- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.201
hah bu benim ilgi alanım. aktarzane nesli sana öneride bulunsun
1- şimdi ege adaçayını aktardan al 1 demlikte demle ( 1 fincanını iç) kalanı şişeye koy ve banyona koy. aklına geldikçe bol bol gargara yap. aynı şekilde karbonat gargarasıda yapabilirsin.
2- propolis,polen,arısütü,bal karışımı var eczanede balparmakın dolaptan çıkarıp veriyorlar soğuk zinciri bozmadan dolabına koy önerildiği miktarlarda tavsiye şeklinde bunu takviye olarak kullan bitene kadar
3-zencefil taze toz tuketmeye çalış
4- aktardan okaliptus yağı alıp akşam yatarken ayak tabanlarına ve boğazlarına zeytinyağla seyrelterek sur öyle yat
şimdilik bunlar kuzum
ben izindeyim tatlım listeye almana gerek yok.
Tamam kaptanim adacayini ve okaliptus yagini yapayim. Vardi evde. Vicks surmeyi dusunmustum o da cok iyi geliyor diye. Tesekkur ederim :)
Hepinize Tebriklerrrrr***413. ETAP TAKIM İÇİ İLK DÖRT***
1. Fulias (57,2 /56,3 /0,9 / %1,57 )
2. nazarenko (78,9 /78 /0,9 / %1,14 )
3. Akrepimm(66/65.5 / 0.5/%0.76 )
4. Diddah (73,5/ 73.2/0.3 / %0.40 )
NOT: nisan 407.etap 3/4/2015 de devraldığım 14. takım kaptanlığından sonra ilkez dün 1 nota aldık meleklerim. notamızı sildirmek için ilk üçe girmek zorundayız.bu hafta zorlu bi hafta olacak azami dikkat bekliyorum ona göre
Emeklerinizin Karsiligini aldınız sonunda simdiden baslayacagjnizzz yeni isiniz hayirli ugurlu olsunnnn :) ve fit haliniz kiskanilmayacak gibi degil Allah nazarlardan saklasinnnnnaynenn canımm aynalarla barışık olabilmek ve göbeğini saklamak için sürekli kamufle etme çabalarının yok olması mutluluğunu daha da artırıyor insanınaminn inşalah o kabus günlere hiçbirimiz geri dönmeyiz ve çıtır çıtır gezeriz inşallah tabi ilerisi içinde zayıf hamile kalabilmek her zaman bir avantaj
benim regl haftamdi uc gun spora gittim sporum da menülerim de duzenli oldugunu düşünüyorum. Su tuketimini arttiracagim gazli iceceklere dokunmamaya calisacagim. yesil cayi ne kadar sevmesem de icmeye zorlqyacagiim kendimi ve en az gunde uc bardak icicem. Dedigim gibi bu sabah tartildim ve kilomu sabitten 600 gram az gördüm. Regl haftam oldugu icin sabittim iyi ki kilo da almadimSimdi de hedefi tutturamayanlar gelsinn.
Ozelestiri bekliyoruz
Nhtylz: Özelestiri yapti.
Kitap_asigi: Özelestiri yapti.
Aycanhakan
Evnscnc
Evet kacamaklari en aza indiegeyecegim sy an itibariyle hatta hichichic el uzatmayacagimmmmBU Harika bir haber aycanım ozaman daha rahat verirsin kiloları
zaten kiloyu yemekten değil yasaklılara yapılan kaçamaktan alıyoruz kaçamakta yapmazsan zafer senin olur
Ay bu super bugunden baslayalim o zamanbu haftayı sıkı tutmak ve notamızı sildirmek için hepinize bu videoyu spora ek olarak ev ödevi veriyorum. perşembeye kadar yapılacak cuma ara verilecek. ben yapıyorum harika bir program 3 gunde farkedilir neticeler veriyor. misal 4 haftadır giymediğim etek beli dar gelirken kilo vermemiş olmama ragmen bugun giydim çok rahat oldu sıkmadı.
