- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #112.241
canımcım daha evvelde sölemiştim burada benim kemiklerim ince olduğu için bir iki kilo bile alsam 5 kilo almışım gibi duruyo o yüzden 48 cuk oturdu bana bide regl şişkinliğne rağmen 48 çıkıyorum tartıda.büyük ihtimal 47 kiloya da düşmüş olabilirim.. boyum 160... hayatımızın her aşamasında hep başarılı olalım hepimiz inşallahNurgulcum,gercekten cok motive etti,basari hikayenInsallah bizler de basaririz senin gibi Bu arada boyun kac? 48 kilo cok az gibi de Yoksa bana mi az geliyor? Mesela ben 50 olmak istiyorum,boyum 161.BMI-a gore ideal kilom 52.Ama o da cok,52-de benim yaglarim oluyor karin ve basende.
Kilonu hep koruyup,hep bu kadar fit olmani diliyorum kilo vermendeki bu basarin hayatinin her sahasina yansisin
Ya sabah kahvaltisiyla öğlenin arası yalnızca uc saatti o bir tabak dolusu makrna salatasini yiyince kendimi kotu hissettim bi de ustune seker deposu ice tea seftali içtim siskinlik oldh haliyleAslinda bunlar bana cok gelmediKendim cok yiyorum sanirim
Gercekten harikasin,simdi senin boyle basardigini gorunce insan baya umitleniyorcanımcım daha evvelde sölemiştim burada benim kemiklerim ince olduğu için bir iki kilo bile alsam 5 kilo almışım gibi duruyo o yüzden 48 cuk oturdu bana bide regl şişkinliğne rağmen 48 çıkıyorum tartıda.büyük ihtimal 47 kiloya da düşmüş olabilirim.. boyum 160... hayatımızın her aşamasında hep başarılı olalım hepimiz inşallah
teşekkürler kuzumm başta ben bile inanamıyordum çünkü gerçekten bu anlamda çok hımbıldım ben yaptıysam sizler hayli hayli başarırsınız canımGercekten harikasin,simdi senin boyle basardigini gorunce insan baya umitleniyorYeni isin de Hayirli olsun
Tamam belki de fazla olmus,ama oglen yemissin,aksamdir iyidir,bu bir avantaj.Ya sabah kahvaltisiyla öğlenin arası yalnızca uc saatti o bir tabak dolusu makrna salatasini yiyince kendimi kotu hissettim bi de ustune seker deposu ice tea seftali içtim siskinlik oldh haliylebir hafta bu kadar tutmuskenkendimi pazar evdeyim diye salmak koydu bi de
Insallah,tesekkurlerteşekkürler kuzumm başta ben bile inanamıyordum çünkü gerçekten bu anlamda çok hımbıldım ben yaptıysam sizler hayli hayli başarırsınız canım
Bir sey yememissinnnn,harikaMenum
Sabah
Sucuk
Peynir
1 dilim tam bugday ekmek
Aksam
1 kasik fasulye
Yarim dilim tam bugday ekmek
Su: 2 litre
Spor:
50 jumping jacks
50 ip atlama
1 dakika wall sit
35 pelvic bridge
20 saniye plank
25 yarim şınav
8 dakikalik karin videosu
Bir sey yememissinnnn,harikaNasil bu kadar az yiyebiliyorsunuz,hayret Yarin Ben de deneyecegim daha az yemeyi Allahim,kendimi cok obur hissettim
Simdi baktim ice tea 330 gram 99 kalori yaziyorYa sabah kahvaltisiyla öğlenin arası yalnızca uc saatti o bir tabak dolusu makrna salatasini yiyince kendimi kotu hissettim bi de ustune seker deposu ice tea seftali içtim siskinlik oldh haliylebir hafta bu kadar tutmuskenkendimi pazar evdeyim diye salmak koydu bi de
Nurgül ne güzel yazmışsın ins ben de birgün böyle yazabilirim hedefime ulaştım diyeevett merhaba kızlar gelgelelim burada bir başarı hikayesi yazma faslına herkese motive olsun diye bu yazıyı yazmaktan ve hedefime ulaşmanın vermiş olduğu mutlulukla hemencik yazıyorum
