- 23 Nisan 2015
- 239
- 474
- 18
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.901
Cok dogru kaptanim,zaten cok sagliksizlarkızlar diyet yapmıyoruz bunu unutun. bedeni hucreleri sağlıklı besleyip toksinlerden arındırıyoruz ve bunu hayat tarzı haline getiriyoruz tamammı. diyet , liht, form adlarını çok duymak istemiyorum. varsa yoksa sağlıkkk diyorum
harika bir öğun yanında da yoğurt ye proteinminide al , 2 tanede ceviz sağlıklı karbonhidratını da al mıs mısss
harika bir öğun yanında da yoğurt ye proteinminide al , 2 tanede ceviz sağlıklı karbonhidratını da al mıs mısss
Bende ilk defa geçe ay yedim bizim ofisten biri yapmıştı ben bayıldım diye yine yapmış bana iki günlük getirmiş dün.Baklali enginar hic yemedim,ama ikisi de cok saglikli ayri-ayrilikta,protein ve Lif acisindan cok zenginKaptanim kusura bakma Lif dedim
KURUYEMİŞLERİ ÇİĞ TUKETİRSEN AÇLIK YAPMAZ AMA KAVRULMUŞ İŞLEM GÖRMÜŞ OLURSA HEM ZARARLI RAFİNE YAĞLAR İÇERİR HEM DEDİĞİN GİBİ ACIKTIRIR.Iste bu kuruyemisler beni cok aciktiriyor,kalori ve mineral acisindan cok zengin,ama aclik merkezimi tetikliyorlar malesef
Parodoks bendekiAyran guzel doyurucu,getiririm havuc da severim,muz da kabizlik yapiyor ,mumkun oldugu kadar tuketmemeye calisiyorum,cunki,bir de konstipasyon sorunum var
tabi lif çok önemli olmassa olmaz. bağırsak dostu lif ve probiyotık her ogun yenmeliBaklali enginar hic yemedim,ama ikisi de cok saglikli ayri-ayrilikta,protein ve Lif acisindan cok zenginKaptanim kusura bakma Lif dedim
ayda 3-4kg en idaili kuzum geri gelmeside mumkun değil yavaş verince daha vereceksin du bakalım çıtır olacazMeraba kızlar hepinizi tek tek okudum kaptanın a katılıyorum aksamlari hafif yemeyi alışkanlık haline getirdim için kendimi rahat hissediyorum o yüzden verebildim biraz şubat basindan bu aya kadar toplamda 7 kilo verdim yavas yavaş ilerliyorum ins hedefime ulasabilirim
oh super gazla bakalım melekimmBu arada öğlen oglumla okuluma ziyarete gittik öğretmen ler odasını karistirdik bana zayıflamissin dediler çoook mutlu oldum gaza geldim
Oh oh oh benimde olsan senin gubi komsum keske beraber yapsakKızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmm
Anam kızlar kan ter içinde kaldım bugünki kızlarla spor seansımız da bitti
Valla ana kız onlardan daha dirençli çıktıkbir ara bir tanesi koltuğa yığıldı kaldı dedim kırarım kafanı kaldır popişi nasıl gülüyor az soluklanayım Banu Ablacığım diye
Yaptığımız sporlar;
2 Mil Leslie
15 dakika TAe BOO videosundaki egzersizler
20 tam Mekik
20şer Kol hareketleri 1.5 kgluk dambellerla
30 x body power aletiyle iç baçak hareketleri
25 x body power aletisyle göğüs ve kol hareketi
100 ip atlama
Yarın kızkardeşimle pazara çıkacağım için ben yapmayacağım ama kızlara tembihledim kıvırırsanız kafanızı kırarım diyehatta kızım o zaman sen yoksan bir arkadaşımı daha çağırayım yaparız birlikte dedi maşallah fena gaza geldi oda
Bir saat sonrada inşallah akşamlık yemeğimi yapar yerim kızlarla nasılsa artık eşimi beklemiyoruz erken paydos yapmak için
Vallahi helal olsun yahuuu cok azimlisiniz ben de istiyorummmm sporu naptiniz pekiİyi akşamlar 14.takımın fıstıkları
Neslihanım takımınızı bu haftaki derecenizden dolayı kutlamak istedim
Başarılarınızın devamı gelsin inş.yani herkes Kilo vermeye devam etsin
