Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese iyi geçe 12 olmadan menum ü yazıyım
kahvaltı sucuk haşlanmış yumurta peynir zeytin 2 küçük dilim kepek ekmek
öğlen erik kayisi
akşam köfte salata ayran bir dilim ekmek

2 saat çarşıda yürüyüş
10 dakka karın hareketi

Su 1 buçuk litre

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Kaçak ama bir okadar yorgun oynakbaşı geldiiii

Çok şükür bu misafirliğide atlattım anlımın akıyla tabi cumadan beri geberiyorum yorgunluktan
Cuma oturdum sarma sardım ( tam 110 adet öyle cins bir takıntım var sarma sararken tencereye dizerken sayıyorum sarmaları )
Arkasındanda misafirlerim için bir güzel çilekli pasta yaptık küçük kuzumla
Ertesi gün ev kokmasın diye karnıyarık için patlıycanlarımı az yağda kızarttım ( hatta sonrasında bir güzel sudan geçirip iyice süzdüm ki az da olsa yağ kalmasın diye )

Cumarteside zaten ay şunu yap bunu yap derken misafirler gelmeden yoruldum 1 saatcik kadar dinlenme fırsatım oldu daha doğrusu yorgunluktan uyuya kalmışım
Gece 11 de gittiler tabi o saatte kadar posam çıktı

Uzun bir süre yemeğe misafir istemiyorum dermişim ama eminim 3 gün sonra yine biri evdemisiniz dese gelin Allah ne verdiyse yeriz derim yine
Hem yoruluyorum hemde çok zevk alıyorum birilerini ağırlamaktan

Maalesef civcivlerimiz öldü
Cuma ilki öldü ufaklığa çaktırmadan yok etti hatta uyandığında sordu bizde izah ettik sen uyurken öldü cenazesini kaldırdık diye ( cimcime cuma sabahı hatta önce ağlar gibi oldu sonrada neyse ablamınki ölmüş diye kendini kandırdı hatta annemle telefonda konuşurken dün gece bizim evde cezane vardı diyip durdu tabi annem anlamayınca ben cezane dediği cenaze diyince kadıncağız nasıl gülüyor cadıya bak cezane diyip duruyor diye )
Cuma gecesi ikinciyi kayıp ettik ve en sonuncuda bu sabah öldü valla içim acıdı resmen hastalıklı civcivleri satıyorlar 3 kuruş kazanmak için ama çocuklarda bağlanınca daha çok üzücü olabiliyor

Ufaklık yine alalım dedi ama oturup izah ettim Anneciğim boşver günah sonra üzülüyoruz sebep olmayalım dedim Allahtan kabul etti ama can sıkıntısından sabahdan beri ablasına sataşıyor ve nereden duyduysa Aşkı- Memnu daki Behlül gibi iki gündür odadan çıkarken hadi Buse kaçar diyip odadan kaçıyor

Çok üzüldüm canim ya benimde kusum olmuştu çok aglamistim sonra kızımın balığı oldu o da çok ağladı iyi kızın aglamamis cocuklar bazen çok etkileniyorlar bu durumlardan

Bugunku menum

Sabah
Domates
Salatalik
3 zeytin
5 badem
Biraz salamli kasarli omlet

Ogle
Bir tabak pirinc pilavi

Ara
Sekersiz turk kahvesi
2 parca bitter cikolata

Aksam
Bir tabak nohut
Semizotu salatasi
Ayran

Spor
Yok

Su
2 litre

Menum
Sabah
1 bardak yesil cay
2 k.k peynir
1 domates
1 salatalik
1 yumurtadan menemen

Ara
1 bardak yesil cay

Oglen
1 bardak ayran
1 orta boy haslanmis patates
1 salatalik

Ara 1 bardak yesil cay
1 y.k pekmez

Aksam
1 kucuk tabak yagsiz az tuzlu mercimekli bulgur pilavi
1 kase sarimsakli,semizotu ve yesil soganli yogurt

