- 17 Şubat 2009
- 354
- 599
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.001
Canim kahvaltiyi gecy apinca oyle oldu maalesefAllahimmm,ne kadar az yemissin
Kizini tebrik ederim canim vu azmini annesinden almis galibaYeni SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
GEzenti oynakbaşı geldiiii
Öğlen kendimi bir dışarı attım saat 17:00e kadar
Kızkardeşime gittik küçük kuzuyla ve kahve faslından sonra hepbirlikte kendimizi pazara attık
1.5 saate yakın pazarın içinde dolandık ( bugünki sporum o oldu)
TAbi bugün ben evde olmayacağım için kızları tembihledim spordan kaytarmak yok terlikle kovalarım sizi diye ama komşu kızları 20 dakika yapıp kaçmışlarbenim kızım bana söz verdiği gibi 50 dakika spor yapmış ( sonrasındada diğer hareketleri yapmış ve 1 saati geçmiş tabi )
Pazardan bir sürü şeyi tam alıp eve dönecekken kızım civciv gördünasıl yalvarıyor ne olur Anneciğim seveceğim bir hayvanım yok zaten alalım diye söz ben ilgileneceğim onlarla dedi en tatlı haliyle ve sonunda dayanamayıp eve 3 adet civciv aldım isimleride; Yaramaz ( en hareketlisi ), Şapşik ( nereye gideceğini şaşırıp duruyor ) birde uykucu ( sırnaşacak yer arıyor ve her an uyumaya hazır )
Hepsi birbirinden sevimli ve eve geldiğimizden beri küçük kuzum onların tepesinde ay şunu yaptı ay bunu yaptı diyetabi ablamız korktuğu için baştan salamadık sonra o ayaklarını toplayıp oturunca halıya bir saldık hallerini TV izler gibi izleyip güldük hallerine ( tabi bizim cimcimede peşlerinde ay şu tarafa gelin ay bu tarafa gelin diye )
Eve geldikten sonra birde Buzdolabını yerleştirmeden bir güzel temizledimohhh mis gibi oldu raflarda
Canim,seninki de 10 aylikti,oyle mi?Bu arada herkese iyi geceler tabi bebeğimi uyuyabilirsem geceleri okadar zor uyuyo ki bizi cildirtiyor
tatlım moral bozmak yok. regl de tahammul et bekle sabırla haftaya daha guzel olacak sonuç merak etmeKaptanimmm moralim bozuk giderek yediklerimi kismaya başlıyorum ama bugun tartida +700 gördüm. Regl haftam ondan dolayi mi ama moralim cok bozuldu. Tekrar yetmislere cikmak istemiyorum
menude sporda super kuzumMENÜÜÜÜ
SABAH
Cornflex + 1 bardak süt
ÖĞLEN
Tavuk şiş
Bulgur pilavı
AKŞAM
İmambayıldı
Ayran
ARA
Çilek
Su: 1 Litre (içemedim bugün)
Spor: 1 saat yürüyüş 40 dk sırt ön kol iç bacak antreman
menu spor dengeli tatlımMenumm
SABAH
iki koy yumurtasindan omlet
yarim dilim tb ekmegi
OGLEN
tavuk sote bulgur pilavI
AKSAM
sut yulaf ezmesi bir armut ve bir muzla
bir avuc cig kaju
iki kare bitter
SU bir bucuk litre
SPOR
10 dakika bolgesel gobek bacak karisik
30 dakika bfit kardiyo
1 mil leslie
durumun ekmekmi marulmu ne kadar ekmeğinden yedin de hele...Menu
Bu sabah maydanoz kuru
Yarim saat sonra
1 yumurtadan menemen
1/4 domates
1/2 salatalik
2 catal peynir
Oglen
1 cigkofte durum
Aksam
Norvec somon fume tavada
Salata
2 orta patates sote
Az once de 7-8 tane cilek
2.5 litre su
Yuruduk esimle 30 dakika kadar
menu guzel peki spor nerdeBugunku menum
Sabah
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
Yumurta
Ogle
Kahve
Cay
Aksam
Bir kepce yogurt corbasi
2 servis kasigi sebzeli bulgur pilavi
Salata
Ayran
Su
2 litre
bizde seni özledik aldınmı karnenicanlarımm nasılsınızösledim sizlerii
pizza yenmiş abooooo. napsak gelsinmi pizzaya 100 mekikBugunku menum
Sabah
Yemeden once balli sirkeli ilik su
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
Ara
1 burcak
Tarcinli sutlu kahve
Aksam
Yemeden once balli sirkeli ilik su
1 küçük dilim pizza
Buyuk bir bardak ayran
Zeytin
Domates
Salatalik
Yesilcayimi icmedim henuz.
Su: 2litre olacak.
Spor: 40 dakika yuruyus + 50 mekik
An itibariyle regl olmus bulunmaktayim. Gece de daha spor yapacaktim ama bilmiyorum ne olur. Hatta gittim hevesle 2 kg lik dumbell aldim daha yenii. Tüh..