Aslında ben gençlik yıllarımda hiç kilolu olmadım gerçi çok ta yaşlı değilim ama kendimi bildim bileli diyelim evlendikten sonra herkese göre normal (herkes iyisin böle diyodu ama nafile )ama bana göre çok kilo aldım özlellikle göbek ve simitler çok rahatsız edici oluyordu benim için yaz boyu yelekle gezdim ...hep derler ya mekik çek gider ama nafile sadece mekik falan bir işe yaramıyor arkadaş... çok spor yapan birisi de değildim.. derken 2014 ekim ayında artık bu yüklerden kurtulmam gerektiğine karar verdim...bu kararı verdiğimde 59 60 arası gidip geliyordum.. kendi kendime sabırlı olacağıma ve gitsinde her ay bir kilo gitsin sabırla devam etmek adına kendi kendime söz verdim... derken ekmeği çok seven ben ekmeği bıraktım hayatımın her anında eksik olmayan tatlı ve abur cuburu bıraktım ( tabi diyet süresince sadece bir iki burçak oda nazar boncuğu :) )çaya attığım şekeri azalttım kısaca beslenme biçimimi değiştirdim.. ve tabi spor düzenli olarak hergün spor yaptım ve bugün 48 kiloyum vee çokk mutluyum ben başardım bence herkess irade ve en önemlisi sabırla istediği kiloya çok rahat ulaşabilir yeterki pes etmeyin isteyin bir gün diyete mutabık kalınmadıysa ertesi gün dengeleyip devam edin +
Umuyorum ki bu yazım sizleri motive ederde amacına ulaşmış olur ....
sizleri seviyorum desteğiniz çok bende iyiki varsınız.....
Gecmis olsunCanim bogazim agriyor. Ve depresyonda gibi bir seyim. Yiyesim yok. Yemek de sagolsunlar o kadar birakmislar bana. 1 kasik fazla bile yani yedigim miktar yaninda.
Kendini ac birakma ama sonra saldirirsin. Dengeli yedikten sonra bir sey olmaz.
Sagol canim.Gecmis olsunDepresyon niye canim ya,kendini motive et,cok depresyondan Ben de surekli kendini depresyona surukleyenlerdenim,ama her defasinda da oyle cekip aliyorum Hic bir sey kafaya takmaya deymiyor aslinda,bir gun hayat bitiyor ve biz gencligimizi boyle ruhsal karmasalarda gecirmis oluyoruz
Sen once seni depresyona sokan nedenleri belirle,sonra onlarin senin icin ne kadar onemli oldugu uzerinde dusun,onemli olmayanlari ekarte et,oglanlarla basa cikmak icin yapa bilecegin seyleri bul ve yap,hatta bu konuda en guvendiyin insanlardan,gerekirse bir psikoloqdan yardim al.Ama gercekten cok ciddi seyler degilse,uzerlerinde bir az dusunmen bile bu sikintilardan kurtulman icin yeterli olacaktir.Sagol canim.
Bende motive falan ise yaramiyor artik malesef. Bir gun iyiysem bes gun kotuyum. Kendi kendine gecer heralde bilmiyorum ki.
Tesekkur ederim tatlim. Iyi geceler :)Sen once seni depresyona sokan nedenleri belirle,sonra onlarin senin icin ne kadar onemli oldugu uzerinde dusun,onemli olmayanlari ekarte et,oglanlarla basa cikmak icin yapa bilecegin seyleri bul ve yap,hatta bu konuda en guvendiyin insanlardan,gerekirse bir psikoloqdan yardim al.Ama gercekten cok ciddi seyler degilse,uzerlerinde bir az dusunmen bile bu sikintilardan kurtulman icin yeterli olacaktir.
Iyi geceler tatlim,aslinda bir az hassas olmamak daha iyiymis
Spor yaptinmi sporTesekkur ederim tatlim. Iyi geceler :)
Ay cok hossunSpor yaptinmi spor
Bak pesinden geldim......
Laf aramizda ben yapmadim kaytardim
Kiz benim minik grip olmustu cikamadim onu birakip aramizda amaAy cok hossun
Yaptim ama leslie olmadan yaptim dur oraya da bildireyim.
Sen neden kaytardinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?