- 23 Nisan 2015
- 239
- 474
- 18
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.941
Dengelemissin ve yurudugun icin de yakmissindir o kalorileri,gerci 2-3 klasik pilav kac kalori olur bilmiyorum12/05/2015
Kahvaltı
1 yumurta
Beyaz peynir
Domates
Yarım yeşil biber
1 adet kepekli sandviç ekmeği
Öğlen
1 tabak kuru fasulye
2-3 yemek kaşığı kadar pilav
Ara
Yeşil çay
Akşam
Öğlen pilav yediğim için akşamı 1 küçük muz ve 1 kase yoğurt ile kapattım.
Su: 2,5 litreyi geçtim
Spor: Bugün sürekli dışarıdaydım sürekli yürüdüm yani :) Akşam 20 dakika kadarda açık havada hızlı tempolu yürüyüş yaptım. 15 dakika eliptik bisiklet. 120 mekik.
gunaydın peteklerimmmm
menunde sporunda yerinde tatlım zafer senin olsun cumaya
Dengelemissin ve yurudugun icin de yakmissindir o kalorileri,gerci 2-3 klasik pilav kac kalori olur bilmiyorumTatlim,iyisin valla,Ben pilavi 2-3 tabakla birakirim ancak,o yuzden uzak duruyorum
ay banum alanya cennettir. ben gene alanya reklamına başladımama hem şehir hem ilçe hem kasaba tadında hem herşey var, yerleşik yabancı çoğunlukta olduğu için kışın kalabalık çekilir ayak altından sakin sessiz ama yinede yeterli kalabalığı olan yegane tatil beldelerindendir. deniz,havuz,kum guneş seviyorum cennetim alanya mı ben ya aşığım..
menune baktım da acıkmanı gerektirecek ne olabilir diye. akşam kaçta yedin azmı yedin erkenmi yedin acaba saatını de bakalımBu gunku menum
Sabah 2 form biskuvi
20 gram bitter cikolata
Ara
15 gram bitter cikolata
Oglen
5-6 y.k borulce salatasi
Aksam
Maydanoz kuru
Ton balikli salata
Havuclu salata
Su 2.5 litre
Spor yok
Daha yapamadim,zamanim olmadi
çiğ köfte guveilir yerdense ye doyana kadar, ama durum ekmek yerine marulla ye kuzum ekmeğine dokunmasan olmazmı yada olmadı 1-3 lokma al sadece tadımlık.Iyi gunler arkadaslar
2 gundur canim inanilmaz cigkofte cekiyor
Ogle yemegi yerine yesem mi bu gun? Durum ortalama 250-300 kalori arasi degisiyor galiba
Bilgisi olan var mi?
Sabah zaten karbohidrat almadim gibi,domates,salatalik,yumurta,2 catal da peynir
Acaba oglen cigkofte durum yesem cok kalori almis olurmuyum? Lavas arasinda ya
insülin direnci çağın vebası neden olmasın elbette olabilirKaptanim,Ben dun gece 50 mekik cektim,baska bir sey yapamadim,hic halim yoktu
Bir de gece cok aciktim aniden,12 falandi
Tuzsuz ayran yaptim,kati
1/4 domates ,1/2 salatalik,azcikta peynirle salata yaptim,yedim cok aclik hissettim
Bazen oyle oldugunda insulinom mu var dusunup BT cektiresim geliyor
piriç pilavını bulgurla karıştırarark yap en azından ve ayda 2 seferden fazla tercih etmePilavı uzun süredir yemiyordum ve çok severim. Yerken sürekli yediğim pilavı yakmak için yapacağım sporları düşündüm
menune baktım da acıkmanı gerektirecek ne olabilir diye. akşam kaçta yedin azmı yedin erkenmi yedin acaba saatını de bakalım
çiğ köfte guveilir yerdense ye doyana kadar, ama durum ekmek yerine marulla ye kuzum ekmeğine dokunmasan olmazmı yada olmadı 1-3 lokma al sadece tadımlık.
