Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menummmm
SABAH
koy domatesi koy biberi
tahin pekmez iki kaşık
Cig badem cig kaju toplam bir cay bardagi
iki form kepekli galeta

OGLEN
bir lahmacun
ayran

ARA
kuru ananas kuru dut
limonlu soda

AKSAM
Iki kasik taze fasulye
yogurt

Bugunku menum:

Sabah
Yemeden 15 dakika once sirkeli balli ilik su
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay

Oglen
1 bardak ayran
5 6 kasik kisir

Ara
1 tarcinli sutlu kahve

Ara
Sodali limonlu yesil cay

Aksam
Yemeden 15 dakika once sirkeli balli ilik su
7 cilek ve 3 hurmayla meyveli yogurt yaptim. Onu yedim.

Su: 1.5 litre
Spor: gun icinde metabolizmami hizlandiracak abuk subuk hareketlerde bulundum 10 dakika kadar. Gece ya leslie yapacagim ya da dance workout karar veremedim henuz. Yapip yazarim

Arada degisik hareketler yapmak vucudu sasirtiyo kuzu bence dance workout yap cok zevkli o

Arada degisik hareketler yapmak vucudu sasirtiyo kuzu bence dance workout yap cok zevkli o
Onu yapmaya daha cok niyetim var su an zaten aycanim da muzigi cok igrenc bi de bazi hareketleri tam takip edemeyip de yapamayinca sinir olup birakma gibi bi gicikligim var yarida kesmek istemiyorum.

Allahim,bir sey yememissin,supersinnnnn

Hellooo takimiim
Buttuun gun gezdik yaa ama hic kacamak olmadi diyebilirim

MENU
sabah
Peynirli domatesli dogaclama menemen
1 parca kavurma
1 dilim tam bugday ekmek

Oglen
Yok

Aksam
4 adet Kofte
2 kasik pilav
1 kase salata

Spor: 1.5 saat yuruyus
Su: 1litre

Hava guzel diye sahil gezmesi yaptik yuruduk yuruduk hic yerimde durmadim

Yarinda anneler gunu sabah anneme aksam kaynişe gitcez.

Takimimin annelerinin anneler gununu de kutluyorum.

Iyi geceleeeeeerrrr

Herkese Günaydın dünkü menumü yazıyım hemen
kahvaltı kizarmis ekmek haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık
Öğlen Nescafe şekersiz
akşam yine patlıcan yemeği salata mercimek çorbası

Yarım saat yürüyüş
yaklaşık 2 litre su

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Dün sabah malum güne diye bir çıktım akşama kadar dışardaydım gelincede yorgunluktan sızmışım
Çok güzel geçti günüm hatta havada güzel olunca fırsat bulmuşken güzel güzel resimlerde çekildik
Bu arada gündeki ikramlardanda hasaar görmeden yırttım Üstelik herkes iltifatlara boğdu beni ay çok güzel fark var helal kız sana hadi devam diye hatta giderken 48 beden dar kalıp pantalon giydim birde benim bütün thirtler çok bol diye kızıma bol gelenlerden birini giydim tabi bana dar geldi ama cidden eşimde beğendi
Artık kesinlikle kalori hesabı yaparak besleneceğim tabi karatayımsı

Bugünde hesapta kızkardeşimle Emirganda kahvaltı yaparız diyorduk ama kızı su çiçeği olmuş tabi doktorda 1 hafta evde dinlensin haftaya gidersiniz demiş kuşum ama kahvaltıya gidicektik biz ya diye ağlayınca
Benim kızlar geçirdiler su çiçeği ama dışarda başkasınada bulaştırma riski var diye iptal ettik

Öğleden sonrada Decatlona gidiceğiz ailecek ( kızımada plates lastiği alacağım birde şu bacak içleri için olan çemberi kendime )

Onu yapmaya daha cok niyetim var su an zaten aycanim da muzigi cok igrenc bi de bazi hareketleri tam takip edemeyip de yapamayinca sinir olup birakma gibi bi gicikligim var yarida kesmek istemiyorum.
Ben de mesela bazen takip edemedigimde ona benzer hareketler yapmaya calisiyorum sonucta o an vucut isiniyor ne yapsam abuk shbuk hareketler yapsam da yag yakiyorum kâr kârdir diye dusunmek gerek bebegim bi de muzikleri sevmiyorsan sesini kapatip kendi muziklerini ac onlarla gaza gel ayrica farkli dance workoutlar zumba videolari var cok hareketli ve eglenceli eminim birini seveceksin

Bu arada dünki menümüde paylaşayım sizlerle;

SAbah;
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
1/2 kırmızı biber
1 Domates
bol maydanoz

ara;
1 şekersiz türk kahvesi

Günde;
1/4 yufkadan minik bir kıymalı börek ( en fazla 2 kk kadardı gerçekten )
1 YK patates salatası
2 YK peynirli Marul salatası
1 YK börülce salatası
BOl bol şekersiz çay

ara;
1 şekersiz türk kahvesi ( günden ayrılmadan hemen önce )

Akşamlık yemedim tabi ama kilo vermek adına değil sadece açlık hissetmediğim için

Gece 1 büyük bardak ayran içtim çok şükür hiçte acıkmadım ( zaten yorgunluktan erkenden sızdım sabahı yaptım )

Evet cok farkli seyler var da iste internet kisitli olunca anca boyle bi yerlere gittigim zaman indirebildklerimi yapiyorum
Hareketi beceremeyince ben de bir iki sacma sapan hareket yapiyorum ama bu becerememe sayisi arttikca canim sıkılıyor

Evet cok farkli seyler var da iste internet kisitli olunca anca boyle bi yerlere gittigim zaman indirebildklerimi yapiyorum
Hareketi beceremeyince ben de bir iki sacma sapan hareket yapiyorum ama bu becerememe sayisi arttikca canim sıkılıyor
Sikilmasin kuzu pes etmek yok. Benim de canim cok sıkkın bugun hicbir sey yapasim yok. Benimkiyle tartistim biraz hic keyfim de yok . Koca bir OOOOOOOFFF cekmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…