- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.781
Ay hic sorma biz de hala kotuyuz.Sikilmasin kuzu pes etmek yok. Benim de canim cok sıkkın bugun hicbir sey yapasim yok. Benimkiyle tartistim biraz hic keyfim de yok . Koca bir OOOOOOOFFF cekmek istiyorum.
Kacan kovalanir lafi gercektwn o kadar dogru ki üstüne dustukce kötü oluyorsun. Amaan hic takmiyorum kafama ciddenAy hic sorma biz de hala kotuyuz.
Kotu olmaktan cok babamla durumlara canim sıkılıyor.
Aynen oyle ben de kocaman bi offf cekip rahatlamak istiyorum ama ofla pufla rahatlanmiyor iste...
Uzuuuuun zamandir hic enerjim yok.
Takma tatlim bence de.Kacan kovalanir lafi gercektwn o kadar dogru ki üstüne dustukce kötü oluyorsun. Amaan hic takmiyorum kafama cidden
dayı kızı var dı meramda onda kaldık gece sabah ankaraya geçtik öğlen d.gununun içine dalmladık. herşey guzeldi yorgunuk dışında bizim cimcime çok tatlıydı onu seve seve doyamadan geldik.Konyayiii ozledim,Ben de bir sene orda oturdum,meramdakaptanim,akrabal mi var konyada? ar
arada lur öle tartışmalar evliliğin tuzu biberi. ama uzatmadan barışmak lazım. uzatmak hoş şeyler getirmez sonuçta kuzum. mutluluk daim olsunSikilmasin kuzu pes etmek yok. Benim de canim cok sıkkın bugun hicbir sey yapasim yok. Benimkiyle tartistim biraz hic keyfim de yok . Koca bir OOOOOOOFFF cekmek istiyorum.
ruveydam neden öle diyorsun. hayat enerjini hiç bir şey için tuketme kuzucum. naptınız sevdicekle baban arasında hala varmı bi durum çözemedinizmiAy hic sorma biz de hala kotuyuz.
Kotu olmaktan cok babamla durumlara canim sıkılıyor.
Aynen oyle ben de kocaman bi offf cekip rahatlamak istiyorum ama ofla pufla rahatlanmiyor iste...
Uzuuuuun zamandir hic enerjim yok.
gözun aydın tahlıller temiz çıkmış kuzunun. peki neymiş ne değilmiş ne dedi doktorlar yelizimÇıkarıyorum zaten canim da iste bi tek çocuğum o olsa tamam 2 kiz daha var bende onlarla ilgilenemiyorum
amin canim isteyen herkese nasip etsin iste ne onlarla oluyor ne onlarsız
evet canım kimse bizi tutamaz bu hafta listedesinizKeşke listeye girip ortalamaya katkımız olsaydı. İnşallah daha iyi oranlarla haftaya diyelim o zaman :) Haftaya listedeyiz sanırım değil mi kaptanım?
tebrikler meleklerim. bu hafta tum takım ortalaması duşuktu ve biz 3. olduk herşeye ragmen harikaydık. bu hafta yeni kızlarımla uçuralım listeyi okiş3. olmuşuz tebrik ederim herkesi
ben hiç videodan yapmıyorum kuzum bende yok ama youtubta yokmu acaba baktınmı kiKizlar elinde Leslie 5 mil videosu olan var mı
Kaptanim tahliller temiz evet ama bobrekteki buyume ayni duruyo sadece takip ediliyor su anda haziranda tekrar ultrason var bakalim ne olacakgözun aydın tahlıller temiz çıkmış kuzunun. peki neymiş ne değilmiş ne dedi doktorlar yelizim
Hayirdir insallahYa ben bütün gece kabuslar gördüm hep bağırmışım. Uykumu hiç alamadım herhalde 8de bayılırım bugün.
Valla hayır olsun.Hayirdir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?