Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

açlık şekeri yani glikoz bide açlık insüline baktır o ayrı karıştırılıyor genelde okiş
Kaptanim,merak etme karistirmayiz,esim de Ben de doktoruz zaten Su HbgA1C son aylardaki glukoz yuksekliyini gosteren en iyi test.Hatta digerlerine gerek bile kalmiyor ona baktirdiginiz zaman,simdi seker yuklemeyle falan ugrasmayayim,diger onu yaptirayim Diyorum bir de esas endiselendigim mesele o degil cok ac kalamiyorum hemen sekerim dusuyor hipoglisemiye giriyorum o yuzden acaba pankreasimda insulinom mu var,tumorden subheleniyorum O yuzden bir BT cektireyim diyorum
Ama bir de tus-a hazirlaniyorum ya,zaten tumGunumu aliyor kutuphane acikcasi birak bu obsesivliyi dersini calis diyorum

oh oh hayırlısı aferin sana
banunun yeni karın bacak videolarıyla dun başladım gene ben çok etkili yapıyormusun onlarıda

aaaa doktor olduğunu yeni öğrendim guzelim. tus mus diyorsun çakmamışım
3 aylık şeker baktırmak en guzeli tabi. neden tumorden suphelendinni anlamadım ama
hipoglisemi varsa dikkat et kesinlikle karatayla kurtulursun ben ins. direncinden kurtuldum bu satede

oh oh hayırlısı aferin sana
banunun yeni karın bacak videolarıyla dun başladım gene ben çok etkili yapıyormusun onlarıda
karnımın acımasından plank bile zor yaptım bu sabahhh bide belim ağrımaya başladı benim canım yaaaa bu sabah viledayı zor yaptım.. acaba dedim önce o doktorun verdiği hareketler yapıp kasları toparlayıp sonramı plank falan yapsaydım yada başladım devam mı edeyim ne dersin.

deryacım. ben belfıtıgı ameliyatından sonra 3 ay sadece fizikçinin hareketlerini yaptım 5 hareketti. sonrasında danışarak her hafta 1 hareket yaptım dokunmadıysa ekledim, böyle böyle platese başladım 15dk- 30dk arası 6 yıl hiç ara vermedim
çokkkkkk faydasını gördum şu an bomba gibiyim. sende böyle yap önce fizikçinin hareketleri sonra benzer plates hareketleri ekle

hımmm o zaman 2 hafta sadece 30 dkyla başlayıp yürüyeyim sabahları akşamda doktorun verdiği hareketleri yapayım sonra hem yürüyüşü artırıp yavaş yavaş ilave edeyim ama bu salmış göbek gitsin istiyorum kuzum yaaa neyse o hareketlerde yarım mekikde var...

evet yarım mekik, diz kırma,köprü kurma, vsss olacak 4-5 hareket. bunlara zamanla plates esneme ekle sadece bölge çalışması değil oldumu.

Günaydın kızlar oğlum dün gece geç uyuyunca sabah uyudu ben de uyumusum iyi oldu dinledik bugün bütün gün evdeyiz eşinde gec gelecek ingilizce kursuna başladı şimdiden sıkıldım sanki hava da kapali

Günaydın kızlar oğlum dün gece geç uyuyunca sabah uyudu ben de uyumusum iyi oldu dinledik bugün bütün gün evdeyiz eşinde gec gelecek ingilizce kursuna başladı şimdiden sıkıldım sanki hava da kapali
çalışmaya alışıp bebekle evde oturmak çok zor ben kızımda 2 sene oturmuştum. neyse çogu gitmiş azı kalmış meslege döner bu gunlerini ararsın

