Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy gerçekten mi diyosun kuzumm bu net bir bilgi ise içimi nasıl rahatlattın anlatamam çok gerilmiştim Allah da senin sıkıntılarını gidersin inşallahh o zaman pzt yeni başlayacağım iş sgk giriş bile yapsa iki yerde görünse bile sıkıntı olmaz zaten göremez şimdiki çalıştığım yeri değilmi zaten 15 gün oldu buraya başlayalı

Masalkusum hepinizinki ayni ana denk gelmis ya gecmis olsunn

harikasın canımm tebrikler.

evet o saçmalığı şimarıklık olarak adlandırıyorum hepimiz yapıyoruz sanırım

Evet kaptanim malesef. Cuma cumartesi pazar menu paylasimlari da yalan oluyor. Daha sıkı tutalim ses cikarmiyordum ama bundan sonra uyariyorum. beni de hepiniz uyarin lutfen.

Ay evet ya o zaten saklamayi birakmak en guzel sonuctur zannediyorum. Karni ice cek basenleri kapatcak seyler giy totis de cikmasin ordan burdan cok fena yani durumum. Tebrik ediyorum seni ve evet zayif hamile kalmak cok avantaj. Hele bir de kilonu bebek harici koruyabildin mi super oluyor. Benim mustakbel gorumcem hamile su an kollar bacaklar çıbık gibi sadece karni kocaman son ayinda hem de yani cok hosuma gidiyor boyle zayif hamileler

Gecmis yaptim anca bitti

Once kendi eksik menulerimi paylasayim.

Persembeyi malesef hatirlamiyorum. Bundan sonra her gun menulerimi suyumu sporumu kilo durumumu ve ölçülerimi ayrica bir deftere not alacagim. Faydasi olur yediklerimi gorunce kendime oha diyebilirim belki

Cuma gunku menum:

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik

Ara
1 kayisili activia

Aksam
2 kasik sebzeli bulgur pilavi
3 kasik zeytinyagli taze fasulye
1 kase taze naneli cacik

Hasta olacak gibiyim kardesim de hasta doktoru bol meyve ye demis gecenin bir vakti 9du sanirim meyve yedim

Gecenin körü:
3 erik
2 parca karpuz
3 Kayisi
3Yenidunya

Su:1.5 litre. Bunu artirmam lazim sanirim. Suyumuz da eski haline geldi artik icerim

Spor: 40 dakika yuruyus.

Yesilcaylarimi da sallamaya basladim iyice tekrar basliyorum bugun.

Sporumu da artiracagim

Bogazim agriyor var mi tavsiyesi olan

Yudum yudum kaynamis ve sogumus yani ilik icilebilir kivamda su iciyorum. Antibiyotik kullanmak istemiyorum onun icin doktora da gitmek istemiyorum. Daha iki gundur hafif hafif yokluyor. Ilacsiz halledebilirsem mutlu olacagim

hiç sorma canım yaa geçen yaz iki tane yeleğim vardı yaz boyu thsirt üstüne yelek giydim sanki başka giycek bişey yokmuş gibi evet yaa o zayıf hamileleri bende çok beğeniyorum doğum sonrası hiç bişey yokmuş gibi oluyo

Eksik menuler:

Persembe gunku menusu eksik olanlar hatirliyorsa yazsin hatirlamiyorsa kalacak artik oylece. Ama bundan sonra aksatmayalim hatunlar ozellikle cuma cumartesi pazar gunleri sıkı takipteyim ona gore

Kitap_asigi: Persembe

Katrem nerelerdesin bu hafta hic yoktuun

Masalkusu izinli. Iki haftalik takipten cikardim.

Yazafitim86: Takip ediyorum ortadan kayboluyorsun takipten cikariyorum ce e yapiyorsun sonra takibe aliyorum bi bakiyorum tekrar yoksun

Kaptanim siz izinli misiniz menuleri napayim takip edeyim mi?

