- 1 Mart 2015
- 377
- 742
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.441
Sabah erken vakitte gunes dogmaya baslarken yurumeye cikayim diyorum bakalim niyetlendim ama insallah kalkabilir ve cikarim. Tesekkurler canim :)
Ben kendimden hiiic umutlu degilim kaptanim ya. Hicbir sey yapmak istemiyorum su siralar. En kisa zamanda atarim ustumden bu rehaveti umarim..
O kipirdamaya bir baslasam zaten iyi gelecek de iste kipirdamak gozumde buyuyor
Kardesim usutmus galiba kaptanim gece boyu karni agridi midesi bulandi uyuyamadi garibim. Istifra etti camasir yika as derken baya hareketliydi bizim ev dun gece. Ben de cok cabuk etkilenirim o yuzden ustune de benim mide kotu olmasin diye anneme kaldirabilcegim kadar yardim edip odama cekildim.
iyi yaptin canim benim hastane isim vardi bugun sabahtan ugrayamadim anca bakabiliyorum kaptan bugun benden menu isteme lutfen zira bütün gunum hastanede gecti orada ac kalmamak için ne bulduysam onu yedim ama yarın telafi edeceğim söz
maşallah cecom ya eksi gördün belli yakın 2 li haneler kurtuluş yok senden
bu arada 5 de 5 e devammı bıraktınmı. ben 100 de yuz karatay yapıyorum çiğ sebzeyide artırdım sonuç iyi olacak gibi bakalım azıtmazsam
Geçmiş olsun önemli bir şey yoktur inşallahiyi yaptin canim benim hastane isim vardi bugun sabahtan ugrayamadim anca bakabiliyorum kaptan bugun benden menu isteme lutfen zira bütün gunum hastanede gecti orada ac kalmamak için ne bulduysam onu yedim ama yarın telafi edeceğim söz
Sagol kuzum.Kardesine cok gecmis olsun tatlim. Havalar sicak ya ondan bunalmis vaziyetteyim bende havalara bagliyorum ustumdeki rehaveti
Bebeğim hasta canım. Onun kontrolü vardı bütün gün hastanedeydik bobreginde buyume var nedeni araştırılıyorGeçmiş olsun önemli bir şey yoktur inşallah
Cok guzel. Ekmekten vazgecince yerine saglikli karbonhidrat koymayi unutma kuzumBugunku menum
Sabah
Yemeden 10 15 dakika kadar once sirkeli balli ilik su
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 dilim hindi fume (o uyuz diyetten kalma fumeleri hala bitiremedim de..)
Sekersiz cay
Aksam
Yemeden 10 15 dakika once sirkeli balli ilik su
4 5 kasik kisir
Ayran
2 tane lokmalik gevrek
Kardesim kotu olunca yemek pismedi evde. Pek nazliyizdir
Kalanlardan yedim boyle iste.
Ara
Tarcinli sutlu kahve
3 cilek
Ara
Sodali limonlu yesilcay
Su: 1.5 litre
Spor gece bir aksilik cikmazsa leslie yapacagim.
Bu arada kahvaltida ekmeksiz yapamayan ben, tamamen alistim artik canim istemiyor. Aklima bile gelmiyor ekmek.
cok gecmis olun yeliz merak ettim bilgi verirsin sinuca gore canimmBebeğim hasta canım. Onun kontrolü vardı bütün gün hastanedeydik bobreginde buyume var nedeni araştırılıyor
Çok geçmiş olsun canım önemli bişeyi yoktur inşallah ?Merhaba herkese..
Dunku menumu yazayim.
Sabah
Peynir
Zeytin
Salatalik
Domates
Ara
1 bardak sut
Ara
Tarcinli sutlu kahve
Aksam
4 servis kasigi kabak yemegi
2 kasik makarna
Yogurt
Ara
Sodali limonlu yesilcay
Su:1.8 litre
Sporumu gece yapacaktim ama kardesim rahatsizlaninca ortalik birbirine girdi yapamadim malesef.
Tekrar geçmiş olsun bende çok etkilenirim mide bulantısındanSabah erken vakitte gunes dogmaya baslarken yurumeye cikayim diyorum bakalim niyetlendim ama insallah kalkabilir ve cikarim. Tesekkurler canim :)
Ben kendimden hiiic umutlu degilim kaptanim ya. Hicbir sey yapmak istemiyorum su siralar. En kisa zamanda atarim ustumden bu rehaveti umarim..
O kipirdamaya bir baslasam zaten iyi gelecek de iste kipirdamak gozumde buyuyor
Kardesim usutmus galiba kaptanim gece boyu karni agridi midesi bulandi uyuyamadi garibim. Istifra etti camasir yika as derken baya hareketliydi bizim ev dun gece. Ben de cok cabuk etkilenirim o yuzden ustune de benim mide kotu olmasin diye anneme kaldirabilcegim kadar yardim edip odama cekildim.
Kıyamam kuzum ya Rabbim şifasını versin canım çok geçmiş olsun haberdar et gelişmelerdenBebeğim hasta canım. Onun kontrolü vardı bütün gün hastanedeydik bobreginde buyume var nedeni araştırılıyor
cok gecmis olsun minik kuşaBebeğim hasta canım. Onun kontrolü vardı bütün gün hastanedeydik bobreginde buyume var nedeni araştırılıyor
Bugunku menum
Sabah
Yemeden 10 15 dakika kadar once sirkeli balli ilik su
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 dilim hindi fume (o uyuz diyetten kalma fumeleri hala bitiremedim de..)
Sekersiz cay
Aksam
Yemeden 10 15 dakika once sirkeli balli ilik su
4 5 kasik kisir
Ayran
2 tane lokmalik gevrek
Kardesim kotu olunca yemek pismedi evde. Pek nazliyizdir
Kalanlardan yedim boyle iste.
Ara
Tarcinli sutlu kahve
3 cilek
Ara
Sodali limonlu yesilcay
Su: 1.5 litre
Spor gece bir aksilik cikmazsa leslie yapacagim.
Bu arada kahvaltida ekmeksiz yapamayan ben, tamamen alistim artik canim istemiyor. Aklima bile gelmiyor ekmek.
Bebeğim hasta canım. Onun kontrolü vardı bütün gün hastanedeydik bobreginde buyume var nedeni araştırılıyor
aaa nasıl kız nasıl yırtıyor hadi benim oğlan 6 yaşında duz zemin buldumu dizlerinin ustune atlayıp kaymaya bayılır o kadar kızmama ragmen ve pantolon esofman dizleri dayanmaz da koca kıza nolmuşta yırtıyormuş çok guldum
kuzum menun belki sana dengeli gelebilir ama ben bedeni besleyen hiç bir öge göremedim dolayısıyla aç kalmışsın. aç kalmak metabolizmayı açlık moduna kıtlığa sokar ve direç başlar kilo veremeyiz.tum bunlar dışında hucreler aç kalırsa beden guçsuz ve sağlıksız kalır neden böle olduki menun açıklaması nedir merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?