Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sikilmasin kuzu pes etmek yok. Benim de canim cok sıkkın bugun hicbir sey yapasim yok. Benimkiyle tartistim biraz hic keyfim de yok . Koca bir OOOOOOOFFF cekmek istiyorum.
Ay hic sorma biz de hala kotuyuz.
Kotu olmaktan cok babamla durumlara canim sıkılıyor.
Aynen oyle ben de kocaman bi offf cekip rahatlamak istiyorum ama ofla pufla rahatlanmiyor iste...
Uzuuuuun zamandir hic enerjim yok.

Iyi aksamlar,arkadaslar
Bu gunku menum
Sabah 1 domates ,1 paket form kepekli biskuvi(5 adet,83 kalori)
Oglen salata,1 bardak kola zero, 1 durum cigkofte,2 adet but izgara
Ara 40 gram 70%li bitter cikolata,cay
Aksam 3 dilim kavun
Odemliyim cok,sabahtan beri
3 saat yurudum
Evde temizlik yaptim yaklasik 2.5-3 saat
3 litre gibi de su ictim

Aynen oyle ben de kocaman bi offf cekip rahatlamak istiyorum ama ofla pufla rahatlanmiyor iste...
Kacan kovalanir lafi gercektwn o kadar dogru ki üstüne dustukce kötü oluyorsun. Amaan hic takmiyorum kafama cidden

Menum

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Ceyrek haslanmis patates
Ceyrek yufka ekmek(şepit yaziyor ustunde) lavas ve yufka arasinda bi kalinlikta.

Ara
Sodali limonlu yesilcay

Ara
1 minicik elmali kurabiye (lokmalik)

Aksam
Mercimek corbasi 1 kase
5 6 yaprak sarma
Yogurt

Su: 2 litre olur sanirim yatana kadar

Günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnn.
Koşuşturmalı bir anneler gününden menü yazayım

Dünkü Menü
Sabah

Light kahvaltı tabağı (peynir domates salata zeytin gibi şeyler)
Şekersiz çay

Öğleden Sonra Saat 4 de
Tas kebabı
Bir kaşık pilav
1 kaşık patates püresi

Akşam 8 de
2 kaşık bamya

Sabah Annemle kahvaltıya gittik. Öğleden sonra kayınvalideme gittik. Kaynişin elinden pek kurtulmak mümkün değildir o yemekler yenecek hepsi bitecek. Bayaa az hasarla atlattım mutluyum.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hepinize bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Günaydınlarrrrrrrrrr

Dün Öğleden sonra bir çıktık gece 11e geliyordu ancak eve dönebildik
Resmen Anneler günü maduru oldum
Çok uzun zamandır Balık çorbası canım çekiyordu diye hesapta dışarda yemeye gittik
Hatta saat 3 gibi evden çıktık ki erken saatte yemek yiyelim diye ( çıkmadanda 1 avuç bademle 1 bardak ayran içtim gidene kadar çok acıkıpda sapıtmayayım diye )
Anneler günü için KVye de uğrayacaktık hadi dedim oda gelsin gönlü olsun
Telefon açıp giyin in aşağı dedik ve onada hiç birşey söylemeden süpriz yapalım diye düşündük

YOla bir çıktık anam sanki tüm İstanbul yollara dökülmüş
Gitmeyi düşündüğümüz yer normalde arabayla bize 20 dakika mesafedeydi ama bizim gitmemiz 2 saati buldu
Oldumu size saat 5 Anam yine şükür çok geçikmedik diye düşünürken gitmek istediğimiz lokantada sıra varmış hadı sahil kenarında oturup sohbet ederiz biraz kızı parka götürürüz bize sıra gelene kadar dedik

