp iç birkaç damala

limonlu suyu çok içmeyin kızlar tansiyonu dusuruyor

Aynen yaa. Bütün gün içmem sorun oldu. Sabah 1 bardak içince iyi geliyor hem enerji veriyor gibi hissediyorum ama fazlası zarar verdi. Ben salatalık nane falan o tarz yapiciğim suyumu.

Canım çok geçmiş olsun limon tansiyon düşürüyor maalesef bende h.sonu limon kullanmayı abartınca tecrübe etmiş oldum

Slm güzeller nasılsınız bakalım sabah sabah güneşin altında 1 saat yürüdüm işyerinde yoğunum bugün bu arada ben gün içinde çok fazla merdiven kullanıyorum wc -1 de
Ofisim 3.katta mutfak 4.katta ve ben çok su içtiğim için sürekli -1 e inip çıkıyorum gün içinde yemekti yeşilçaydı vs derken mutfağa sürekli çıkıyorum işin özü merdiven umarım basenlerimi eritir

Kaptanim bu gun yanima yogurtumu salatami,haslanmis tavuk ve tuzsuz,yagsiz az kepekli makarnami vee suyumu aldim da oyle geldim kutuphaneyeKahvalti yapamadim sbh ama,yetistiremedim,esim birakiyor amma bir 10 dakika da kendim yuruyorum,uzak birakiyor bir az.aksam 7e kadar burdayim
Bir de bir sey sorayim,Ben coklu alinti yapamiyorum,neden acaba?

İyi akşamlar 14, Takımın melekleriiii nasılız bu hafta iyi olan kaznsın hepimize bol şans uğrayamadım hiç elim boş gelmeyeyim dedimm buyrunnn hepinize özelll

ayyyy ne kadar incesin canımmm kaptanımmmm nede nefis görünüyorlar

Iyi gunler canimEritir valla,merdiven inip cikmak zaten gluteal kaslar dedigimiz back kaslari calistiriyor,in iyi popo diklestirici hareketlerden diyelim Ben de burda inip cikmaya gayet ediyorum wc 1 kat altta 5-6 kez inip cikiyorum bir gunde

Kızlarrrrrrrrrrrr tartım geldiiiiiiiiiiii

Tabi dayanamayıp denedim
Maalesef Vucut analizini yapamadım yağ oranım fazla yüksek olduğu için rakam yerine bir kod verdi ve kitapcığa göre diyetine dikkat edip daha fazla spor yap anlamına geliyormuş
Ama tartıda gördüğüm rakam bana herşeyi unutturdu

Cumaya kadar tekrar tartılmayı düşünmüyorum bakalım cuma daha aşağısını görebilecekmiyim
Anammm iyiki almışım tartıyı çocuk gibi sevindim

Hastanelerdeki doktor çağırları gibi oldu Dr.Banu hanım lütfen Ameliyathaneye

Laptobumdan görünmüyor ama ilk fırsatta bugün cepten girip bakarım onlara
Lesilie iyi hoş güzelde insan arada başka şeylerde istiyor
Bende 10 dakika sonra Lesliemi yapacaktım hemen girip bakayım hatta erisin pis yağlar Ramazana az kaldı 2li haneleri görmek için şart

Yaaaa kaptanım ne güzel. Bence hiç üşenme ve erken kalk. Açık havada yapılan spor ne güzeldir. Aletleri yapmasan bile o çayın kenarında 1 saat yürüsen. Canım çekiyo yaaaaaaaaaaa. Bizim oralarda öyle bi alandır parktır birşey olsa üşenmem 6 dan 7 ye kadar yürürüm duşumu alır işe giderim ama nerdeeeeeeeeee

Merhaba herkese..

Dunku menumu yazayim.

Sabah
Peynir
Zeytin
Salatalik
Domates

Ara
1 bardak sut

Ara
Tarcinli sutlu kahve

Aksam
4 servis kasigi kabak yemegi
2 kasik makarna
Yogurt

Ara
Sodali limonlu yesilcay

Su:1.8 litre

Sporumu gece yapacaktim ama kardesim rahatsizlaninca ortalik birbirine girdi yapamadim malesef.

Bana bir bikkinlik geldi takimim ya ne yapmaliyim

Hiiic enerjim yok gibi hissediyorum.

Buraya girip okuyup cikiyorum takipteyim ama yazasim gelmiyor. Spor yapasim gelmiyor. Hicbir sey yapmak istemiyorum su sira ben
Canim,disari cikip yuruyus yapsan,bir yakin arkadasinla bulussan,ya da sadece alis-veris

maşallah cecom ya eksi gördün belli yakın 2 li haneler kurtuluş yok senden
bu arada 5 de 5 e devammı bıraktınmı. ben 100 de yuz karatay yapıyorum çiğ sebzeyide artırdım sonuç iyi olacak gibi bakalım azıtmazsam

bakalım kuzum niyetim oyle ama geçen seneki gibi bi tutturursam devamı gelir zaten 7 de duş alsam yetişirim çocuklarada işede. bana 30-40dk yeter sabahları zaten arada yurur arada plates bişi yaparım fazlasını istemem akşam da devam ederim spora daha ne isterimki

Bana bir bikkinlik geldi takimim ya ne yapmaliyim

Hiiic enerjim yok gibi hissediyorum.

Buraya girip okuyup cikiyorum takipteyim ama yazasim gelmiyor. Spor yapasim gelmiyor. Hicbir sey yapmak istemiyorum su sira ben
ruveydam menun başarılı. bahar bıkkınlığı o geçer merak etme. sen mukemmel gidiyorsun cuma supriz bekliyom senden. sende enerjim yok diyorsun :))). hadi bakalım canlan biraz kıpırda kıpırda
kardeşine noldu kuzum önemli bişi yok dimi

Eksik menuler:

Nurgul_85: mezun olmak istedigi icin son kez yaziyorum kendisini

Yazafitim86: cumadan beri bildirim yok.

Evnscnc: pazartesi gunku menu eksik.
avukatımız yoğun galiba bıraktı bizi

Ben sabahları 1 tatlı kaşığı pekmez yiyeceğim evden çıkmadan. Ya da 2 gün de 1 mi yapsam? (Tamamen kansızlıkla alakalı.)
Ve bu pekmez bana ceza getirmesin kaptanımmm. İlaç niyetine
iç kuzum hatta keçiboynuzu bulursan onu iç ama daha etkili olsun diye kansızlığın varsa ısırgan çayı gunde 1 fincan iç birde alfa alfa çayı iç kansızlaga çokkkk etkilidirler. gene aktar nesli gibi konuştum

Canim,disari cikip yuruyus yapsan,bir yakin arkadasinla bulussan,ya da sadece alis-veris

Sabah erken vakitte gunes dogmaya baslarken yurumeye cikayim diyorum bakalim niyetlendim ama insallah kalkabilir ve cikarim. Tesekkurler canim :)

Ben kendimden hiiic umutlu degilim kaptanim ya. Hicbir sey yapmak istemiyorum su siralar. En kisa zamanda atarim ustumden bu rehaveti umarim..
O kipirdamaya bir baslasam zaten iyi gelecek de iste kipirdamak gozumde buyuyor
Kardesim usutmus galiba kaptanim gece boyu karni agridi midesi bulandi uyuyamadi garibim. Istifra etti camasir yika as derken baya hareketliydi bizim ev dun gece. Ben de cok cabuk etkilenirim o yuzden ustune de benim mide kotu olmasin diye anneme kaldirabilcegim kadar yardim edip odama cekildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…