- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.181
ayy gerçekten mi diyosun kuzumm bu net bir bilgi ise içimi nasıl rahatlattın anlatamam çok gerilmiştim Allah da senin sıkıntılarını gidersin inşallahh o zaman pzt yeni başlayacağım iş sgk giriş bile yapsa iki yerde görünse bile sıkıntı olmaz zaten göremez şimdiki çalıştığım yeri değilmi zaten 15 gün oldu buraya başlayalısgk giriş çıkışını kafana takma aynı gun başka yerde sigortalı olman sorun olmaz sadece 1 tanesi hesaba girer fazladan prim ödenmiş olur bunu kafana takma bence. zaten bu iş yerindeki girişin de bu aydı sisteme daha yansımamıştır bile. ozaman bugunden bu işyerine bildir p.tesi sabah sadece çıkış evrak imzalamaya geleceğim de
RengarenkNesli kaptanım merhaba...
arkadaşlar hepinizden özür dilerim. yaşanan sağlık problemleri yüzünden katılım yapamıyorum. bugün eşimden yardım istedim ve öyle bildrim yapmaya geldim.
bir haftadır hem ben hem eşim diş problemi yaşıyoruz...
bizim ki o kaadar önemli değil ama kızımın hasta olması neredeyse tüm düzenimizi değiştirdi.. gece uykularımız bitti yeme düzenimiz değişti... çok şükür kilo almadım ama veremedim de ne yazıkki..
kaptanım sizden tekrar rica ediyorum izinli yazın ki ne siz ne de ben zan altında kalmayalım.. şimdiden teşekkür ederim... hepinize kolay gelsin.
harikasın canımm tebrikler.
evet o saçmalığı şimarıklık olarak adlandırıyorum hepimiz yapıyoruz sanırım
Ay evet ya o zaten saklamayi birakmak en guzel sonuctur zannediyorum. Karni ice cek basenleri kapatcak seyler giy totis de cikmasin ordan burdan cok fena yani durumum. Tebrik ediyorum seni ve evet zayif hamile kalmak cok avantaj. Hele bir de kilonu bebek harici koruyabildin mi super oluyor. Benim mustakbel gorumcem hamile su an kollar bacaklar çıbık gibi sadece karni kocamanaynenn canımm aynalarla barışık olabilmek ve göbeğini saklamak için sürekli kamufle etme çabalarının yok olması mutluluğunu daha da artırıyor insanınaminn inşalah o kabus günlere hiçbirimiz geri dönmeyiz ve çıtır çıtır gezeriz inşallah tabi ilerisi içinde zayıf hamile kalabilmek her zaman bir avantaj
hiç sorma canım yaa geçen yaz iki tane yeleğim vardı yaz boyu thsirt üstüne yelek giydimAy evet ya o zaten saklamayi birakmak en guzel sonuctur zannediyorum. Karni ice cek basenleri kapatcak seyler giy totis de cikmasin ordan burdan cok fena yani durumum. Tebrik ediyorum seni ve evet zayif hamile kalmak cok avantaj. Hele bir de kilonu bebek harici koruyabildin mi super oluyor. Benim mustakbel gorumcem hamile su an kollar bacaklar çıbık gibi sadece karni kocamanson ayinda hem de yani cok hosuma gidiyor boyle zayif hamileler
hiç sorma canım yaa geçen yaz iki tane yeleğim vardı yaz boyu thsirt üstüne yelek giydimsanki başka giycek bişey yokmuş gibi evet yaa o zayıf hamileleri bende çok beğeniyorum doğum sonrası hiç bişey yokmuş gibi oluyo
Canım perşembe menum var yalnızca 12 yi 2 dakka geçmiş cuma sanmıs olabilirsinEksik menuler:
Persembe gunku menusu eksik olanlar hatirliyorsa yazsin hatirlamiyorsa kalacak artik oylece. Ama bundan sonra aksatmayalim hatunlar ozellikle cuma cumartesi pazar gunleri sıkı takipteyim ona gore
Kitap_asigi: Persembe
Katrem nerelerdesin bu hafta hic yoktuun
Masalkusu izinli. Iki haftalik takipten cikardim.
