Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kardesine cok gecmis olsun tatlim. Havalar sicak ya ondan bunalmis vaziyetteyim bende havalara bagliyorum ustumdeki rehaveti

MENÜ

SABAH

Ballı bademli cornflex + 1 bardak süt

ÖĞLEN

2 yumurta ve yulaf kepeğinden dürüm içine 2 dilim süzme peynir 2 cherry domates

ARA
125gr yağsız yoğurt

AKŞAM
2 adet tavuk but
Salata

Su:
1.5 TL
Spor: 30 dk yürüyüş

Bu arada Günaydınnnn herkese bu sabah senden önce ben Günaydın demiş bulunayım zeze_84
iyi yaptin canim benim hastane isim vardi bugun sabahtan ugrayamadim anca bakabiliyorum kaptan bugun benden menu isteme lutfen zira bütün gunum hastanede gecti orada ac kalmamak için ne bulduysam onu yedim ama yarın telafi edeceğim söz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese tekrar merhabalar

Öğlende kızkardeşimle buluşup Forum İstanbula gittik Hem İKEAda bol bol sohbet edip kahve içtik ( kızım oyun alanındayken ) hemde sonrasında AVMnin içinde bol bol yürüdük
3 saat oradaydık ve 1.5 saati rahat yürüyerek geçti

Akşam yemeğide tamam artık bu saatten sonra ancak çay ve kahve içilecek tabi bol bol suyumda var ( şu saatte kadar 2 litre içmişimdir rahat )
İnşallah yarında kaçamaksız geçerde cuma sabahı çoook güzel bir rakam görürüm

Bu arada kahve içeceğimiz zaman kızkardeşim kız yanına pasta alalımmı dedi ama kesinlikle canım istemedi ve hayır dedim tabiki Maşallah artık çok iradelisin dedi
Birde C&A mağazasında ikimizde rengarenk pantalonları görünce kendimizi kaybettik
Normalde oradaki büyük bedenler ancak oluyordu eskiden hatta geçen sene 54 beden pantalon almıştım oradan ( genelde kesimleri çok dar oradaki şeylerin )
Bu kez kesinlikle büyük beden kısmına bakmadım bile normal bedenlerin olduğu bölümden açık turkuaz bir yazlık pantalon beğendim ve dur bir deneyeyim dedim Normalde kızkardeşimde 44 bedendir ama oradan alınca hep oda 1 beden büyük alıyor ( aslında beli ince ama onun problemli bölgesi popişi bazen diyorum kız gülazer gibi popişin diye nasıl kızıyordu ama artık oda zayıflamaya kararlı çünkü üst beden 40 beden oluyor ama popiş 2 beden daha büyük )
Neyse bende 48 bedeni buldum ama kalıplar cidden çok dardı ona rağmen pantalon çok rahat oldu ve aynaya baktığımda çok beğendim eskinden mağaza aynalarına baktığımda kendimden iğreniyordum açıkcası ( maşallah dana gibi gösterdikleri için çoğu aynanın ) ama bu kez baktığımda karşımda kilolu ama hoş biri vardı sanki Yani normal kesim olsaydı 46 kesin olacaktı

İlk fırsatta tekrar gidip kendime bir iki tane pantalon alsammı diye düşünüyorum ama daha zayıflamaya devam edeceğim için boşa harçamış olurmuyum diye kararsızım açıkcası en azından bir tane alayım evdekileride ilk fırsatta terziye vermem lazım ki daraltılsın yoksa bir gün kazayla pantalon düşecek

Canım yarın son günüm ondan sonra bende hayırlısıyla yine karataya dönüyorum ama ilk fırsatta kendime bir mutfak tartısıda alacağım hem sağlıklı beslenip hemde kalori sayarak devam etmeyi istiyorum tabi sporumuda iki günde bir yapacağım ( bir gün dinlendirmek lazımmış ya kasları )
Karataya uyuyorum çoğu alanda ama açıkcası köy yumurtası ve köy tavuğu olayı yok bende ama köy yumurtası satan yerde buldum artık tavukta fabrikadan olsun ne yapayım kalan bütün kurallara uyuyorum sonuçta

Geçmiş olsun önemli bir şey yoktur inşallah

Menummm
SABAH
Iki yumurtadan menemen
sekersiz cay

OGLEN
bir lahmacun
ayran

AKŞAM
bol yesillik
cok az light ton baligi
ayran

Spor 20 dakika pilates
20 dakika yürüyüş
bir bucuk litre su

Kardesine cok gecmis olsun tatlim. Havalar sicak ya ondan bunalmis vaziyetteyim bende havalara bagliyorum ustumdeki rehaveti
Sagol kuzum.
Bilmiyorum ki havalar da olabilir ne biliyim ya cok mutsuz yorgun bitkin enerjisiz hissediyorum kendimi. Umarim atlatiriz bi an once

Bugunku menum
Sabah
Yemeden 10 15 dakika kadar once sirkeli balli ilik su
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 dilim hindi fume (o uyuz diyetten kalma fumeleri hala bitiremedim de..)
Sekersiz cay

Aksam
Yemeden 10 15 dakika once sirkeli balli ilik su
4 5 kasik kisir
Ayran
2 tane lokmalik gevrek
Kardesim kotu olunca yemek pismedi evde. Pek nazliyizdir
Kalanlardan yedim boyle iste.

Ara
Tarcinli sutlu kahve
3 cilek

Ara
Sodali limonlu yesilcay

Su: 1.5 litre
Spor gece bir aksilik cikmazsa leslie yapacagim.

Bu arada kahvaltida ekmeksiz yapamayan ben, tamamen alistim artik canim istemiyor. Aklima bile gelmiyor ekmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok guzel. Ekmekten vazgecince yerine saglikli karbonhidrat koymayi unutma kuzum
Bebeğim hasta canım. Onun kontrolü vardı bütün gün hastanedeydik bobreginde buyume var nedeni araştırılıyor
cok gecmis olun yeliz merak ettim bilgi verirsin sinuca gore canimm

Çok geçmiş olsun canım önemli bişeyi yoktur inşallah ?

Tekrar geçmiş olsun bende çok etkilenirim mide bulantısından

Iyi akşamlar
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek içi alınmış
1 haşlanmış Yumurta
3 dilim kadar kaşar peynir
Maydanoz

Öğle Yemeği
1 porsiyon tavuk sote
1 kase yoğurt
Maydanoz nane

Ara
2 ceviz
1 salatalık

Akşam yemeği
2 kaşık susuz bezelye (havuç ve patates yok)
2 yulaf lı bisküvi
şimdi birazda kabak çekirdeği yiyeceğim abartmadan

2 litre su
Sabah 1 saat
Öğle Yarım saate yakın
Akşam 1 saate yakın yürüyüş

Öğünlerinizden önce sirkeli ballı su içmenizdeki amaç nedir acaba? Daha önce yazdıysanız göremedim kusura bakmayın :)

Kizlar su paylastigim karin ve bacak videolarini yaotim arka arkaya abooo kalcalatim yandi perisan oldu uzun zamandir bolge de calismamistim ama haftaa en az 3 gun yapicam kismetse.
E biraz daha gecmis yapimm kim neyemis ne demis

Valla annemle ben de anlayamadık nasıl yırttığını Bir kere çiviye takmış ama diğer seferleri muamma

Gün içinde çok yoğundum o yüzden hep pratik şeyleri yedim. Bundan sonra çok daha dikkatli olmaya çalışıcam ama. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…