- 1 Mart 2015
- 377
- 742
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.921
Vallahi bravoKızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmm
Anam kızlar kan ter içinde kaldım bugünki kızlarla spor seansımız da bitti
Valla ana kız onlardan daha dirençli çıktıkbir ara bir tanesi koltuğa yığıldı kaldı dedim kırarım kafanı kaldır popişi nasıl gülüyor az soluklanayım Banu Ablacığım diye
Yaptığımız sporlar;
2 Mil Leslie
15 dakika TAe BOO videosundaki egzersizler
20 tam Mekik
20şer Kol hareketleri 1.5 kgluk dambellerla
30 x body power aletiyle iç baçak hareketleri
25 x body power aletisyle göğüs ve kol hareketi
100 ip atlama
Yarın kızkardeşimle pazara çıkacağım için ben yapmayacağım ama kızlara tembihledim kıvırırsanız kafanızı kırarım diyehatta kızım o zaman sen yoksan bir arkadaşımı daha çağırayım yaparız birlikte dedi maşallah fena gaza geldi oda
Bir saat sonrada inşallah akşamlık yemeğimi yapar yerim kızlarla nasılsa artık eşimi beklemiyoruz erken paydos yapmak için
Videonun ismi "cardio workout of ab rocket twister- 30 minutes fitness workout at home" aycanimO programin adi ne kuzu
Bebegim hic onemli degil paketin yenjlenince rahatca atarsin. Bu hafta zaten evde yapmaya vaktim yok salona gidicem. Haftaya bana atman daha cok isime gelir sinav haftam evde olurummm dert etme kuzum benim :* acelesi yokVideonun ismi "cardio workout of ab rocket twister- 30 minutes fitness workout at home" aycanim
Ya bu arada bizim leslie videosunu atacaktim bugun internetim ne kadar kalmis bir bakayim dedim de videoyu atinca internetim biter mi bitmez mi bilemedim. Uzun bi video cunku. Paketimin zamaninin bitmesine 4 5 gun kadar kaldi kuzum ya son gunu atabilirim ya da yenilenince ilk isim onu atmak olacak. Kusura bakma ya
Tamam tatlim o zaman haftaya atiyorum insallahBebegim hic onemli degil paketin yenjlenince rahatca atarsin. Bu hafta zaten evde yapmaya vaktim yok salona gidicem. Haftaya bana atman daha cok isime gelir sinav haftam evde olurummm dert etme kuzum benim :* acelesi yok
Timam canimcim bu arada obur videonun ismi icin sagol yarin bi bakiyimmmTamam tatlim o zaman haftaya atiyorum insallah
Ay bugün işler yoğun sandalyeye yapıştım. Karnımda acıktı. Bana yine baklalı enginar yolları
Spor suoer. Ne pilavi yedigine bagli pirinc ayda 2 kez tavsiye ediyom cunkiBugunku menum
Sabah
1 tane kasarli patatesli krep
Ara
Salatalik
Ogle
Bir tabak kapuska yemegi
Ayran
Aksam
1 tane karniyarik
2 serveis kasigi pilav
Salata
Ayran
Spor
40 dk yuruyus
130 ip atlama
25 squat
5 dk kalca bacak calismasi
Su
2 litre
Izinler 2. Emrw kadar yasak. Masalimida yollamadim izin kabus oluyo cunki.14. takım analizine baktımda bizim takımda 8 kişi daha varmış izine ayrılmış
İzinden gelin kızlaaaaarrrr. İzin vermiyorum. Gelin hemen.
MasallahhhhhMENÜÜÜÜÜ
SABAH
Cornflex + 1 bardak süt
ÖĞLEN
Baklalı enginar
ARA
125gr Yoğurt
AKŞAM
1 adet karnıyarık
Cacık
ARA
1 kase çilek
SU: 1.5 LT
Spor: 1 saat yürüyüş + 4 çeşit her biri 4 '* 20 squat
4 kasik makarnami aboooo 100 mekik cezan kuzumYemek faslim bitti bugun de
Menum:
Sabah
3 burcak
(Guya benim uykucuyla bulusacaktik kahvalti vs yapacaktik sabah uyanamamis sarji da bitmis ben de uyandiramadim oyle olunca 11 bucuga kadar pasamin uyanmasini bekledim. Kendi uyanmadi en son ablasina mesaj attim da uyandirttim
Neyse uzun lafin kisasi simdi illa bana bir seyler yedirir diye adam gibi kahvalti yapmadim. Sonra baktim vaktimiz cok az zaten o da kahvaltiya gitmesin dedim. Yani sabah boylece kaldi malesef.)
