Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Öğlende kendimizi sokağa attık ve çocuklarla kızkardeşime gittim
Birlikte hoş sohbet ettik nescafe eşliğinde sonrada cıkıp bir yarım saattik yürüdükten sonra evime döndüm

Akşamlık yemeğimizide yedik kızlarla

Bu arada benim kız çok pis gaza geldi
Mezuniyet yapmayacaklardı hesapta ama şimdi sanırım son hafta yapılacakmış ve hatun tuttuştu tabi
Önceden benim verdiklerimin haricinde çaktırmadan yiyormuş bende diyorum bu niye zayıflamadı bugün itiraf etti ve kesinlikle dediklerimin ve yediklerimin dışına çıkmayacakmış

Apartmanda iki tane daha dombili arkadaşı var
Onlarıda ayarlıyacak ve her gün benim eşliğimde bizim evde Leslie dersleri vermeye başlıyacağım Hem benim kıvırma şansım olmayacak hemde kızlar birlikte yapacakları için daha eğlenerek zayıflayacaklar Dedim baştan söylim öyle kıvırmak yok devamsızlık yapanın ağzına tuvalet terliği ile vururum
Bakalım arkadaşlarına söyledi ve eminim ikiside kabul ederler çünkü zaten İGden sıkı takipcilerim onlarda
Önlerinde 5 hafta var ve en azından 1 beden bile ufalsalar hem daha rahat elbise bulurlar hemde daha güzel ve sağlıklı görünürler
Anam sanki fıstık gibi oldumda onlara hocalık yapacağım

Benim kız kısa elbise ve yüksek topuklu giymek istiyormuş o yüzden bacaklarım biraz daha incelmesi lazım diyor Çok iyi oldu bu mezuniyet işi masraflı olacak bana ( kuaförü, elbisesi, ayakkabısı ve çantası ) ama razıyım yeterki oda artık sağlıklı beslensin

Sağ olasın canım çok teşekkür ederim
Bakalım şimdi tekrar karatayımsı beslenmeye döndüm ve bir yandan da kalori sayımı yapacağım Allahın izniyle
Ramazana 1 hafta kala belki bir kere daha yaparım en azından Ramazanda kilo vermek daha zor olur o bir ayda motivasyonum bozulmasın diye

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım

Sabah; 07:00

ara; 11:00
Şekersiz Türk kahvesi

ara; 12:30
Büyük bir bardak ayran

ara; 15:00
Şekersiz nescafe ( kızkardeşimde )

Akşam;

ara; Madensuyu

Toplam aşağı yukarı tükettiğim kalori Fatsecrete göre; 567 kcal
Şu saate kadarda 2400 ml su tükettim ve eminim yatana kadar 3 litreyi geçer

Çok ozeniyorum ben bu sizin menulere

Menüm
SABAH
bir kase cornfleks sutle
bir armut

ARA
ceyrek simit
limonlu soda

OGLE
izgara kofte dort bes tane
bir kasik patates puresi

ARA
bir alaska frigo bitter cikolatali

AKSAM
(ayran detoksundan kalan bugdayi nohutu difrizlemistik)rondolayip onunla ezogeline benzer bir corba yaptik bir kase ondan
Biraz da kiymali yumurta
bir bardak ayran

SPOR birazdan yapacagim leslie 3 mil
Su iki litre

Kizlar
kizkaredimin kizi eylulun 1. Yas gunu icin hafta sonu ankaraya gidiyoz ugramaya gelirim beni idare edin birbirinize cici bakin meleklerimmm. Optum hepiniz

Canım sana şimdiden hayırlı yolculuklar
SAğ sağlim gidip gel canım

Bu arada kuzunun doğum günü kutlu olsun
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin ....Aminnn

Anca gelebildimm eve. Orada menubirazcik sapitti cunku kizartma turu seyler yapildi hep. Cok yemesem bile sucluluk hissediyorum su an. Ama dogru duzgun oturamadim yakmisimdir umarim.
Gecmise bakayim dedim nasi muhabbetler dönmüs. Canli bi topigimiz olmus valla mutlu oldum :)

Kaptan yardimcisi gelmissin fuliascim ona da cok sevindim hayirli olsun.
Diyetisyenim bana form caylarini yasaklamisti neden bilmiyorum sagliksiz demişti.. icebilene yeşil çay en güzeli.

Canim form caylarinin icinde genelde hep sinameki olur. O da cok fazla tuketilince bagirsakta ne var ne yok faydali bakteri de dahil silip süpürür. Ondan yasaklamistir muhtemelen. Ben cok darda kalinca iciyorum geceden bir bardak. Sabaha dert tasa kalmiyor

Kizlar
kizkaredimin kizi eylulun 1. Yas gunu icin hafta sonu ankaraya gidiyoz ugramaya gelirim beni idare edin birbirinize cici bakin meleklerimmm. Optum hepiniz
Iyi yolculuklar kaptanim. Minigin yeni yasi kutlu olsun :)

Cok abartmadikca arada icilebilir oyleyse cok Sevildigi takdirde Kuşum.
ben de senin menulerde gormustum ne zamandir hurma alacaktim bu aksam eve gelirken aldım sagol hahahha

Cok abartmadikca arada icilebilir oyleyse cok Sevildigi takdirde Kuşum.
ben de senin menulerde gormustum ne zamandir hurma alacaktim bu aksam eve gelirken aldım sagol hahahha
Kendi tarafimdan soylemem lazim hic sevilmiyor kendisi
Tatli bi aromasi var ve ben tatli caylardan hoslanmiyorum. Ama yine darda kalinca mecburen tuketiyorum iste

Afiyet olsun kuzum

Kizlar elinde Leslie 5 mil videosu olan var mı
Bende var canim da bilgisayarda su an. Onu telefona atmam lazim once sonra da anca buraya atabilirim eger daha kolay ulasacak baska biri cikmazsa
Yalniz pesinen soyleyim goruntu kalitesi igrenc otesi. Sanki arada buzlu cam varmis gibi hissediyorum ben onu gordukce

Teşekkürler kaptanım. Ben de herkesi tebrik ederimm :) Daha nice güzel başarılaraa :)

Keşke listeye girip ortalamaya katkımız olsaydı. İnşallah daha iyi oranlarla haftaya diyelim o zaman :) Haftaya listedeyiz sanırım değil mi kaptanım?

3. olmuşuz tebrik ederim herkesi

Bugün çok yoğun bir gün oldu benim için. Önce staja gittim sonra eve geldim ve eve geldikten 5 dakika sonra tekrar çıktım. Bu kez erkek arkadaşımın evine gidip akşam için mont aldım oradan da maç için stada geçtim. Baya yol yürüdüm o yüzden bugünkü sporum yürüyüştü :) (Staj okuluma yürüyerek gittim,erkek arkadaşımın evinden otobüsün kalkacağı ilk durağa yürüdüm, sanayi durağından Seyrantepe'ye stada yürüdüm ve hatta geri dönerken de yürüdüm )
Tüm bunlar tamam da menüm ne yazık ki pek güzel olmadı

Kahvaltıyiy
Yulaf+süt

Ara
Çay

Öğlen
Sadece küçük bir muz bulabildim

Yiyecek uygun bi şey bulamadım stadda maç çıkışı kraker bulabildim onu yedim ancak Yarın telafisi yapılacak!
Su: Yaklaşık 3 litre.

Çok az değilmi canim ya kalorisi
Kizlar
Kaptanim iyi yolculuklar bidigin dogum gunu kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…