- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.461
Oooh yaramazmi sıkı kalcalarin olur hemde cok iyiSlm güzeller nasılsınız bakalım sabah sabah güneşin altında 1 saat yürüdüm işyerinde yoğunum bugün bu arada ben gün içinde çok fazla merdiven kullanıyorum wc -1 de
Ofisim 3.katta mutfak 4.katta ve ben çok su içtiğim için sürekli -1 e inip çıkıyorum gün içinde yemekti yeşilçaydı vs derken mutfağa sürekli çıkıyorum işin özü merdiven umarım basenlerimi eritir
Iste bu. Biraz tasima sorun ama bende herdaim yanima almaya gayret ederimKaptanim bu gun yanima yogurtumu salatami,haslanmis tavuk ve tuzsuz,yagsiz az kepekli makarnami vee suyumu aldim da oyle geldim kutuphaneyeKahvalti yapamadim sbh ama,yetistiremedim,esim birakiyor amma bir 10 dakika da kendim yuruyorum,uzak birakiyor bir az.aksam 7e kadar burdayim
Bir de bir sey sorayim,Ben coklu alinti yapamiyorum,neden acaba?
sulanma derya onlar bizimayyyy ne kadar incesin canımmm kaptanımmmm nede nefis görünüyorlar
Hosgeldin fatom. Tartiya 1 gun kaldi gazamiz hakkaten mubarek olsun sekerim hepimizeSlm kızlar ben hem kardeş takımınızdan hemde rakip takımdan battaniye:) bu hafta yarışıyormusuz ben bu hafta pek ugrayamadıgım icin gözden kaçırmışım... Gazamız mübarek olsun demeye geldim
Hb canım gündemi geriden takıp etmısım:)) suan bile Ayağımda oğlanı sallayarak yazıyorumHosgeldin fatom. Tartiya 1 gun kaldi gazamiz hakkaten mubarek olsun sekerim hepimize
Oooh yaramazmi sıkı kalcalarin olur hemde cok iyi
Iste bu. Biraz tasima sorun ama bende herdaim yanima almaya gayret ederim
alintila diyirsun
sonra mesaj yazdigin yerde alintiyi ekleye basiyorsun cok k9lay bak bi dene
sulanma derya onlar bizim
Gecmis olsun. Allah acil sifalar versinBebeğim hasta canım. Onun kontrolü vardı bütün gün hastanedeydik bobreginde buyume var nedeni araştırılıyor
Tesekkurler :)Tekrar geçmiş olsun bende çok etkilenirim mide bulantısından
Siz demeye gerek yok banaÖğünlerinizden önce sirkeli ballı su içmenizdeki amaç nedir acaba? Daha önce yazdıysanız göremedim kusura bakmayın :)
ayyyy ne kadar incesin canımmm kaptanımmmm nede nefis görünüyorlar
Bebeğim hasta canım. Onun kontrolü vardı bütün gün hastanedeydik bobreginde buyume var nedeni araştırılıyor
canım sanada günaydın çok geçmiş olsunGÜNAYDIN
Hepinize gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar insallah önemli bir sorunu yoktur da kolay atlatır yavrum
Sagol canimcanım sanada günaydın çok geçmiş olsun
tatlım 1 gun için çok fazla karbonhidrat hemde rafine karbonhidrat almışsın. hele galetalar çok fazla olmuş. üstüne akşamda bulgur komple karbonhidrat bu 1 gun depoyu 3 gunde zor eritirsin benden demesi birazdaha dengeli herşeyden ye karbonhidrata yuklenme kuzumHazır gelmişken bugünkü menümü de yazayım :)
Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
Ara
Kahvaltıyı geç yaptığımdan ara öğün yemeden öğle yemeğimi yedim.
Öğle
1 dilim ekmek
1 hamburger köftesi
Ara
4 adet küçük galete
Akşam
Cacık
2 kaşık bulgur pilavı
Su: 4 litre kadar olduğunu tahmin ediyorum daha da içiyorum :)
Spor: 1 saat step. 35 dakika koşu bandı.
Birazdan da 1 yeşil çay içicem :)
tatlım sende 1 gun için çok fazla karbonhidrat hemde rafine karbonhidrat almışsın. sabahki ekmeği 1dlm düşürsek ve o 3 kepekli buskivi olmasaydı menun dengeli olabilirdi. 100 mekik cezasını nasıl yaparsındünkü menüm:
kahvaltı:
1yumurta tavada
bir parça peynir 7zeytin
2dilim tam buğday ekmeği
yeşilçay
öğlen:
1 tabak barbunya
3yk sade bulgur pilavı
2yk yoğurt
ara
3kepek bisküvi
1kutusüt
akşam:
1kase çorba
1 tabak salata
1kase yoğurt
3çiğköfte
suyu 3lt yaptım
çorbalarını sebze ağırlıklı seçersen tam tersine guzel olur çorba salata yoğurt kuzum mantıklı dusunmussunkaptanım ben bişey sorcam.
şimdi ben öğlenciyim ya çoğunlukla eve gelip yemeğe oturmam 8i buluyor.çorba salata yoğurt yesem kilo vermeme engel olur mu?ben öğlenci olduğumdan beri menüler tepetaklak oldu
ne zaman belli olcak yelizim doktorlar ne diyorGÜNAYDIN
Hepinize gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar insallah önemli bir sorunu yoktur da kolay atlatır yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?