Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hepinize Tebriklerrrrr

Emeklerinizin Karsiligini aldınız sonunda simdiden baslayacagjnizzz yeni isiniz hayirli ugurlu olsunnnn :) ve fit haliniz kiskanilmayacak gibi degil Allah nazarlardan saklasinnnnn

Simdi de hedefi tutturamayanlar gelsinn.

Ozelestiri bekliyoruz

Nhtylz: Özelestiri yapti.

Kitap_asigi: Özelestiri yapti.

Aycanhakan

Evnscnc
benim regl haftamdi uc gun spora gittim sporum da menülerim de duzenli oldugunu düşünüyorum. Su tuketimini arttiracagim gazli iceceklere dokunmamaya calisacagim. yesil cayi ne kadar sevmesem de icmeye zorlqyacagiim kendimi ve en az gunde uc bardak icicem. Dedigim gibi bu sabah tartildim ve kilomu sabitten 600 gram az gördüm. Regl haftam oldugu icin sabittim iyi ki kilo da almadim herkesten ozur diliyorum ortalamaya katki sağlayamadigim icinnnn

Ay bu super bugunden baslayalim o zaman

Supersin aycanim dunden bugune -600 yani
Eger tansiyonun normalde düsükse gunde 3 bardak yesil cay fazla gelebilir kuzum dikkatli ol
Düsürüyor cunku tansiyonu.

Hadi bakalim gaza mi geldik nee

Supersin aycanim dunden bugune -600 yani
Eger tansiyonun normalde düsükse gunde 3 bardak yesil cay fazla gelebilir kuzum dikkatli ol
Düsürüyor cunku tansiyonu.

Hadi bakalim gaza mi geldik nee
Kuşum reglim yeni bitti ondan bir de ödem tutuyorum. Bu tip detoks çayıdır yeşil çaydır aslinda benim bunyeme cok fatdali ama pek hoslasmiyorum ben ama artik deneyecegim bakalim. Zaten diyetisten de dort bardak vermisti kuzum uc bardak sikinti yok sogutup limonlu tarcinli falan iciyorum . Bakalim aynen bu hafta yardiracqgiz inşallah

Faydaliysa hoslas kuzum hoslasman lazim
Yaseminlisi güllüsü açailisi chailisi ginkgolusu falan birsuru cesidi var. Degisik degisik bittikca al dene bakalim. Sadeden ben de pek hoslanmiyorum.
Sıkıntı olmayacaksa ic o zamann. Hatta ben de gidip yapayim kendime simdi hadi , geceye birakinca salliyorum

Afiyet bal olsun güzelim yarasinyaksin butun yaglarini insallah

Bugunku menum:

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik

Ara
Tarcinli sutlu kahve
1 burcak

Aksam
2 yemek kasigi bulgur pilavi
3 yemek kasigi zeytinyagli taze fasulye
1 bardak ayran

Ara
Sodali limonlu yesilcay

Su: 2 litre olacak

Sporum yok bugun malesef bogazim kotu olmaya basladi iyice.
100 ip atlarim bir de odev olarak verilen karin videosunu yaparim birazdan.

Bend3 eskiden bikicaylarindan hoslanmazdim. Simdide d3mleyip sogutup iciyoum bazen suyuma karistiiyom.
menu guzel. Ödevi yap yeter hadi bugun

Menum
Sabah hiçbir sey istemedim yemek sadece sekersiz cay

Oglen
mantar soslu izgra tavuk bir kucuk parca
ayran

Akşam
bir avuc cig kaju
bir avuc cig badem
uc kare bitter cikolata
sekersiz nescafe

Spor Odev karin videosu
Iki mil leslie
yarım saat yuruyus

Su bir litre yatana kadar yesilcay ve su icecegim

Bugunku menum

Sabah
Domstes
Salatalik
Peynir
Zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi

Ogle
Bir kucuk kase makarna
Bir kase yogurdun icine bir tane seftali bir tatli kasigi tarcin

Ara
5 tane misir pirinc patlagi

Aksam
2 servis kasigi nohut
2 servis kasigi pilav
Bol semizotu salatasi

Spor
Yok

Su
2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…