- 23 Nisan 2015
- 239
- 474
- 18
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.961
Kaptanim,merak etme karistirmayiz,esim de Ben de doktoruz zatenaçlık şekeri yani glikoz bide açlık insüline baktır o ayrı karıştırılıyor genelde okiş
oh oh hayırlısı aferin sanabozmadım canım aksine sporada başladım sadece pazar günü porsiyonlar fazla olunca artıdaydım onu temizledim ama ekiye geçemedim bende anlamadım galiba suyu azalttım bu hafta bide spora yeni başladım diye mi bilmiyorum ama daha 2 gün var.. kızlarrrr fossssssss tabi tatlım gelsin tostlar gitsin poğaçalar... ben yukarıda kendi masamda yiyorum sadece ne yedin diye soruyolar o kadar. ama bu sabah senin toton küçülmüş dediler biz hala başlıcaz dediler karatycı diyetisyen ayın 28 inde yine eczaneye gelecek bekliyorum demişti o gelene kadar 2 3 kilo daha versem bakalım değerleri o zaman görelim...
aaaa doktor olduğunu yeni öğrendim guzelim. tus mus diyorsun çakmamışımKaptanim,merak etme karistirmayiz,esim de Ben de doktoruz zatenSu HbgA1C son aylardaki glukoz yuksekliyini gosteren en iyi test.Hatta digerlerine gerek bile kalmiyor ona baktirdiginiz zaman,simdi seker yuklemeyle falan ugrasmayayim,diger onu yaptirayim Diyorum bir de esas endiselendigim mesele o degil cok ac kalamiyorum hemen sekerim dusuyor hipoglisemiye giriyorum o yuzden acaba pankreasimda insulinom mu var,tumorden subheleniyorum O yuzden bir BT cektireyim diyorum
Ama birde tus-a hazirlaniyorum ya,zaten tum Gunumu aliyor kutuphane acikcasi birak bu obsesivliyi dersini calis diyorum
karnımın acımasından plank bile zor yaptım bu sabahhhoh oh hayırlısı aferin sana
banunun yeni karın bacak videolarıyla dun başladım gene ben çok etkili yapıyormusun onlarıda
deryacım. ben belfıtıgı ameliyatından sonra 3 ay sadece fizikçinin hareketlerini yaptım 5 hareketti. sonrasında danışarak her hafta 1 hareket yaptım dokunmadıysa ekledim, böyle böyle platese başladım 15dk- 30dk arası 6 yıl hiç ara vermedimkarnımın acımasından plank bile zor yaptım bu sabahhhbide belim ağrımaya başladı benim canım yaaaa bu sabah viledayı zor yaptım.. acaba dedim önce o doktorun verdiği hareketler yapıp kasları toparlayıp sonramı plank falan yapsaydım yada başladım devam mı edeyim ne dersin.
hımmm o zaman 2 hafta sadece 30 dkyla başlayıp yürüyeyim sabahları akşamda doktorun verdiği hareketleri yapayım sonra hem yürüyüşü artırıp yavaş yavaş ilave edeyim ama bu salmış göbek gitsin istiyorum kuzum yaaa neyse o hareketlerde yarım mekikde var...deryacım. ben belfıtıgı ameliyatından sonra 3 ay sadece fizikçinin hareketlerini yaptım 5 hareketti. sonrasında danışarak her hafta 1 hareket yaptım dokunmadıysa ekledim, böyle böyle platese başladım 15dk- 30dk arası 6 yıl hiç ara vermedim
çokkkkkk faydasını gördum şu an bomba gibiyim. sende böyle yap önce fizikçinin hareketleri sonra benzer plates hareketleri ekle
evet yarım mekik, diz kırma,köprü kurma, vsss olacak 4-5 hareket. bunlara zamanla plates esneme ekle sadece bölge çalışması değil oldumu.hımmm o zaman 2 hafta sadece 30 dkyla başlayıp yürüyeyim sabahları akşamda doktorun verdiği hareketleri yapayım sonra hem yürüyüşü artırıp yavaş yavaş ilave edeyim ama bu salmış göbek gitsin istiyorum kuzum yaaa neyse o hareketlerde yarım mekikde var...
evet yarım mekik, diz kırma,köprü kurma, vsss olacak 4-5 hareket. bunlara zamanla plates esneme ekle sadece bölge çalışması değil oldumu.