Neyse daha yaparsam yazacagim ek olarak.
menu spor super kuzumBen de bugun ku menum ü yazayım
kahvaltı çok geç oldu öğlen le birleşti
haşlanmış yumurta
domates salatalık
peynir zeytin 2 dilim kepek ekmek
Ara öğün Türk Kahvesi
Aksam haşlanmış tavuk salata
yarım kase yoğurt
Su 2 litre bir litresini limonlu içtim
spor 100 ip atlama
10 dakka Trambolin
10 dakka karın kalça egzersiz
2 saat çarşıda yürüyüş ama hızlı tempoda
oh maşallah en ideal 2 öğün yapmışsın dun leptin tavan yapmış erimiş yağlar. sporda guzel13/05/2015
Kahvaltı ve öğlen birleşti bugünlük.
1 çok tahıllı sandviç ekmeği
Kaşar peyniri
Yarım domates
Yarım salam
Ara
1 muz
Akşam
Tavuklu salata
Ayran
Su: 2,5 litre
Spor: 40 dakika koşu bandı, 20 dakika eliptik bisiklet, 30 dakika bisiklet, 120 mekik, 40 squat.
tatlım senin eşinde azerimi. turkiyede yapacaksınız dimi doktor olunca mesleğiCanim,seninki de 10 aylikti,oyle mi?
Kaptanim,valla durumun tamini yedim,marulunu da,lavasini datatlım senin eşinde azerimi. turkiyede yapacaksınız dimi doktor olunca mesleği
Spor burda kaptan ayri bildirim yapmistimSelam
Bugun gezmelerdeydim ancak bakabildim size bebemi uyutup sporumu yaptim
Spor bildirimi
40 dk yuruyus
150 ip atlama
5 dk karin
5 dk bacak
5 dk kalca
5 dk kol calismasi
bak bak daha neler duyacağız bebğin olduğunu bilmiyordum. ne kadarlık peki bebek. birde adını soracağım unutuyorum :)))Kaptanim,valla durumun tamini yedim,marulunu da,lavasini da
Esim azeri,ama turkiyeden mezun,uzmanligini da turkiyeden aldi.
Benim de uzmanligim azerbaycandan,kadin dogumcuyum.Uzmanligimi almama 2 sene kala evlendim,geldim turkiyeye.Eylulde 2 sene olacak evliliyim.E gebelik,bebek derken,denkliyimi ancak bu nisan ala bildim.Eylul 2014-te de yabanci dil sinavini almistim,92.5-leEsim zaten calisiyor.Ben de praktisyen Doktor olarak calisa bilirim,denklik verdigim icin.Ama esim turkiyeden uzmanligini al diyor,azerbaycana donup devam etmek yerine.Sebebi de su ki,benim kardesim almaniyada yasiyor,Doktor o da.Esimin kardesleri de isvecte.Esim de bir kac sene sonra Avrupa istiyor.Simdi burdan azerbaycana tasin,yarim kalmis uzmanligini al,sonra git isvecte onun denkliyini al ve s,ugrasmak istemiyor.Isvec turkiyenin uzmanligi icin denklik istemiyor.O yuzden kismet olursa asistanligimi turkiyedeki universite ya da egitim arastirma hastanelerinin birinden alip(o arada esim de ozelde calismaya devam edecek) oyle gitmek istiyoruz.Azerbaycanda akrabalarimiz kalmadi artik,ya rusya ya da avrupadalar.Bakalim biz ne olacagiz
wawwww guzel spor olmuş. fulya değerlendirir gelince bakalım bugunun kraliçesi kim olacak.Spor burda kaptan ayri bildirim yapmistim
cecom bende artıydım sabah napacaz yarına allah kerim. bende bugun daha fazla dikkate ediyom bakalımSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese günaydınlarrrrrrrrr
Tartıya bir gün kala bugün saf protein günü yapacağımmalum yarına inşallah gördüğüm artıyı yok etmiş olmam lazım
hoşbuldum canımm
yok ya gitmio iteliyorum vallakilomda hedefi geçen hafta gördüm ama byu günlerde son 500 gr gidip gelio
tatlım moral bozmak yok. regl de tahammul et bekle sabırla haftaya daha guzel olacak sonuç merak etme
sen simdi reglde hızlanan metabolizmanın avantajına odaklan. yansın yağlar
menude sporda super kuzum
menu spor dengeli tatlım
durumun ekmekmi marulmu ne kadar ekmeğinden yedin de hele...
menu guzel peki spor nerde
bizde seni özledik aldınmı karnenihadi hayırlısı olsun. kilonun 500 gr aşa yukarı oynaması normak kuzum şimdi korumaya geç takılma buncacık rakama
pizza yenmiş abooooo. napsak gelsinmi pizzaya 100 mekik
menu spor super kuzum
oh maşallah en ideal 2 öğün yapmışsın dun leptin tavan yapmış erimiş yağlar. sporda guzel
bak bak daha neler duyacağız bebğin olduğunu bilmiyordum. ne kadarlık peki bebek. birde adını soracağım unutuyorum :)))
hakkınızda hayırlısı olsun doyduğunuz bi yere yerleşirsiniz artık işallah
Bebek 10 aylikEe Ben bu kadar kiloyu nerde aldim Bebegin mi,benim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?