Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canımcım daha evvelde sölemiştim burada benim kemiklerim ince olduğu için bir iki kilo bile alsam 5 kilo almışım gibi duruyo o yüzden 48 cuk oturdu bana bide regl şişkinliğne rağmen 48 çıkıyorum tartıda.büyük ihtimal 47 kiloya da düşmüş olabilirim.. boyum 160... hayatımızın her aşamasında hep başarılı olalım hepimiz inşallah

Aslinda bunlar bana cok gelmedi Kendim cok yiyorum sanirim
Ya sabah kahvaltisiyla öğlenin arası yalnızca uc saatti o bir tabak dolusu makrna salatasini yiyince kendimi kotu hissettim bi de ustune seker deposu ice tea seftali içtim siskinlik oldh haliyle bir hafta bu kadar tutmuskenkendimi pazar evdeyim diye salmak koydu bi de

Menum

Sabah
Sucuk
Peynir
1 dilim tam bugday ekmek

Aksam
1 kasik fasulye
Yarim dilim tam bugday ekmek

Su: 2 litre
Spor:

50 jumping jacks
50 ip atlama
1 dakika wall sit
35 pelvic bridge
20 saniye plank
25 yarim şınav
8 dakikalik karin videosu

Gercekten harikasin,simdi senin boyle basardigini gorunce insan baya umitleniyor Yeni isin de Hayirli olsun

Tamam belki de fazla olmus,ama oglen yemissin,aksamdir iyidir,bu bir avantaj.
Ikincisi de salata oldugu icin icindeki makarna 1 tabak degildir her halda,simdi yogurt ve sebzeler de var,onlarin Kalorisi az,glisemik indeksi de dusuk.Makarna 2-3 kasik olmustur.O yuzden moralini bozma,yarinki menude boyle moralini bozacak seyler yapmazsin,olur biter

Bir sey yememissinnnn,harika Nasil bu kadar az yiyebiliyorsunuz,hayret Yarin Ben de deneyecegim daha az yemeyiAllahim,kendimi cok obur hissettim

Bir sey yememissinnnn,harika Nasil bu kadar az yiyebiliyorsunuz,hayret Yarin Ben de deneyecegim daha az yemeyiAllahim,kendimi cok obur hissettim

Canim bogazim agriyor. Ve depresyonda gibi bir seyim. Yiyesim yok. Yemek de sagolsunlar o kadar birakmislar bana. 1 kasik fazla bile yani yedigim miktar yaninda.
Kendini ac birakma ama sonra saldirirsin. Dengeli yedikten sonra bir sey olmaz.

Simdi baktim ice tea 330 gram 99 kalori yaziyor
Ama bu tur yapay icecekler metobolik sendroma yol aciyor,icmesek daha saglikli olur Makarna salatasi 1 porsiyon 232 kkal.

Yine 12 olmadan menum ü yazıyım
kahvaltı haşlanmış yumurta yarım simit peynir zeytin domates salatalık
ara şekersiz Nescafe bu arada kahvaltı öğlen şarkı
Aksam balık salata çorba

Su 1 buçuk litre
1 saat yuruyus 10 dakka kol 10 dakka karın hareketi

Nurgül ne güzel yazmışsın ins ben de birgün böyle yazabilirim hedefime ulaştım diye

Canim bogazim agriyor. Ve depresyonda gibi bir seyim. Yiyesim yok. Yemek de sagolsunlar o kadar birakmislar bana. 1 kasik fazla bile yani yedigim miktar yaninda.
Kendini ac birakma ama sonra saldirirsin. Dengeli yedikten sonra bir sey olmaz.
Gecmis olsun Depresyon niye canim ya,kendini motive et,cok depresyondanBen de surekli kendini depresyona surukleyenlerdenim,ama her defasinda da oyle cekip aliyorum Hic bir sey kafaya takmaya deymiyor aslinda,bir gun hayat bitiyor ve biz gencligimizi boyle ruhsal karmasalarda gecirmis oluyoruz

Sagol canim.
Bende motive falan ise yaramiyor artik malesef. Bir gun iyiysem bes gun kotuyum. Kendi kendine gecer heralde bilmiyorum ki.

Sagol canim.
Bende motive falan ise yaramiyor artik malesef. Bir gun iyiysem bes gun kotuyum. Kendi kendine gecer heralde bilmiyorum ki.
Sen once seni depresyona sokan nedenleri belirle,sonra onlarin senin icin ne kadar onemli oldugu uzerinde dusun,onemli olmayanlari ekarte et,oglanlarla basa cikmak icin yapa bilecegin seyleri bul ve yap,hatta bu konuda en guvendiyin insanlardan,gerekirse bir psikoloqdan yardim al.Ama gercekten cok ciddi seyler degilse,uzerlerinde bir az dusunmen bile bu sikintilardan kurtulman icin yeterli olacaktir.
Iyi geceler tatlim,aslinda bir az hassas olmamak daha iyiymis

Tesekkur ederim tatlim. Iyi geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…