çalışmaya alışıp bebekle evde oturmak çok zor ben kızımda 2 sene oturmuştum. neyse çogu gitmiş azı kalmış meslege döner bu gunlerini ararsınGünaydın kızlar oğlum dün gece geç uyuyunca sabah uyudu ben de uyumusum iyi oldu dinledik bugün bütün gün evdeyiz eşinde gec gelecek ingilizce kursuna başladı şimdiden sıkıldım sanki hava da kapali
evet okula başlayınca evde kalmayi ozledim dün bakıcı meselesini konuştuk bir de o var bebeği bırakmak allah yardım etsin düşününce üzülüyorumçalışmaya alışıp bebekle evde oturmak çok zor ben kızımda 2 sene oturmuştum. neyse çogu gitmiş azı kalmış meslege döner bu gunlerini ararsın
ben o yuzden 2 sene bekledim. çişinide alıştırdım direk kreşe vermiştim rahat etmiştim. alim dede annem yanımdaydı 6 aylıkken başladım işe onuda 2 yaşına basmadan çişini öğretip verdim kreşe. ama 2 çocuk çok zor çalışan anne içinevet okula başlayınca evde kalmayi ozledim dün bakıcı meselesini konuştuk bir de o var bebeği bırakmak allah yardım etsin düşününce üzülüyorum
MENÜÜÜÜÜ
SU: 1.5 LT
Spor: 1 saat yürüyüş + 4 çeşit her biri 4 '* 20 squat
Yemek faslim bitti bugun de
Spor: Yarim saat yuruyus + 30 dakikalik leslie'ye benzer bir program ama bunda jumping jacks ve squat cesitleri ziplama hoplama vs de vardi fazladan +50 mekik
Bugün dünyayı yiyesim vardı ucuz yırtmış halim butabi o kekin kalorisini görünce çok pişman oldum ama eminim yaptığım sporla yakmışımdır onu ( fatsecrete göre yakmışım )
3 km yürüyüş üstüne biraz karın veya bacakla çok daha faydalı olacaktır beybisiSpor Leslie 3 mil
Su 2 litre
Spor yok
Daha yapamadim,zamanim olmadi
Ayy nazar değmesin tütütüüütütütütüKizlar simdi 5 dk karin calistim sporuma ek olarak
Spor guncelleme
40 dk yuruyus
130 ip atlama
25 squat
5 dk kalca bacak calismasi
5 dk karin calismasi
Kaptan bu spor takibi ve derecelendirme iyi oldu gercekten insanin sunu da yapim bunu da yapim diyesi geliyor
Tebrikler kaptanım verimli bir spor olmuşspor
aksam yemek oncesi 25 dk karin bacak videosu
yemekten 1.5 saat sonra 50dk yurume
su zaten 4lt olmustur saymiyorum
Zaten bütün gün dışarda olman bile yetmiştir. Devamını bekliyoruzSu: 2,5 litreyi geçtim
Spor: Bugün sürekli dışarıdaydım sürekli yürüdüm yani :) Akşam 20 dakika kadarda açık havada hızlı tempolu yürüyüş yaptım. 15 dakika eliptik bisiklet. 120 mekik.
hoşgeldin canım gözüm yollarda kalmıştı. işyerindemisinSPORCU GELDİ HAAANIIIIIIIMMMMMM
Aferim bana
Baya zıplamalı bir gün olmuş bütün vücut çalışmış süper.
Spor ne kadar göremedim gözümden mesaj mı kaçtı acep
3 km yürüyüş üstüne biraz karın veya bacakla çok daha faydalı olacaktır beybisi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ayy nazar değmesin tütütüüütütütütü
Tebrikler kaptanım verimli bir spor olmuş
Zaten bütün gün dışarda olman bile yetmiştir. Devamını bekliyoruz
Evet Kaptanım yoğun bugünler. Anca girebildimhoşgeldin canım gözüm yollarda kalmıştı. işyerindemisin
harika fulyammm rapor super olmuşPAZARTESİ GÜNÜ SPOR SONUÇLARI
nazarenko --
@kitap_asigi -
Evnscnc ----
aycanhakan
@nhtylz -------
SALI GÜNÜ SPOR SONUÇLARI
@nhtylz-------------
@kitap_asigi--------
BenimKemiklerimiri ---------------
RengarenkNesli -
aycanhakan -----
Spor Sonuçlarını yürüyüş + en iyi bölgesel çalışanları öncelikli tutarak yapıyorum.
yoğunsan idare edelim canım. 35 mesajı tamamla ama oldumu.bildirimede gelirsinKızlar Merhaba bu aralar çok yoğunum ihracat üstüne ihracat tekim akşam 8 i geçiyor çıkmam sonra yemek bulaşık vs pilim bitiyor elimden geldiğince girmeye çalışıcam bu kadar yoğunlukta telefonu elime alıp yazamıyorum patronla dip dibeyim affedin beni
Bu arada diyetim devam ediyor spor olarak yürüyüş ve işyerinde merdiven inip çıkıyorum fırsat buldukça yazıcam sizi seviyorum kendinize iyi bakın
hay maşallah bişi kalmamış gitmiş kilolar azmin daim olsunMerhabalar kızlarr,
2 haftadır şehir dışındayım iş için, akşam otele gidip sızıp uyuyorum o derece fenayım. Onun için de yazamadım size hiç. Kilo konusuna gelince, sonunda 79.9'u gördüm :))) oley! 70lerin dayanılmaz hafifliği 79.9 olsa bile :)))
Haziran 1'de 77 kiloyu görebilmek hedefim. En azından boyum 1.77 kilom 77 hafif kilolu bi insan olarak hayatıma devam etmek istiyorum :))) Sonraki hedeflere daha zaten çok var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?