Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tekrar tşk ederim cnm
Bende kendime öyle diyom, o kadar emek veriyom birazda havasını atayım demi

Belli bi diyet uygulamıyom. Ekmek sadece sabahları yiyorum normal kahvaltı. Öğlen akşam sebze salata Yoğurt yada et salata Yoğurt gibi.
Bazende vücudu şaşırtmak için ekmek hiç yemiyom, bazı günlerde akşam sadece yoğurt yiyorum.
İnsan deneme yanılma yönüylede kendisine neyin yaramadığını bulabilir. Mesela ben 3-4 gün lahana diyeti yaptım artı çıktım o yüzden lahana yemiyorum artık
Pilav makarna patates havuç yemediklerim arasında
Meyveyide sabah kah. Yarım sa.önce 1 tane yiyorum.
Bide bakliyat ve bulgurda bana yaramıyor, yediğim zaman artı çıktım, uzun zamandır onlarıda yemiyorum

Masallah

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum

Bu sabahta şükür erkenden uyanıp kahvaltımı ettim
Bugün yine kızlarla öğlen sporumuzu yapacağız Allahın izniyle
Yanlız sabah tartıldığımda gram eksi görmedim okadarda dikkatli beslendiğim halde

Valla cidden çok cins bünyem varmış
Bakalım cumaya kadar ne olacak gördüğüm artıyı verip sabit çıksam çok mutlu olacağım
Sanırım benim bünye şoka girmeden kilo veremiyor nasip kısmet pes etmek yok şimdilik
Cuma sonucuna göre ne yapacağıma karar vereceğim artık

gunaydın guzellerimmmm
hoşgeldin mefkurem. ne kadar guzel bi başarı paylaşmışsın sabah sabah senle selam edeyim dedim. bu azimle verir kurtulursun azmin daim olsun

Canim bu menu bugune mi ait dune mi?
12.05 yazinca emin olmak icin sorayim dedim.

Tebrik ediyorum tekrar sizi ayakta alkışlıyorum

Gecenin son keyif kahvesini höpürdetiyorum

Tabiki yine kahvemin pişmesini beklerken 100 kerecik yerimde ip atlar gibi zıpladım
yerinde duramıyorsun maşallah sana

Kaptanim hani aksam sekizden sonra bir seyler yemeyin firt zirt diyorlar ya. Ben boyle acayip yemis falan istiyor canım bir avuc cig badem ya da cig kaju o tarz bisi yesem mesela cok etkisi olur mu
saat 8 den sonranın nedenini açıklayım ve neler yemen gerektiğinide açıklayım sen karar ver canım
saat 10 da leptin isimli hormon çalışmaya başlar. gece saatlerinde daha fazla çalışır. şimdi sen saat 8de sindirim gerektiren bir besin yersen stoplayan metabolizma bunu sabaha karşı 5 civarlarında öğütmek üzere miğdede saklar, e miğden dolu olduğu için leptin yani mevcut yağları enerjiye çevirip zayıflamamızı sağlayan hormon sekteye uğrar ve o gun tum yaptıkların gume gider leptin çalışmaz sen kilo vermek yerine artarsın çünki mide dolu.
ama şöyle yaparsan
acıktığını hissettiğin an 1 kasa yoğurt, 2 bardak koyu kıvam ayran, kefir, sebze suyu tarzında sindirim gereksinmeyen şeyler yersenbu durum çok söz konusu olmaz. hem tok da tutarlar. yaz geldi geç yatılıyor bende bunları yapıyorum acıkınca okey tatlım

kuzum rica ediyorum o form buskuvileri tuketme. onun yerine çiğ çerez ye inan daha geç de acıkırsın hem beslenmiş olursun. hem o form adı altındaki besinler su tutarlar işte sana ödem sebebi.
moralin neden bozuk tatlım hayırdır

nazanım sende aynen sabah öğle hiç beslenmemişsin form urunler hakkındaki duşuncem yukarda açıkladım.
spor da super hakkını yemeyım

maşallah cidden

çokta iyiy yapıyorsun işlenmiş karbonhıdrat hayat boyu uzak durmamız gereken bir besin.sen tamda karatay sağlıklı beslenmesi uygulamışsın sanırım benim gibi

bende dunki menumu yazayım
sabah kalkınca 2 bardak su az sonra maydonoz kuru
7,30da:
1/5 avakado,haşlanmış köy yumurtası+peynir+zeytin+ceviz badem
arada sade kahve
çay
13,00 de:
4 muşmula+1 salatalık+ceviz
arada sutlu kafelate
y.çay
18,00 de:
sarımsak yoğurtlu bakla yemeği+salatalık domates+yarımdilim ekmek
spor yok , bolca ev işi valiz boşaltma çamaşır işi vardı yolyorgunluğundan bayıldım erkenden. guya mekik çekecektim oda kaldı 3 gun ara vermiş oldum bugun gene başlıyorum

sagol baharım ellerine sağlık. umarım yeni dönem 14. takım başarılı notlar alacak. kızlarım azimli ve hırslılar. azmleri daim olsun

SPOR KONTOL
Su: 1.5 LT
Spor: yok

Ben bugün spor yapamıycam sanırım karnım çok ağrıyor. Eve gidip biraz ütü yapabilirsem yapıcam ve yatıcam. Bugün giremiyebilirim.
Sporum yok maalesef cezamı bu akşam yaparım

Spor
60 dk yuruyus

Su
2 litre

Menü güzel olduğu için spor yeterli geldi bana

Menummmm gelsin

Spor 30 dakika kardiyo b-fit
su 2 litreye tamamlanir yatana kadarrr
Spor başarılı

Su:1.5 litre olacak
Spor: Yarim saat yuruyus (bu 15 dakikalik cardio cezasi yerine olsun)
Gece dance workout yapacagim 50 küsür dakika.
Ve mekik de cekerim ceza mekigi.
Ama 100 yapamam bugun. 50 yaparim sanirim yarin da 50 yapar tamamlarim

Spor mıhteşemmm

oglumla sahilde bir saat yürüdük o bebek arabasinda tabiki
şu 2 litreye yakin
Menü çok güzel olduğu için bebek arabalıda olsa yürüyüş yürüyüştür.

Yemegin ardindan 1.5 saatlik yuruyus
30 mekik cektim bu gun
1.5 saat yürüyüş gayet başarılı

spor yok , bolca ev işi valiz boşaltma çamaşır işi vardı yolyorgunluğundan bayıldım erkenden. guya mekik çekecektim oda kaldı 3 gun ara vermiş oldum bugun gene başlıyorum
Kaptanım sende yorgundun biz bugün muaf olalım

Spor: 1 saat fit dance dersi. 21 dakika koşu bandı. 100 mekik. Açık havada 20 dk tempolu yürüyüş.
Su: 2,5 litre
Vee en güzel spor ödülünü nazarenko hak ediyor. Seni spor kraliçesi ilan ediyorum

harika bir rapor olmuş.hatta sporları yıldızlandır, spor yapamayandan özürlü mazeret iste ve yıldızlara göre haftanın spor kraliçesi seçelim ozaman fulyam okiş. dunun kraliçesi nazarenko 5 yıldızı haketti ozaman bakalım hafta boyu durumu ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…