Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese mutlu, hareketli ve kaçamaksız bir gün diliyorum

Bu sabah yine erkenden uyandım ve kahvaltımı ev ahalisi uyurken tek başına yaptım
Aslında direk duşa girip ufak ufak hazırlanmaya başlıyacaktım ( ancak saçımı falan kuruturum ) ama buraya bakmadan edemdim

Bugün son Akraba günümüz var ve yine kaçamaksız atlatacağıma adım gibi eminim
Giderken kendime Badem alacağım olurda hiç bir şey yiyebileceğim tarzda olmazsa diye
Bu kadar yol kat etmişken asla kaçamak yapmayacağım

Akşam tabiki yine ilk fırsatta damlarım

Çok az değilmi canim ya kalorisi

VAlla açıkcası kalorisi az olsun diye kasten yaptığım birşey değildi hatta yedikten sonra merak edip hepsini hesapladım yoksa cidden çok tok hissettim kendimi bütün gün
TAbi benim kullandığım programda ne kadar doğru onuda bilemiyorum acıkcası

3. Olmuşuz arkadaslar tebrik ederim herkesi
Oynakbası seni de tebrik ederim canim
Fulias listeye girebilseydin birinciydin. Tatlım ya

Çok teşekkür ederim canım
Bende sizleri tebrik ederim
İnşallah her hafta çok güzel sonuçlar elde eder ve hep eksi görürüz hepimiz

Doğru diyorsun canim güven olmuyor ama ben de senden görüp indirdim o programı yaptigim kahvalti 300 küsür kaloriydi

Kimseden ses çıkmadı yok galiba senin için çok uğraştırmalı çok zor yorucu bir yöntem olmayacaksa sen atar misin kuzum benim için görüntü kalitesi mühim değil her türlü gideri var

Günaydın kızlar dün ki menum
kahvaltı
sahanda yumurta peynir zeytin domates salatalık
1 dilim kepek ekmek
öğlen şekersiz Nescafe
akşam
patlıcan yemeği bir kase cacık

Az salata

2 litre ye yakın şu
3 saat çarşıda yürüyüş

3 saat çarşıda anneler günü hediyesi baktık koz kardeşimle anneme tabi bide eşimin annesi var hiç bişey almadan geldik benim annem zor beğenir onu beğenmez bunu beğenmez dedik eşimin annesi çoook kilolu hep beden sorunu yaşıyoruz en sonunda anneme bir buket çiçek yaptirdik hediyeye bi daha bakarız dedik cook sevindi darısı bana oğlum büyüyünce alır ins

Herkese gunaydinnn
bu sabah regl olarak uyandim ve bes yuz gram fazlam cikti dakika bir gol bir
en azından haftaya cumaya kadar regl bitmis siskinligim de inmis olur ve tartiya regl yansimaz. Bu hafta yediklerime ictiklerime ciddi dikkat edip sporumu duzenli yapicam. Reglin arkasina siginip cikolata seker krizlerine girsem bile bunu en az hasarla atlatmaya calisicam.

Kizlar kızımın test sonuçları temiz cikti çok şükür haziran da tekrar ultrason ve test yapılacak o zamana kadar koruyucu ilaç kullanmaya devam ama çok ağlıyor ya sürekli kucagimda olmak istiyor elimi kolumu bağladı resmen

Kaptanım, yönetim kadro güncellemenizi hem karar defterinde hem de takım topiği giriş mesajında güncelledim.. Bilgine..

Oh cok sevindim ya temiz cikmasina.
Olsun saglikli olsun da elini kolunu baglasin annesi.
Bir yerelere cikin degisiklik olsun olmaz mi
Kimseden ses çıkmadı yok galiba senin için çok uğraştırmalı çok zor yorucu bir yöntem olmayacaksa sen atar misin kuzum benim için görüntü kalitesi mühim değil her türlü gideri var
Tamam tatlim bugun halletmeye calisirim :)

Canım sevindim tekrar geçmiş olsun tek iyi olsunda artık yaramazliklarina dayanır benim oğlumda 10 aylik okadar hareketli ki şimdi ilk adımlarını atıyor sürekli peşindeyiz burda kalabalık olmamıza rağmen herkese yetiyor sen tek başına nasıl bakiyosun diyo görenler allah yardımcimiz olsun isteyen herkese versin ins

Oh cok sevindim ya temiz cikmasina.
Olsun saglikli olsun da elini kolunu baglasin annesi.
Bir yerelere cikin degisiklik olsun olmaz mi

Tamam tatlim bugun halletmeye calisirim :)
Çıkarıyorum zaten canim da iste bi tek çocuğum o olsa tamam 2 kiz daha var bende onlarla ilgilenemiyorum
amin canim isteyen herkese nasip etsin iste ne onlarla oluyor ne onlarsız

Ben dun menuyu patlattigim icin bildirmedim bu arada haberiniz olsun. Yazmanin bir anlami yok yani nerden tutsam elimde kalir bi menuydu
Aksama kadar oturamadim dogru duzgun ve cezami cektim bence diye dusunuyordum ki bugun +600 ciktim
Spora vurucam kendimi, kizmayin dun icin

Iyi gunler,arkadaslar.
Tus-a hazirlandigim icin maalesef cok katilamiyorum
Dun menum:
Sabah su
Ara 2 form biskuvi
Oglen
1 parca haslanmis tavuk,salata
Ara 5 cilek,2 yesil erik
Aksam 1 parca tavuk,haslanmis brokoli,2 y.k yogurt,salata,1 bardak ayran
5-6 tane cilek,1-2 tane yesil erik
Dun yuruyus yaptim
Su yaklasik 3 litre

Bu gunku menumu de bildireyim
Sabah ve oglen kutuphane yuzunden 1.5 litre su disinda bir sey yiyemedim
Ogleden sonra 1 tabak sotelenmis tuzsuz havuc,3-4 y.k yogurt,1 bardak ayran,1 sotelenmis patates
Aksam aciktigim halde 1 nescafe,ya da turk kahvesi,2-3 tane form biskuvi yemeyi dusunuyorum
Yemek yapmayacagim cunki
Acikmazsam daha iyi
Birazdan da yuruyese cikacagim,sahilde ip atlarim bir az

Konyayiii ozledim,Ben de bir sene orda oturdum,meramda kaptanim,akrabal mi var konyada?ar

tamam Kizmiyoruz ,ama bu gun tekrarlama Spor da yap,aksam rapor bekleyecegiz
T

Kızlar benim menü de berbatti dun onun icin yazmadım ama bugun iyiydi

Sabah
Domates Salatalik
Peynir
Badem
Zeytin
Yumurta

ÖĞLE
Mercimek salatasi
Ayran

AKSAM
Bezelye
Salata

Su
2 litre

Spor
Sworkit ile. 10 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…