- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.861
Çok teşekkür ederim tatlımTebrik ediyorum, harikasınız! Başarılarınızın devamını dilerim
Çok teşekkür ederim tatlım
Böyle laflar duyuncada biraz şımarıyom
Tekrar tşk ederim cnmŞımarmak hakkınız :) Başarınız hep böyle devam eder umarım. Özel olarak uyguladığınız bir diyet var mı yoksa sadece kaçamak mı yapmıyorsunuz acaba? Bilelim de bizler de ona göre atalım adımlarımızı
Masallahİyi akşamlar 14.takımın fıstıkları
Neslihanım takımınızı bu haftaki derecenizden dolayı kutlamak istedim
Başarılarınızın devamı gelsin inş.yani herkes Kilo vermeye devam etsin
Veremiyom deyip umutsuzluğa düşenlere beni örnek verebilirsin 1 ocakta başlayan yolculuğuma bugün itibariyle 29 Kilo vererek devam ediyorum. 20 Kilo daha vermem lazım kendime 4 -5 ay daha verdim
Öpüldünüz güzeller
hoşgeldin mefkurem. ne kadar guzel bi başarı paylaşmışsın sabah sabah senle selam edeyim dedim. bu azimle verir kurtulursun azmin daim olsunİyi akşamlar 14.takımın fıstıkları
Neslihanım takımınızı bu haftaki derecenizden dolayı kutlamak istedim
Başarılarınızın devamı gelsin inş.yani herkes Kilo vermeye devam etsin
Veremiyom deyip umutsuzluğa düşenlere beni örnek verebilirsin 1 ocakta başlayan yolculuğuma bugün itibariyle 29 Kilo vererek devam ediyorum. 20 Kilo daha vermem lazım kendime 4 -5 ay daha verdim
Öpüldünüz güzeller
Canim bu menu bugune mi ait dune mi?12/05/2015
Kahvaltı
3,5 yemek kaşığı yulaf
Süt
Öğlen
4 galete
2 bardak çay
Ara
Yeşil çay
Akşam
Tavuklu salata
Spor: 1 saat fit dance dersi. 21 dakika koşu bandı. 100 mekik. Açık havada 20 dk tempolu yürüyüş.
Su: 2,5 litre
11 olacak oCanim bu menu bugune mi ait dune mi?
12.05 yazinca emin olmak icin sorayim dedim.
Tekrar tşk ederim cnm
Bende kendime öyle diyom, o kadar emek veriyom birazda havasını atayım demi
Belli bi diyet uygulamıyom. Ekmek sadece sabahları yiyorum normal kahvaltı. Öğlen akşam sebze salata Yoğurt yada et salata Yoğurt gibi.
Bazende vücudu şaşırtmak için ekmek hiç yemiyom, bazı günlerde akşam sadece yoğurt yiyorum.
İnsan deneme yanılma yönüylede kendisine neyin yaramadığını bulabilir. Mesela ben 3-4 gün lahana diyeti yaptım artı çıktım o yüzden lahana yemiyorum artık
Pilav makarna patates havuç yemediklerim arasında
Meyveyide sabah kah. Yarım sa.önce 1 tane yiyorum.