Yazafitim86: Takip ediyorum ortadan kayboluyorsun takipten cikariyorum ce e yapiyorsun sonra takibe aliyorum bi bakiyorum tekrar yoksun
Kaptanim siz izinli misiniz menuleri napayim takip edeyim mi?
Diddah: Persembe
Fulias: Persembe
Gozden kacirdigim varsa soyleyin duzelteyim canlarim
Olabilir diddahcim. Kusura bakma duzeltiyorum hemen o zaman.Canım perşembe menum var yalnızca 12 yi 2 dakka geçmiş cuma sanmıs olabilirsin
nisan ayı sigorta tahakkuku ancak haziranda görünür tatlım.10 ay önce muhasebeyi bıraktığımda böyleydi değiştiğini sanmıyorum.seninde sigortan nisan ayında başladı zaten sıkıntı olmaz ama genede bir muhasebecine sorsan oda sana bilgi verir.şöyle sor sanki doktora gidecekmişsinde sgk m görünürmü diye sorabilirsinayy gerçekten mi diyosun kuzumm bu net bir bilgi ise içimi nasıl rahatlattın anlatamam çok gerilmiştim Allah da senin sıkıntılarını gidersin inşallahh o zaman pzt yeni başlayacağım iş sgk giriş bile yapsa iki yerde görünse bile sıkıntı olmaz zaten göremez şimdiki çalıştığım yeri değilmi zaten 15 gün oldu buraya başlayalı
hah bu benim ilgi alanım. aktarzane nesli sana öneride bulunsunBogazim agriyor var mi tavsiyesi olan
Yudum yudum kaynamis ve sogumus yani ilik icilebilir kivamda su iciyorum. Antibiyotik kullanmak istemiyorum onun icin doktora da gitmek istemiyorum. Daha iki gundur hafif hafif yokluyor. Ilacsiz halledebilirsem mutlu olacagim
ben izindeyim tatlım listeye almana gerek yok.Eksik menuler:
Persembe gunku menusu eksik olanlar hatirliyorsa yazsin hatirlamiyorsa kalacak artik oylece. Ama bundan sonra aksatmayalim hatunlar ozellikle cuma cumartesi pazar gunleri sıkı takipteyim ona gore
Kitap_asigi: Persembe
Katrem nerelerdesin bu hafta hic yoktuun
Masalkusu izinli. Iki haftalik takipten cikardim.
Yazafitim86: Takip ediyorum ortadan kayboluyorsun takipten cikariyorum ce e yapiyorsun sonra takibe aliyorum bi bakiyorum tekrar yoksun
Kaptanim siz izinli misiniz menuleri napayim takip edeyim mi?
Diddah: Persembe
Fulias: Persembe
Gozden kacirdigim varsa soyleyin duzelteyim canlarim
allah kolaylık versin nazarım.Önümüzdeki 2-3 hafta benim için biraz stresli geçecek. Önce öğrencilerimin sonra benim sınavlarım var. O yüzden hedeflerimi düşük tutucam
Kaptanim duramadim ama gerçekten midem küçülmus bugun ağzıma lokma koyamadim canım hicbir sey yemek istemiyor eskiden yedigim seyler artik gozumde buyuyor cok yol kqtettigimi düşünüyorum kendi adımatam cuma kaçamak menusu olmus. sabah tartıyı görünce bi şimardın belliki
aycanım simitler helvalar maşallah maşallah. cuma sende şimardın sanırım
hah kaçamaksız bir menu lavaşlarda yenmemiş süpersin
menude sporda super tatlım maşallah
hop buda şimarık bi menu olmuş
okey banum rövanş bu hafta ozaman başlayalım koşmaya :)
yelizim daha iyi olacağız merak etme
BU Harika bir haber aycanım ozaman daha rahat verirsin kilolarıKaptanim duramadim ama gerçekten midem küçülmus bugun ağzıma lokma koyamadim canım hicbir sey yemek istemiyor eskiden yedigim seyler artik gozumde buyuyor cok yol kqtettigimi düşünüyorum kendi adıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?