Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok dogru kaptanim,zaten cok sagliksizlar
En iyisi dogal yoldan,dengeli beslenmek
3 gundur odem beni ne hallere dusurdu

harika bir öğun yanında da yoğurt ye proteinminide al , 2 tanede ceviz sağlıklı karbonhidratını da al mıs mısss

Kaptanım yoğurdu şimdi yedim. Cevizim yok mısır patlağım var ama yemiyorum onu yiyeceğime yemiyim diyorum. Akşam kendime bir kova çilek kürü yapmayı düşünüyorum böyle kafamı sokup içine hapur hupur yiyeyim olmaz mı Off tatlı krizi yaa.

Baklali enginar hic yemedim,ama ikisi de cok saglikli ayri-ayrilikta,protein ve Lif acisindan cok zengin Kaptanim kusura bakma Lif dedim
Bende ilk defa geçe ay yedim bizim ofisten biri yapmıştı ben bayıldım diye yine yapmış bana iki günlük getirmiş dün.

YİYİN

KURUYEMİŞLERİ ÇİĞ TUKETİRSEN AÇLIK YAPMAZ AMA KAVRULMUŞ İŞLEM GÖRMÜŞ OLURSA HEM ZARARLI RAFİNE YAĞLAR İÇERİR HEM DEDİĞİN GİBİ ACIKTIRIR.
aksi mumkun değil sen hangisini yedinde acıktın kuzum

Baklali enginar hic yemedim,ama ikisi de cok saglikli ayri-ayrilikta,protein ve Lif acisindan cok zengin Kaptanim kusura bakma Lif dedim
tabi lif çok önemli olmassa olmaz. bağırsak dostu lif ve probiyotık her ogun yenmeli

ayda 3-4kg en idaili kuzum geri gelmeside mumkun değil yavaş verince daha vereceksin du bakalım çıtır olacaz

Bu arada öğlen oglumla okuluma ziyarete gittik öğretmen ler odasını karistirdik bana zayıflamissin dediler çoook mutlu oldum gaza geldim
oh super gazla bakalım melekimm
çok karıştırdımı

yeşil çayımıda huplettim. başarılıydı öğlene kadar herşey. akşama allah kerim. 8dk karın ve 15dk bacak programıma ankara sektesinden sonra başlıyom 15gun ara vermeden yapsam harikalar yaratacam eminim. arkasından yururum yada lesli yaparım . o karın bacak videosu 4 gunde baya fark etmişti
ben çocukları toplayıp eve kaçar kızlar akşama gorusuruz

Kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmm

Anam kızlar kan ter içinde kaldım bugünki kızlarla spor seansımız da bitti
Valla ana kız onlardan daha dirençli çıktık bir ara bir tanesi koltuğa yığıldı kaldı dedim kırarım kafanı kaldır popişi nasıl gülüyor az soluklanayım Banu Ablacığım diye

Yaptığımız sporlar;
2 Mil Leslie
15 dakika TAe BOO videosundaki egzersizler
20 tam Mekik
20şer Kol hareketleri 1.5 kgluk dambellerla
30 x body power aletiyle iç baçak hareketleri
25 x body power aletisyle göğüs ve kol hareketi
100 ip atlama

Yarın kızkardeşimle pazara çıkacağım için ben yapmayacağım ama kızlara tembihledim kıvırırsanız kafanızı kırarım diye hatta kızım o zaman sen yoksan bir arkadaşımı daha çağırayım yaparız birlikte dedi maşallah fena gaza geldi oda

Bir saat sonrada inşallah akşamlık yemeğimi yapar yerim kızlarla nasılsa artık eşimi beklemiyoruz erken paydos yapmak için

Oh oh oh benimde olsan senin gubi komsum keske beraber yapsak

Bugunku menum

Sabah
1 tane kasarli patatesli krep

Ara
Salatalik

Ogle
Bir tabak kapuska yemegi
Ayran

Aksam
1 tane karniyarik
2 serveis kasigi pilav
Salata
Ayran

Spor
40 dk yuruyus
130 ip atlama
25 squat
5 dk kalca bacak calismasi

Su
2 litre

Yemek faslim bitti bugun de

Menum:
Sabah
3 burcak
(Guya benim uykucuyla bulusacaktik kahvalti vs yapacaktik sabah uyanamamis sarji da bitmis ben de uyandiramadim oyle olunca 11 bucuga kadar pasamin uyanmasini bekledim. Kendi uyanmadi en son ablasina mesaj attim da uyandirttim
Neyse uzun lafin kisasi simdi illa bana bir seyler yedirir diye adam gibi kahvalti yapmadim. Sonra baktim vaktimiz cok az zaten o da kahvaltiya gitmesin dedim. Yani sabah boylece kaldi malesef.)

Oglen
4 kasik salcali makarna
Domates
Salatalik
1 bardak ayran

Ara
Tarcinli sutlu kahve

Aksam
2 yumurtadan peynirli omlet
Domates
Salatalik
Zeytin
2 catal recel
Ceyrek dilim tam bugday ekmegi

Ara
Sodali limonlu yesilcay

Su: 1.5 litre olacak yatana kadar. Daha hic icmedim. Aldigimiz suyu degistirmisler icesim gelmiyor hic sevmedim tadini

Spor: Yarim saat yuruyus + 30 dakikalik leslie'ye benzer bir program ama bunda jumping jacks ve squat cesitleri ziplama hoplama vs de vardi fazladan +50 mekik

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Akşam yemeğimide hüplettim çok şükür
Artık benim için mutfak kapandı

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Sabah;
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
1 büyük bardak ayran

ara; şekersiz türk kahvesi

ara; 1 büyük ayran

Öğlen;
1 top kek ( çok canım çekti ) bayrama kadar kaçamaksızlık yalan oldu ama cidden bir daha olmayacak
1 şekersiz sütsüz kahve

ara; 1 büyük ayran

akşam;
1/2 tavuk göğüs sote
1 büyük bardak ayran

Bugün dünyayı yiyesim vardı ucuz yırtmış halim bu tabi o kekin kalorisini görünce çok pişman oldum ama eminim yaptığım sporla yakmışımdır onu ( fatsecrete göre yakmışım )

Umarım herkes için çok güzel bir gün olmuştur

Vallahi helal olsun yahuuu cok azimlisiniz ben de istiyorummmm sporu naptiniz peki

Vallahi helal olsun yahuuu cok azimlisiniz ben de istiyorummmm sporu naptiniz peki

Timamdir kaptanim onerileriniz icin sagolun :*

O programin adi ne kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…