- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.741
Çok az değilmi canim ya kalorisi
3. Olmuşuz arkadaslar tebrik ederim herkesi
Oynakbası seni de tebrik ederim canim
Fulias listeye girebilseydin birinciydin. Tatlım ya
Doğru diyorsun canim güven olmuyor ama ben de senden görüp indirdim o programı yaptigim kahvalti 300 küsür kaloriydiSElamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese mutlu, hareketli ve kaçamaksız bir gün diliyorum
Bu sabah yine erkenden uyandım ve kahvaltımı ev ahalisi uyurken tek başına yaptım
Aslında direk duşa girip ufak ufak hazırlanmaya başlıyacaktım ( ancak saçımı falan kuruturum) ama buraya bakmadan edemdim
Bugün son Akraba günümüz var ve yine kaçamaksız atlatacağıma adım gibi eminim
Giderken kendime Badem alacağım olurda hiç bir şey yiyebileceğim tarzda olmazsa diye
Bu kadar yol kat etmişken asla kaçamak yapmayacağım
Akşam tabiki yine ilk fırsatta damlarım
VAlla açıkcası kalorisi az olsun diye kasten yaptığım birşey değildi hatta yedikten sonra merak edip hepsini hesapladım yoksa cidden çok tok hissettim kendimi bütün gün
TAbi benim kullandığım programda ne kadar doğru onuda bilemiyorum acıkcası
Çok teşekkür ederim canım
Bende sizleri tebrik ederim
İnşallah her hafta çok güzel sonuçlar elde eder ve hep eksi görürüz hepimiz
Kimseden ses çıkmadı yok galibaBende var canim da bilgisayarda su an. Onu telefona atmam lazim once sonra da anca buraya atabilirim eger daha kolay ulasacak baska biri cikmazsa
Yalniz pesinen soyleyim goruntu kalitesi igrenc otesi. Sanki arada buzlu cam varmis gibi hissediyorum ben onu gordukce
Oh cok sevindim ya temiz cikmasina.Kizlar kızımın test sonuçları temiz cikti çok şükür haziran da tekrar ultrason ve test yapılacak o zamana kadar koruyucu ilaç kullanmaya devam ama çok ağlıyor ya sürekli kucagimda olmak istiyor elimi kolumu bağladı resmen
Tamam tatlim bugun halletmeye calisirim :)Kimseden ses çıkmadı yok galibasenin için çok uğraştırmalı çok zor yorucu bir yöntem olmayacaksa sen atar misin kuzum benim için görüntü kalitesi mühim değil her türlü gideri var
Canım sevindim tekrar geçmiş olsun tek iyi olsunda artık yaramazliklarina dayanır benim oğlumda 10 aylik okadar hareketli ki şimdi ilk adımlarını atıyor sürekli peşindeyiz burda kalabalık olmamıza rağmen herkese yetiyor sen tek başına nasıl bakiyosun diyo görenler allah yardımcimiz olsun isteyen herkese versin insKizlar kızımın test sonuçları temiz cikti çok şükür haziran da tekrar ultrason ve test yapılacak o zamana kadar koruyucu ilaç kullanmaya devam ama çok ağlıyor ya sürekli kucagimda olmak istiyor elimi kolumu bağladı resmen
Çıkarıyorum zaten canim da iste bi tek çocuğum o olsa tamam 2 kiz daha var bende onlarla ilgilenemiyorumOh cok sevindim ya temiz cikmasina.
Olsun saglikli olsun da elini kolunu baglasin annesi.
Bir yerelere cikin degisiklik olsun olmaz mi
Tamam tatlim bugun halletmeye calisirim :)
amin canim isteyen herkese nasip etsin iste ne onlarla oluyor ne onlarsızCanım sevindim tekrar geçmiş olsun tek iyi olsunda artık yaramazliklarina dayanır benim oğlumda 10 aylik okadar hareketli ki şimdi ilk adımlarını atıyor sürekli peşindeyiz burda kalabalık olmamıza rağmen herkese yetiyor sen tek başına nasıl bakiyosun diyo görenler allah yardımcimiz olsun isteyen herkese versin ins
Zor is gercekten. Allah yardimciniz olsun insallah bir an once atlatirsiniz bu gunleri.Çıkarıyorum zaten canim da iste bi tek çocuğum o olsa tamam 2 kiz daha var bende onlarla ilgilenemiyorum
amin canim isteyen herkese nasip etsin iste ne onlarla oluyor ne onlarsız
Konyayiii ozledim,Ben de bir sene orda oturdum,meramdaCanlarimmmmmm
nasilsiniz. Bizde gece konya da kaldik. Simdi ankaraya indik az sonra süpriz yapicaz yegenimin d.gunune damlicaz. Gecmis yapamiyom hepiniz iyisiniz yaramazlik yok umarim. Tek tek öptüm. Kendinize birbirinize cici bakin. Cislara dokunmayin emiii.
Ne olmus ki? Ben tam anlayamadim,cocukta bi problem mi vardi ? Gecmis olsunZor is gercekten. Allah yardimciniz olsun insallah bir an once atlatirsiniz bu gunleri.
tamam Kizmiyoruz ,ama bu gun tekrarlamaBen dun menuyu patlattigim icin bildirmedim bu arada haberiniz olsun. Yazmanin bir anlami yok yani nerden tutsam elimde kalir bi menuydu
Aksama kadar oturamadim dogru duzgun ve cezami cektim bence diye dusunuyordum ki bugun +600 ciktim
Spora vurucam kendimi, kizmayin dun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?