EV ÖDEVİ VİDEO 6 GUN YAPILACAK
Supersin aycanim dunden bugune -600 yanibenim regl haftamdi uc gun spora gittim sporum da menülerim de duzenli oldugunu düşünüyorum. Su tuketimini arttiracagim gazli iceceklere dokunmamaya calisacagim. yesil cayi ne kadar sevmesem de icmeye zorlqyacagiim kendimi ve en az gunde uc bardak icicem. Dedigim gibi bu sabah tartildim ve kilomu sabitten 600 gram az gördüm. Regl haftam oldugu icin sabittim iyi ki kilo da almadimherkesten ozur diliyorum ortalamaya katki sağlayamadigim icinnnn
Kuşum reglim yeni bitti ondan bir de ödem tutuyorum. Bu tip detoks çayıdır yeşil çaydır aslinda benim bunyeme cok fatdali ama pek hoslasmiyorum benSupersin aycanim dunden bugune -600 yani
Eger tansiyonun normalde düsükse gunde 3 bardak yesil cay fazla gelebilir kuzum dikkatli ol
Düsürüyor cunku tansiyonu.
Hadi bakalim gaza mi geldik nee
Faydaliysa hoslas kuzum hoslasman lazimKuşum reglim yeni bitti ondan bir de ödem tutuyorum. Bu tip detoks çayıdır yeşil çaydır aslinda benim bunyeme cok fatdali ama pek hoslasmiyorum benama artik deneyecegim bakalim. Zaten diyetisten de dort bardak vermisti kuzum uc bardak sikinti yok sogutup limonlu tarcinli falan iciyorum . Bakalim aynen bu hafta yardiracqgiz inşallah
Afiyet bal olsun güzelimFaydaliysa hoslas kuzum hoslasman lazim
Yaseminlisi güllüsü açailisi chailisi ginkgolusu falan birsuru cesidi var. Degisik degisik bittikca al dene bakalim. Sadeden ben de pek hoslanmiyorum.
Sıkıntı olmayacaksa ic o zamann. Hatta ben de gidip yapayim kendime simdi hadi , geceye birakinca salliyorum
Sagol kuzum sen de ic hadi bakimAfiyet bal olsun güzelimyarasinyaksin butun yaglarini insallah
Bend3 eskiden bikicaylarindan hoslanmazdim. Simdide d3mleyip sogutup iciyoum bazen suyuma karistiiyom.benim regl haftamdi uc gun spora gittim sporum da menülerim de duzenli oldugunu düşünüyorum. Su tuketimini arttiracagim gazli iceceklere dokunmamaya calisacagim. yesil cayi ne kadar sevmesem de icmeye zorlqyacagiim kendimi ve en az gunde uc bardak icicem. Dedigim gibi bu sabah tartildim ve kilomu sabitten 600 gram az gördüm. Regl haftam oldugu icin sabittim iyi ki kilo da almadimherkesten ozur diliyorum ortalamaya katki sağlayamadigim icinnnn
menu guzel. Ödevi yap yeter hadi bugunBugunku menum:
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Ara
Tarcinli sutlu kahve
1 burcak
Aksam
2 yemek kasigi bulgur pilavi
3 yemek kasigi zeytinyagli taze fasulye
1 bardak ayran
Ara
Sodali limonlu yesilcay
Su: 2 litre olacak
Sporum yok bugun malesef bogazim kotu olmaya basladi iyice.
100 ip atlarim bir de odev olarak verilen karin videosunu yaparim birazdan.
Tamam kaptanim yeni yesilcay ictim biraz zaman gecsin yapacagim.Bend3 eskiden bikicaylarindan hoslanmazdim. Simdide d3mleyip sogutup iciyoum bazen suyuma karistiiyom.
menu guzel. Ödevi yap yeter hadi bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?