Spor yok
Su 2 litre

Gece acikirsam 1 cafe breno icecegim

Emeklerinizin Karsiligini aldınız sonunda simdiden baslayacagjnizzz yeni isiniz hayirli ugurlu olsunnnn :) ve fit haliniz kiskanilmayacak gibi degil Allah nazarlardan saklasinnnnn
canımm benimm çok teşekkür ederim yarın başlayacağım iş için dileklerinden ötürü çok şükür azmettim ve gitti kilolar o kadar spor diyet falan karşılığı mutlaka olumlu olarak dönüyor sizlerde sakın ama sakın pes etmeyin bırakmayın ve vazgeçmeyin fıt halimden bende çok çok çok mutluyum özgürce giyinebilmek gerçekten çok şahaneymiş sizler daha iyi,sağlıklı ve fit vucutlara sahip olacaksınız yeterki isteyin

evett merhaba kızlar gelgelelim burada bir başarı hikayesi yazma faslına herkese motive olsun diye bu yazıyı yazmaktan ve hedefime ulaşmanın vermiş olduğu mutlulukla hemencik yazıyorum

Aslında ben gençlik yıllarımda hiç kilolu olmadım gerçi çok ta yaşlı değilim ama kendimi bildim bileli diyelim evlendikten sonra herkese göre normal (herkes iyisin böle diyodu ama nafile )ama bana göre çok kilo aldım özlellikle göbek ve simitler çok rahatsız edici oluyordu benim için yaz boyu yelekle gezdim ...hep derler ya mekik çek gider ama nafile sadece mekik falan bir işe yaramıyor arkadaş... çok spor yapan birisi de değildim.. derken 2014 ekim ayında artık bu yüklerden kurtulmam gerektiğine karar verdim...bu kararı verdiğimde 59 60 arası gidip geliyordum.. kendi kendime sabırlı olacağıma ve gitsinde her ay bir kilo gitsin sabırla devam etmek adına kendi kendime söz verdim... derken ekmeği çok seven ben ekmeği bıraktım hayatımın her anında eksik olmayan tatlı ve abur cuburu bıraktım ( tabi diyet süresince sadece bir iki burçak oda nazar boncuğu :) )çaya attığım şekeri azalttım kısaca beslenme biçimimi değiştirdim.. ve tabi spor düzenli olarak hergün spor yaptım ve bugün 48 kiloyum vee çokk mutluyum ben başardım bence herkess irade ve en önemlisi sabırla istediği kiloya çok rahat ulaşabilir yeterki pes etmeyin isteyin bir gün diyete mutabık kalınmadıysa ertesi gün dengeleyip devam edin +

Umuyorum ki bu yazım sizleri motive ederde amacına ulaşmış olur ....
sizleri seviyorum desteğiniz çok bende iyiki varsınız.....

Menummm
Sabah
dort catal peynirli omlet

Oglen
bir tabak makarna salatasi
bir kase tarhana corbasi

Ara
Ice tea seftali

Aksam
Tonbalikli misirli marul salatasi

Bugun cok sis hissediyorum kendimi cok yedim gibi geliyor ((((
Sinav haftam basladi regl biter bu baslar ayyy
Spor : sekiz dakikalik karin videosu
yarım saat yuruyus

Nurgulcum,gercekten cok motive etti,basari hikayenInsallah bizler de basaririz senin gibi Bu arada boyun kac? 48 kilo cok az gibi de Yoksa bana mi az geliyor? Mesela ben 50 olmak istiyorum,boyum 161.BMI-a gore ideal kilom 52.Ama o da cok,52-de benim yaglarim oluyor karin ve basende.
Kilonu hep koruyup,hep bu kadar fit olmani diliyorum kilo vermendeki bu basarin hayatinin her sahasina yansisin

Aslinda bunlar bana cok gelmedi Kendim cok yiyorum sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…