- 23 Nisan 2015
- 239
- 474
- 18
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.021
kızlar bende dunki menumu yazayım
sabah kalkınca 2 bardak su
7,30 da klasik ekmeksiz köy yumurtalı kahvaltım
aralarda sade kahve çay
13,00 de
10 tane kadar yaprak sarma ve lahana corbası 1 tane profetorol
kermesten almıştım guya ofisteki arkadaşa aldım o yemeyince cazibesine kapılıp kendim yedim :)
arada kafelate,yeşil çay
18,00 de
lahana çorbası,yoğurt,1 kaşık yçmercimekli yarma lı pilav,kıymalı bezelye, ve 1 kuçuk cevizli çörek
spor yok, zaman kalmadı dun erken gittim evi temizlemek gerekti hafta sonu elleyemediğim için dip köşe temizlik yaptım pestilim çıktı mekiklerimi bile çekemeden erkenden yattım. mekik programı 1 gun sekteye ugradı haftada 1 gunluk tatili kullanmış oldum pazarda dahil mekik 6 gun yapılması lazım yani.
dun kızın okulunda kermes vardı profetorolu sarmaları ordan almıştım. cevizli çöregide annem kermese yapmıştı akşamda 1 küçük ondan yedim menu rezil oldu, kaptanın menuyu siz baz almayın kızlar çok özür dilerim
Evet,bende de oyle oluyor malesefGider gider son 500 gr kalmis oh masallah.
Hemen salmazsan kurtuluverirsin:)
Kaptanim ben kendime yasak koymuyorum. Canim ne istediyse acikinca yiyorum yavas yavas. Doyunca da devam etmiyorum. Yasak koydugum zaman zivanadan cikiyorum cunku
Mekik de boynumuzun borcu artik
oh maşallah en ideal 2 öğün yapmışsın dun leptin tavan yapmış erimiş yağlar. sporda guzel
bende dun brokoli haşladım yoğurtla onu yicem akşama. sabah iyiyydi. öğlen bi kucuk atıştırdım bugunu kurtardıkVah vah,yazik olmus menuyeAzcik benimkilere benzemis Valla Ben bu gun hafif yemek istiyorum,ogleni cilek aksami Da haslanmis brokoli ve yogurtla gecistirmek istiyorum,umarim yapa bilirim dun aksam somon cok yagli geldi,gerci omega 3le zengin balik yagi,amma gercekten agirlastirdi beni
Selam
Bugun gezmelerdeydim ancak bakabildim size bebemi uyutup sporumu yaptim
Spor bildirimi
40 dk yuruyus
150 ip atlama
5 dk karin
5 dk bacak
5 dk kalca
5 dk kol calismasi
Su: 1 Litre (içemedim bugün)
Spor: 1 saat yürüyüş 40 dk sırt ön kol iç bacak antreman
TebriklerrrSPOR
10 dakika bolgesel gobek bacak karisik
30 dakika bfit kardiyo
1 mil leslie
Yuruduk esimle 30 dakika kadar
Spor: 40 dakika yuruyus + 50 mekik
An itibariyle regl olmus bulunmaktayim. Gece de daha spor yapacaktim ama bilmiyorum ne olur. Hatta gittim hevesle 2 kg lik dumbell aldim daha yenii. Tüh..
Neyse daha yaparsam yazacagim ek olarak.
spor 100 ip atlama
10 dakka Trambolin
10 dakka karın kalça egzersiz
2 saat çarşıda yürüyüş ama hızlı tempoda
BrraaaavooooooooSpor: 40 dakika koşu bandı, 20 dakika eliptik bisiklet, 30 dakika bisiklet, 120 mekik, 40 squat.
kolay gelsin tatlım nasıl yapmışlar o hatayı hayrettKızlar Günaydın ancak yaza bildim bugün çarşıda işleriniz var ücretsiz izin aldıktan sonra maaşımı yatırmislar bugün geri vermeye gidicez yanlışı onlar yapıyor biz uğraşıyoruz gün içinde yazarım ins gorusuruz
görürsün fulyacım bu hafta tum kızlar iyiydi yarın umıtliyim ilk üçe gireriz gibi geliyoOfiste değilim kızlar yazamadım hiç bugün. Belliki ofisede gidemicem dışarda işlerim.
Bu arada sabah tartıda hedefime ulaştığımı gördüm. Umarım yarında bi sorun çıkmadan o kilolarda gelirim.
Biraz geç oldu ama teşekkür ederim cnmgunaydın guzellerimmmm
hoşgeldin mefkurem. ne kadar guzel bi başarı paylaşmışsın sabah sabah senle selam edeyim dedim. bu azimle verir kurtulursun azmin daim olsun
Kaçamaksız ünvanımı bozdum için kendimden utanıyorumTebrik ediyorum tekrar sizi ayakta alkışlıyorum
Kusura bakmayın cnm mesajları görmemiştim geç yazıyomVallahi helal olsun yahuuu cok azimlisiniz ben de istiyorummmm sporu naptiniz peki
Ya bence arada olur öyle şeyler takmayın bu kadar kafanızaKaçamaksız ünvanımı bozdum için kendimden utanıyorum
Artık kendimi örnek vermiyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?