Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bizim takım 11 kişi yedeksizz futbol takımı gibi ama 5 kişi dışında spor yapan yok tam 6 fire var noluyor kuzular

bizim takım 11 kişi yedeksizz futbol takımı gibi ama 5 kişi dışında spor yapan yok tam 6 fire var noluyor kuzular
Kaptanimmm moralim bozuk giderek yediklerimi kismaya başlıyorum ama bugun tartida +700 gördüm. Regl haftam ondan dolayi mi ama moralim cok bozuldu. Tekrar yetmislere cikmak istemiyorum

Ara öğün olarak çok makul gördüğüm, spor öncesi ara öğünlerinize eklerseniz maksimum fayda sağlayacağınız bir bar.
İnternette ev yapımı granola bar diye aratırsanız bir sürü tarif görebilirsiniz. Yapması çok kolay zaten. bi seferde 10 günlük falan hazırlayıp atın dolaba.
Bu resimdeki gibi içine kuş üzümü fındık badem ne isterseniz koyun

Eksik menuler gelsinn

Akrepimm: Pazartesi - sali

Masalkuşu: Pazartesi - sali

Katrem: Pazartesi - sali

RengarenkNesli: Sali

Yazafitim86: Pazartesi - Sali

+150 ceza mekigi de cektim amaaaaaaaaaa... ama olsun tamam daha fazla spor yapmam gerektigmin farkindayimmm

Menumm
SABAH
iki koy yumurtasindan omlet
yarim dilim tb ekmegi

OGLEN
tavuk sote bulgur pilavI

AKSAM
sut yulaf ezmesi bir armut ve bir muzla
bir avuc cig kaju
iki kare bitter

SU bir bucuk litre
SPOR
10 dakika bolgesel gobek bacak karisik
30 dakika bfit kardiyo
1 mil leslie

Ilk firsatda baktirayim Ben de bakalim ne cikacak

Menu
Bu sabah maydanoz kuru
Yarim saat sonra
1 yumurtadan menemen
1/4 domates
1/2 salatalik
2 catal peynir

Oglen
1 cigkofte durum

Aksam
Norvec somon fume tavada
Salata
2 orta patates sote

Az once de 7-8 tane cilek

2.5 litre su
Yuruduk esimle 30 dakika kadar

Bugunku menum

Sabah
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
Yumurta

Ogle
Kahve
Cay

Aksam
Bir kepce yogurt corbasi
2 servis kasigi sebzeli bulgur pilavi
Salata
Ayran

Su
2 litre

Kalorisi ne kadar canim?

Bugunku menum

Sabah
Yemeden once balli sirkeli ilik su
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay

Ara
1 burcak
Tarcinli sutlu kahve

Aksam
Yemeden once balli sirkeli ilik su
1 küçük dilim pizza
Buyuk bir bardak ayran
Zeytin
Domates
Salatalik

Yesilcayimi icmedim henuz.
Su: 2litre olacak.
Spor: 40 dakika yuruyus + 50 mekik

An itibariyle regl olmus bulunmaktayim. Gece de daha spor yapacaktim ama bilmiyorum ne olur. Hatta gittim hevesle 2 kg lik dumbell aldim daha yenii. Tüh..
Neyse daha yaparsam yazacagim ek olarak.

Bu arada ben bugun kalori hesabi icin iki tane uygulama indirdim telefonuma.

Kalori saymaya baslayacagim galiba.

Bugun hesapladim 1000 kalori etti sanirim. Veya daha azdi simdi emin olamadim. Acip bakmaya da cok usendimm su an.

Yeni SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

GEzenti oynakbaşı geldiiii

Öğlen kendimi bir dışarı attım saat 17:00e kadar
Kızkardeşime gittik küçük kuzuyla ve kahve faslından sonra hepbirlikte kendimizi pazara attık
1.5 saate yakın pazarın içinde dolandık ( bugünki sporum o oldu )
TAbi bugün ben evde olmayacağım için kızları tembihledim spordan kaytarmak yok terlikle kovalarım sizi diye ama komşu kızları 20 dakika yapıp kaçmışlar benim kızım bana söz verdiği gibi 50 dakika spor yapmış ( sonrasındada diğer hareketleri yapmış ve 1 saati geçmiş tabi )

Pazardan bir sürü şeyi tam alıp eve dönecekken kızım civciv gördü nasıl yalvarıyor ne olur Anneciğim seveceğim bir hayvanım yok zaten alalım diye söz ben ilgileneceğim onlarla dedi en tatlı haliyle ve sonunda dayanamayıp eve 3 adet civciv aldım isimleride; Yaramaz ( en hareketlisi ), Şapşik ( nereye gideceğini şaşırıp duruyor ) birde uykucu ( sırnaşacak yer arıyor ve her an uyumaya hazır )
Hepsi birbirinden sevimli ve eve geldiğimizden beri küçük kuzum onların tepesinde ay şunu yaptı ay bunu yaptı diye tabi ablamız korktuğu için baştan salamadık sonra o ayaklarını toplayıp oturunca halıya bir saldık hallerini TV izler gibi izleyip güldük hallerine ( tabi bizim cimcimede peşlerinde ay şu tarafa gelin ay bu tarafa gelin diye )

Eve geldikten sonra birde Buzdolabını yerleştirmeden bir güzel temizledim ohhh mis gibi oldu raflarda

Ben de bugun ku menum ü yazayım
kahvaltı çok geç oldu öğlen le birleşti
haşlanmış yumurta
domates salatalık
peynir zeytin 2 dilim kepek ekmek

Ara öğün Türk Kahvesi

Aksam haşlanmış tavuk salata
yarım kase yoğurt

Su 2 litre bir litresini limonlu içtim
spor 100 ip atlama
10 dakka Trambolin
10 dakka karın kalça egzersiz
2 saat çarşıda yürüyüş ama hızlı tempoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…