Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

13/05/2015

Kahvaltı ve öğlen birleşti bugünlük.
1 çok tahıllı sandviç ekmeği
Kaşar peyniri
Yarım domates
Yarım salam

Ara
1 muz

Akşam
Tavuklu salata
Ayran

Su: 2,5 litre
Spor: 40 dakika koşu bandı, 20 dakika eliptik bisiklet, 30 dakika bisiklet, 120 mekik, 40 squat.

Kizini tebrik ederim canim vu azmini annesinden almis galiba
Civcivlerin isimleridw super bu arada

gunaydın canlarım. ben geldim
akşam ev temizledim banyo ovdum balkon yıkadım pestilim çıktı. hafta sonu evde olmamamnın acısı çoktı dun akşam. spor yapamadım erkenden yattım gelemedim size bakmaya. şimdi bir geçmişe dalayım cuppada

Kaptanimmm moralim bozuk giderek yediklerimi kismaya başlıyorum ama bugun tartida +700 gördüm. Regl haftam ondan dolayi mi ama moralim cok bozuldu. Tekrar yetmislere cikmak istemiyorum
tatlım moral bozmak yok. regl de tahammul et bekle sabırla haftaya daha guzel olacak sonuç merak etme
sen simdi reglde hızlanan metabolizmanın avantajına odaklan. yansın yağlar

menude sporda super kuzum

menu spor dengeli tatlım

durumun ekmekmi marulmu ne kadar ekmeğinden yedin de hele...

Bugunku menum

Sabah
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
Yumurta

Ogle
Kahve
Cay

Aksam
Bir kepce yogurt corbasi
2 servis kasigi sebzeli bulgur pilavi
Salata
Ayran

Su
2 litre
menu guzel peki spor nerde

canlarımm nasılsınız ösledim sizlerii
bizde seni özledik aldınmı karneni hadi hayırlısı olsun. kilonun 500 gr aşa yukarı oynaması normak kuzum şimdi korumaya geç takılma buncacık rakama

pizza yenmiş abooooo. napsak gelsinmi pizzaya 100 mekik

menu spor super kuzum

oh maşallah en ideal 2 öğün yapmışsın dun leptin tavan yapmış erimiş yağlar. sporda guzel

Gunaydin,arkadaslar
Bu gun kutuphaneye yuruyerek geldim.
8:45 evden ciktim,9:30 kutuphanedeydim45 dakikaa Iyi bir baslangic oldu Simdi tam qaz eylul tusuna baslayali Her kese saglikli,sporlu bir gun diliyorum

tatlım senin eşinde azerimi. turkiyede yapacaksınız dimi doktor olunca mesleği
Kaptanim,valla durumun tamini yedim,marulunu da,lavasini da
Esim azeri,ama turkiyeden mezun,uzmanligini da turkiyeden aldi.
Benim de uzmanligim azerbaycandan,kadin dogumcuyum.Uzmanligimi almama 2 sene kala evlendim,geldim turkiyeye.Eylulde 2 sene olacak evliliyim.E gebelik,bebek derken,denkliyimi ancak bu nisan ala bildim.Eylul 2014-te de yabanci dil sinavini almistim,92.5-leEsim zaten calisiyor.Ben de praktisyen Doktor olarak calisa bilirim,denklik verdigim icin.Ama esim turkiyeden uzmanligini al diyor,azerbaycana donup devam etmek yerine.Sebebi de su ki,benim kardesim almaniyada yasiyor,Doktor o da.Esimin kardesleri de isvecte.Esim de bir kac sene sonra Avrupa istiyor.Simdi burdan azerbaycana tasin,yarim kalmis uzmanligini al,sonra git isvecte onun denkliyini al ve s,ugrasmak istemiyor.Isvec turkiyenin uzmanligi icin denklik istemiyor.O yuzden kismet olursa asistanligimi turkiyedeki universite ya da egitim arastirma hastanelerinin birinden alip(o arada esim de ozelde calismaya devam edecek) oyle gitmek istiyoruz.Azerbaycanda akrabalarimiz kalmadi artik,ya rusya ya da avrupadalar.Bakalim biz ne olacagiz

bak bak daha neler duyacağız bebğin olduğunu bilmiyordum. ne kadarlık peki bebek. birde adını soracağım unutuyorum :)))
hakkınızda hayırlısı olsun doyduğunuz bi yere yerleşirsiniz artık işallah

Spor burda kaptan ayri bildirim yapmistim
wawwww guzel spor olmuş. fulya değerlendirir gelince bakalım bugunun kraliçesi kim olacak.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese günaydınlarrrrrrrrr
Tartıya bir gün kala bugün saf protein günü yapacağım malum yarına inşallah gördüğüm artıyı yok etmiş olmam lazım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese günaydınlarrrrrrrrr
Tartıya bir gün kala bugün saf protein günü yapacağım malum yarına inşallah gördüğüm artıyı yok etmiş olmam lazım
cecom bende artıydım sabah napacaz yarına allah kerim. bende bugun daha fazla dikkate ediyom bakalım

kızlar bende dunki menumu yazayım
sabah kalkınca 2 bardak su
7,30 da klasik ekmeksiz köy yumurtalı kahvaltım
aralarda sade kahve çay
13,00 de
10 tane kadar yaprak sarma ve lahana corbası 1 tane profetorol
kermesten almıştım guya ofisteki arkadaşa aldım o yemeyince cazibesine kapılıp kendim yedim :)
arada kafelate,yeşil çay
18,00 de
lahana çorbası,yoğurt,1 kaşık yçmercimekli yarma lı pilav,kıymalı bezelye, ve 1 kuçuk cevizli çörek
spor yok, zaman kalmadı dun erken gittim evi temizlemek gerekti hafta sonu elleyemediğim için dip köşe temizlik yaptım pestilim çıktı mekiklerimi bile çekemeden erkenden yattım. mekik programı 1 gun sekteye ugradı haftada 1 gunluk tatili kullanmış oldum pazarda dahil mekik 6 gun yapılması lazım yani.

dun kızın okulunda kermes vardı profetorolu sarmaları ordan almıştım. cevizli çöregide annem kermese yapmıştı akşamda 1 küçük ondan yedim menu rezil oldu, kaptanın menuyu siz baz almayın kızlar çok özür dilerim

hoşbuldum canımm
yok ya gitmio iteliyorum valla kilomda hedefi geçen hafta gördüm ama byu günlerde son 500 gr gidip gelio

Gider gider son 500 gr kalmis oh masallah.
Hemen salmazsan kurtuluverirsin:)

Kaptanim ben kendime yasak koymuyorum. Canim ne istediyse acikinca yiyorum yavas yavas. Doyunca da devam etmiyorum. Yasak koydugum zaman zivanadan cikiyorum cunku
Mekik de boynumuzun borcu artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…