Bide bakliyat ve bulgurda bana yaramıyor, yediğim zaman artı çıktım, uzun zamandır onlarıda yemiyorum
yerinde duramıyorsun maşallah sanaGecenin son keyif kahvesini höpürdetiyorum
Tabiki yine kahvemin pişmesini beklerken 100 kerecik yerimde ip atlar gibi zıpladım
saat 8 den sonranın nedenini açıklayım ve neler yemen gerektiğinide açıklayım sen karar ver canımKaptanim hani aksam sekizden sonra bir seyler yemeyin firt zirt diyorlar ya. Ben boyle acayip yemis falan istiyor canım bir avuc cig badem ya da cig kaju o tarz bisi yesem mesela cok etkisi olur mu
kuzum rica ediyorum o form buskuvileri tuketme. onun yerine çiğ çerez ye inan daha geç de acıkırsın hem beslenmiş olursun. hem o form adı altındaki besinler su tutarlar işte sana ödem sebebi.Iyi aksamlar,kizlarUmarim hepimiz cok iyisinizdir Ben son gunler kilo aliyorum,siskinim,odemliyim
Bu gunku menum
Sabah
1 domates
1k.k tam yagli inek peyniri
1/5 kadar simit
3 adet kepekli form biskuvi
Ara
1 bardak cubuk tarcinli yesil cay
3 adet kepekli form biskuvi
Oglen
2 y.k yagsiz az tuzlu etli patatesli souz
5 y.k borulce salatasi(yagsiz ve tuzsuz)
4 y.k yogurt
Ara
2 tatli kasigi uzum pekmezi,1 bardak yesil cay
Aksam
1y.k ayni souz
4 y.k ayni borulce salatasi
3 y.k yogurt
Yemegin ardindan 1.5 saatlik yuruyus
Eve dondukten sonra 25 gram 70%li bitter cikolata,1 bardak siyah cay
30 mekik cektim bu gun
Nedense cok moralsizim,kalori azaltmam gerekiyor sanirim,metobolizmam cok yavas cunki
Vucut t 35lerde
Son 25 gram cikolatayi yemeseydim iyiydi
Sirf moralsizlikten yedim
nazanım sende aynen sabah öğle hiç beslenmemişsin form urunler hakkındaki duşuncem yukarda açıkladım.12/05/2015
Kahvaltı
3,5 yemek kaşığı yulaf
Süt
Öğlen
4 galete
2 bardak çay
Ara
Yeşil çay
Akşam
Tavuklu salata
Spor: 1 saat fit dance dersi. 21 dakika koşu bandı. 100 mekik. Açık havada 20 dk tempolu yürüyüş.
maşallah ciddenTşk.ederim cnm
Benim felsefem inanmak sabretmek azmetmek
Kendime yasak koymuyorum. İstersem herşeyi yiyebilirim ama hedefime ulaşmak için yemek istemiyorum.işin sırrı yaklaşık 4.5 aydır hiiiiiiç kaçamak yapmamak
çokta iyiy yapıyorsun işlenmiş karbonhıdrat hayat boyu uzak durmamız gereken bir besin.sen tamda karatay sağlıklı beslenmesi uygulamışsın sanırım benim gibiTekrar tşk ederim cnm
Bende kendime öyle diyom, o kadar emek veriyom birazda havasını atayım demi
Belli bi diyet uygulamıyom. Ekmek sadece sabahları yiyorum normal kahvaltı. Öğlen akşam sebze salata Yoğurt yada et salata Yoğurt gibi.
Bazende vücudu şaşırtmak için ekmek hiç yemiyom, bazı günlerde akşam sadece yoğurt yiyorum.
İnsan deneme yanılma yönüylede kendisine neyin yaramadığını bulabilir. Mesela ben 3-4 gün lahana diyeti yaptım artı çıktım o yüzden lahana yemiyorum artık
Pilav makarna patates havuç yemediklerim arasında
Meyveyide sabah kah. Yarım sa.önce 1 tane yiyorum.
Bide bakliyat ve bulgurda bana yaramıyor, yediğim zaman artı çıktım, uzun zamandır onlarıda yemiyorum
sagol baharım ellerine sağlık. umarım yeni dönem 14. takım başarılı notlar alacak. kızlarım azimli ve hırslılar. azmleri daim olsunGünaydın 14. takımcım,
Takım analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-32#post-40921863
Ne yazık ki geçer not alamadınız ve sınıfta kaldınız. Ama 14. takım toparlanma sürecine daha yeni girdi. Başarılı olan üyeleri görüyorum. Ve inanıyorum ki bir sonraki analiz döneminde geçer not alacaksınız.
Sevgiler..
Açıklama:
- Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
- DÖNEM BAŞI sütunu; 394.etap bitiş kilosudur.
- DÖNEM SONU sütunu; 412. etap bitiş kilosudur.
- Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
- İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
- İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
- Etap notu ve karne notu 100 üzerinden hesaplanmıştır.
Notlar:
- Nurgul_85: 399. etap yarışma kayıt ve 412. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
- MasalKusu: 402. etap yarışma kayıt ve 412. etap bitiş kilosu alındı.
- Akrepimm: 401. etap yarışma kayıt ve 412. etap bitiş kilosu alındı.
- Gulsum462: 399. etap yarışma kayıt ve 405. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- minikiminannesi: 394. etap yarışma kayıt ve 404. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- aycanhakan: 409. etap yarışma kayıt ve 412. etap bitiş kilosu alındı.
- kitap_asigi: 410. etap yarışma kayıt ve 412. etap bitiş kilosu alındı.
- Evnscnc: 412. etap yarışma kayıt ve 412. etap bitiş kilosu alındı.
- Se_zen: 394. etap bitiş ve 403. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- Prelestniy: 394. etap bitiş ve 398. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- Suzibazi: 405. etap yarışma kayıt ve 406. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- Diddah: 412. etap yarışma kayıt ve 412. etap bitiş kilosu alındı.
- katrem_: 410. etap yarışma kayıt ve 412. etap bitiş kilosu alındı.
- nhtylz.: 409. etap yarışma kayıt ve 412. etap bitiş kilosu alındı.
- rengarenknesli: 394. etap bitiş ve 410. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- dayko: 394. etap bitiş ve 398. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- DERYAK45: 394. etap bitiş ve 396. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- mosmorum: 393. etap bitiş ve 395. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
Sporum yok maalesef cezamı bu akşam yaparımSu: 1.5 LT
Spor: yok
Ben bugün spor yapamıycam sanırım karnım çok ağrıyor. Eve gidip biraz ütü yapabilirsem yapıcam ve yatıcam. Bugün giremiyebilirim.
Spor
60 dk yuruyus
Su
2 litre
Spor başarılıMenummmm gelsin
Spor 30 dakika kardiyo b-fit
su 2 litreye tamamlanir yatana kadarrr
Su:1.5 litre olacak
Spor: Yarim saat yuruyus (bu 15 dakikalik cardio cezasi yerine olsun)
Gece dance workout yapacagim 50 küsür dakika.
Ve mekik de cekerim ceza mekigi.
Ama 100 yapamam bugun. 50 yaparim sanirim yarin da 50 yapar tamamlarim
Menü çok güzel olduğu için bebek arabalıda olsa yürüyüş yürüyüştür.oglumla sahilde bir saat yürüdük o bebek arabasinda tabiki
şu 2 litreye yakin
1.5 saat yürüyüş gayet başarılıYemegin ardindan 1.5 saatlik yuruyus
30 mekik cektim bu gun
Kaptanım sende yorgundun biz bugün muaf olalımspor yok , bolca ev işi valiz boşaltma çamaşır işi vardı yolyorgunluğundan bayıldım erkenden. guya mekik çekecektim oda kaldı 3 gun ara vermiş oldum bugun gene başlıyorum
Vee en güzel spor ödülünü nazarenko hak ediyor. Seni spor kraliçesi ilan ediyorumSpor: 1 saat fit dance dersi. 21 dakika koşu bandı. 100 mekik. Açık havada 20 dk tempolu yürüyüş.
harika bir rapor olmuş.hatta sporları yıldızlandır, spor yapamayandan özürlü mazeret iste ve yıldızlara göre haftanın spor kraliçesi seçelim ozaman fulyam okiş. dunun kraliçesiSPOR KONTOL
Sporum yok maalesef cezamı bu akşam yaparım
Menü güzel olduğu için spor yeterli geldi bana
Spor başarılı
Spor mıhteşemmm
Menü çok güzel olduğu için bebek arabalıda olsa yürüyüş yürüyüştür.
1.5 saat yürüyüş gayet başarılı
Vee en güzel spor ödülünü nazarenko hak ediyor. Seni spor kraliçesi ilan ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?