Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Vah vah,yazik olmus menuye Azcik benimkilere benzemis Valla Ben bu gun hafif yemek istiyorum,ogleni cilek aksami Da haslanmis brokoli ve yogurtla gecistirmek istiyorum,umarim yapa bilirim dun aksam somon cok yagli geldi,gerci omega 3le zengin balik yagi,amma gercekten agirlastirdi beni

Evet,bende de oyle oluyor malesef

bende dun brokoli haşladım yoğurtla onu yicem akşama. sabah iyiyydi. öğlen bi kucuk atıştırdım bugunu kurtardık

Kızlar Günaydın ancak yaza bildim bugün çarşıda işleriniz var ücretsiz izin aldıktan sonra maaşımı yatırmislar bugün geri vermeye gidicez yanlışı onlar yapıyor biz uğraşıyoruz gün içinde yazarım ins gorusuruz

SPORCUUUUU
Selam
Bugun gezmelerdeydim ancak bakabildim size bebemi uyutup sporumu yaptim

Spor bildirimi
40 dk yuruyus
150 ip atlama
5 dk karin
5 dk bacak
5 dk kalca
5 dk kol calismasi

Wauwwww beybisiiiii tebrikler

Su: 1 Litre (içemedim bugün )
Spor: 1 saat yürüyüş 40 dk sırt ön kol iç bacak antreman

Çok iyiyim yaaa

SPOR
10 dakika bolgesel gobek bacak karisik
30 dakika bfit kardiyo
1 mil leslie
Tebriklerrr

Yuruduk esimle 30 dakika kadar

30 dk yeterli değil asında ama hareket harekettir

Spor: 40 dakika yuruyus + 50 mekik

An itibariyle regl olmus bulunmaktayim. Gece de daha spor yapacaktim ama bilmiyorum ne olur. Hatta gittim hevesle 2 kg lik dumbell aldim daha yenii. Tüh..
Neyse daha yaparsam yazacagim ek olarak.

Accık daha tüm vucüt eklemeye tüm takım olarak ihtiyacımız var sanırım

spor 100 ip atlama
10 dakka Trambolin
10 dakka karın kalça egzersiz
2 saat çarşıda yürüyüş ama hızlı tempoda

Alkışlar senin için geliyorrrr

Spor: 40 dakika koşu bandı, 20 dakika eliptik bisiklet, 30 dakika bisiklet, 120 mekik, 40 squat.
Brraaaavoooooooo

Ofiste değilim kızlar yazamadım hiç bugün. Belliki ofisede gidemicem dışarda işlerim.
Bu arada sabah tartıda hedefime ulaştığımı gördüm. Umarım yarında bi sorun çıkmadan o kilolarda gelirim.

kolay gelsin tatlım nasıl yapmışlar o hatayı hayrett
yeseydin farketmeselerdi
Ofiste değilim kızlar yazamadım hiç bugün. Belliki ofisede gidemicem dışarda işlerim.
Bu arada sabah tartıda hedefime ulaştığımı gördüm. Umarım yarında bi sorun çıkmadan o kilolarda gelirim.
görürsün fulyacım bu hafta tum kızlar iyiydi yarın umıtliyim ilk üçe gireriz gibi geliyo

annem bugun aliyi bana sattı şimdi okuldan aldım geldim pc de satranç açtım oynuyor allahtan. ayağıma dolanmasa bari

30 dk yeterli değil asında ama hareket harekettir

Evet 30 dakika az
Bu gun de yapamayacagim ama,sbh 45 dakika yurudum,aksam evde temizlik yapmaliyim,spora zamanim kalacagini sanmiyorum,45 dakikayla idare edecegiz mecbur

gunaydın guzellerimmmm

hoşgeldin mefkurem. ne kadar guzel bi başarı paylaşmışsın sabah sabah senle selam edeyim dedim. bu azimle verir kurtulursun azmin daim olsun
Biraz geç oldu ama teşekkür ederim cnm
Ama o günkü hava atmalarım boşunaymış çünkü kendimden utanıyorum şimdi
Hiiç kaçamak yapmadım diye övünen ben 4.5 ay sonra evesigün bi lüzumsuzluk yaptım ve poğaça sucuk yedim
Nasıl oldu nasıl yedim bende anlamadım. O yüzden kendimi cezalandırdım tabi ekstra 80 dak yürüyüşümüde yaptım dün de sadece ayran içtim. Haftayı yine az bi eksiyle kapattım ama anca 3 gün önceki kiloma dönebildim

Vallahi helal olsun yahuuu cok azimlisiniz ben de istiyorummmm sporu naptiniz peki
Kusura bakmayın cnm mesajları görmemiştim geç yazıyom
Spora çok ağırlık verdim diyemem ama genelde haftanın 3-4 günü mutlaka yürüyüş yaptım
Yavaş yavaş artırıyorum artık

Yukardada dediğim gibi beni örnek almayın artık hatta tebriklerinizide geri alın

Kızlarrr ben geldim nihayet biraz rahatladım hemen geçmişe daldım kim ne yapmış göz attım sizden ricam bugüne kadar ki menü ve spor bildiriminden muaf olsam ben olurmu ? Ama sabahtan tam gaz devam söz veriyorum artık yaz geldi yürüyüşleride artırmak istiyorum şuan yanımda limonlu naneli salatalık lı suyumuz var onu içiyorum ödem atmak için bakalım hedefimi tuttururum inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…