- 17 Şubat 2009
- 354
- 599
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.221
Wooooowwww yikmissin ortaligiSpor bildirimi yapayim.
50 jumping jacks
50 ip atlama
45 saniye wall sit
30 pelvic bridge
20 saniye plank
20 yarim şınav (destek noktasi parmak uclari degil dizler oluyor)
8 dakikalik karin videosu
Bizim yerimize de yuz,kaptanimGuzellerim gunaydin iyi pazarlar. Ben deniz sezonunu aciyorum piknik yapip d3nize gircez isallah isinmistir. Optum hepinizi
Wooooowwww yikmissin ortaligi
Iyi eglenceler kaptanimGuzellerim gunaydin iyi pazarlar. Ben deniz sezonunu aciyorum piknik yapip d3nize gircez isallah isinmistir. Optum hepinizi
Ay özendim vallahiGuzellerim gunaydin iyi pazarlar. Ben deniz sezonunu aciyorum piknik yapip d3nize gircez isallah isinmistir. Optum hepinizi
ne guzeeel ya tadını çıkarın vallaGuzellerim gunaydin iyi pazarlar. Ben deniz sezonunu aciyorum piknik yapip d3nize gircez isallah isinmistir. Optum hepinizi
Iyi eglenceler kaptanimGuzellerim gunaydin iyi pazarlar. Ben deniz sezonunu aciyorum piknik yapip d3nize gircez isallah isinmistir. Optum hepinizi
Çok üzüldüm canim ya benimde kusum olmuştu çok aglamistim sonra kızımın balığı oldu o da çok ağladı iyi kızın aglamamis cocuklar bazen çok etkileniyorlar bu durumlardanSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Kaçak ama bir okadar yorgun oynakbaşı geldiiii
Çok şükür bu misafirliğide atlattım anlımın akıyla tabi cumadan beri geberiyorum yorgunluktan
Cuma oturdum sarma sardım ( tam 110 adetöyle cins bir takıntım var sarma sararken tencereye dizerken sayıyorum sarmaları )
Arkasındanda misafirlerim için bir güzel çilekli pasta yaptık küçük kuzumla
Ertesi gün ev kokmasın diye karnıyarık için patlıycanlarımı az yağda kızarttım ( hatta sonrasında bir güzel sudan geçirip iyice süzdüm ki az da olsa yağ kalmasın diye)
Cumarteside zaten ay şunu yap bunu yap derken misafirler gelmeden yoruldum 1 saatcik kadar dinlenme fırsatım oldudaha doğrusu yorgunluktan uyuya kalmışım
Gece 11 de gittiler tabi o saatte kadar posam çıktı
Uzun bir süre yemeğe misafir istemiyorum dermişimama eminim 3 gün sonra yine biri evdemisiniz dese gelin Allah ne verdiyse yeriz derim yine
Hem yoruluyorum hemde çok zevk alıyorum birilerini ağırlamaktan
Maalesef civcivlerimiz öldü
Cuma ilki öldü ufaklığa çaktırmadan yok etti hatta uyandığında sordu bizde izah ettik sen uyurken öldü cenazesini kaldırdık diye ( cimcime cuma sabahı hatta önce ağlar gibi oldu sonrada neyse ablamınki ölmüş diye kendini kandırdıhatta annemle telefonda konuşurken dün gece bizim evde cezane vardı diyip durdu tabi annem anlamayınca ben cezane dediği cenaze diyince kadıncağız nasıl gülüyor cadıya bak cezane diyip duruyor diye )
Cuma gecesi ikinciyi kayıp ettik ve en sonuncuda bu sabah öldüvalla içim acıdı resmen hastalıklı civcivleri satıyorlar 3 kuruş kazanmak için ama çocuklarda bağlanınca daha çok üzücü olabiliyor
Ufaklık yine alalım dedi ama oturup izah ettim Anneciğim boşver günah sonra üzülüyoruz sebep olmayalım dedimAllahtan kabul etti ama can sıkıntısından sabahdan beri ablasına sataşıyor ve nereden duyduysa Aşkı- Memnu daki Behlül gibi iki gündür odadan çıkarken hadi Buse kaçar diyip odadan kaçıyor
canımm benimm çok teşekkür ederim yarın başlayacağım iş için dileklerinden ötürüEmeklerinizin Karsiligini aldınız sonunda simdiden baslayacagjnizzz yeni isiniz hayirli ugurlu olsunnnn :) ve fit haliniz kiskanilmayacak gibi degil Allah nazarlardan saklasinnnnn
Nurgulcum,gercekten cok motive etti,basari hikayencanımm benimm çok teşekkür ederim yarın başlayacağım iş için dileklerinden ötürüçok şükür azmettim ve gitti kilolar o kadar spor diyet falan karşılığı mutlaka olumlu olarak dönüyor sizlerde sakın ama sakın pes etmeyin bırakmayın ve vazgeçmeyin fıt halimden bende çok çok çok mutluyum özgürce giyinebilmek gerçekten çok şahaneymiş sizler daha iyi,sağlıklı ve fit vucutlara sahip olacaksınız yeterki isteyin
Aslinda bunlar bana cok gelmediMenummm
Sabah
dort catal peynirli omlet
Oglen
bir tabak makarna salatasi
bir kase tarhana corbasi
Ara
Ice tea seftali
Aksam
Tonbalikli misirli marul salatasi
Bugun cok sis hissediyorum kendimi cok yedim gibi geliyor((((
Sinav haftam basladi regl biter bu baslar ayyy
Spor : sekiz dakikalik karin videosu
yarım saat yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?