- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.761
tamam Kizmiyoruz ,ama bu gun tekrarlamaSpor da yap,aksam rapor bekleyecegiz
T
Oh super sevindim vallahiKizlar kızımın test sonuçları temiz cikti çok şükür haziran da tekrar ultrason ve test yapılacak o zamana kadar koruyucu ilaç kullanmaya devam ama çok ağlıyor ya sürekli kucagimda olmak istiyor elimi kolumu bağladı resmen
Oh super sevindim vallahi
Teşekkür ettim canimcim acelesi yokOh cok sevindim ya temiz cikmasina.
Olsun saglikli olsun da elini kolunu baglasin annesi.
Bir yerelere cikin degisiklik olsun olmaz mi
Tamam tatlim bugun halletmeye calisirim :)
Arada degisik hareketler yapmak vucudu sasirtiyo kuzu bence dance workout yap cok zevkli oBugunku menum:
Sabah
Yemeden 15 dakika once sirkeli balli ilik su
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
Oglen
1 bardak ayran
5 6 kasik kisir
Ara
1 tarcinli sutlu kahve
Ara
Sodali limonlu yesil cay
Aksam
7 cilek ve 3 hurmayla meyveli yogurt yaptim. Onu yedim.
Su: 1.5 litre
Spor: gun icinde metabolizmami hizlandiracak abuk subuk hareketlerde bulundum 10 dakika kadar. Gece ya leslie yapacagim ya da dance workout karar veremedim henuz. Yapip yazarim
Onu yapmaya daha cok niyetim var su an zaten aycanim da muzigi cok igrenc bi de bazi hareketleri tam takip edemeyip de yapamayinca sinir olup birakma gibi bi gicikligim var yarida kesmek istemiyorum.Arada degisik hareketler yapmak vucudu sasirtiyo kuzu bence dance workout yap cok zevkli o
Allahim,bir sey yememissin,supersinnnnnBugunku menum:
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
Oglen
1 bardak ayran
5 6 kasik kisir
Ara
1 tarcinli sutlu kahve
Ara
Sodali limonlu yesil cay
Aksam
7 cilek ve 3 hurmayla meyveli yogurt yaptim. Onu yedim.
Su: 1.5 litre
Spor: gun icinde metabolizmami hizlandiracak abuk subuk hareketlerde bulundum 10 dakika kadar. Gece ya leslie yapacagim ya da dance workout karar veremedim henuz. Yapip yazarim
Ben de mesela bazen takip edemedigimde ona benzer hareketler yapmaya calisiyorum sonucta o an vucut isiniyor ne yapsam abuk shbuk hareketler yapsam da yag yakiyorum kâr kârdir diye dusunmek gerekOnu yapmaya daha cok niyetim var su an zaten aycanim da muzigi cok igrenc bi de bazi hareketleri tam takip edemeyip de yapamayinca sinir olup birakma gibi bi gicikligim var yarida kesmek istemiyorum.
Evet cok farkli seyler var da iste internet kisitli olunca anca boyle bi yerlere gittigim zaman indirebildklerimi yapiyorumBen de mesela bazen takip edemedigimde ona benzer hareketler yapmaya calisiyorum sonucta o an vucut isiniyor ne yapsam abuk shbuk hareketler yapsam da yag yakiyorum kâr kârdir diye dusunmek gerekbebegim bi de muzikleri sevmiyorsan sesini kapatip kendi muziklerini ac onlarla gaza gel ayrica farkli dance workoutlar zumba videolari var cok hareketli ve eglenceli eminim birini seveceksin
Sikilmasin kuzu pes etmek yok. Benim de canim cok sıkkın bugun hicbir sey yapasim yok. Benimkiyle tartistim biraz hic keyfim de yok . Koca bir OOOOOOOFFF cekmek istiyorum.Evet cok farkli seyler var da iste internet kisitli olunca anca boyle bi yerlere gittigim zaman indirebildklerimi yapiyorum
Hareketi beceremeyince ben de bir iki sacma sapan hareket yapiyorum ama bu becerememe sayisi arttikca canim sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?