Sohbete dalınca vaktin nasıl geçtiğini anlamadık ama bir baktık saat 8e geliyor hala bize haber az bekleyin masa boşalsın ayarlıyacağız bekleme listesindesiniz diyorlar
En sonunda dellendim amannnnnn öleceğim açlıktan yeter diye tabi KVde oğlum daha ne kadar bekleyeceğiz boşver gidelim başka yerde yiyelim diye
Tabi bizim gidip yemek yememiz buldu resmen saat 9u
NOrmalde o saatte asla yemezdim ama şimdi KV bana inat yemekten vazgeçtim der diye mecbur ses etmedim

Tabi geç yenen yemek üzerinede aylar sonra yenen dondurma bana 1 kg olarak geri döndü
O yüzden kendime bugün ceza verdim sırf ayran tüketeceğim ve limonlu su tabi ( zaten dünden beri kabızlıkta var )
Cumaya nazaran eksi görürken şimdi artıdayım ama canımı sıkmıyorum çünkü kesinlikle dengeleyip eksi bile göreceğime adım gibi eminim

Gece tabi geç gelince uğramaya fırsatım olmadı

gunaydın meleklerim
ben geldim hepinizi kk yı çok özledim. çok yorgunum 2 gun yollarda geçti şimdi ofisteyim ama erken kaçarım bu gidişle kafamı tutamıyom yorgunluktan
bir geçmişe dalayım

Konyayiii ozledim,Ben de bir sene orda oturdum,meramda kaptanim,akrabal mi var konyada?ar
dayı kızı var dı meramda onda kaldık gece sabah ankaraya geçtik öğlen d.gununun içine dalmladık. herşey guzeldi yorgunuk dışında bizim cimcime çok tatlıydı onu seve seve doyamadan geldik.
kızlar haftasonu menuler patlamış gördüm. tum takım cezalı bugun ekstradan 100 er mekik ve 15 er dakka kardiyo & lesli yapsın herkes çünküm 6. takımla rövanşımız var unutmayın.
size diyom ama bende orda burda derken iyi yedim hafta sonu şundan acık bundan 1 tırtık derken. akşama yorgunluk geçerse iyi bir spor yapacağım.

Sikilmasin kuzu pes etmek yok. Benim de canim cok sıkkın bugun hicbir sey yapasim yok. Benimkiyle tartistim biraz hic keyfim de yok . Koca bir OOOOOOOFFF cekmek istiyorum.
arada lur öle tartışmalar evliliğin tuzu biberi. ama uzatmadan barışmak lazım. uzatmak hoş şeyler getirmez sonuçta kuzum. mutluluk daim olsun

ruveydam neden öle diyorsun. hayat enerjini hiç bir şey için tuketme kuzucum. naptınız sevdicekle baban arasında hala varmı bi durum çözemedinizmi

bu arada geçmiş anneler gunumuz kutlu olsun tum cici anneler

Çıkarıyorum zaten canim da iste bi tek çocuğum o olsa tamam 2 kiz daha var bende onlarla ilgilenemiyorum
amin canim isteyen herkese nasip etsin iste ne onlarla oluyor ne onlarsız
gözun aydın tahlıller temiz çıkmış kuzunun. peki neymiş ne değilmiş ne dedi doktorlar yelizim

Keşke listeye girip ortalamaya katkımız olsaydı. İnşallah daha iyi oranlarla haftaya diyelim o zaman :) Haftaya listedeyiz sanırım değil mi kaptanım?
evet canım kimse bizi tutamaz bu hafta listedesiniz
3. olmuşuz tebrik ederim herkesi
tebrikler meleklerim. bu hafta tum takım ortalaması duşuktu ve biz 3. olduk herşeye ragmen harikaydık. bu hafta yeni kızlarımla uçuralım listeyi okiş

gözun aydın tahlıller temiz çıkmış kuzunun. peki neymiş ne değilmiş ne dedi doktorlar yelizim
Kaptanim tahliller temiz evet ama bobrekteki buyume ayni duruyo sadece takip ediliyor su anda haziranda tekrar ultrason var bakalim ne olacak

Buarada kizlar dun menu yayinlayamadim malum anneler gunuydu annemin yanina gidince anne yemekleri yemeden olmazbugun toparliyorum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…