çalışmaya alışıp bebekle evde oturmak çok zor ben kızımda 2 sene oturmuştum. neyse çogu gitmiş azı kalmış meslege döner bu gunlerini ararsın
evet okula başlayınca evde kalmayi ozledim dün bakıcı meselesini konuştuk bir de o var bebeği bırakmak allah yardım etsin düşününce üzülüyorum

evet okula başlayınca evde kalmayi ozledim dün bakıcı meselesini konuştuk bir de o var bebeği bırakmak allah yardım etsin düşününce üzülüyorum
ben o yuzden 2 sene bekledim. çişinide alıştırdım direk kreşe vermiştim rahat etmiştim. alim dede annem yanımdaydı 6 aylıkken başladım işe onuda 2 yaşına basmadan çişini öğretip verdim kreşe. ama 2 çocuk çok zor çalışan anne için

Valla zor işler 2 sene alıştık sonra da bırakmak bebek için zor olur diyorlar zaten 2 sene izin almak maddi olarak da zorlar bizi hayırlısı bakalim başa gelen çekilir güvenilir birini bulduk arkadaşımın bebegime de o bakmış ti ders saatleri de ona göre ayarlayabiliriz

SPORCU GELDİ HAAANIIIIIIIMMMMMM

MENÜÜÜÜÜ

SU
: 1.5 LT
Spor: 1 saat yürüyüş + 4 çeşit her biri 4 '* 20 squat

Aferim bana

Yemek faslim bitti bugun de

Spor: Yarim saat yuruyus + 30 dakikalik leslie'ye benzer bir program ama bunda jumping jacks ve squat cesitleri ziplama hoplama vs de vardi fazladan +50 mekik

Baya zıplamalı bir gün olmuş bütün vücut çalışmış süper.

Bugün dünyayı yiyesim vardı ucuz yırtmış halim bu tabi o kekin kalorisini görünce çok pişman oldum ama eminim yaptığım sporla yakmışımdır onu ( fatsecrete göre yakmışım )

Spor ne kadar göremedim gözümden mesaj mı kaçtı acep

Spor Leslie 3 mil
Su 2 litre
3 km yürüyüş üstüne biraz karın veya bacakla çok daha faydalı olacaktır beybisi

Spor yok
Daha yapamadim,zamanim olmadi

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ayy nazar değmesin tütütüüütütütütü

spor
aksam yemek oncesi 25 dk karin bacak videosu
yemekten 1.5 saat sonra 50dk yurume
su zaten 4lt olmustur saymiyorum
Tebrikler kaptanım verimli bir spor olmuş

Su: 2,5 litreyi geçtim
Spor: Bugün sürekli dışarıdaydım sürekli yürüdüm yani :) Akşam 20 dakika kadarda açık havada hızlı tempolu yürüyüş yaptım. 15 dakika eliptik bisiklet. 120 mekik.
Zaten bütün gün dışarda olman bile yetmiştir. Devamını bekliyoruz

hoşgeldin canım gözüm yollarda kalmıştı. işyerindemisin

Kızlar Merhaba bu aralar çok yoğunum ihracat üstüne ihracat tekim akşam 8 i geçiyor çıkmam sonra yemek bulaşık vs pilim bitiyor elimden geldiğince girmeye çalışıcam bu kadar yoğunlukta telefonu elime alıp yazamıyorum patronla dip dibeyim affedin beni
Bu arada diyetim devam ediyor spor olarak yürüyüş ve işyerinde merdiven inip çıkıyorum fırsat buldukça yazıcam sizi seviyorum kendinize iyi bakın

Merhabalar kızlarr,

2 haftadır şehir dışındayım iş için, akşam otele gidip sızıp uyuyorum o derece fenayım. Onun için de yazamadım size hiç. Kilo konusuna gelince, sonunda 79.9'u gördüm :))) oley! 70lerin dayanılmaz hafifliği 79.9 olsa bile :)))

Haziran 1'de 77 kiloyu görebilmek hedefim. En azından boyum 1.77 kilom 77 hafif kilolu bi insan olarak hayatıma devam etmek istiyorum :))) Sonraki hedeflere daha zaten çok var..

harika fulyammm rapor super olmuş
ruveydamdanda menu raporunu alalım gelsin sıkıyonetim

yoğunsan idare edelim canım. 35 mesajı tamamla ama oldumu.bildirimede gelirsin

hay maşallah bişi kalmamış gitmiş kilolar azmin daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…