- 1 Mart 2015
- 377
- 742
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.721
Vuhuuu
Supersin oynakbasicim valla 1 haftada 3 kilo gitmiiis. Ve 2li hanelere cok cok az kalmis ha gayret diyecegim de sende fazlasiyla gayret var masallah
Bu hizla gidersen ve 5te 5 yaparsan tekrar, haftaya ikililerdesin
Yagmur kokusunu da benim icin de icine cek lutfen bayilirim yagmurlu havaya keske burda da yagsa
Çok ozeniyorum ben bu sizin menulereHemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım
Sabah; 07:00
Eki Görüntüle 1521532
ara; 11:00
Şekersiz Türk kahvesi
ara; 12:30
Büyük bir bardak ayran
ara; 15:00
Şekersiz nescafe ( kızkardeşimde )
Akşam;
Eki Görüntüle 1521533
ara; Madensuyu
Toplam aşağı yukarı tükettiğim kalori Fatsecrete göre; 567 kcal
Şu saate kadarda 2400 ml su tükettim ve eminim yatana kadar 3 litreyi geçer
Iyi yolculuklar iyi eglenceler kaptanimmmm. Eylulun yasi kutlu mutlu olsunKizlar
kizkaredimin kizi eylulun 1. Yas gunu icin hafta sonu ankaraya gidiyoz ugramaya gelirim beni idare edin birbirinize cici bakin meleklerimmm. Optum hepiniz
Kizlar
kizkaredimin kizi eylulun 1. Yas gunu icin hafta sonu ankaraya gidiyoz ugramaya gelirim beni idare edin birbirinize cici bakin meleklerimmm. Optum hepiniz
Diyetisyenim bana form caylarini yasaklamisti neden bilmiyorum sagliksiz demişti.. icebilene yeşil çay en güzeli.
Iyi yolculuklar kaptanim. Minigin yeni yasi kutlu olsun :)Kizlar
Anca gelebildimm eve. Orada menubirazcik sapitti cunku kizartma turu seyler yapildi hep. Cok yemesem bile sucluluk hissediyorum su an. Ama dogru duzgun oturamadim yakmisimdir umarim.
Gecmise bakayim dedim nasi muhabbetler dönmüs. Canli bi topigimiz olmus valla mutlu oldum :)
Kaptan yardimcisi gelmissin fuliascim ona da cok sevindim hayirli olsun.
Canim form caylarinin icinde genelde hep sinameki olur. O da cok fazla tuketilince bagirsakta ne var ne yok faydali bakteri de dahil silip süpürür. Ondan yasaklamistir muhtemelen. Ben cok darda kalinca iciyorum geceden bir bardak. Sabaha dert tasa kalmiyor
Iyi yolculuklar kaptanim. Minigin yeni yasi kutlu olsun :)
Kendi tarafimdan soylemem lazim hic sevilmiyor kendisiCok abartmadikca arada icilebilir oyleyse cok Sevildigi takdirde Kuşum.
ben de senin menulerde gormustum ne zamandir hurma alacaktim bu aksam eve gelirken aldım sagol hahahha
Bende var canim da bilgisayarda su an. Onu telefona atmam lazim once sonra da anca buraya atabilirim eger daha kolay ulasacak baska biri cikmazsaKizlar elinde Leslie 5 mil videosu olan var mı
***412. ETAP TAKIM İÇİ İLK DÖRT***
1. Fulias (59 /57,2 /1,8 / %3,05 )
2. nazarenko (80 /78,9 /1,1 / %1,36 )
3. Akrepimm(66.8/ 66/ 0.8/%1,20 )
4. aycanhakan( 68.7/68.3/0.4 /%0.58)
TEBRİKLER MELEKLERİM
Yuzdelere göre hesaplandı**
***14.TAKIM 412. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***8/5/15
nazarenko (80 /78,9 /1,1 / %1,36 ) boy : 164 , kilo:81,4 , yaş: 23 , hedef kilosu: 69 , baş.ç tarh.28/4
Fulias (59 /57,2 /1,8 / %3,05 ) boy : 160 , kilo:59 , yaş:28, hedef kilosu: 50 , baş. tarh.29/4
adaylar yuzdesi: %2,20
kızlar supersiniz sizin yuzdeyi kullanamadığıma bende uzgunum ama hiç önemli değil
haftaya listedesiniz uçurcaz ortalığı
takım içinde ikinizde derece alırsınız zaten
Kizlar
13. Takımdaki hata düzeltilince, etkilenen derecelerde düzeltildi.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 412. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
1 Mayıs-8 Mayıs 2015
TAKIM DERECELERİ
YARIŞMA BİRİNCİSİ ----------------- 8.TAKIM 0,93
YARIŞMA İKİNCİSİ------------------ 2.TAKIM 0,56
YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------------ 14.TAKIM 0,45
BİREYSEL DERECELER
YARIŞMA BİRİNCİSİ-------oynakbası34-----8.TAKIM----3,0
YARIŞMA İKİNCİSİ--------eddoras-------8.TAKIM-------2,52
YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------gunes-86----4.TAKIM---2,38
Çok az değilmi canim ya kalorisiHemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım
Sabah; 07:00
Eki Görüntüle 1521532
ara; 11:00
Şekersiz Türk kahvesi
ara; 12:30
Büyük bir bardak ayran
ara; 15:00
Şekersiz nescafe ( kızkardeşimde )
Akşam;
Eki Görüntüle 1521533
ara; Madensuyu
Toplam aşağı yukarı tükettiğim kalori Fatsecrete göre; 567 kcal
Şu saate kadarda 2400 ml su tükettim ve eminim yatana kadar 3 litreyi geçer
Kaptanim iyi yolculuklar bidigin dogum gunu kutlu olsunKizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?