Veremiyom deyip umutsuzluğa düşenlere beni örnek verebilirsin 1 ocakta başlayan yolculuğuma bugün itibariyle 29 Kilo vererek devam ediyorum. 20 Kilo daha vermem lazım kendime 4 -5 ay daha verdim
Öpüldünüz güzeller
Vallahi helal olsun yahuuu cok azimlisiniz ben de istiyorummmm sporu naptiniz pekiİyi akşamlar 14.takımın fıstıkları
Neslihanım takımınızı bu haftaki derecenizden dolayı kutlamak istedim
Başarılarınızın devamı gelsin inş.yani herkes Kilo vermeye devam etsin
Veremiyom deyip umutsuzluğa düşenlere beni örnek verebilirsin 1 ocakta başlayan yolculuğuma bugün itibariyle 29 Kilo vererek devam ediyorum. 20 Kilo daha vermem lazım kendime 4 -5 ay daha verdim
Öpüldünüz güzeller
Timamdir kaptanim onerileriniz icin sagolun :*yerinde duramıyorsun maşallah sana
saat 8 den sonranın nedenini açıklayım ve neler yemen gerektiğinide açıklayım sen karar ver canım
saat 10 da leptin isimli hormon çalışmaya başlar. gece saatlerinde daha fazla çalışır. şimdi sen saat 8de sindirim gerektiren bir besin yersen stoplayan metabolizma bunu sabaha karşı 5 civarlarında öğütmek üzere miğdede saklar, e miğden dolu olduğu için leptin yani mevcut yağları enerjiye çevirip zayıflamamızı sağlayan hormon sekteye uğrar ve o gun tum yaptıkların gume gider leptin çalışmaz sen kilo vermek yerine artarsın çünki mide dolu.
ama şöyle yaparsan
acıktığını hissettiğin an 1 kasa yoğurt, 2 bardak koyu kıvam ayran, kefir, sebze suyu tarzında sindirim gereksinmeyen şeyler yersenbu durum çok söz konusu olmaz. hem tok da tutarlar. yaz geldi geç yatılıyor bende bunları yapıyorum acıkınca okey tatlım
kuzum rica ediyorum o form buskuvileri tuketme. onun yerine çiğ çerez ye inan daha geç de acıkırsın hem beslenmiş olursun. hem o form adı altındaki besinler su tutarlar işte sana ödem sebebi.
moralin neden bozuk tatlım hayırdır
nazanım sende aynen sabah öğle hiç beslenmemişsin form urunler hakkındaki duşuncem yukarda açıkladım.
spor da super hakkını yemeyım
maşallah cidden
çokta iyiy yapıyorsun işlenmiş karbonhıdrat hayat boyu uzak durmamız gereken bir besin.sen tamda karatay sağlıklı beslenmesi uygulamışsın sanırım benim gibi
Ay cidden spor yapasi geliyor insanın böyle oluncaPAZARTESİ GÜNÜ SPOR SONUÇLARI
@nazarenko
@kitap_asigi
Evnscnc
aycanhakan
zeze_84
Spor yapamayan ben ve kaptanım mazeret belirtmiştikBundan sonra spor yoksa bir açıklama yapalım. O spor neden yok arkadaaaş diye hesap soralım
O programin adi ne kuzuYemek faslim bitti bugun de
Menum:
Sabah
3 burcak
(Guya benim uykucuyla bulusacaktik kahvalti vs yapacaktik sabah uyanamamis sarji da bitmis ben de uyandiramadim oyle olunca 11 bucuga kadar pasamin uyanmasini bekledim. Kendi uyanmadi en son ablasina mesaj attim da uyandirttim
Neyse uzun lafin kisasi simdi illa bana bir seyler yedirir diye adam gibi kahvalti yapmadim. Sonra baktim vaktimiz cok az zaten o da kahvaltiya gitmesin dedim. Yani sabah boylece kaldi malesef.)
Oglen
4 kasik salcali makarna
Domates
Salatalik
1 bardak ayran
Ara
Tarcinli sutlu kahve
Aksam
2 yumurtadan peynirli omlet
Domates
Salatalik
Zeytin
2 catal recel
Ceyrek dilim tam bugday ekmegi
Ara
Sodali limonlu yesilcay
Su: 1.5 litre olacak yatana kadar. Daha hic icmedim. Aldigimiz suyu degistirmisler icesim gelmiyor hic sevmedim tadini
Spor: Yarim saat yuruyus + 30 dakikalik leslie'ye benzer bir program ama bunda jumping jacks ve squat cesitleri ziplama hoplama vs de vardi fazladan +50 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?