Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım hoşgeldin güzel vakit geçirmene sevindim canım
Valla ben kendi adıma karar verdim bugünden itibaren Bayrama kadar kaçamak yok yani #67 gün kaçamaksız gitmeye kesinlikle niyetliyim
Nasıl bir bünyem varsa en ufak kaçamak bana anında 1 kg olarak geri dönüyor o 67 gün içinde de kesin 5 kg en az gider diye umut ediyorum

oynakbasi34 way bebeğimm 1. lik daim olsun tebrikler

Sağ olasın canım
Valla kilo vereyimde birinci olmasamda olur

KızlAr meraba dün evimiz döndük gece dün yolda geçti yani menum ü yazamadım dün şimdi yazıyım
kahvaltı Kıymalı yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim kepek Ekmek
öğlen çay 3 ceviz
aksam Haşlanmış tavuk mercimek çorbası salatA
spor yapamadım vakit yoktu
suyu da ne kadar içtiğimı hesaplayamadim

Merhaba kızlar, benim basen problemim var ip atlamayı araştırdım bu sayfada yazılan yorumları okudum herkes memnun. Ama bi sorum var; apartmanlarda yaşıyoruz hepimiz, komşulara ses gitmiyor mu? yada sesi nasıl önlüyorsunuz? benim aklıma gelen şey spor matları var yere serilen süngersi yapıda olan, onlardan mı kullanıyorsunuz çözüm nedir nolur bilgi verin

Merhaba,
Ben ip atladığım zaman yere mat seriyorum. Hiç sıkıntı çıkmadı bugüne kadar. Ayrıca millet evinde koşu bandıyla haldır haldır ses yaparken ip atlamak ne kadar rahatsız edebilir ki ?

Bilmiyorum kaptanım valla bütün aile böyle bir gece geçirmişiz. Eşimde annemde hep kabus görmüş. Neyse hayır olsun.
aynen hayrolsun kuzum. iyi dusunelim

sen nerelerdeydin kuzum dikkat etmedim biyeremi gittin sende. bende yorgunum yollarda 2 gun için onca yol çektik değdi ama kuzumuzu görduk birkez daha :)

Kaptanım bu haftaya beni listeye sokarken yeni üye diye yazmıycaz galiba. Çünkü ben 2 kere yarıştım.Bu şekilde belirtcez herhalde
yazalım guzelim tum bilgileri unutmayalım okiş

****14.TAKIM 413. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli (75,9***********>75,2
Akrepimm(66***********>
MasalKusu (95.5 **********>
aycanhakan( 68.3**********>
nhtylz. (88.5 ***********>
kitap_asigi ( 64.8 *********>
katrem_(75***********>
Diddah (73,5***********>

Evnscnc (54***********>
nazarenko (78,9 *********>
Fulias (57,2 ***********>

yeni hedefler gelsinmi meleklerim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-47#post-40898870

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
Nurgul_85 tatlım tekrar tebrik ederim. mezuniyet karnen bu linkte. başarı hikayeni yazarsan haber ver takıma okuyalım hatta burayada yaz oldumu. kendine iyi bak.

****14.TAKIM 413. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli (75,9***********>75,2
Akrepimm(66***********>
MasalKusu (95.5 **********>
aycanhakan( 68.3**********>
nhtylz. (88.5 ***********>
kitap_asigi ( 64.8 *********>
katrem_(75***********>
Diddah (73,5***********72.800>
Evnscnc (54***********>
nazarenko (78,9 *******

Dünkü menüm:
Dün sınavım olduğundan kahvaltı değilde brunch oldu benimki :) Anneler günü olduğundan erkek arkadaşımla birlikte annelerimizi kahvaltıya götürdük.
Kahvaltı(Brunch)
1 yumurta
Beyaz peynir
1 sigara böreği
3-4 siyah zeytin
2 dilim ekmek
2 çay
1 çay kaşığı da bal yedim

Ara ve öğle yemeği olarak bi şey yemedim zaten geç kahvaltı ettiğimiz için

Akşam
1,5 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kaşık kadarda kuru fasulye

Akşam nişan vardı spor olarak bol bol halay çekip oynadım
Su 3 litre

Merhaba,
Ben ip atladığım zaman yere mat seriyorum. Hiç sıkıntı çıkmadı bugüne kadar. Ayrıca millet evinde koşu bandıyla haldır haldır ses yaparken ip atlamak ne kadar rahatsız edebilir ki ?

Kıl olan komşular var herseye arıza cıkaranlar ondan demıstım mat sesi kesıyorsa azaltıyorsa o zaman bende bugun hemen ıp ve mat alıyorum ınsallah ıncelıyorum, bilgi için çook tşkler

sporu hakkıyla yaptım diyorsun halay çekmek harika olmuş tebrikler

baharcım
14. takıma yeni bir yardımcı daha kaydedicez.
2. kaptan yardımcısı: Fulias
şimdiden teşekkürler tatlım
fulias cım yardımcılığını kaydettiriyorum sağolasın tebrikler kuzum.
iş paylaşımı yapıyorum
sevgili kitap yani ruveyda menuleri takip edecek
fulyam sende bu hafta sporları takip et yapmayanları uyar birde hedef listesini tamamlat oldumu

Ay görev üstlendim çok heycanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…