Oglen
4 kasik salcali makarna
Domates
Salatalik
1 bardak ayran
Ara
Tarcinli sutlu kahve
Aksam
2 yumurtadan peynirli omlet
Domates
Salatalik
Zeytin
2 catal recel
Ceyrek dilim tam bugday ekmegi
Ara
Sodali limonlu yesilcay
Su: 1.5 litre olacak yatana kadar. Daha hic icmedim. Aldigimiz suyu degistirmisler icesim gelmiyor hic sevmedim tadini
Spor: Yarim saat yuruyus + 30 dakikalik leslie'ye benzer bir program ama bunda jumping jacks ve squat cesitleri ziplama hoplama vs de vardi fazladan +50 mekik
Irmik helvasini yedigin gibi zevkle 100 mekik cekersin artik dimiMenum
SABAH
bir yumurtadan omlet
yarim kepekli simit
peynir zeytin
salatalik
ÖĞLEN
izgara kofte
bir kasik pilav
acili ezme
ARA
iki kasik irmik helvasi
limonlu soda
AKSAM
bir karnıyarik
bir kase cacik
Spor Leslie 3 mil
Su 2 litre
Form urunlerden nefret ediyom ben yaBu gunku menum
Sabah 2 form biskuvi
20 gram bitter cikolata
Ara
15 gram bitter cikolata
Oglen
5-6 y.k borulce salatasi
Aksam
Maydanoz kuru
Ton balikli salata
Havuclu salata
Su 2.5 litre
Spor yok
Daha yapamadim,zamanim olmadi
Eh denge olmus ama sen biliyorsun besin degeri yok menudeBenim menum biraz düzensiz ama bugün böyle oldu
kahvaltı haşlanmış yumurta kepek ekmek peynir zeytin
Öğlen çiğ köfte 3 tane ayran Türk Kahvesi okuldaydim onlara eşlik ettim
akşam bir kase yulaf li süt
eşime makarna yaptım makarna yemeyi dedim yulaf yedim mecbur
Su 1 buçuk litre yatan kadar 2 olur umarım
spor 1 saat yürüyüş 10 dakka Trambolin de zıplama
kralicelik icin yaris basladi suoerrreKizlar simdi 5 dk karin calistim sporuma ek olarak
Spor guncelleme
40 dk yuruyus
130 ip atlama
25 squat
5 dk kalca bacak calismasi
5 dk karin calismasi
Kaptan bu spor takibi ve derecelendirme iyi oldu gercekten insanin sunu da yapim bunu da yapim diyesi geliyor
O zaman mekiklerimi cekiyim ben 150 cekiyim hattaKuyruklu kaptandan iyi g3celer meleklerim
menukeri bakim dedim yorumlamadan edemedim cumbada ytacam yoruldum
Spor suoer. Ne pilavi yedigine bagli pirinc ayda 2 kez tavsiye ediyom cunki
Izinler 2. Emrw kadar yasak. Masalimida yollamadim izin kabus oluyo cunki.
Masallahhhhh
harikasin bi sabah begenmedim daha besleyici olsa süperdi
4 kasik makarnami aboooo 100 mekik cezan kuzum
Irmik helvasini yedigin gibi zevkle 100 mekik cekersin artik dimi
Form urunlerden nefret ediyom ben ya
Genel olarak d3ngeli cnm
yat haliya debelen sporda ciksin aradan bak kralice seciyoz ona gore
Eh denge olmus ama sen biliyorsun besin degeri yok menude
kralicelik icin yaris basladi suoerrre
Rica ederim tatlim. Baya bi bacak calistiriyor bu video. :)Timam canimcim bu arada obur videonun ismi icin sagol yarin bi bakiyimmm
Tamam kaptanim cekerim mekiklerimi. Kasik dedigim corba kasigi servis kasigi degil. Cok mu yine de kiKuyruklu kaptandan iyi g3celer meleklerim
menukeri bakim dedim yorumlamadan edemedim cumbada ytacam yoruldum
Spor suoer. Ne pilavi yedigine bagli pirinc ayda 2 kez tavsiye ediyom cunki
Izinler 2. Emrw kadar yasak. Masalimida yollamadim izin kabus oluyo cunki.
Masallahhhhh
harikasin bi sabah begenmedim daha besleyici olsa süperdi
4 kasik makarnami aboooo 100 mekik cezan kuzum
Irmik helvasini yedigin gibi zevkle 100 mekik cekersin artik dimi
Form urunlerden nefret ediyom ben ya
Genel olarak d3ngeli cnm
yat haliya debelen sporda ciksin aradan bak kralice seciyoz ona gore
Eh denge olmus ama sen biliyorsun besin degeri yok menude
kralicelik icin yaris basladi suoerrre
Bu arada alanya da havalar isindi haftasonu deniz plani yaptik komsularla cok ozledik. Bol bol yuzmece aksilik olmazsa . Haydi cumleten iyi geceler
oh yarasın yansın yağlar. acı varmı acıııSporuma ek olarak ceza +150 mekikk
4 kaşık makarna çok tatlım yerine bulgur olsa tölere edebilir ama makarna unlu rafine karbonhidrat 1-2 kaşık yeterliydi, neyse ceza çekilmiş beline kuvvetRica ederim tatlim. Baya bi bacak calistiriyor bu video. :)
Tamam kaptanim cekerim mekiklerimi. Kasik dedigim corba kasigi servis kasigi degil. Cok mu yine de ki
Anam kendimden utandimm
ay banum alanya cennettir. ben gene alanya reklamına başladımKız valla sırf şu yüzden Antalyaya taşınmak istiyordum bir arayılın yarısını denizde geçirebiliyorsunuz
Nasip olmadı ama ileride eşim emekli olunca nasip olursa o taraftan yazlık istiyorum hele birde tek katlı bahçeli sakin bir yerde bir ev olursa tadından yinmez
Valla eşimde taktı bu ara kaçarı yok emekli olunca Allahın izniyle kesin sakin bir kasabaya yerleşeceğiz diye benimde tek şartım denize yakın olması
menunde sporunda yerinde tatlım zafer senin olsun cumaya12/05/2015
Kahvaltı
1 yumurta
Beyaz peynir
Domates
Yarım yeşil biber
1 adet kepekli sandviç ekmeği
Öğlen
1 tabak kuru fasulye
2-3 yemek kaşığı kadar pilav
Ara
Yeşil çay
Akşam
Öğlen pilav yediğim için akşamı 1 küçük muz ve 1 kase yoğurt ile kapattım.
Su: 2,5 litreyi geçtim
Spor: Bugün sürekli dışarıdaydım sürekli yürüdüm yani :) Akşam 20 dakika kadarda açık havada hızlı tempolu yürüyüş yaptım. 15 dakika eliptik bisiklet. 120 mekik.
Spora ek: 25 squatımı yazmayı unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?