insülin direnci çağın vebası neden olmasın elbette olabilir
açlık insulin ve açlık glikozuna baktır banada haber et bakalım direnç varmı sende
acıkınca yapacak bişi yok en az hasarla atlatmışsın
Kaptanim,simdi dusunuyorum da 53 cok olur,53.5 mu yapsak?****14.TAKIM 413. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****
rengarenknesli (75,9***********>75,2
A Akrepimm [/USER] (66***********>65.5
MasalKusu [/USER] (95.5 **********>95,1
@aycanhakan[/USER] ( 68.3**********>67.7
@nhtylz[/USER]. (88.5 ***********>88
@kitap_asigi[/USER] ( 64.8 *********>64.8
katrem_ [/USER] (75***********>74,6
Diddah (73,5***********>72.8
Evnscnc [/USER] (54***********> 53
nazarenko [/USER] (78,9 *********>78
Fulias (57,2 ***********>56,5
eksik hedefleri ben tamamladım kızlar.hedefi tutmayana gelsin en can yakıcı sporlarrr
açlık şekeri yani glikoz bide açlık insüline baktır o ayrı karıştırılıyor genelde okişAksam 8 bucuk gibi yedim,cok erken degildi aslinda.
Zaten gebelikte OGTT 141 cikmisdi,alt sinir 140.
Ama bulantilar yuzunden 75 gram sekerle OGTT yaptirmadim,simdi en kisa zamanda aclik sekerine baktirmayi dusnuyorum,bir de HgbA1C-e.
Insulin direnci iyi yine,Ben direkt malignite dusunuyorum
Cok az yemege calisacagim yufkasini oleyyyyyy cok mutlyum kaptanim okay verdi cogkofteyemenune baktım da acıkmanı gerektirecek ne olabilir diye. akşam kaçta yedin azmı yedin erkenmi yedin acaba saatını de bakalım
çiğ köfte guveilir yerdense ye doyana kadar, ama durum ekmek yerine marulla ye kuzum ekmeğine dokunmasan olmazmı yada olmadı 1-3 lokma al sadece tadımlık.
insülin direnci çağın vebası neden olmasın elbette olabilir
açlık insulin ve açlık glikozuna baktır banada haber et bakalım direnç varmı sende
acıkınca yapacak bişi yok en az hasarla atlatmışsın
hijyen dışında katkı maddelerinden endişeliyim. rafine gıda zehir biliyorsunnK
Cok az yemege calisacagim yufkasini oleyyyyyy cok mutlyum kaptanim okay verdi cogkofteyeBurda evet guvenilir bir marka var ordan aliyoruz hijyenik olur diye dusunuyorum
Hos geldin canimmmmselam kızlar gününüz aydın olsun, neslimmmm canımmm naılsın
deryam selam canım nasılsın. bozmadın dimi duzenini. bide şu sizin karataycı diyetisyenle nasıl gidiyor iş yerindeki kızlarda karataya devam ediyorlarmı sonuçlar nasıl anlat hele meraktayımselam kızlar gününüz aydın olsun, neslimmmm canımmm naılsın
bozmadım canım aksine sporada başladım sadece pazar günü porsiyonlar fazla olunca artıdaydım onu temizledim ama ekiye geçemedim bende anlamadım galiba suyu azalttım bu hafta bide spora yeni başladım diye mi bilmiyorum ama daha 2 gün var.. kızlarrrr fossssssss tabi tatlım gelsin tostlar gitsin poğaçalar... ben yukarıda kendi masamda yiyorum sadece ne yedin diye soruyolar o kadar. ama bu sabah senin toton küçülmüş dediler biz hala başlıcaz dediler karatycı diyetisyen ayın 28 inde yine eczaneye gelecek bekliyorum demişti o gelene kadar 2 3 kilo daha versem bakalım değerleri o zaman görelim...deryam selam canım nasılsın. bozmadın dimi duzenini. bide şu sizin karataycı diyetisyenle nasıl gidiyor iş yerindeki kızlarda karataya devam ediyorlarmı sonuçlar nasıl anlat hele meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?