Diddah: Persembe

Fulias: Persembe

Gozden kacirdigim varsa soyleyin duzelteyim canlarim

aynen ben de yazi belli basli bol olan birkac seyle kapattim resmen

Evet cok hos oluyorlar. Ama sanirim yapi meselesi ayni zamanda. Kuzenim de hamileliginde cok az kilo aldi ve dogumdan en fazla 4 ay sonra yine çubuk gibiydi. Kilo almaya ugrasiyor o normalde. Ben oyle olamam mumkun degil yuvarlanirim hamile olsam

***14.TAKIM 414. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

Akrepimm(65.5***********>
aycanhakan( 68.3***********>
nhtylz. (88.5 ***********>88
kitap_asigi ( 65.4 ***********>65.0
katrem_(75***********>
Diddah (73.2***********>
Evnscnc (54,5 ***********>
nazarenko (78 ***********>
Fulias (56,3 ***********>

masalkuşu izinde
katrem 1 kez bildirimde bulunmadı

katrem_(75***********>
Diddah (73.2***********72.7>
nazarenko (78 ***********>

Canım perşembe menum var yalnızca 12 yi 2 dakka geçmiş cuma sanmıs olabilirsin

katrem_(75***********>
Diddah (73.2***********72.7>
nazarenko (78 ***********> 77,6

nisan ayı sigorta tahakkuku ancak haziranda görünür tatlım.10 ay önce muhasebeyi bıraktığımda böyleydi değiştiğini sanmıyorum.seninde sigortan nisan ayında başladı zaten sıkıntı olmaz ama genede bir muhasebecine sorsan oda sana bilgi verir.şöyle sor sanki doktora gidecekmişsinde sgk m görünürmü diye sorabilirsin

hah bu benim ilgi alanım. aktarzane nesli sana öneride bulunsun
1- şimdi ege adaçayını aktardan al 1 demlikte demle ( 1 fincanını iç) kalanı şişeye koy ve banyona koy. aklına geldikçe bol bol gargara yap. aynı şekilde karbonat gargarasıda yapabilirsin.
2- propolis,polen,arısütü,bal karışımı var eczanede balparmakın dolaptan çıkarıp veriyorlar soğuk zinciri bozmadan dolabına koy önerildiği miktarlarda tavsiye şeklinde bunu takviye olarak kullan bitene kadar
3-zencefil taze toz tuketmeye çalış
4- aktardan okaliptus yağı alıp akşam yatarken ayak tabanlarına ve boğazlarına zeytinyağla seyrelterek sur öyle yat
şimdilik bunlar kuzum

ben izindeyim tatlım listeye almana gerek yok.

Önümüzdeki 2-3 hafta benim için biraz stresli geçecek. Önce öğrencilerimin sonra benim sınavlarım var. O yüzden hedeflerimi düşük tutucam
allah kolaylık versin nazarım.

Kaptanim duramadim ama gerçekten midem küçülmus bugun ağzıma lokma koyamadim canım hicbir sey yemek istemiyor eskiden yedigim seyler artik gozumde buyuyor cok yol kqtettigimi düşünüyorum kendi adıma

bu haftayı sıkı tutmak ve notamızı sildirmek için hepinize bu videoyu spora ek olarak ev ödevi veriyorum. perşembeye kadar yapılacak cuma ara verilecek. ben yapıyorum harika bir program 3 gunde farkedilir neticeler veriyor. misal 4 haftadır giymediğim etek beli dar gelirken kilo vermemiş olmama ragmen bugun giydim çok rahat oldu sıkmadı.
EV ÖDEVİ VİDEO 6 GUN YAPILACAK

Kaptanim duramadim ama gerçekten midem küçülmus bugun ağzıma lokma koyamadim canım hicbir sey yemek istemiyor eskiden yedigim seyler artik gozumde buyuyor cok yol kqtettigimi düşünüyorum kendi adıma
BU Harika bir haber aycanım ozaman daha rahat verirsin kiloları
zaten kiloyu yemekten değil yasaklılara yapılan kaçamaktan alıyoruz kaçamakta yapmazsan zafer senin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…