- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.821
aynen tatlım bende haftasonu acısını çekiyom işkence gibi 2 gunde aldıklarımı yollarsam kardırCanım hoşgeldingüzel vakit geçirmene sevindim canım
Valla ben kendi adıma karar verdim bugünden itibaren Bayrama kadar kaçamak yok yani #67 gün kaçamaksız gitmeye kesinlikle niyetliyim
Nasıl bir bünyem varsa en ufak kaçamak bana anında 1 kg olarak geri dönüyoro 67 gün içinde de kesin 5 kg en az gider diye umut ediyorum
Sağ olasın canım
Valla kilo vereyimde birinci olmasamda olur
Bugun gonlumu aldi gİbi kaptanim pişman olmus.arada lur öle tartışmalar evliliğin tuzu biberi. ama uzatmadan barışmak lazım. uzatmak hoş şeyler getirmez sonuçta kuzum. mutluluk daim olsun
ruveydam neden öle diyorsun. hayat enerjini hiç bir şey için tuketme kuzucum. naptınız sevdicekle baban arasında hala varmı bi durum çözemedinizmi
bu arada geçmiş anneler gunumuz kutlu olsun tum cici anneler
Hayır ben evlenme Yolunda ilerliyorum amaAycanhakan sen evlimiydin tatlim evlisen uzulme tartismalar evliligin tuzu biberi barismak guzel sonunda onun heyecanini yasamak guzel
Hayır kaptanım yok 3 mil var youtubeda sadece. Neyse ruveydada mevcutmus sanırım o bir ara atacak müsait oluncaben hiç videodan yapmıyorum kuzum bende yok ama youtubta yokmu acaba baktınmı ki
Yeni görevin hayırlı ugurlu olsuuunnAy görev üstlendim çok heycanlı
iki taraf da huyları öğrendikçe daha ılımlı yolda ilerlersiniz kuzum. gönül almasına sevindim ha şöyle mutluluk senin olsunHayır ben evlenme Yolunda ilerliyorum amaevet aynen öyle arada böyle de olması lazım bir tarafın akıllanması içinnn
bir önerin varmı. ne yapalım ne olsun cezaKaptanın harika ve ceza kelimeleri aynı cümle de olmamis sanki merak ettim öğrenelim ki cezayı ona göre daha dikkatli olalım bence
arada lur öle tartışmalar evliliğin tuzu biberi. ama uzatmadan barışmak lazım. uzatmak hoş şeyler getirmez sonuçta kuzum. mutluluk daim olsun
ruveydam neden öle diyorsun. hayat enerjini hiç bir şey için tuketme kuzucum. naptınız sevdicekle baban arasında hala varmı bi durum çözemedinizmi
bu arada geçmiş anneler gunumuz kutlu olsun tum cici anneler
Hayır kaptanım yok 3 mil var youtubeda sadece. Neyse ruveydada mevcutmus sanırım o bir ara atacak müsait olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?